>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

70% skuteczności co miesiąc

ostrowiec 53

ostrowiec

Użytkownik
1#
vs
Rozgrywki : Mistrzostwa Świata
Mecz : Francja - Nigeria
Typ : BTS - TAK
Kurs : 2:15
Bukmacher : WilliamHill
Godzina rozpoczęcia : 18:00
Stawka : 3/10​

Witam! Na godzinę 18:00 zaplanowano kolejne spotkanie w ramach 1/16 Mistrzostw Świata. Na przeciw siebie staną ekipy, które mają zupełnie inne plany jeśli chodzi o te mistrzostwa. Francuzi po wyśmienitych wynikach w fazie grupowej i bardzo solidnej grze celują w finał - Nigeryjczycy natomiast wyszli z ciężkiej grupy, gdzie raczej nie dawano im szans na zajęcie lokaty premiującej awans. Po zwycięstwie nad Bośnią jednak wszystko się zmieniło i udało im się awansować, co już jest dla nich sukcesem. Dzisiaj przyjdzie im rywalizować z dużo mocniejszą ekipą i raczej wszyscy zgodnie stawiają tutaj na przekonujące zwycięstwo ekipy Francuskiej. Ja jednak mam takie głupie przeczucie że to nie będzie wcale tak łatwy mecz dla Francji jak wszyscy się spodziewają. Wydaje mi się że typ na to, iż obie ekipy strzelą bramkę w tym spotkaniu jest warty uwagi.
Francuzi do 1/16 przeszli można powiedzieć trochę zapleczem. W fazie grupowej walczyć za bardzo nie mieli z kim. Po wygranych 3-0 z Hondurasem i 2-5 z ekipą Szwajcarii w ostatnim meczu postanowili odpocząć przed fazą pucharową i po bardzo słabym widowisku zremisowali 0-0 z drużyną Ekwadoru. Mimo wszystko trzeba powiedzieć otwarcie, że mimo słabych rywali z którymi przyszło im grać zaprezentowali ciekawy i co najważniejsze przyjemny dla oka i skuteczny futbol. Na pewno mieli oni nieco więcej czasu na odpowiednią regenerację niż ich dzisiejszy przeciwnik i pewnie będzie widać tą świeżość dzisiaj na boisku. Dużo więcej z zapewnieniem sobie awans do fazy pucharowej mieli piłkarze z Afryki. Po losowaniu grup raczej wszyscy jednogłośnie obstawiali że z grupy wyjdzie Argentyna z Bośnią i Hercegowiną. Stało się jednak inaczej za sprawą ciężaru jakiemu nie zdołali podołać gracze z Europy. Wydawało się że Nigeryjczycy po według mnie najgorszym meczu jaki się odbył na mistrzostwach zremisowali z Iranem nie będą mieli jakichkolwiek szans przeciwko Bośniakom. Stało się jednak inaczej i dzięki dosyć szczęśliwie zdobytej bramce potrafili utrzymać prowadzenie i zainkasować jak się później okazało trzy punkty, które zagwarantowały im awans do kolejnej fazy.​

W tym spotkaniu już raczej na pewno w ekipie Francuskiej zobaczymy Evre, Debuchyego, Varana, Valbuene i Cabaye. Z powodu kontuzji natomiast bardzo wątpliwy w dzisiejszym spotkaniu będzie występ Mamadou Sakho który miał problemy z udem. Sztab medyczny powiedział że kontuzja jest na tyle poważna że jego występ w dniu dzisiejszym nie będzie raczej możliwy. Pozostali gracze są w pełni gotowi do gry i są do dyspozycji trenera. Jeśli chodzi o Nigeryjczyków to ich sytuacja jest nieco cięższa. Na 100% nie będziemy dzisiaj oglądali kontuzjowanego Michela Babatunde, a gdyby tego było mało mocno wątpliwe wydają się być również występy Godfreya Oboabony i Victora Mosesa, którzy ostatnio narzekali na urazy. Na pewno strata Babatunde, który złamał rękę w starciu z Argentyną może być mocno odczuwalny, a biorąc pod uwagę że Afrykański zespół nie posiada zbytnio wyrównanej ławki zastąpienie go może być bardzo ciężkim zadaniem.​

Na pewno dzisiejsze spotkanie będzie wyglądało dosyć jednostronnie - Francuzi będą nacierać a Nigeryjczycy będą skupieni tylko i wyłącznie na wyprowadzaniu kontr. Jestem pewien że wymiana ognia wyszła by dla nich tragicznie i pewnie bylibyśmy świadkami pogromu. Na pewno Francuzom będzie niezwykle ciężko sforsować obronę zawodników Afrykańskich i tutaj upatruje szansę w becie. Z upływem czasu Francuzi będą atakować coraz śmielej co spowoduje rozluźnienie linii defensywnej. Nigeryjczycy mają zawodników, którzy są wstanie przeprowadzić zabójczą kontrę i wydaje mi się że będziemy tego świadkami. Moim zdaniem Francuzi awansują do kolejnej rundy i wygrają to spotkanie 3-1. Nie wydaje mi się aby zachowali dzisiaj czyste konto.​

Do góry Bottom