>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

7 kolejka Ligue 1 [23-25 września 2016]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapożyczone z Otobet
Ligue 1 rozkręca się nam na dobre, w tygodniu odbywała się szósta kolejka. Czas na siódmą gdzie zaczniemy od piątku. PSG wybierze się do Toulouse na swoje spotkanie. W sobotę rozpoczniemy od spotkania Lorient z Lyonem. Wieczorem czeka nas deser w postaci Monaco z Angers.
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
Toulouse - PSG
Typ: PSG -1 @1,84​

Toulouse na początku sezonu dobra forma, PSG natomiast średnio weszło w ten sezon, ale widać że z meczu na mecz się rozkręcają. W lidze zaliczyli dwie wpadki porażka z Monaco na ich terenie 3-1 oraz remis z Saint Etienne w Paryżu, gdzie wyrównująca bramkę stracili praktycznie w ostatniej akcji meczu po błędach w obronie. Następnie rozgromili Caen 6-0 na wyjeździe oraz u siebie Dijon 3-0. Jak wspomniałem na początku gospodarze dobrze weszli w ten sezon z formą i jak na razie zajmują miejsce w górnej połówce tabeli. Ja jednak wierzę, że paryska drużyna z Grześkiem Krychowiakiem w środku pola będzie się powoli rozpędzała i cieszyła nas grą w Ligue 1 jak w roku poprzednim.

Dodatkowe typy:
Lyon @1,91

Bastia - Guingamp BTS @2,05
Bordeaux @1,85

Nie wiem gdzie ty ten kurs znalazłeś ale na PSG-1 kursy wahają się miedzy 2.2-2.4

B 47

bociek6

Użytkownik
Ja bym poszedł remis do przerwy w tym meczu PSG. Obie drużyny spotkały się w styczniu tego roku i PSG miało problem z Toulouse na wyjeździe. Spotkanie zakończyło się wymęczonym 0-1 dla PSG.
Nawet statystyki nie powalały
Sytuacje bramkowe
9-11
Strzały na bramkę
3-4
Strzały niecelne
6-7

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Monaco - Angers 1,65 Unibet ✅
Monaco na tygodniu dostało niezły łomot od Nicei. Pewnie mało kto się tego spodziewał tym bardziej, że ostatnia gra dzisiejszych gospodarzy była godna pochwał. Monaco w porównaniu z poprzednim sezonem uszczelniła obronę. Ma w tym zasługę także nasz rodak, reprezentant kraju - Kamil Glik - który pokazuje się z dobrej strony w nowym otoczeniu. Monaco na własnym terenie są bardzo mocni. W tym sezonie wygrali siedem spotkań i tylko raz zremisowali w pierwszej ligowej kolejce z Guingamp. Ich wygrane w poprzednich spotkaniach były wyraźne.
Angers początek ligowej batalii zaczęło niemrawo. Trzy porażki i zero zdobytych goli chluby nie przynosi. Dobrze podziałała na nich przerwa reprezentacyjna, po której zaczęli strzelać wygrywając trzy kolejne spotkania. Trzeba jednak zauważyć, że były to zwycięstwa przede wszystkim z drużynami z drugiej części tabeli.
Piłkarze Monaco będą chcieli pokazać, że ostatnia przegrana to tylko wpadka. Dzisiejsza wygrana może im dać powrót na miejsce lidera. Dodatkową zachętą może być wczorajsza niespodziewana porażka najgroźniejszego rywala - PSG.
W Monaco zabraknie dziś zawieszonego Bakayoko oraz kontuzjowanych Dirara, Mendiego. Brak Bakayoko to duże osłabienie jeśli chodzi o zabespieczenie środka pola. W Angers zabraknie ostatniego strzelca gola Ketkeophomphone&#39;a oraz Traore i Sunu.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Ja podobnie jak kolega wyżej @sumada90, uważam, że warto zaufać zawodnikom Monaco. W tym sezonie naprawdę spisują się bardzo dobrze, a ostatnie lanie od Nice było wg mnie wypadkiem przy pracy. Wczoraj przegrało PSG, co daje możliwość dla podopiecznych Jardima na powrót na szczyt tabeli, oraz zrobienie przewagi punktowej, a jak wiemy ciężko w Ligue 1 tego dokonać przy zespole z Paryża. Obrona Monaco do ostatniego meczu spisywała się bardzo dobrze, teraz mecz u siebie, co jest kolejnym czynnikiem do gry w stronę gospodarzy, którzy na Stadionie Ludwika II są ciężcy do przełamania. Angers w meczach wyjazdowych nie są zbyt mocni, punkty raczej zdobywają na własnym terenie. Ja dzisiaj znowu zaufam Monaco, którzy w tym sezonie dali już sporo zarobić. Jak dla mnie dzisiaj obrona gospodarzy zrobi swoje i zobaczymy gole tylko u jednej drużyny.
Monaco wygra do zera @2,50 Milenium ⛔

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Fajny mecz z Marsylią zagrał Stępiński, szkoda że to on a nie Sala zszedł po godzinie gry.
Widać, że ten transfer mu służy i się rozwija, Oby było tak dalej.
Co do meczu to bardzo słabe sędziowanie, goście w drugiej połowie powinni dostać jednego jak nie dwa karne.
Gomis dał wygraną, wywalczając i pewnie wykorzystując jedenastkę, wcześniej zmarnował dwie setki.

Do góry Bottom