>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. kolejka La Liga [30.09-02.10.2016r.]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
7. kolejka La Liga

Oferta Otobet

Na szczycie bez zmian, choć punkty niespodziewanie stracili Królewscy z Madrytu na ciężkim terenie w Las Palmas. Czerwona lampka zapaliła się przy zespołach Osasuna i Granada. Tylko te zespoły nie potrafiły wygrać dotąd żadnego spotkania. Przede wszystkim w tych drużynach fatalnie spisuje się defensywa.
Warte odnotowania to kolejne zwycięstwo Valencii. To dobrze wróży przed ciekawym pojedynkiem z Atletico Madryt na Mestalla. Intrygującym starciem powinno być spotkanie na Estadio Balatidos, gdzie miejscowi podejmą FC Barcelonę. Celta wreszcie skuteczna i zwycięska. Katalończycy nadal bez Messiego.
I ten kurs na Sevillę. Też Wam się rzucił w oczy? Szokująco niski, a Alaves do tej pory prezentuje się bardzo solidnie. Nie zapominajmy, że wywieźli z Camp Nou komplet punktów. A przecież Sevilla nic wielkiego nie gra, a do tego wszystkiego mecz LM z Lyonem (choć we wtorek i u siebie - to nie będzie nic znaczyło dla tego meczu).
Zapraszam do dyskusji. Jestem ciekaw Waszego zdania.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:30 Osasuna - Las Palmas
Typ: powyżej 2.5 gola Kurs: 2.02. Wynik: 2:2 ✅
Typ: obie strzelą gola - TAK. Kurs: 1.80. Wynik: 2:2 ✅
buk: bet365

Gospodarze nie tak wyobrażali sobie początek sezonu. Ostatnie miejsce po 7. kolejkach z dorobkiem tylko dwóch punktów mówi samo za siebie. W zespole zapaliła się czerwona lampka i czas najwyższy zacząć punktować bo za niedługo może być za późno. Jednak te zdobywanie punktów nie będzie takie łatwe. Bowiem do Pampeluny przyjeżdża ekipa Las Palmas, zespół który od początku sezonu wygląda bardzo dobrze i zachwyca. W ostatniej kolejce zdołali urwać punkty Realowi remisując z Królewskimi 2:2. Na wyjeździe ich bilans to 1-0-2, czyli nie tak dobrze jak w spotkaniach u siebie, jednak interesuje mnie to, że ten zespół strzela bramki i to całkiem sporo, dlatego też na to spotkanie wybrałem BTS i powyżej 2.5 gola. Spodziewam się otwartego spotkania, a to dlatego, że gospodarze muszą zacząć punktować, a goście dalej będą chcieli podtrzymać swoją dobrą formę.
16:15 Sevilla - Alaves
Typ: wygrana gospodarzy plus powyżej 1.5 gola w meczu
Kurs: 1.72
buk: betsson
Wynik: 2:1
✅

Tak jak wspomniał kolega wyżej, Sevilla nie wygląda najlepiej od początku sezonu, ale po mimo tego punktuje. W środowym spotkaniu wygrali skromnie 1:0 z Lyon i teraz ze spokojem mogą przystąpić do ligowego spotkania. Gospodarze w takim spotkaniu oczekują tylko zwycięstwa żeby dotrzymać kroku czołówce tabeli i liczyć się w końcowym rozliczeniu. Sevilla ma jeszcze dużo do poprawy jeśli chodzi o grę, jednak z czasem przyzwyczają się do nowego stylu i jestem z pewien, że ekipa Sevilli nie raz jeszcze namiesza w spotkaniach ligowych. Teraz jednak muszą wygrać z Alaves. Beniaminek zrobił szał wygrywając 1:2 z Barceloną i teraz będzie chciał utrzeć nosa kolejnej silnej ligowej drużynie. Ja jednak mam nadzieje, że szybko strzelona bramka przez gospodarzy ten ich zapał zniweluje do zera, i gospodarze odniosą pewne zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +13
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Osasuna - Las Palmas X2 @1,53 Bet365
Osasuna jest na ostatnim miejscu i raczej nie zapowiada się na to, żeby opuścili to miejsce po meczu z Las Palmas. Po jednym punkcie zdobyli tylko w meczach z Malagą i Celtą Vigo. Reszta meczów w ich wykonaniu było słabych. Las Palmas to co innego. Oni są naprawdę dobrą ekipą. Teraz zajmują siódme miejsce i stać ich na jeszcze więcej. W ostatniej kolejsce zremisowali 2:2 z Realem Madryt. Las Palmas powinni zdobyć jakieś punkty w tym meczu i można zagrać na ich zwycięstwo albo na X2, bo to raczej oni powinni być faworytem, a nie Osasuna, która gra bardzo słabo.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
BETIS jak sama nazwa mówi BETES - BTS dzisiaj w meczu z Realem Sociedad :razz: Mecz drużyn o bardzo zbliżonym piłkarsko poziomie do siebie. W tabeli także sąsiadują ze sobą.. A tak na poważnie to kilka faktów przed meczem..
W zespole prowadzonym przez Eusebio jest kilku nieobecnych. Za czerwoną kartkę w meczu z Eibar zmuszony jest pauzować Elustondo. Na urazy narzekają z kolei Agirretxe, Carlos Martinez oraz Yuri.
W zespole gości jedynym nieobecnym będzie Antonio Sanabria. Na ból głowy narzeka jeszcze Joaquin i Pezzella, ale wszystko wskazuje że zagrają dzisiaj. To taki mecz dla jedynych i drugich gdzie jest w końcu szansa aby odbić się od środkowej strefy tabeli. Betis kolejny mecz gra u siebie z innym Realem.. tym razem Realem Madryt i tam próżno będzie szukać 3 punktów. Jeśli chodzi o Sociedad to czeka ich w następnej kolejce mecz na wyjeździe z rozpędzonym Atl.Bilbao i tam też zapewne dostaną bęcki. Dzisiaj dla jednych i drugich tak na prawdę mecz prawdy.
Baskowie zgromadzili dotąd siedem punktów, co pozwala zajmować 11. pozycję w tabeli. Real Sociedad w ostatniej kolejce przegrał w derbach z Eibar 0:2. To nieco zaniżyło ich morale, ale dzisiaj zapowiadają walkę na własnym boisku o komplet punktów. Real Sociedad nie ma problemów ze zdobywaniem bramek swoim stadionie, podobnie tyczy się to Betisu, który regularnie trafia do bramki rywali w meczach wyjazdowych. Na uwagę zasługuje aż 5 trafień Betisu - 2 bramki z Barcelona na CampNou, oraz 3 gole w meczu z Valencia na Estadio Mestalla! To jest coś! Betis dzisiaj zagra także ofensywnie i liczę na kolejne trafienia!
Real S.Sebastian - Betis
Typ: BTS - TAK
Kurs: 1.94

Otrzymane punkty reputacji: +11
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Sevilla vs alaves
Gospodarze u siebie zgarnęli komplet punktów jak na razie. Ostatnio wygrali również na swoim boisku w Lidze Mistrzów z Lyonem. Mimo że nie zachwycają formą tak jak w poprzednim sezonie to udaje im się grać to co planują. Goście to drużyna która w swoich meczach głównie się broni. Jednak gdy zdarzy się okazja do kontrataku czy po prostu przeciwnicy popełnia błąd oni są bardzo skuteczni o czym przekonała się Barcelona. Typuje zwycięstwo gospodarzy z uwagi na to że mierzą jak najwyżej i podchodzą do tego meczu w chłodną głową gdyż pokonali rywala w Lidze Mistrzów i mają okazje skupić się na lidze. Beniaminek cieszy się z każdego punktu lecz nie wróżę im tego że zdobędą coś tutaj. Dodatkowo goście nigdy nie wygrali z Sevilla na ich boisku.
Typ: Sevilla @1.48 +++
sportingbet

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ja nie ufam Sevilli.
Owszem, wyniki są bardzo zadowalające, jeżeli chodzi o LM i samą ligę. Aczkolwiek sporo graczy tego zespołu nie potrafi wykorzystać swojego potencjału. Nie podoba mi się ta gra, ale póki jest skuteczna to szanuję.
Jednak granie co 3 dni to może być bolączka, choć mają bardzo szeroki skład, to Alaves jest mocno wybieganym zespołem. Dużo walczą.
Trzeba wziąć pod uwagę kursy, które są beznadziejne na gospodarzy. Jeżeli wygrywali, to na styk, prócz tego inaugurującego spotkania z Espanyolem.
Alaves się dobrze trzyma, biorąc pod uwagę rywali z którymi już grali.
Ledwie 5 straconych bramek? Biorąc pod uwagę, że grali już na Camp Nou, VC i na Mestalla z Valencią to bdb rezultat. Przegrali pechowo z Nietoperzami / Samobój ,i karny w końcówce. Dobre zawody z Barceloną i Atletico.
Szczelna defensywa, trochę gorzej z przodu i były już dwa razy 0:0 z drużynami, które mogliby pokonać.

Alaves HA+1.5 @1.65 uni ✅✅

Osasuna - Las Palmas
Osasuna o1.5 goals @2.50 b365 ✅✅
Ok, Osasuna nisko w tabeli, bez zwycięstwa, ale sama gra na El Sadar jest bardzo przyzwoita. Dzisiaj grają z ekipą ofensywną, która też lubi tracić gole. Osasuna też pod tym względem jest wysoko, dlatego liczę, że przełamią się w ofensywie. Jeżeli chcą zwyciężyć to muszą raczej te dwa gole strzelić. Myślę, że w końcu się uda, bo Las Palmas ma to do siebie, że potrafi zabrać bogatym, a oddaje biednym. Pampeluńczycy zrobią wszystko, by nie skończyło się to kolejną porażką.

Otrzymane punkty reputacji: +16
G 53

gw87

Użytkownik
pamiętajcie, że las palmas dzisiaj bez jonathana viery, nabila oraz araujo miał tam ostatnio jakiś problem z policją i powołany został, ale nie wiadomo czy zagra, choć to i tak raczej rezerwowy, choć rezerwowy, który świetnie punktuje.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
12:00 Valencia - Atletico
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki Kurs: 2.20 Wynik: 4 ⛔
Typ: czerwona kartka - TAK. Kurs: 3.00 Wynik: brak ⛔
buk: unibet

Jest to kolejne spotkanie w La Liga, gdzie wybrałem typ na żółte kartki. Od razu zacznę, że linia nie jest za wysoka ani za niska, a po takim kursie zdecydowanie do pogrania. A do pogrania dlatego, że w tych spotkaniach te kartki padają: 3,8,11,5,4,5, może nie zawsze powyższa linia nie została pokryta, ale obie drużyny się nie oszczędzają w postaci fauli. Jutro zapewne walki nie zabraknie, Atletico musi ciągle wygrywać żeby dotrzymać kroku Realowi i Barcelonie, natomiast Valencia szuka ciągle punktów aby ten sezon nie zapisać do straconych. Mam nadzieje, że pora rozgrywania spotkania nie zabije emocji.
Wybrałem też Typ na czerwo. A to też dlatego, że w ostatnich pięciu spotkaniach pomiędzy obiema drużynami padała przynajmniej jedna czerwona kartka. A więc dlaczego jutro nie miała by paść kolejna?
20:45 Celta - Barcelona
Typ: powyżej 2.5 gola Kurs: 1.56 Wynik: 4:3 ✅
Typ: BTS Kurs: 1.76 Wynik: 4:3 ✅
buk: unibet

Celta zaczęła sezon od trzech porażek, ale ostatnio obserwujemy odrodzenie podobne jak Valencia, bo drużyna z Galicji w ostatnich trzech spotkaniach zdobyła siedem punktów. W tygodniu rozgrywając mecz w ramach LE wygrali u siebie z Panathinaikosem 2:0, a to tylko potwierdza, że Celta wróciła na właściwe tory i jutro Barcelona ma się czego obawiać. Goście zaliczają w lidze ostatnie same manity wbijając rywalom przynajmniej pięć goli. Jutro manity się nie spodziewam, a bardziej wyrównanego spotkania, które i tak przyniesie trochę goli. Gospodarze wygrali aż dwa z ostatnich czterech spotkań z Barceloną w 2014 roku pokonując rywala na Camp Nou, a w zeszłym sezonie u siebie aż 4:1. Być może jutro powtórzą ten wyczyn?, bo na gola ich na pewno stać tym bardziej, że goście ostatnio co mecz tracą przynajmniej jedną bramkę. Przed nami świetne spotkanie, które powinno się skończyć przynajmniej trzema bramkami.

lukas88 496,6K

lukas88

Forum VIP
02.10.2016 g. 16.15 Real Madryt- Eibar
-
Typ: Real wygra obie połowy
Kurs: 1,7
Marathon
Stawka 8j

Real po 3 remisach z rzędu, dwa w lidze i jeden w tygodniu w LM, pora na remontadę na Santiago Bernabeu, tym bardziej że rywal ku temu odpowiedni. Real po lekkiej zadyszce w meczach ligowy pokazał się z bardzo dobrej strony w Dortmundzie. Jeśli jutro zagrają tak jak we wtorek, to jutro będzie manita. W związku z absencją Ramosa parę stoperów stanowić będą Pepe i Varane, za kontuzjowanego Modricia wskoczy Isco. Zawodnicy głodni gry będą chcieli się pokazać. Obudził się też CR7, który bardzo lubi strzelac Eibarowi co powinien jutro potwierdzić. Po kontuzjach coraz lepiej prezentują się Benzema i Bale. Jak dla mnie zdecydowane zwycięstwo Realu.​

otobet 115

otobet

Użytkownik

Celta Vigo - FC Barcelona
Coś się skończyło, coś się zaczęło. Tak należy określić pojedynek Celty z Barceloną.Dla Luisa Enrique będzie to sentymentalna podróż ponieważ właśnie jako szkoleniowiec Celty wypłynął na szerokie wody. Później otrzymał nominację na szkoleniowca Barcelony. Stadion Celty źle się kojarzy Blaugranie, gdyż w poprzednim sezonie właśnie tutaj ulegli 4:1 w zeszłym roku. W tym roku Celta, po pechowym początku sezonu (trzech porażkach z rzędu) wyciągneli wnioski i zanotowali dwa remisy i trzy zwycięstwa z rzędu. Eduardo Berizzo nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z usług Beauvue, Orellana oraz Planasa. Barcelona rozegra dzisiaj ostatnie spotkanie bez swojej największej gwiazdy Leo Messiego, który leczy uraz i po przerwie reprezentacyjnej będzie już do dyspozycji Luisa Enrique. Po pechowej porażce z Alaves piłkarze Barcelony wyciągneli wnioski i na pięć ostatnich spotkań zanotowali cztery zwycięstwa i remis z Atletico Madryt.
Celta: Alvarez - Mallo, Cabral, Gomez, Roncaglia - Wass, Radoja - Bongonda, Hernandez, Sisto - Aspas
Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Mascherano, Alba - Rakitić, Iniesta, Busquets - Turan, Luis Suarez, Neymar
▶ Over 2,5 gola
▶ Kurs : 1.50
▶ Otobet

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Espanyol - Villarreal X2 @1.43 uni ✅✅
Villarreal, choć grał w LE, to rozgrywał to na pół gwizdka. Nie chcieli przegrać na wyjeździe, a u siebie będą wygrywać mecze i najmniejszym nakładem sił, awansują do kolejnych faz i w między czasie w lidze będą osiągali dobre wyniki. W meczu ze Steauą było kilka rotacji, tak więc dzisiaj spodziewam się dobrego meczu z ich strony. Espanyol jeszcze chaotyczny, w meczu z dobrze ułożonym taktycznie Villarreal będzie im ciężko. Żółta Łódź Podwodna bardzo dobra defensywa i potrafią przeprowadzać zabójcze kontry. Dla mnie to mogą pokusić się nawet o zwycięstwo, ale zagram bezpieczniej, bo szansę na porażkę są dla mnie niewielkie.

Malaga - Athletic Club 1X @1.40 uni ✅✅
Baskowie są mocno eksploatowani w ostatnich meczach i to widać gołym okiem. Nawet mecz w LE zagrali na serio, pełnym zestawieniem. Baskowie na wyjazdach szału nie robią. Malaga nie zachwyca, według mnie stać ich na wiele, wiele więcej. Dzisiaj jest dobra szansa nawet na zwycięstwo. Powinni być bardziej wybiegani niż goście i jeżeli nie zawiedzie skuteczność to typ wejdzie bez problemu.
Valencia - Atletico Madryt
u1.5 gola HT @1.40 b365 ✅ ✅
To może być ciężki mecz dla obu drużyn. Jak wiadomo goście po ciężkim meczu z Bayernem, w którym musieli zagrać na bardzo wysokim poziomie i skupieni cały mecz. Valencia miała wolne, powinni pokazać zaangażowanie. Jeszcze bez trenera, ponoć ma być Prandelli. Póki co na ławce będzie asystent. Wyniki Valencii coraz lepsze, ale gra? Wciąż słaba. Dwa szczęśliwe zwycięstwa, popełniają dużo błędów, ale w meczu z Atletico myślę, że się mocniej zmobilizują i zagrają pewniej. W ofensywie dużo potencjału nie mają, ale Atleti dzisiaj bez Godina i Gimeneza. Zagrają Lucas i Savić, więc cały czas wielki poziom. Tutaj się wiele nie zmienia. Niemniej Atleti na wyjazdach to potrafi walić głową w mur i jeżeli nie będzie jakieś udanej indywidualnej akcji to może być ciężko o bramkę.
Dla mnie underowo do HT.

Otrzymane punkty reputacji: +29
emson88 38

emson88

Użytkownik
Kiedyś nie byłoby takiego pytania, ale Real ostatnio nie porywa a nie miałem okazji oglądać ligi hiszpańskiej, a więc: warto grać Barcelonę i Real over 2.5? Jak to widzą sympatycy tych rozgrywek?

xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Valencia - Atletico Madryt
u1.5 gola HT @1.40 b365

To może być ciężki mecz dla obu drużyn. Jak wiadomo goście po ciężkim meczu z Bayernem, w którym musieli zagrać na bardzo wysokim poziomie i skupieni cały mecz. Valencia miała wolne, powinni pokazać zaangażowanie. Jeszcze bez trenera, ponoć ma być Prandelli. Póki co na ławce będzie asystent. Wyniki Valencii coraz lepsze, ale gra? Wciąż słaba. Dwa szczęśliwe zwycięstwa, popełniają dużo błędów, ale w meczu z Atletico myślę, że się mocniej zmobilizują i zagrają pewniej. W ofensywie dużo potencjału nie mają, ale Atleti dzisiaj bez Godina i Gimeneza. Zagrają Lucas i Savić, więc cały czas wielki poziom. Tutaj się wiele nie zmienia. Niemniej Atleti na wyjazdach to potrafi walić głową w mur i jeżeli nie będzie jakieś udanej indywidualnej akcji to może być ciężko o bramkę.
Dla mnie underowo do HT.

Spojrzałem na poprzednie mecze obu drużyn gdzie Valencia była gospodarzem i wcale to tak kolorowo dla tego typu nie wygląda. Moim zdaniem nie warto się w to pchać po takim kursie, biorąc pod uwagę h2h.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Kiedyś nie byłoby takiego pytania, ale Real ostatnio nie porywa a nie miałem okazji oglądać ligi hiszpańskiej, a więc: warto grać Barcelonę i Real over 2.5? Jak to widzą sympatycy tych rozgrywek?
To nie pytanie do żadnego ekperta bo bo over 2.5 w meczach Realu i Barcelony to najbardziej Januszerski typ na świecie serio najwięcej ludzi to gra.
Atletico Under 1.5
1.917
Pinnacle
⛔ ⛔ ⛔
super
Valencia ostatnio u siebie z Atletico zawiodła chociaż pamiętam ze na nich gralem no i sie zawiodłem.
A skoro wtedy mnie rozczarowali to teraz musza oddać kasę.
Valencia co najgorsze ma juz za sobą początek sezonu zwariowany transfery jakies przetasowania piłkarzy przez agentów.Najgorzej to wygladalo w obronie ale jak ktos mądry powiedzial Valencia dorobiła sie duetu elitarnych obroncow-Garaya i Mangali.Garay jeszcze nie dostępny ale patrząc na obronę Atletico gdzie Gimenez i Godin out to i tak jest dobrze.
Atletico skupi sie według mnie jeszcze bardziej na obronie a i Valencia mysle ze się nie otworzy.Oni musza grać na wynik.
Wiele osób wyczuwa 0-1 ja mysle ze będzie lepiej dla Valencii ale ten bet to fajne zabezpieczenie.
Po prostu mysle ze Atletico tu nie poszaleje w końcu oni na wyjeździe worka bramek nie pakują.
Ide w Under Atletico niech oddaja kasę.
Powodzenia.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Valencia - Atletico
Obie strzelą
1.80
bet365

Valencia jest zbyt słaba, żeby nie stracić gola. Mecz pod chinoli, więc i Valencia coś pyknie, zmiany w obronie to zawsze zamiany, wszystko sprzyja temu aby BTS był zapłacony i to całkiem możliwe, że nawet w pierwszej połowie.

Real - Eibar
Eibar nie strzeli 1.85
iforbet

Real co mecz u siebie to BTS, to się w końcu musi skończyć, i dzisiaj się skończy. Eibar strzela w każdym meczu, a Real u siebie traci, więc łatwy typ dla szarych mas, aby pograć bts i dać cash bukom. Nie ze mną te numery i to mówię Ja TYPER Scott99.

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Celta Vigo - Barcelona
kornery: Celta Vigo over 4,5 - niestety tylko 3rogi(gratulacje dla Celty)
kurs: 2,1
bukmacher: Bet365
Moim skromnym zdaniem uważam, że jest to najatrakcyjniejszy bet odnośnie tego meczu. Celta gra u siebie i lubi atakować skrzydłami. Pokazują to statystyki:
Celta - Panathinaikos 5 kornerów;
Espanyol - Celta 7 kornerów;
Celta - Gijon 8 kornerów;
Osasuna - Celta 5 kornerów;
St. Liege - Celta 3 kornery;
5 ostatnich pojedynków - 4 razy pokryty over.
Zakładam, że Barcelona coś strzeli na początku meczu zmuszając do bardziej otwartej gry Celty. 5 rożnych jest do osiągnięcia przez gospodarzy. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom