>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

7. kolejka Eredivisie / 9. Jupiler Pro League (27.09-28.09.2014)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

W Holandii zapowiada się interesująca kolejka. NAC Breda podejmie Ajax. Goście są faworytami, ale przed nimi ważny mecz w Lidze Mistrzów. GA Eagles podejmą Portowców. Feyenoord pragnie się zrehabilitować po porażce z ekipą Joden. I to właśnie goście są kandydatami do wygrania z ekipą Eagles. Najciekawiej powinno być jednak w meczu Fryzów z PSV. Czy przyjezdni zwyciężą :?:

W Belgii natomiast już na otwarcie kolejki Zulte podejmie Anderlecht. Gospodarze są tragicznie grającą drużyną. Niemniej mistrzowie Belgii grają za chwilę mecz w LM. Stąd też mimo wszystko mecz może być dość wyrównany. Z ciekawszych meczów to Genk podejmie u siebie Charleroi, Gent zagra z Lokerenem, a do Oostende pojedzie Club Brugge Waldemara Soboty. Jednostronnie zapowiada się bój Standardu Liege z Lierse.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cercle Brugge vs. Westerlo 1 (DNB), 1.84 Unibet 3/10 ⛔ 1:2 - I Cercle w fatalnym stylu przegrywa :| Fail.
Długo zastanawiałem się czy zagrać czystą wygraną gospodarzy czy DNB. Wybieram jednak bezpieczniejszą opcję, ponieważ gospodarze czasami potrafią na własne życzenie stracić dobry wynik. Cercle łapie zdecydowanie dobrą dyspozycję. W poprzedniej kolejce zagrali bardzo dobry mecz przeciwko mistrzom Belgii, Fiołkom. Przegrali 2:3, ale mieli świetne sytuacje, których niestety nie udało się wykorzystać. Mimo to nie ustępowali Anderlechtowi zbytnio i jedynie klasa drużyny z Brukseli dała im wygraną. Świetnie zagrał Kabananga, który wpisał się na listę strzelców. Dzisiaj go ponownie nie zabraknie. W tygodniu zespół z Brugii zagrał genialne spotkanie w pucharze. Był to mecz z półamatorami Sint-Gillis Waas. Mecz zakończył się wynikiem 7:1. Podejście profesjonalne, nie zlekceważyli rywali i pewnie wygrali. Kadra na dzisiejsze spotkanie w pełni zdrowa. Westerlo jako beniaminek radzi sobie znakomicie. W tabeli zajmują piąte miejsce, a w ostatniej kolejce rozbili Lierse aż 6:1. Niemniej ich rywale pokazują w tym sezonie, że koniecznie chcą grać na zapleczu JPL. W środku tygodnia goście również rozegrali mecz w pucharze. Ich rywalami był zespół z tej samej ligi co przeciwnik Cercle - czyli półamatorzy, Olsa Brakel. Zespół ten zmasakrował Westerlo 6:1 :!: Jest to blamaż, może nie takiego kalibru jak porażka Manchesteru United z MK Dons (0:4), ale równie upokarzający dla Westerlo. Ponadto dzisiejsi goście zagrali pełnym składem. Balonik beniaminka jakby powoli zaczął opadać. Przed dwoma tygodniami również nie mieli szans z Mechelen (2:5). Westerlo bez: Coolsa (2/0 defensywa) i Sno (2/0 pomoc). Jeśli gospodarze zagrają jak przeciwko Fiołkom czy w pucharze Belgii, nie powinni mieć żadnego kłopotu z ograniem gości, których morale spadły. Dla odważniejszych polecam czystą wygraną po kursie około 2.50. Kurs na DNB mnie jednak satysfakcjonuje, szczególnie przy niesłusznych wzrostach.

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
PEC Zwolle - Heracles Almelo 4-2✅
Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bah

Gospodarze podejdą do tego meczu po bezbarwnej porażce z przeciętnie spisującym się AZ Alkmark. Goście natomiast są ostatni w tabeli przegrali wszystkie mecze. Bilans bramkowy mają 4:16 no nie napawa to optymizmem, dla nich. W ekipie gospodarzy dosyć dobrze spisuje się Tomas Necid i moim zdaniem rozegra on znowu dobre spotkanie strzeli on gola a kto wie może i dwa? Niestety jest też minus bo w PEC nie wystąpi kontuzjowany Jody Lukoki, jednak uważam że sam Czech da rade w ataku. Teraz trochę o gościach nie dość że nie strzelają bramek a je tracą to w tym spotkaniu nie wystąpi ich czołowy napastnik jakim jest Denni Avdic, zostaje tylko młodziutki Wouter Weghorst. U gości cały czas ma kontuzje bramkarz na którego liczyli czyli Bram Castro, obecnie broni Dennis Telgenkamp z jakim skutkiem... U gospodarzy po odejściu Diederika Boera broni Warner Hahn ze średnim skutkiem bo jedna bramka wpuszczona na mecz, jednak moim zdaniem dzisiejszy mecz będzie meczem do jednej bramki PEC będzie przeważało i będzie chciało zmazać plamą jaką jest ostania porażka a rozbite Heracles będzie idealnym przeciwnikiem.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zulte-Waregem vs. Anderlecht Bruksela BTS, 1.53 Bet365 2/10 ⛔ 0:2... Szkoda wielu sytuacji gospodarzy.
Bet sugerowany odblokowaniem się Zulte w ostatnim, pucharowym spotkaniu. Drużyna Essevee bowiem wygrała pewnie z Antwerpią 4:0. Na dzisiejszy mecz ponownie będzie najsilniejsza kadra. Wciąż brakuje defensora Colpaerta, ale jego nie ma już od dłuższego czasu. Jedynym poważniejszym brakiem będzie absencja zawieszonego N&#39;Diaye, ale on jest do zastąpienia. Jorgensen w dzisiejszym spotkaniu już może się pojawić, jego uraz nie był na tyle groźny by pauzował dłużej niż kilka dni (odpuścił mecz pucharowy). W podstawowej jedenastce pojawią się na pewno najlepszy strzelec Sylla oraz zawodnik meczu z Antwerpią, Plet - strzelił dwukrotnie. Anderelcht to marka. Ostatni mecz z Cercle wygrali, choć jak pisałem wyżej mieli spore problemy. Na swoim poziomie zagrali Mitrovic i Suarez, którzy są niezastąpieni w kadrze Fiołków. Dzisiaj również będą w podstawowej jedenastce. Kadra Anderlechtu niezwykle silna. Nuytinck, który miał nie grać ostatecznie jest w kadrze meczowej. W tygodniu w pucharze mistrzowie Belgii mieli spore problemy z awansem. Ostatecznie jednak po dogrywce wygrali 5:3 z Patro Eisden. Lekko zlekceważyli przeciwnika i stąd nonszalancja przyniosła dogrywkę. Dzisiaj nie będzie im łatwo pokonać lekko podbudowanej drużyny gospodarzy. H2H korzystne pod BTS. Ponadto polecam lekko spróbować w stronę gospodarzy na jakimś szalonym kuponie lub za grosze na singlu (kurs 3.50+ do pobrania).

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Go Ahead - Feyenoord ✅
Czas na bramki i punkty dla Feyenoordu, dziś to nastąpi. Feyenoord jest drużyną, która kreuje najwięcej okazji strzeleckich zaraz po Vitesse, ma najwięcej dośrodkowań i najgorszą statystykę w lidze, kiedy patrzymy na szanse i bramki.
Z Ajaksem x3 poprzeczka, 3x inne setki. Poza ostatnim spotkaniem pucharowym Feyenoord kreuje mecz w mecz masę okazji. Dziś do gry wraca prawdopodobnie Immers. Toonstra zagra również, czyli na ławce wyląduje mega słaby Schaken. Kazim jest nawet w formie, tam ma kto strzelać.
Moim zdaniem ciekawą propozycją na dziś jest:

Feyenoord over 1,5 goli @ 1.69
✅
Nie gram zwycięstwa Feye, bo obrona jest tragiczna. Go Ahead śmiało może coś strzelić, ale Feyenoord też dziś będzie strzelał. Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +63
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Excelsior - Cambuur
Na początek najbardziej ryzykowny bet tego dnia, dlatego stawka też nie będzie wysoka + jakiś over Excelsrioru. Drużyna z Rotterdamu jest bardzo specyficzna, potrafi dużo strzelać jak i dużo tracić. Excelsior nie gra jakiegoś taktycznego futbolu, przypomina mi Heerenveen z poprzedniego sezonu - kreuje zawsze sporo okazji strzeleckich, ale niektóre babole w obronie są na poziomie amatorów.
Pierwszy bet będzie ryzykowny. Ponieważ Excelsior u siebie sporo strzela (oraz często dostaje też karnego) zagram, że strzelcem bramki będzie Jeff Stans. Jest to zawodnik, przeciwko któremu sam grałem w juniorach (jakoś w wieku 15-16 lat) kiedy to jeszcze był grajkiem miejskiego HVO. Już wtedy Jeff miał niesamowitą technikę, ale teraz to dopiero potrafi pokazać. Stans to bardzo ofensywna 10tka, która często ma okazję do strzału oraz co jest ważniejsze --&gt; wykonuje karne i ma w tym sezonie 3/3 z karnych o ile się nie mylę. Poza karnymi ma też świetny strzał jak wspominałem, tutaj dobry przykład z trzeciej czy czwartej kolejki:
https://www.youtube.com/watch?v=jyK72RwbG_g
Cambuur na wyjeździe 1-1-1 i w bramkach 3-6. Myślę, że Excelsior wygra to spotkania, lecz ten mecz nie będzie należał do najłatwiejszych.
Stans strzeli bramkę @ 4.20
Over 2,5 bramek w spotkaniu @ 1.59
Excelsior over 1,5 goli @ 2.07

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Groningen - Willem II 1 @ 1.84 Pinnacle 1:0 ✅
Obie drużyny sąsiadują w ligowej tabeli więc na pierwszy rzut oka kursy wystawione zostały prawidłowo, a nawet lekko zaniżone. Sęk w tym, że potencjał obu ekip jest zgoła odmienny. Groningen to w mojej ocenie kandydat do miejsc 4-5. W dodatku na Euroborgu jest to jedna z najgroźniejszych drużyn w Holandii, będąca w stanie pokonać każdego rywala, choćby Ajax, co zresztą już miało miejsce w obecnym sezonie. Willem II jak na beniaminka spisuje się nader przyzwoicie, zaś na swoim koncie ma wygrane z Feyenoordem i AZ Alkmaar. Jednak w mojej ocenie na Euroborgu nie będą mieli zbyt wiele do powiedzenia, gdyż nie wygrali tam od 21.12.2003. W ekipie gospodarzy zabraknie Lorenzo Burneta, Nicka Bakkera, Martijna van der Laana czy Mimouna Mahi, zaś w zespole z Tilburga nie zagrają Terrel Ondaana i Tim Cornelisse.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Excelsior - Cambuur
Na początek najbardziej ryzykowny bet tego dnia, dlatego stawka też nie będzie wysoka + jakiś over Excelsrioru. Drużyna z Rotterdamu jest bardzo specyficzna, potrafi dużo strzelać jak i dużo tracić. Excelsior nie gra jakiegoś taktycznego futbolu, przypomina mi Heerenveen z poprzedniego sezonu - kreuje zawsze sporo okazji strzeleckich, ale niektóre babole w obronie są na poziomie amatorów.
Pierwszy bet będzie ryzykowny. Ponieważ Excelsior u siebie sporo strzela (oraz często dostaje też karnego) zagram, że strzelcem bramki będzie Jeff Stans. Jest to zawodnik, przeciwko któremu sam grałem w juniorach (jakoś w wieku 15-16 lat) kiedy to jeszcze był grajkiem miejskiego HVO. Już wtedy Jeff miał niesamowitą technikę, ale teraz to dopiero potrafi pokazać. Stans to bardzo ofensywna 10tka, która często ma okazję do strzału oraz co jest ważniejsze --&gt; wykonuje karne i ma w tym sezonie 3/3 z karnych o ile się nie mylę. Poza karnymi ma też świetny strzał jak wspominałem, tutaj dobry przykład z trzeciej czy czwartej kolejki:
https://www.youtube.com/watch?v=jyK72RwbG_g
Cambuur na wyjeździe 1-1-1 i w bramkach 3-6. Myślę, że Excelsior wygra to spotkania, lecz ten mecz nie będzie należał do najłatwiejszych.
Stans strzeli bramkę @ 4.20
Over 2,5 bramek w spotkaniu @ 1.59
Excelsior over 1,5 goli @ 2.07
⛔
⛔
⛔
Sędzia okradł Excelsior z 2-0 / a w tym mnie z kasy bo na 2-0 strzelił właśnie Stans. Niby, że po drodze piłka dotknęła kogoś innego z drużyny, kto był na spalonym, żałosne że takie osoby sędziują mecze na poziomie krajowym, bo nawet nie nadają się do okręgówek.
W dodatku taka seta Stansa właśnie na 2-1 w 91 minucie, nie mam pojęcia jak to nie wpadło. Spotkanie w którym były 3-4 ostre setki, ale to naprawdę mega patelnie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom