>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

7. kolejka Eredivisie/8. Jupiler Pro League (24.9 - 26.9)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Kursy z Bwin
Holandia:

W sobotni wieczór na Amsterdam Arena zapowiada się arcy ciekawy mecz pomiędzy miejscowym Ajaxem a Twente. W niedziele również nie powinno zabraknąć emocji. Lider AZ Alkmaar podejmie największe pozytywne zaskoczenie tego sezonu zespół Feyenoordu, który jeszcze nie zaznał goryczy porażki. Z typerskiego punktu widzenia można pograć na bramki dla PSV, Roda w tym sezonie słabiutko w obronie już 15 goli straconych. W ostatniej kolejce Roda straciła 5 goli na wyjeździe z Vitesse, której jedzie do Rotterdamu, gdzie zmierzy się z outsiderem Excelsiorem.

Belgia:

W sobotni wieczór outsider belgijskiej JPL podejmie u siebie Gent, który naturalnie jest faworytem. Lider Club Brugge zagra u siebie z Mons, które nadzwyczaj dobrze prezentuję się w tym sezonie. W niedziele najciekawiej zapowiada się potyczka Standardu Liege z Cercle Brugge. Wg. mnie buki trochę przeceniają możliwości Standardu ustalając tak niski kurs, tym bardziej, że Cercle w tym sezonie już pokonało takie zespoły jak Genk, czy Gent. Tak więc ja będę raczej szukał niespodzianki w tym meczu.

W weekend jak widzimy nie zabraknie ciekawych spotkań, tak więc zapraszam do analiz i opinii.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

W grze NAC widać proges, przed tygodniem na wyjeździe wygrali z NEC, a na tygodniu rozegrali całkiem niezłe spotkanie pucharowe z Vitesse i przegrali dopiero w rzutach karnych. Choć całe spotkanie byli drużyną lepszą. Taka jest moja opinia. Utrecht mnie jakoś nie przekonuje swoją grą. Remis 2:2 z przeciętnym Heraclesem, minimalne zwycięstwo z outsiderem z Excelsiorem 3:2, zwycięstwo ze słabiutką Rodą 3:1, remisy z Venlo czy De Graafschap. Tak na prawdę Utrecht nie zagrał z nikim konkretnym. Tak więc dobra okazja dla NAC. Myślę, że po fatalnym początku już się zdążyli otrząsnąć i będą teraz częściej punktować. Kursy wyglądają całkiem nieźle.

Typ: NAC win [1:0]
Kurs: 2.65

Typ: Nac over 1.5 gola [1:0]
Kurs: 2.15

Niezły kurs na over 2.5. Obie drużyny na 6 kolejek po 5 overowych.
Typ: over 2.5 gola [1:0]
Kurs: 1.70

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Fajny typ wyżej zapodał pirelli, również widzą mi się w tym meczu overy. Jedyne z czym bym się nie mógł zgodzić, to że Heracles jest przeciętną drużyną. Utrecht powinien ten mecz przegrać (co jeszcze bardziej potwierdza typ pirelliego ;)), ponieważ Heracles grał w pierwszej połowie bardzo dobry futbol i do przerwy powinno być już po spotkaniu. Heracles to naprawdę bardzo fajnie grająca drużyna, szczególnie na własnym terenie. Ale ja chcę się skupić w tym poście na innym typie.
Ajax - Twente ⛔
Tydzień temu nie stawiałem na Ajax, jedynie over meczowy, który ładnie wszedł. Tym razem gram 1 na AFCA. Ajax mógł ostatnie spotkanie przegrać w Eindhoven, ale spora była tego zasługa najsłabszego ogniwa na lewej flance, Blinda... który był zagubiony jak dziecko w piaskownicy. Na szczęście Anita będzie mógł wystąpić w najbliższym spotkaniu (Boilessen niestety 6 tygodni out), więc nie martwię się aż tak o obronę. Do gry wraca również na skrzydło Ebecilio (po zawieszeniu, Miki ciągle leczy kontuzje, lecz o dziwo jest w kadrze na mecz) tak więc sytuacja kadrowa w Ajaksie się polepsza.
Twente wygrało ostatnio wysoko z ADO, lecz wynik w żadnym stopniu nie odzwierciedla spotkania. ADO grało niczym Excelsior, zero krycia w obronie, proste błędy i tak naprawdę to bardziej porażka ADO niż zwycięstwo Twente. Trener De Tukkers powtarza, że cieszy się, iż treningi wznowił Chadli (za kilka tygodni ma zadebiutować w tym sezonie). W Twente po odejściu Ruiza brakuje kreatywności. Jest Janko, który strzela sety jak mu ktoś wystawia czy dośrodkowuje, jest Luuk de Jong (moim zdaniem lepszy napastnik od Janko), ale brakuje tego szarpania skrzydłami jak było za czasów Ruiza i Chadliego.
W czołówce jest bardzo ciasno. Ajax wygrywając to spotkanie wyprzedzi Twente, a jak będzie korzystny rezultat w Alkmaar to może nawet zostać pojedynczym liderem. Taką okazję trzeba wykorzystać, mimo tego, że w przyszłym tygodniu czeka Real. Moim zdaniem teraz jest bardzo dobry czas by grać z Twente, ponieważ brakuje obecnie tej drużynie kreatywności. Ajax u siebie potrafi grać bardzo dobry futbol i myślę, że pełny stadion i huczny doping poniesie AFCA do zwycięstwa.
P.S. W przegranym spotkaniu o superpuchar kraju (na początku sezonu) Ajax był zdecydowanie dużo lepszą drużyną w tym spotkaniu. Teraz dodamy do tego fakt, że klub opuścił Ruiz (który wtedy wygrał to spotkanie dla Twente) i wychodzi, że na papierze Ajax jest w bardzo dobrej pozycji wyjściowej. Ba, na boisku też tak zapewne będzie.
Jeżeli stawka na strzelca bramki (Sightorsson) będzie powyżej 2.30 to również zagram.
- Ajax - FC Twente 1 @ 1.70 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Excelsior - Vitesse ✅
Wpadła mi do głowy jeszcze ciekawa (moim zdaniem) propozycja. Słabiutki Excelsior będzie podejmował na swoim stadionie Vitesse Arnhem. Wybrałem ten bet z poniższych powodów:
- Excelsior jest słabą drużyną, która ma wielkie braki w kadrze, młodych i niezgranych zawodników.
- Vitesse po dwóch wysokich porażkach nareszcie złapało trochę wiatr w żagle, czas najwyższy by pociągnąć trochę dobrą serię. Trener Van der Brom uważa Excelsior za idealną drużynę by wygrać nareszcie na wyjeździe by jego zawodnicy złapali jeszcze więcej pewności siebie.
- Excelsior przegrał w poprzednim sezonie u siebie z Vitesse (0-2).
- Do pierwszego składu Vitesse wraca Bony, który pauzował dwie kolejki z tego co pamiętam.
- Vitesse ma kim postraszyć Excelsior, w formie są tacy zawodnicy jak: Van Ginkel, Chanturia, Bony czy Buttner.
Obie drużyny widziałem ostatnio w akcji i jest między nimi spora przepaść. Na papierze zdecydowany faworyt to Vitesse, mam nadzieję, że przełoży się to również na mecz. Na razie jedna bezpieczna opcja, czyli zwycięstwo ekipy z Arnhem, a na live zobaczymy jak będzie przebiegał mecz i wtedy może zagra się jakiś over.
- Excelsior - Vitesse 2 @ 1.67 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

W zupełności się z Tobą zgadzam Ajax, pisząc &quot;przeciętny&quot; Heracles bardziej chciałem zasugerować, że ta drużna ma niezły potencjał, ale chyba trochę jednak w tym sezonie zawodzi. Szacunek im za walkę z Ajaxem, za remis z Feyenordem. Buki jednak w spotkaniu 7. kolejki faworyzują Fryzów. Nie wiem czy tak do końca słusznie. Niby ostatnio podwójne zwycięstwo z Venlo, ale rywale do to potentatów to nie należą. Może i faktycznie widać zwyżkę formy Fryzów, ale mnie to nie przekonuję. Jutro w tym meczu widzę bramki strzelane &quot;cios za ciosem&quot;. Heerenveen na 6 spotkań ligowych, wszystkie kończyło wynikiem over 2.5 gola. Z kolei Heracles w pięciu spotkaniach zanotował podobny wynik.
Kurs na over nie wysoki, ale wydaje się, że najbardziej prawdopodobny.
Typ: over 2.5 gola [1:1]
Kurs: 1.42

Typ: BTS [1:1]
Kurs: 1.42

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Over we Fryzji to dla mnie takie 9/10 (zdarzają się cuda, więc nie dałem 10/10) ???? Tutaj będę uderzał nawet over 3,5. Heerenveen popełnia czasami jeszcze proste błędy w defensywie. Heracles ma bardzo groźny atak, zresztą tak jak Fryzowie. Linia Nasrigh - Dost - Aissaidi chodzi jak marzenie. Będzie to zapewne bardzo otwarty mecz i również spodziewam się tutaj małej strzelaniny. Over 2,5 powinien być bez problemu, sam celować będę jeszcze w 3,5.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Wracając do meczu Ajax - Twente to myślę, że magia Areny jednak dzisiaj podziała bardzo motywująco na gospodarzy. Chęć rewanżu za chociażby mecz o Superpuchar też siedzi w głowach piłkarzy Ajaxu. Chciałbym osobiście, żeby powtórzył się wynik z końca ubiegłego sezonu. A tak na marginesie przydałoby się, żeby Ajax kontynuował serie min. 2 strzelone bramki.

Typ: Ajax over 1.5 gola [1:1]
Kurs: 1.62

ajax4 11

ajax4

Użytkownik
VS

Spotkanie: Anderlecht - Beerschot
Typ: Anderlecht -1
Kurs: 1.88
Bukmacher: Unibet

Dziś o 19:00 na Constant Vanden Stock dojedzie do pojedynku między zajmującym aktualnie trzecie miejsce Anderlechtem i jedenastym w tabeli Germinalem Beerschot . Anderlecht chcąc wałczyć o mistrzostwo nie może sobie pozwolić na przegrana w tym meczu, ewentualna przegrana kosztowałaby stratę 4 punktów do dotychczasowego lidera Club Brugge Anderlecht w obecnym sezonie 3-3-3-3-1 natomiast goście 3-3-0-1-1. W dotychczasowych meczach między drużynami na własnym stadionie dorobek Anderlechtu imponujący bo aż 12 meczy wygranych i tylko jeden remis w bramkach 36:3.

W dniu dzisiejszym liczę na łatwe zwycięstwo gospodarzy i pokrycie handicapu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom