>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

7 kolejka Eredivisie /9 kolejka Belgijskiej Juiler League

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W Eredivisie Ajax wygrał The Klassiker z Feyenoordem nie pozostawiając mu żadnych złudzeń kto jest obecnie zespołem lepszym. Chociaż wynik 2:1 nie odzwierciedla przewagi jaka została osiągnięta w pewnym momencie i końcówka przez to była nerwowa. A mogło zakończyc się pewniej, bo przy 2-0 jeszcze El Hamdaoui i Suarez obijali słupki bramki. Teraz przed Ajaxem kolejny trudny mecz. Wyjazd do Enschede na mecz z Twente. Chyba nie ma więc co tego meczu ruszac do typowania. Nieco mniej ciekawie będize w Eindhoven gdzie zawita Groningen, a więc zespół który jest jeszcze bez porażki. Czy PSV wygra?
W Belgii dominacja Genk i ANderlechtu w pierwszych kolejkach. Kursy na faworytów nie zachwycają chociaż Anderlecht po wczorajszym remisie zrobi wiele by wygrac z Mechelen na własnym terenie.
Zapraszam do dyskusji ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
ADO Den Haag - Heracles
Tylko 3 punkty dzielą te drużyny, ale faworytem do wygrania jutrzejszego spotkania jest dla mnie zdecydowanie ekipa z Hagi. Heracles jest na wyjazdach znacznie słabszą drużyną niż na swoim boisku, a ADO u siebie potrafi grać bardzo fajny futbol. W drużynie z Hagi ciągle zabraknie Buijsa oraz Zwinkelsa, a pod znakiem zapytania stoi występ Radosavljevica. W Heraclesie zabraknie zawieszonego za kartki Fledderusa oraz kontuzjowanego Cairo. Oglądałem 3 czy 4 spotkania ADO w tym sezonie i muszę przyznać, że ta drużyna ma sporo pecha. Bociany często tracą bramki w samej końcówce spotkania dlatego w typowaniu tego meczu skupię się również na wyniku do przerwy, ich koncentracja w pierwszej połowie jej zazwyczaj lepsza. Nie wydaję mi się by Heracles mógł namieszać w tym spotkaniu. Tydzień temu ładnie planowo zremisowali u siebie w derbach z Twente, tak więc teraz czas na stratę punktów w Hadze.

Moje propozycje:
- ADO Den Haag - Heracles Almelo 1 (2.00) ✅
- ADO Den Haag - Heracles Almelo HT 1 (2.60) ✅
- ADO Den Haag - Heracles Almelo DNB 1 (1.42) ✅

FC Twente - Ajax Amsterdam
Tutaj za dużo nie będę się rozpisywał, ponieważ niżej znajduje się link do mojej zapowiedzi na to spotkanie. Wydaję mi się, że Ajax gra obecnie ciekawszy futbol niż Twente i jest lekkim faworytem do zwycięstwa. Nie będzie jednak łatwo, ponieważ De Tukkers potrafią skupić się na tak ważny mecz (pokazali to między innymi z Interem) i kluczem do zwycięstwa będzie zatrzymanie Theo Jensena na środku boiska. Liczę jednak na Ajax, ponieważ jest to drużyna, która w tym sezonie prezentuje się jak na razie najlepiej i mam nadzieję, że majster będzie nareszcie nasz.
Analiza: http://www.ajax-amsterdam.pl/aktualnoci/46-glowny-/308-zapowied-fc-twente-afc-ajax-

Moje propozycje:
- FC Twente - Ajax 2 (2.45) ⛔
- FC Twente - Ajax X2 (1.42) ✅
Edit: 4/5 To niezły wynik, ale jest spory niedosyt po meczu Ajaksu. Jutro postaram się z rana wrzucić jakieś propozycje na kolejne spotkania tej rundy.

vdv 66

vdv

Użytkownik
NAC Breda - Willem II
Breda jest w tym meczu zdecydowany faworytem i to oczywiście nie dziwi. NAC to typowy ligowy średniak, za to Willem miał się chronić przed spadkiem. Już teraz (po 6 kolejkach) można powiedzieć, że na 99% celu tego nie uda się osiągnąć. Dzisiejsi goście przegrywają wszystkie kolejne mecze. W meczach u siebie udaje im się jeszcze powalczyć, strzelając bramki NEC Nijmegen i ADO Den Haag, za to na wyjazdach prezentują się.. hmmm? No właśnie. Jak się prezentują? Oni się w ogóle nie prezentują na boiskach gości. Co prawda zaskoczeniem jest porażka tylko 2 bramkami z Ajaxem, ale za to mecze bez historii po 3-0 z Utrechtem i Heraclesem Almelo, czyli drużynami z którymi powinna walczyć o ligowe punkty prawie jak równy z równym. Wynik odzwierciedla wszystko.
NAC podbudowana po pucharowym zwycięstwie 3-1 z Venlo - drużyną pokroju Willem II, choć prezentującą się dużo lepiej, nie powinien mieć dzisiaj problemów z zdobyciem 3 punktów. Breda u siebie prezentuje się bardzo dobrze. Na trzy spotkania tego sezonu NAC jeszcze nie przegrał meczu domowego. Ograł Venlo 2-0, Feyenoord również 2-0 i zremisował z AZ Alkmaar 1-1. Wyniki robiące wrażenie. Na wyjeździe w trzech spotkaniach zdobyty tylko jeden punkcik (Vitesse). Jak widać, Breda to ewidentnie drużyna swojego boiska i to głównie u siebie będzie gromadziła punkty.
Podsumowując: łatwiejszej okazji do zdobycia kompletu punktów Breda pewnie w tym sezonie już nie będzie miała. Przyjeżdża outsider, który w 6 meczach stracił aż 20! bramek. Warto wspomnieć, że zagra najlepszy strzelec drużyny: Amoah i to jego typuję na strzelca bramki.
Typ:
- NAC Breda @ 1,44 7/10 ✅
- NAC Breda (-1) @ 2,16 3/10 ⛔
- Amoah strzeli bramkę @ 2,20 2/10 ⛔
Kurcze, zarówno Breda -1, powinno wejść jak i Amoah strzeli. Marnowała super okazje Breda, a sam Amoah chyba ze 3 takie naprawdę dobre....

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ciężki dzień się zapowiada jeżeli chodzi o typowanie Eredivisie. Coś tam trzeba postawić oczywiście, ale nie ma co wariować ze stawkami dziś moim zdaniem.
Excelsior - Vitesse
Ciężko mi wskazać faworyta na to spotkanie. Na papierze Excelsior, ale jest kilka czynników na nie. Po pierwsze Vitesse gra coraz składniej. Środek boiska zaczyna się rozumieć co jest bardzo ważne w tej nowej drużynie, która jest układana od samego początku. W drużynie z Rotterdamu zabraknie Fernandeza (najlepszy ofensor) i trener wspomniał, że zagrają trochę inaczej niż zazwyczaj. Vitesse też osłabione, ale wydaje mi się, że drużyna z Arnhem nie powinna przegrać tego meczu. Ciężko wskazać faworyta, dlatego pomyślałem nad czymś innym:

- Obie drużyny strzelą (1.44) ⛔
- Over 2,5 bramek (1.52) ⛔
- Over 3,5 bramek (2.30) ⛔

NEC - Feyenoord
Kryzys w Feyenoordzie. Zgadza się. Dzisiejszy dzień może jednak dać trochę radości kibicom Feyenoordu, tak przynajmniej mi się wydaję. Feyenoord bez Tomassona, Muldera, Vlaara, Fernandeza i Indi. NEC natomiast bez Babosa, Chatelle&#39;a i Latupeirissy. Zawieszony jest również Goossens. W tym meczu liczę na indywidualne umiejętności takich graczy jak Fer, Bahia czy Wijnaldum. Myślę, że będzie to wyrównany mecz, ale z tak osłabionym NEC Feyenoord jako takie szanse ma. Mam tylko jeden typ na to spotkanie:

- NEC - Feyenoord 2 DNB (1.70) ⛔

VVV Venlo - De Graafschap
Tutaj bardzo króciutko. Venlo bez formy, De Graafschap prezentuje się całkiem sympatycznie i może pokusić się dziś o punkty, pytanie tylko ile? W spotkaniach De Graafschap pada zawsze dużo bramek, więc zaryzykuję, że i tym razem będzie podobnie.
Moje propozycje:

- VVV Venlo - De Graafschap 2 DNB (2.34)
- Over 2,5 bramek (1.65)

Oby coś z tego wyszło ;)
P.S. Jeszcze coś mi wpadło na myśl: Under 2,5 w meczu NEC - Feyenoord po kursie 2.05. Warto spróbować na moje oko. ⛔
Edit: Oj słabiutko. Jeszcze ten under 2,5 Feyenoordu i gol w 92 min po kornerze na dobicie. Już nigdy nie postawie na Feyenoord, chyba że przeciwko nim.

R 0

rapatapa

Użytkownik
O 20:30 zacznie się mecz w Jupiler League pomiędzy Germinal a Club Brugge moim faworytem tego meczu jest drużyna Brugge, która ostatnio znalazła się w wysokiej formie i gromi kolejnych rywali. W zeszłym sezonie piłkarze z Brugi wygrali tutaj 1:4 dzisiaj pewnie tak okazałego zwycięstwa nie będzie ale 3 punktu raczej na 90% trafia na ich konto. Jak myślą o walce o Europejskie Puchary to takie mecze trzeba wygrywać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom