>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7. Kolejka Bundesligi 27-29.09.2013

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
7. Kolejka Bundesligi

Raz, dwa, trzy tyle spotkań w tej kolejce bukmacherzy przygotowali dla naiwniaków. Prawda jest taka, że ani Bayern, ani Dortmund, ani tym bardziej Bayer nie jest drużyną którą można tak wyraźnie faworyzować. Owszem wszystkie te kluby mogą upokorzyć rywal, ale na przykład Wolfsburg nie przegra wyżej niż dwoma golami pewnie. To samo Hanower czy oni nie mogą strzelić bramki, dwóch - mogą śmiało – zmierzam do tego, że w ofertach bukmacherów są dodatnie handi po bardzo przyzwoitych kursach, które serdecznie polecam. Jednocześnie przypominam, że w przyszłym tygodniu LM, w obecnym był DFB-Pokal co wskazuje znaczącą rotację w zespołach, które w tych rozgrywkach uczestniczą. Wrócę na początek, Gladbach jest faworytem, kurs znaczący niemniej będzie im ciężko wygrać na wyjeździe z Augsburgiem. Schalke mnie w ogóle nie przekonuje, ja jestem uprzedzony do szkoleniowca więc sorry, z drugiej strony Hoffenheim – na własnym boisku, w wysokiej formie, bardzo skuteczny Modest i Volland. Więc dajmy sobie na wstrzymanie. Sprawdzaliście, kto jest jak do tej pory najwyżej ocenianym piłkarzem Bundesligi (?) – nie Ribery, tym razem Schäfer, bramkarz Nurnbergi. Dlatego zasadne jest próbowanie under w spotkaniu z Bremą, która też nie raczy nas wybitną dyspozycją w ataku, czy w ogóle konstruktywną grą. FCN to jest drużyna, która potrafi pograć piłką, ale brakuje skuteczności. To byłoby na razie na tyle.

Zapraszam do dyskusji.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
zaraz wyjeżdżam na szkolenie, więc szybko naświetlę jeden mecze, któremu będę się bacznie przyglądał
Hertha Mainz
Hertha dość znacznym faworytem tego spotkania, ale kursy mogą okazać się zgubne. Hertha ostatnio się zacięła. Przeciwko słabo spisującemu się Freibourgowi rozegrali słabe zawody zakończone remisem 1-1. Wcześniej nie potrafili wykorzystać sporej przewagi w meczu z Stuttgartem i ostatecznie przegrali 0-1. Wcześniej nienajlepsze zawody przeciwko Wolfsburgowi i 0-2 w plecy.
Ktoś powie, że Mainz też nie zachwyca, bo po 3 wygranych z rzędu, 3 porażki. Tyle, że trzej ostatni rywale Mainz byli bardzo wymagający. Najpierw wizyta w twierdzy Hannover, następnie przyjechało Schalke, które powoli się budzi, a ostatnio gościł Bayer Leverkusen. Więc porażki i nawet ich rozmiary - dwukrotnie po 1-4 - specjalnie nie mogą dziwić.
Tym razem trafia się łatwiejszy rywal, który ostatnio zawodzi swoją postawą, więc Mainz ma szanse powalczyć, a kursy dzięki dość sporej rozbieżności zachęcają, by pograć w stronę gości.
Mainz x2 - w oczekiwaniu na sytuację kadrową

starphase 5

starphase

Użytkownik
Augsburg - Moenchengladbach
-2,5 w bramkach
William Hill; 2.00
Mimo, że obie drużyny strzelają i tracą w tym sezonie sporo goli (Augsburg 6-9, Moenchengladbach 15-11), to myślę, że w tym spotkaniu nie padnie ich zbyt wiele. Mam nadzieję, że oba kluby już się &quot;wystrzelały&quot;. W ostatnich pięciu spotkaniach pomiędzy tymi drużynami piłka wpadała do siatki maksymalnie dwukrotnie. W tym meczu nie powinno być inaczej. Polecam, wg mnie jeden z pewniejszych typów w tej kolejce.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 246

krysti24

Użytkownik
Ode mnie dosłownie 2 słowa, gdyż na więcej mi czas nie pozwala.
W dzisiejszym meczu zagram coś w stronę gości. Rozpisywałem się już niejednokrotnie w tym sezonie na temat Augsburga i Gladbach, kto będzie chciał to poszuka w poprzednich tematach. Augsburg to nie jest ekipa, która będzie seriami wygrywała mecze ma własnym stadionie. Natomiast BMG miało do tej pory naprawdę bardzo ciężki wyjazdy, a trzeba powiedzieć, że nie pokazywali tam złej gry. Dzisiaj w szeregach gości zabraknie Daemsa i Xhaki, ale Favre ma kim ich zastąpić: zagrają zapewne Wendt i Nordtveit. Chciałem tez wspomnieć o tym, że w ciągu tygodnia to właśnie Augsburg musiał grać spotkanie w DFB Pokal, gdyż goście już odpali. Przy tak wąskiej kadrze jaką dysponują gospodarze, może to tylko podziałać negatywnie na ich dzisiejszą postawę.
Augsburg - BMG:
2DNB (1,95) Fortuna zwrot ▶
x2 (1,52) Fortuna ✅
Wszystko strasznie chaotycznie, ale czasu naprawdę mało..

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
FC Augsburg - Bor. Mönchengladbach
Prawdę mówiąc mógłbym się tylko podpisać pod typem krysti-ego, ale napisze kilka zdań gwoli uzupełnienia. Pamiętacie Gladbach z przed dwóch lat, z Reusem, Dante - wydaje mi się, że obecny zespół ma o wiele większe potencjał. Przede wszystkim dlatego, że ma wypasiony kwartet z przodu. Herrmann, Arango, Raffael, M. Kruse – czterech uzupełniających się ludzi, którzy bez problemu grają z klepki w polach karnych rywali, czterech którzy idą do przodu i tam objeżdżają obrońców jak chcą. Stanowski kiedyś w felietonie napisał, że drużyna powinna mieć styl, jeśli chce długoterminowo myśleć o zwycięstwach. Borussia ma styl i to jaki! Augsburg to ciekawa drużyna, która namieszała, zdobyła kilka punktów i wysoko się plasuje w tabeli, ale przecież nie wygrali z nikim znaczącym, a ich zwycięstwa nie były jednoznaczne. OK znaczący był VfB Stuttgart, ale nie w tamtym czasie. Czas i kolejne mecze ich teraz zweryfikują, na moje porażka z Hanowerem (choć nieprzekonująca) rozpoczęła okres bessy w Augsburgu. Gladbach gra tylko w BL, ogrywając Augsburg wskakuje do czołówki i zaczyna budować przewagę. A jeśli chodzi o typ, to pewnie zagrałbym win gości, ale skoro taki kurs to postawie DNB, zawsze to jakaś osłona. Kurs jest intrygujący, osłabień w Borussii nie ma znaczących, ergo nie wiem co jest powodem takiej oferty, tak też próbujemy.
FC Augsburg - Bor. Mönchengladbach Typ:2 DNB Kurs:2,05 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Augsburg - Moenchengladbach X @ 3,40✅
Williamhill

Wiele już napisaliście o tym meczu, ale moim zdaniem nie będzie łatwo gościom. Sami podpieracie się draw no bet grając na Borussię, więc remis może paść. Sądzę, że ekipa z Augsburga będąc na takiej fali na pewno powalczy, zwłaszcza u siebie mimo sporego natężenia meczów. Idzie im naprawdę dobrze i wcale nie są bez szans. Jak już wspomnieliście ekipa gości ma dobrą ofensywę, ale zapominają o defensywie dlatego tracą sporo bramek, a na wyjeździe jeszcze nie wygrali a nawet nie zremisowali. Może to być całkiem przyjemny mecz dla oka, nie szaleję ze stawką, ale remis moim zdaniem wielce prawdopodobny, patrząc na H2H to w dwóch ostatnich sezonach remis padł dwukrotnie.

Otrzymane punkty reputacji: +14
gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Bayern Monachium - VFL Wolfsburg
Typ: -2ah
Kurs: 1.925
Witam. Napisał darius010: &quot;Owszem wszystkie te kluby mogą upokorzyć rywal, ale na przykład Wolfsburg nie przegra wyżej niż dwoma golami pewnie.&quot;
Ja się z tym nie zgodzę i mało tego. Moim zdaniem 2:0 to będzie najniższy wymiar kary dla Wolfsburga. Może spróbuję w punktach:
1. Bayern się rozkręca po &quot;kiepskim&quot; początku sezonu.
2. Bawarczycy są wypoczęci poniewa grali w pucharze głównie &quot;rezerwą&quot;:
Neuer – Rafinha, Van Buyten, Dante, Contento – Lahm – Müller, Schweinsteiger, Kroos, Shaqiri – Pizarro
3. Wolfsburg w pucharze nie mógł sobie pozwolić na wystawienie tak rezerwowego składu.
4. Bilans H2H. Jak podaje bet 365 jest niesamowicie niekorzystny dla wilków. Na ostatnie 35 spotkań, 27 wygrali Bawarczycy, padło 5 remisów i już łatwo policzyć ile razy Wilki zdobywały komplet punktów. Tak, podpowiem. Całe 3 razy. Ostatni mecz na AA zakończył się wynikiem 6:1.
5. Jedyny plus dla graczy spod znaku VW to posiadanie w swoich szeregach Luisa Gustavo. Ale czy sam będzie potrafił zatrzymać swoich byłych kolegów? Wątpię.
Żeby nie było. Ostatni mecz nie wyglądał tak źle w wykonaniu graczy Wolfsburga jakby mógł na to wskazywać wynik. Ot, Bawarczycy byli niesamowicie skuteczni. Forma w tym roku nie jest jeszcze równa formie z ubiegłego sezonu (szczególnie drugiej części kiedy to Bayern rozgromił dzisiejszych przeciwników na AA). Podsumowując. Bayern wyjdzie dziś zapewne w składzie:
Neur- Rafinha, Boateng, Dante, Alaba- Lahm- Ribery, Schweinsteiger, Kroos (Muller), Robben- Mandżukić
Po kontuzji wraca Mario Gotze ale to nie ma większego znaczenia póki co i wątpie by zagrał cokolwiek więcej niż parę minut na koniec.
I jeżeli jest jakikolwiek zespół w Bundeslidze gotów ich aktualnie zatrzymać to na pewno nie jest to VFL i nie na AA. Dlatego handicap azjatycki -2 na gospodarzy wydaje mi się niezwykle bezpieczny. Na 99,999(9) będziemy mieli co najmniej zwrot. A na jakieś 65-80% oceniam możliwość wygranej gospodarzy wyżej niż dwoma bramkami. Polecam typ serdecznie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Home Teams (Saturday 6 Matches) vs Away Teams (Saturday 6 Matches)
Home Teams (Saturday 6 Matches) (-6.5) kurs: 1,901 buk: Pinnacle ✅ 16:6
(edit po meczach: jak Bayern nie dał rady to Dortmund wyrównał, tak można podsumować ten dzień ???? Swoje zrobił też Bayer. Gdyby nie padnięte kupony przez paralityków z UK dzień byłby udany)

Mimo ostrzeżeń dariusa o bukach i naiwniakach ???? spróbuję kolejny raz w stronę gospodarzy w dzisiejszych spotkaniach. Mimo wszystko moim zdaniem potencjał jest. Moja ulubiona trójka zespołów niemieckich czyli Bayern Monachium, Dotmund i Bayer grają u siebie. O Bayern Monachium jestem spokojny, drużyna się rozpędziła i chyba weszła już na właściwe tory, Dortmund po zadziwiająco długim spektaklu w ostatnim meczu w Pucharze i w zasadzie bardzo nieciekawej formie od przegranej z Napoli będzie coś chciał pokazać, z kolei Hannover96 gra beznadziejnie. Do tego pozostałe 3 drużyny też wydają się co najmniej nie gorsze od rywali. Zagrożeniem typów jest zbliżająca się LM, szczególnie Man City dla Bayernu i być może trochę słabsza gra niż zazwyczaj, ale to w końcu początek rozgrywek, to nie będzie żaden mecz o wszystko więc mam nadzieję, że nie będzie dzisiaj oszczędzania.

K 246

krysti24

Użytkownik
Z racji tego, że nie mam czasu, podaje dzisiaj wyjątkowo same suchary, może ktoś skorzysta:
Dortmund-Freiburg:
handicap 0:1 - x2 (2,25)
handicap 0:2 - x2 (1,50)
Freiburg strzeli (1,80)

Fortuna ⛔ czerwona kartka przypieczętowała klęskę ekipy Streicha.

Hertha - Mainz:

BTS (1,65) Fortuna ✅
Hoffenheim - Schalke:
1x (1,50) Fortuna ✅
Frankfurt - HSV:
1DNB (1,32) Fortuna zwrot ▶
1x (1,23) Fortuna ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Bayer - Hannover ⛔
Granie po kursi rzędu 1,35 na Bayer mija się z celem - może i wygrają, ale nie widzę sensu denerwowania się po tak niskim kursie. A, że styl obu ekip jest podobny - czyli przede wszystkim ofensywa - bramki wydają się być pewne. Z obu stron. Gospodarze zaatakują na pewno, jak to mają w zwyczaju i co najmniej dwie bramki z ich strony jak najbardziej możliwe. Dodatkowo mając na uwadze braki defensywne Hannoveru i potencjał w ataku Bayeru. Hyypia sadza na ławkę Benisza, a w jego miejscu ma zagrać Emre Can - jasne, każdy lepszy niż Benisz, ale mimo wszystko, Can to pomocnik. Co prawda będzie miał go kto asekurować, ale mimo to - nie powinien być mocnym punktem swojej drużyny.
Typ - BTS
Buk - b365
Kurs - 1.66
Hoffenheim - Schalke ✅
Kolejny wesoły mecz się szykuje. Schalke w tym sezonie zdążyło już stracić 13 goli, Hoffenheim 15. Widać, że w defensywa nie jest ich mocną stroną. Owszem, nie sugerowałbym sie tylko zeszłotygodniową porażką S04 z Bayernem 0:4, ale mimo wszystko - widać, że w tyłach są dziury. Z kolei takie Hoffenheim ma co prawda 15 bramek straconych, ale również tyle samo strzelonych. 5 z nich jest zasługą będącego w formie Modesta. W Schalke nie zagra Draxler, jednakże liczę, że sam Farfan przy ewentualnej pomocy Boatenga chociaż raz wpakują piłkę do siatki gospodarzy.
Typ - BTS
Buk - b365
Kurs - 1.53

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Ja co do Bayeru to skłaniałbym się w niedługim czasie grać przeciwko. Mimo, że to bardzo solidna i trzymająca formę drużyna to jednak jeszcze nie potentat który będzie wszystko wygrywał. No ale niekoniecznie gdy grają u siebie. Co do stawiania po takim kursie to i moim zdaniem mija się to z celem.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Frankfurt - Hamburger 1 @ 1,83⛔
Williamhill

O 18:30 rozpocznie się spotkanie pomiędzy ekipami z dolnej części tabeli. Mimo, że obie ekipy na ostatnich miejscach to znacznie widać faowryta w tym meczu. Są to oczywiście gospodarze, którzy po niemrawym początku i klapie z beniaminkiem wracają na dobre tory. Kalendarz nie ułożył się dla nich pomyślnie z początku dostali BVB i FCB, ale w obu meczach spisywali się całkiem nieźle i nie dostali konkretnego lania. Ostatnie mecze bardzo dobrze. Wygrana z Braunschweigiem, Bremą i remis w Stuttgarcie są to dość optymistyczne wyniki, a dołożyli to tego w LE wygraną nad Bordeaux i w pucharze Niemiec z Bochum. Goście natomiast to wrak drużyny, nie stanowią kolektywu, dostają z kim popadnie. Jeden jedyny wygrany mecz z Braunschweigiem, i sądzę, że są oni jednym z głównych kandydatów do spadku. Ostatni mecz w pucharze wygrany nad Furth 1-0, ale dziś nie wróżę im dobrze w meczu z Eintrachtem, gdyż Kadlec, Meier i Aigner wraz z resztą trzymają całkiem niezły poziom i jest to jeden z tych meczów gdzie można moim zdaniem przyłożyć za większą stawkę.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Werder Bremen - 1. FC Nürnberg
Tu poszukamy niespodzianki, ale czy ja wiem czy akurat wygrana gości będzie niespodzianką. Pewnie nie będzie. Dość wyrównana para, Werder jest znacząco za wysoko w tabeli i zbyt wiele punktów nazbierał, bo oni nie grają tak dobrze. Nürnberg odwrotnie – cztery punkty, zero zwycięstw po sześciu kolejkach, dziwne te ich statystyki. Mają dość wyrównany, dobrze zorganizowany w grze skład. Zasługują na zwycięstwo. Brema co ciekawe strzeliła mniej goli od jutrzejszego rywala, o jeden i jutro nie zagra człowiek który miał być lekiem na skuteczność di Santo. W składzie FCN Kiyotake, moja subiektywna opinia, że to będzie najlepszy piłkarz na boisku, tzn. to jest wyróżniająca się postać, którą wielu skautów zapewne ma już w notesie. Bardzo dobrze stałe fragment. Wgl środek pola Bawarczyków tworzy kolektyw, jak cała drużyna która ewidentnie wie co to taktyka, pressing oczywiście korygują to ich umiejętności, niemniej Nürnberg to jest drużyna, która nie tylko kopie piłkę, ale w nią gra. Werder to nierówny team, personalnie znalazłabym kilka nazwisk z potencjałem, natomiast ciężko doszukać się kogoś kto grałby na miarę oczekiwać, pojedyncze mecze co najwyżej. Kurs zachęca by pograć na pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w tej kolejce, jak też pierwszy komplet punków 1. FC Nürnberg w tym sezonie. Warto dodać, że Robin Dutt nie zbudował drużyny.
Werder Bremen - 1. FC Nürnberg Typ:2 Kurs:3,4 bet365

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Eintracht Braunschweig - VfB Stuttgart 2 @ 2.06 Pinnacle ✅ 0:4
Stuttgart od kilku sezonów ma problemy w rundzie jesiennej. Częsta konieczność łączenia występów na wielu frontach w ostatnich latach kończyła się niską pozycją w tabeli (niekiedy nawet w strefie spadkowej) po pierszej rundzie spotkań. Tym razem jednak zarząd klubu pomny doświadczeń z przeszłości szybciej zareagował i po trzech inauguracyjnych porażkach w Bundeslidze postanowił zatrudnić Thomasa Schneidera. Pod jego wodza drużyna wyraźnie odżyła i w trzech następnych spotkaniach zdobyła siedem punktów. Z kolei gospodarze mają inny problem, gdyż drużyna wyraźnie nie przystaje do pierwszoligowej rzeczywistości. To co na drugim froncie wystarczyło do sensacyjnego awansu, w Bundeslidze wystarczyło zaledwie na jeden punkt w sześciu spotkaniach. Dlatego też spodziewam się, że mający wysokie aspiracje zespół gości, zainkasuje pewne trzy punkty. Kursy na takie rozstrzygnięcie choć ciągle spadają wciąż reprezentują spore value.

S 37

szczepanirydlo

Użytkownik
Werder Bremen - 1. FC Nürnberg Typ:2 Kurs:3,4 bet365
A mi się wydaje, że Brema powalczy w tym meczu. Ostatnie dwa mecze Bawarczyków to była tragedia. Miałem tę nieprzyjemność je oglądać. Wywalczyli dwa remisy, ale na wyjeździe z outsiderem z Brunszwiku powinni przegrać i to co najmniej 2-3 bramkami, ale nieudolność napastników i w ogóle problemy ze skutecznością całej drużyny beniaminka sprawiły, że udało im się dowieźć 1 pkt do końca. To samo tydzień temu z Borussią. Niby jeden punkt wywalczony u siebie, ale BVB zagrało rezerwowym (wg mnie tragicznym) składem. Dodatkowo ze składu Norymbergi wypadł Ginczek, który w czwartek połamał sobie palca u nogi i prawdopodobnie będzie pauzował przez 6 tygodni.
Nie widziałem dawno drużyny z Bremy w akcji, ale z kim mają zdobywać punkty jak nie z Norymbergą?

K 246

krysti24

Użytkownik
Braunschweig - Stuttgart

W Braunschweigu po beznadziejnej grze na początku sezonu, można wreszcie powoli dostrzec jakieś pozytywy. Może ta lepsza gra nie przełożyła się jeszcze zbytnio na zdobycz punktową, gdyż beniaminek zdołał do tej pory wywalczyć zaledwie 1 pkt, jednak trzeba zaznaczyć, że ostatnie dwa spotkania w wykonaniu Eintrachtu Braunschweig były już lepsze niż te pozostałe. Co mam na myśli mówiąc, lepsza gra ? Przede wszystkim chodzi mi tutaj o formację ofensywną, bo z obroną w Braunschweigu nadal straszna bieda. W ostatnim domowym meczu beniaminka z Norymbergą to właśnie gospodarze byli zdecydowanie stroną przeważająca, i jeśli komuś w tamtym spotkaniu należały się 3 pkt to bez wątpienia ekipie prowadzonej przez trenera Lieberknechta. Chciałbym też wspomnieć tutaj o ostatniej ligowej potyczce beniaminka z Gladbach. Trzeba obiektywnie stwierdzić, że w meczu z BMG Eintracht miał również swoje lepsze momenty (chodzi mi tutaj przede wszystkim o paręnaście minut, gdy Braunschweig strzelił gola na 2-1, a później dalej napierali, mając okazje na wyrównanie stanu spotkania). W spotkaniu tym wyszło niestety to, że drużyna beniaminka jest strasznie niedoświadczona, i chwilę po tym jak miała swoje okazje żeby doprowadzić do remisu, grając momentami naprawdę ciekawą piłkę w ofensywie, jeden z zawodników popełnia bezmyślny faul w polu karnym, co poskutkowało oczywiście jedenastką dla BMG (od tego momentu gra beniaminka podupadła i wszystko wyglądało już dosyć przeciętnie). Pije jednak do tego, że formacja ofensywna w ekipie Braunschweigu wygląda dużo lepiej, niż było to jeszcze na początku sezonu. Ekipę Lieberknechta stać momentami na to, żeby pokazać ciekawy i kombinacyjny futbol. Wszystko to głównie odbywa się za sprawą - ostatnio świetnie spisującego się - Bellarabiego, to właśnie on jest inicjatorem wielu akcji ofensywnych i motorem napędowym tej drużyny. Po kontuzji wrócił stosunkowo niedawno również Kumbela, który na boisku z każdą kolejką powinien wyglądać coraz lepiej. Do tego są także Elabdellaoui czy Bolland, a ich również stać na jakieś ciekawe zagranie z przodu.
Co do Stuttgartu, to niby wyniki po tym jak przejął ich nowy trener dużo lepsze, jednak co do gry to według mnie nie wygląda to jeszcze tak super, jak wszyscy by sobie tego w Stuttgarcie życzyli. Formacja defensywna bez Niedermeiera (od dłuższego czasu kontuzjowany) oraz Tasciego, który z klubu odszedł, wygląda strasznie cienko. W dwóch ostatnich ligowych spotkaniach Stuttgart nie mógłby mieć do nikogo pretensji, gdyby wyszedł z tych starć bez żadnej zdobyczy punktowej. Zarówno z Herthą jak i Frankfurtem, VfB nie było drużyną piłkarsko lepszą. To właśnie rywale dysponowali większą kulturą gry i to oni prowadzili grę. W tamtych spotkaniach cuda na bramce wyprawiał świetnie grający Sven Ulreich - istotnym faktem jest to, że dzisiaj Ulreicha z powodu urazu na bramce nie zobaczymy. Przy okazji Stuttgartu chciałem również wspomnieć o ich ostatnim występie w DFB Pokal, gdzie zostali wyeliminowani przez ekipę Freiburga. W spotkaniu pucharowym defensywa VfB znów wyglądała strasznie biednie, gdyż Freiburg miał naprawdę wiele okazji do zdobycia bramki. Inaczej sprawy się mają jeśli chodzi o formację odpowiedzialną za atak. Tam trener Schneider ma z czego wybierać, bo tacy gracze jak Ibisević, Traore, młody Werner, czy ostatnio świetnie grający Rumun Maxim, gwarantują solidny poziom.
Podsumowując, wydaje mi się, że zobaczymy w dzisiejszym spotkaniu parę bramek, i też w tą stronę pójdę. I jedni i drudzy w defensywie prezentują się mizernie, natomiast co innego z przodu, gdzie goście mają duży potencjał, a beniaminek na czele z Bellarabim gra także coraz lepiej. Nie bez znaczenia będzie według mnie również to, że goście musieli w środku tygodnia rozgrywać spotkanie pucharowe, jak również fakt, że zagrają dzisiaj bez Ulreicha.
BTS (1,65) ⛔
over 2,5 (1,72) ✅
Fortuna
e: Meczu niestety nie byłem w stanie zobaczyć, ale po wyniku można wywnioskować, że Braunschweig pokazał się znowu z tej gorszej strony..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom