>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

7 kolejka Serie A (16-17 października 2010)

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam szacunek do Chievo za to, że potrafią grać na wyjazdach, ale na San Siro to Milan powinien być górą. Może i nie wszystko jest tak jak powinno w ekipie Rossoneri, a potencjał nie jest w pełni wykorzystywany, ale ja uważam, że ten mecz pewnie wygrają. Lepszy skład, czas wykorzystywać możliwości... sam nie wiem jak opisać ten mecz, ale po prostu uważam, że to dobra propozycja po kursie 1,50 ! Normalnie na Milan w meczu z Chievo otrzymalibyśmy kurs ok 1,30 ;)
Milan - 1,50 w Tobet ✅ 3:1

simons 646

simons

Forum VIP
Zgodzę się co do pierwszej części wypowiedzi TBM&#39;a - Chievo ma szacunek na wyjazdach, ale u siebie to różnie grają. Milan na San Siro nie powinien mieć jakichś większych problemów, ale jednak ten kurs 1.50 mi się niespecjalnie podoba.
Ja tutaj bym raczej celował w strzelców - Ibra (1.90) lub Pato (2.30)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Podzielam typ na Milan, ale uważam, że czyste zwycięstwo jest tylko do gry.Nie proponuję raczej żadnych hendicapów ani overów bo nadal gra Milanu nie wygląda dobrze.Jest to nadal ten sam Milan co w tamtym sezonie i mimo kwartetu gwiazd w przodzie to ta maszyna nie funkcjonuje dobrze.Może to zaskoczyć w meczu z Chievo, nie przeczę, ale to raczej takie wróżenie z fusów aniżeli wniosek poparty formą Milanistów.
Także czysty win jak najbardziej, odradzam hendi oraz over.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Meczy cała gama w weekend, ale widzę że dyskusja skupia się wokół jednego spotkania więc ja również wypowiem swoje zdanie..

AC Milan - Chievo Verona 3:1

Typ: strzelą obie drużyny? (1=tak) Kurs: 1.86

Już mówię dlaczego taki typ a nie inny, mianowicie dlatego że Chievo w 2 meczach na wyjeździe strzeliło aż 6 bramek i to nie byle z kim. Napoli i Genoa to drużyny które liczą się w Serie A. Ograć Milan na San Siro jest niezwykle trudno, ale strzelić im bramkę nie jest czymś niemożliwym. Milan zaczyna wygrywać, ale te wymęczone 1:0 w dwóch ostatnich meczach jakoś nie przekonuje mnie do grania czystej jedynki w tym meczu. Chievo jedzie na pożarcie, dlatego zagrają bez kompleksów i myślę że mogą namieszać. W tygodniu Milan gra z Realem i wątpię żeby zagrali z Chievo na 100%. Owszem powalczą, ale stawianie ich w roli murowanego faworyta z grającym przyzwoicie Chievo jest trochę niezrozumiałe. W tabeli obie drużyny dzieli tylko jedna lokata więc nie ma mowy o dużej przewadze. Gości stać na strzelenie przynajmniej jednej bramki, a uczynić to może chociażby Sergio Pellissier który znajduje się w niezłej dyspozycji. Dla porównania w ciągu 6 kolejek on sam strzelił tyle samo bramek co Inzaghi Filippo+Ibrahimovic Zlatan razem wzięci...
1:1

Typ: under 2,5
Kurs:
1.62

Mecz drużyn z dołu tabeli. Tutaj zarówno jedni ani drudzy nie będą chcieli przegrać. Parma ze zwycięstwa cieszyła się ostatnio w sierpniu. Potem same porażki i remisy. Bramek strzela niewiele. Mało również traci. Casena po wspaniałym początku wraca tam gdzie jej miejsce, czyli walka o utrzymanie. Jest nieco wyżej od Parmy w tej chwili, ale na koniec sezonu i tak pewnie Parma będzie wyżej. Jeżeli chodzi o gospodarzy to 5/6 meczy z ich udziałem kończyło się underami -2,5 gola. Z przodu brak żądeł, za to dość przyzwoita defensywa. Parma wie że spotkanie na wyjeździe z beniaminkiem do najprostszych nie będzie należało, dlatego nie rzucą się całym zespołem do ataku lecz będą wyczekiwać dogodnych szans, mam tu na myśli stałe fragmenty gry itp. Parma gra za tydzień z najgorszą pod względem meczy wyjazdowych w tym sezonie AS Romą i wtedy powalczą być może nawet o 3 oczka. Ale z Casena nie powinno być festiwalu bramek. Tym bardziej że Parma od 2 meczy nie strzeliła nawet jednej bramki. Ciężko wskazać faworyta, choć doświadczona Parma nie powinna tego przegrać.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
AS ROMA - GENOA
Typ : Roma over1,5gola strzeli @ 1,980 Pinnacle✅2:1
Czy przerwa na repry wpłynie pozytywnie na Rome? Ciężko powiedziec. Dzisiaj zagrają bez Adriano, De Rossiego i Vucinica. W bramce znowu Lobont. O dziwo La Gazetta podaje, że Mexes zacznie na ławce. Defensywa nie wygląda więc jakoś perfekcyjnie na ten moment. A Genoa także potrzebuje punktów. Dzisiaj zagrają bez Veloso i Jankovica. Mają też niepewnego goalie bo Eduardo po &quot;echach i achach&quot; z MŚ gdzie niby grał dobrze, od tamtej pory puszcza babole. Szczególnie w el Euro2012.
Spojrzalem w historie ostatnich meczów. Nie jest to wyrocznia oczywiście, ale 3 gole gospodarzy systematycznie, a Roma obecnie w defensywie nie jest poukładana, zreszta od zawsze to ich głowna bolączka bo do przodu grają ciekawą piłkę. Statystycznie patrząc to home team strzela po 3 gole, ja próbuje dzisiaj zakładu, że Galliorossi strzelą conajmniej 2 bramki na Stadio Olimpico. W ataku mają zagrac Boriello z Tottim. Szansa chyba jest. Jakieś DW 2:1 widze w tym meczu ;)
Ostatnie spotkania zespołów:
16.01.2010 ROMA – Genoa 3-0 (Perrotta, Toni x2)
23.08.2009 Genoa – ROMA 3-2 (Criscito, Zaparte, Biava – Taddei, Totti)
08.02.2009 ROMA – Genoa 3-0 (Cicinho, Vucinic, Baptista)
24.09.2008 Genoa – ROMA 3-1 (Sculli, Milito x2 - De Rossi)
06.04.2008 ROMA – Genoa 3-2 (Taddei, Vucinic, De Rossi – Rossi, Leon)

simons 646

simons

Forum VIP
Ja dziś nic nie gram z tych rzeczy jednak, są ciekawsze zdarzenia jutro, ale podoba mi się propozycja Robsona - over 1.5 dla Romy , jak i tez myśle, że Borriello powinien jedną strzelić.
Albo jak już grać, to coś z konkretnym kursem, czyli wybrałbym Roma over 2.0 po 2.65 (Tobet) albo Roma (-1) po 3.55 ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wkońcu zwycięstwo AS Roma ;) Rodziło się troche w bólach,ale szanse na wyższy triumf było także. M.in Boriello zostawił ślad na poprzeczce po atomowym uderzeniu, ale ważne 3pkt Galliorossi i może zaczną pnąc się w tabeli ;)
Jednak też mimo obaw wygrał Milan. Z tego co widziałem Abiatti pare pił świetnie wyciągnął. Wrócił Pato i strzelił dwa gole przy czym ten pierwszy warty odnotowania składy i absencje za La Gazettą -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/07_giornata.shtml
Dzisiaj wezme dubla Palermo + Juventus @ 2,25 Pinnacle ✅4:1 i 4:0
Pora wkońcu na domowe win Palermo, które ostatnio wygrywało w Turynie i we Florencji, no i Pastore świeci pełnym blaskiem. I już Chelsea i Barca rzekomo daje 50mln by go zimą miec u siebie... Miccoli coś nie wraca jednak do gry więc na Javierze spoczywa odpowiedzialnosc za kreowanie gry. Pora na pierwsze win na Renzo Barbera.
Co do Juventusu to pomału się tam chyba stabilizuje co nieco. Pozytyw to brak kolejnych absencji czyli na ten moment są do dyspozycji wszyscy najlepsi bo Buffon to wiadomo, że nie zagra długo. Lecce gra w kratke, głównie u siebie urywało punkty rywalom do tej pory. Sądze, że Juve powinno wygrac.

simons 646

simons

Forum VIP
Podoba mi się typ na Palermo dorzucić do tego co napisał Mad mogę tylko bilans h2h - u siebie Palermo odnotowało 3/3 zwycięstwa.
Catania - Napoli 1x @ 1.51 Betsafe ✅
Catania u siebie zawsze grała dobrze. Napoli do końca mnie nie przekonuje jeszcze, a taki kurs na DC jest przyzwoity. Jak dla mnie to będzie dość nudny mecz underowy.
Sampdoria - Fiorentina 1 DNB @ 1.55 Gamebookers ✅
Kursy na ten typ rosną, ale nie wiem czemu. Obie drużyny miały słaby start, ale zdecydowanie gorzej prezentuje się moim zdaniem Fiorentina. Drużyna póki co nic dobrego nie pokazała i dochodzą do tego spore braki w drużynie. Sampdoria zeszły sezon grała bardzo dobrze na własnym boisku, czas by powrócić do tego zwyczaju ????

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Cagilari-Inter 12.30
Dziś o 12.30 odbędzie się bardzo ważny mecz dla interu. Inter zagra ze średniakiem ligi Cagilari. Jest to bardzo ważny mecz dla interu który w 2 ostatnich meczach zdobył zaledwie punkt przegrał z Romą i zremisował z Juventusem oba mecze miałem przyjemność oglądać i muszę powiedzieć że Inter powinien zdobyć przynajmniej 4 punkty bo w meczu z juve był o klasę lepszy ale marnował sytuację za sytuacją a z romą mecz na remis może z małym wskazaniem na Rome. Bramke stracili pechowo w doliczonym czasie gry.
Cagilari gra w tym sezonie słabo strzela mało bramek w zasadzie to strzelali tylko w dwóch meczach 5 bramek z Roma i 2 bramki z juventusem. Może dziwić ich 5 bramek z Romą ale to wcale nie był taki pogrom wszystko wyglądało nieźle dopóki Roma nie dostała czerwonej kartki w pierwszej połówce i wszystko się posypało. Cagilari zwietrzyło szanse i spokojnie rozstrzelali Rome. Cagilari grało z głową i wykorzystało przewagę jednego gracza nie tak jak Lech w meczu z Legia. Co do meczu z Juve to wiadomo jak gra Juve w tym sezonie w zasadzie to nie wiadomo jak bo raz nie traci bramki z Interem innym razem traci 3 z lechem 2 z Cagilari 3 z Sampdoria 3 z Palermo ale też dozo strzela a więc jakąś szczególną niespodzianką te 2 bramki Cagilari nie było. Na 6 meczy w tym sezonie Cagilari odnotowało 4 remisy w stosunku 0-0 a więc jest to drożyną raczej underowa która strzela mało i mało traci.
Inter to wiadomo mistrz kraju już któryś z rzędu i faworyt do mistrzostwa chociąż będą mieli ciężko w tym sezonie Benitez raczej mi się nie widzi na ławce Interu nie podoba mi się jego filozofia gry w piłkę jest to raczej trener który potrafi przygotować drożynę do jednego meczu a nie do całego sezonu na potwierdzenie nigdy z livepoolem nie zdobył mistrzostwa kraju a mimo tego 2 razy był w finale LM. Inter w tym sezonie gra słabo trochę w kratkę cióła te punkciki wygrywa ale nieprzekonująco może oprócz meczu z Bari wygranego 4-0. w innych meczach skromne zwycięstwa 1 golem. Może jest to związane ze słabą formą Milito w tym sezonie który marnuje sytuacje za sytuacją i nie może odnaleźć tej formy z końcówki tamtego sezonu gdzie sam wygrał Interowi 3 trofea.Jeśli chodzi o skład Interu na dziś to wraca Zanetti który jest żywą legendą klubu, Samuel też raczej wyjdzie a więc jest to nieopisane wzmocnienie defensywy najprawdopodobniej do dyspozycji będzie także i Motta.
Przewidywane składy:
Cagliari(4-3-1-2): Agazzi - Pisano, Astori, Canini, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Acquafresca, Matri. Trener: Bisoli
Inter(4-2-3-1): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Stanković - Coutinho, Sneijder, Biabiany - Eto&#39;o. Trener: Benitez
Moim zdaniem ten mecz będzie meczem walki Inter nie ma żadnych osłabień w obronie gorzej z atakiem gdzie zagra osamotniony Eto. Wydaje mi się że Cagilari będzie chciało urwać punkt Interowi może wyniki 0-0 nie wkluczone ja spodziewam się meczu z mało ilością bramek Inter może i wygra ale skromnie 0-1.????
Mój typ
Uda się obydwu drożynom strzelić gola TYP NIE Kurs 1.91 wynik 0-1✅

Zapraszam do obejżenia moich typów

P 1

pawko12

Użytkownik
piłka nożna: Serie A
mecz: Bari - Lazio
typ: X
kurs: 3.20
bukmacher: ladbrokers
godz: 20:45
analiza:
Dziś w ostatnim meczu 7 kolejki Serie A zmierzą się Bari z Lazio. Aktualnie po 6 kolejkach lepszą pozycję zajmuje zespół gości, który do tej pory zgromadził 13 punktów. Goście wyjdą bardzo zmotywowani na ten mecz by po 90 minutach znów odzyskać fotel lidera. Cel ten mogą osiągnąć wywożąc przynajmniej remis z Bari. Lazio w ten sezon rozpoczęli niemrawo przegrywając w 1 kolejce na wyjeździe z Sampdorią. Ale w kolejnych 5 meczach szli jak burza - wygrali 4 i zremisowali w 1 dzięki czemu zajmowali przed tą kolejką pozycję lidera. Widać że zespół jest bardzo dobrze przygotowany do sezonu i może bardzo namieszać w czołówce. Natomiast dzisiejszy gospodarz Bari to średniak włoskiej ligi. Dorobek 8 pkt po 6 kolejkach nie jest jakimś wielkim wyczynem - jednak zespół ten pokazuje, że na własnym terenie jest bardzo mocny i nie jest drużyna z tzw &quot;czołówki&quot; straciła tu punkty. Na początek sezonu Bari pokonali u siebie Juventus, później przyszedł remis z Cagliari a ostatnio zwycięstwo z Brescia pokazuje, że Bari na własnym stadionie nie zwykło przegrywać. Dziś zapowiada się mecz walki. Moim zdaniem jest to mecz na remis - żadna drużyna nie uzyska przewagi i zapowiada się mecz albo bezbramkowy albo solidarnie po 1. Dlatego dziś stawiam na remis.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom