Cagilari-Inter 12.30
Dziś o 12.30 odbędzie się bardzo ważny mecz dla interu. Inter zagra ze średniakiem ligi Cagilari. Jest to bardzo ważny mecz dla interu który w 2 ostatnich meczach zdobył zaledwie punkt przegrał z Romą i zremisował z Juventusem oba mecze miałem przyjemność oglądać i muszę powiedzieć że Inter powinien zdobyć przynajmniej 4 punkty bo w meczu z juve był o klasę lepszy ale marnował sytuację za sytuacją a z romą mecz na remis może z małym wskazaniem na Rome. Bramke stracili pechowo w doliczonym czasie gry.
Cagilari gra w tym sezonie słabo strzela mało bramek w zasadzie to strzelali tylko w dwóch meczach 5 bramek z Roma i 2 bramki z juventusem. Może dziwić ich 5 bramek z Romą ale to wcale nie był taki pogrom wszystko wyglądało nieźle dopóki Roma nie dostała czerwonej kartki w pierwszej połówce i wszystko się posypało. Cagilari zwietrzyło szanse i spokojnie rozstrzelali Rome. Cagilari grało z głową i wykorzystało przewagę jednego gracza nie tak jak Lech w meczu z Legia. Co do meczu z Juve to wiadomo jak gra Juve w tym sezonie w zasadzie to nie wiadomo jak bo raz nie traci bramki z Interem innym razem traci 3 z lechem 2 z Cagilari 3 z Sampdoria 3 z Palermo ale też dozo strzela a więc jakąś szczególną niespodzianką te 2 bramki Cagilari nie było. Na 6 meczy w tym sezonie Cagilari odnotowało 4 remisy w stosunku 0-0 a więc jest to drożyną raczej underowa która strzela mało i mało traci.
Inter to wiadomo mistrz kraju już któryś z rzędu i faworyt do mistrzostwa chociąż będą mieli ciężko w tym sezonie Benitez raczej mi się nie widzi na ławce Interu nie podoba mi się jego filozofia gry w piłkę jest to raczej trener który potrafi przygotować drożynę do jednego meczu a nie do całego sezonu na potwierdzenie nigdy z livepoolem nie zdobył mistrzostwa kraju a mimo tego 2 razy był w finale
LM. Inter w tym sezonie gra słabo trochę w kratkę cióła te punkciki wygrywa ale nieprzekonująco może oprócz meczu z Bari wygranego 4-0. w innych meczach skromne zwycięstwa 1 golem. Może jest to związane ze słabą formą Milito w tym sezonie który marnuje sytuacje za sytuacją i nie może odnaleźć tej formy z końcówki tamtego sezonu gdzie sam wygrał Interowi 3 trofea.Jeśli chodzi o skład Interu na dziś to wraca Zanetti który jest żywą legendą klubu, Samuel też raczej wyjdzie a więc jest to nieopisane wzmocnienie defensywy najprawdopodobniej do dyspozycji będzie także i Motta.
Przewidywane składy:
Cagliari(4-3-1-2): Agazzi - Pisano, Astori, Canini, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Acquafresca, Matri. Trener: Bisoli
Inter(4-2-3-1): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Stanković - Coutinho, Sneijder, Biabiany - Eto'o. Trener: Benitez
Moim zdaniem ten mecz będzie meczem walki Inter nie ma żadnych osłabień w obronie gorzej z atakiem gdzie zagra osamotniony Eto. Wydaje mi się że Cagilari będzie chciało urwać punkt Interowi może wyniki 0-0 nie wkluczone ja spodziewam się meczu z mało ilością bramek
Inter może i wygra ale skromnie 0-1.????
Mój typ
Uda się obydwu drożynom strzelić gola TYP NIE Kurs 1.91 wynik 0-1
Zapraszam do obejżenia moich typów