>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

7 kolejka Ligue 1 [26-27 września]

L 0

legfe

Użytkownik
Lyon - Toulouse 1

Kurs na to spotkanie na gospodarzy niespodziewanie u większości idzie w górę, dlatego można znów wyczekać. Jak na razie 1,46 na Lyon w 10bet.

Lyon po 6 kolejkach zajmuje 2 pozycję w lidze z dorobkiem 14 pkt - nie przegrywając jeszcze żadnego meczu w lidze. Piłkarze są więc w dobrej formie. Mecz ten będzie dobrą okazją, żeby odrobić 2 pkt straty do lidera tabeli. W Lyonie zabraknie 3 zawodników - 2 rezerwowych i 1 podstawowy (Lisandro Lopez) z powodu kontuzji. Myślę jednak, że trener gospodarzy znajdzie kogoś w miejsce Lisandra, a jego brak nie będzie miał zbyt wielkiego znaczenia w tym meczu.

Toulouse po 6 kolejkach ma 8 pkt. Wynikami więc nie imponuje. W dodatku w dzisiejszym meczu zagra bez 4 podstawowych obrońców!! (M&#39;Bengue, Ebondo, Cetto, Fofana) + brak Luany.

Oto skład w jakim zagrają goście: Pele, Blondel - Firmin,Nounkeu, Tabanou-Devaux, Didot, Braaten, Sirieix, Machado, Berson, Sissoko, Capua, Mansaré, N&#39;Diaye - Gignac, Soukouna.

Myślę, że te argumenty przemawiają za typem na Lyon, a kurs 1,46 który jeszcze rośnie jest bardzo zadowalający.

Auxerre - Grenoble 1 @ 1,87 10bet

Auxerre po 6 kolejkach ma 5 pkt z czego wszystkie zostały zdobyte w ostatnich 3 kolejkach. W dodatku do gry wrócił Irek Jeleń. Zaczyna to b. dobrze wróżyć.

Gracze Grenoble natomiast przypominają mi Zagłębie Lubin z początku sezonu. Po 6 kolejkach bilans bramkowy 2-12. W dodatku w ostatniej kolejce hańbiąca porażka z Rennes u siebie 0:4. Do tego dochodzą negatywne wypowiedzi Bazdarevica na temat piłkarzy.

Bazdarevic: &quot;Z piłką jestem związany ponad trzydzieści lat i widziałem w życiu wiele. Teraz jestem rozczarowany postawą zespołu. Rozumiem rozgoryczenie naszych fanów - to wstyd dla naszego klubu, osiągać tak złe wyniki. Mam jednak jeszcze wiarę że możemy jeszcze dużo osiągnąć, to nie musi być koniec&quot;.

Na przełamanie się raczej nie zanosi. Polecam.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Girondins Bordeaux - Stade Rennes
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie na Stade Jacques Chaban-Delmas. Mistrzowie Francji zagrają z dobrze spisującymi się piłkarzami Rennes. Bordeaux idzie jak burza i wszystko wskazuje na to, iż do końca sezonu klub będzie walczył o obronę mistrzostwa. Dzisiejsze zwycięstwo da im powrót na pierwsze miejsce w tabeli i wyprzedzenie o 2 punkty Lyon. Mi osobiście bardzo imponuje gra Żyrondystów, fajnie się ogląda spotkania z ich udziałem, nie ma gry na przysłowiową aferę, wymieniają mnóstwo podań nawet przed polem karnym rywala co może się podobać. Dochodzi do tego dobra skuteczność i bardzo przyzwoita gra w defensywie. Rennes nadal bez porażki, ale w wyjazdowych spotkaniach z teoretycznie słabszymi rywalami udało się im wywalczyć tylko dwa punkty, chodzi mi o remisy z Lens i Nice. W ostatniej kolejce było już lepiej, bowiem piłkarze Antonettiego wygrali aż 4:0, ale również z fatalnie grającym Grenoble.
Zagrają ze sobą dwie drużyny walczące o wysokie cele, Bordeaux o mistrzostwo Francji, Rennes o miejsce gwarantujące udział w europejskich pucharach. Moim zdaniem zwycięsko z tego pojedynku wyjdą dzisiejsi gospodarze, po takim kursie po prostu żal nie spróbować.

Moja propozycja: Bordeaux ~ 1,65

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Girondins Bordeaux - Stade Rennes
podobnie jak Kanonier0392 stawiam na to że Bordeaux wygra choć nie będzie łatwo.
Rennes to nie są chłopcy do bicia, 4 miejsce zobowiązuje, 1-0 to bardzo prawdopodobny wynik. Bordeaux czeka jeszcze mecz w lidze mistrzów. Tak więc będą oszczędzać siły.
Typy:
under 2,5 kurs: 1,8✅ wynik 1-0
Girondins Bordeaux - Stade Rennes 1 kurs: 1,65✅ wynik 1-0
:-D

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja jeszcze chwilę się wstrzymuję. Czekam na informacje czy zagrają Wendel i Gourcouff. Rennes to bardzo dobrze ułożona drużyna i osobiście zastanawiam się nad opcją x2. Przed rokiem przegrali bodajże tylko 3 spotkania przez długi czas notując passę bez porażki m.in remisując po drodze na Chaban Delmas.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Przed chwilą dowiedziałem się, że Bordo nie przegrało od 17 spotkań a na własnym boisku są nie pokonani od 30 spotkań takie informację usłyszałem na orange sport ostatni mecz który gospodarze przegrali było w marcu tego roku więc wychodzi na czystą 1 ale Rennes też miało w tamtym sezonie niezłą passe bo długo byli niepokonani praktyczne przez całą runde jesienną dlatego też uważam , że mecz będzie bardzo ciekawy a czy Bordo wygra przekonamy się za 2 godz.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Ja jeszcze chwilę się wstrzymuję. Czekam na informacje czy zagrają Wendel i Gourcouff. Rennes to bardzo dobrze ułożona drużyna i osobiście zastanawiam się nad opcją x2. Przed rokiem przegrali bodajże tylko 3 spotkania przez długi czas notując passę bez porażki m.in remisując po drodze na Chaban Delmas.
obydwaj grają w pierwszej jedenastce i ja stawiał bym że Gourcouff strzeli bramkę takie mam przeczucie.. ;],ale nic pewnego.

Do góry Bottom