>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

7. Kolejka Bundesligi 23-25.09.2011

Status
Zamknięty.
enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Panowie dlaczego mówiąc o Borussi nie wspomnicie o Perisiciu? Dzisiaj zagra razem z Gotze na skrzydłach i to będzie główna siła zespołu z Dortmundu. Może w końcu Klopp przejrzał na oczy i zrozumiał, że wystawianie Grosskreutza to nie jest dobry pomysł, bo ten chłopak oprócz nazwiska nic wielkiego nie prezentuje. Jest strasznie sztywny, dribling (o ile tak to można nazwać) ma bardzo czytelny (zazwyczaj jest to tylko przełożenie piłki na drugą stronę bez odpowiedniej szybkości). Spójrzcie jak biega, łokcie przy szyi, dłonie przy twarzy. Może dlatego też jest ulubieńcem kibiców, nie wiem. Jedyne do czego nie mam zastrzeżeń u niego to dość dobre podanie, ale tylko to krótkie (wszelkie passy nie wchodzą w grę) i dobre uderzenie z obydwu nóg, chociaż porównując go np. z Kamilem Kosowskim, który swego czasu strzelał wolne z jednej i drugiej nogi w zależności od położenia piłki nie dałbym mu szans. Myślę, że Perisic dzisiaj zagra na tyle dobre spotkanie, że w następnym meczu w LM trener nie będzie miał wątpliwości na kogo postawić.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Werder Bremen - Hertha BSC

Ja odcinam się od podanych już typów i przedstawię sytuacje Bremy z Berlinem. Wydaje mi się, że aktualnie po Bayernie i Borussia M&#39;gladbach, Werder jest najrówniejszą drużyną Bundesligi. Werder zajmuje miejsce w górze tabeli, gra fajną piłkę, ma niezłych piłkarzy: Pizarro to klasa jak Raul, zawsze w formie, a jak bez to nadrabia doświadczeniem, typowy lis pola karnego, mają jeszcze Arnautovica, który jak nie zabaluje to gra na wysokim poziomie, dobrze wkomponował się w zespół Ekici i jest też Messi Bundesligi Marin czy Aaron Hunt. Drużyna bardzo dobrze zbilansowana, większość piłkarzy z dużym doświadczeniem. Ostanie wyniki to wyjazdowy remis z Nurembergą, to był ten przerwany mecz z gradem czy deszczem.. komentatorzy się nie mogli zdecydować, a mnie jakoś to nie interesowało żeby sprawdzić. Wcześniej łatwa wygrana z tymże tak dzisiaj lubianym Hamburgiem :]. Ogólnie Werder u siebie w rozgrywkach BL wygrywa wszytko i myślę, że duży wpływ ma słaby ubiegły sezon i chęć rehabilitacji przed własnymi kibicami. Hertha to rywal ciężki, firma rozpoznawalna na całym świecie, ale to mimo wszytko jest beniaminek i rok w drugiej BL na pewno robi swoje, zwłaszcza że po występach St. Pauli, które nie radziło sobie w BL, a w 2BL wręcz bryluje, widać że Hertha weszła w inne realia. Ekipa z Berlina ma ciekawy zespół, ale myślę że za rok, może dwa będą mogli o sobie powiedzieć, że są średniakami Bundesligi, teraz są przeciętni. Hertha wygrała z Borussią Dortmund, ale BVB oddaje ostatnio mecze, z H96 BVB tez przegrało wygrany mecz. Ostatnio piłkarze ze stolicy zremisowali z Augsburg, a ta drużyna też nie zachwyca. Berlińczycy strzelają bramki i je tracą, pewnie wielu zdziw takie zdanie, bo robi tak każda drużyna na świecie, ale ja mam na myśli mecz w którym to drużyna gra, gra i jak rywal pozwoli to goal, ale Herhcie nie wychodzi utrzymanie wyniku i najczęściej pozwala sobie strzelić bramkę i do końca nie wiadomo czy się skończy remisem czy ktoś strzeli i wygra, taka niekonsekwentna drużyna. Werder ma argumenty żeby wygrać i powinien to zrobić, jest lepiej zorganizowaną drużyną, ma lepszych piłkarzy i w tym momencie są w wyższej formie, chociaż jak to często na jesieni bywa ostatecznie okazuje się, że moje argumenty nic nie znaczą i dopóki piłka w grze. Chociaż jeśli trzymać się faktów to gospodarze są tu zdecydowanym faworytem, a historia pokazuje, że Weserstadion to była zawsze trudny teren dla rywali z Berlina.

Werder Bremen - Hertha Berlin Typ:1 Kurs:1,85
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +2
radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Wolfsburg - Kaiserslautern
Tak jak ktoś wcześniej zdołał zauważyć - gdzie Magath tam chaos. Szkoleniowiec, który kilka lat temu uważany był za jednego z najlepszych fachowców w Niemczech doprowadza kolejne kluby do ruiny (może z tą ruiną odrobinę przesadzam ;) ). Mecz ma ten dodatkowy smaczek, że będzie to bardzo ważne spotkanie dla Lakicia, który w poprzednim sezonie bronił barw dzisiejszych rywali.
Do składu Wolfsburga wraca Diego Benaglio i najprawdopodobniej on, a nie Lenz będzie bronił bramki biało-zielonych. Teoretycznie wraca również Hasan Salihamidzic, ale w pierwszej jedenastce raczej nie wybiegnie. FM postanowił powołać taką oto 18-osobową kadrę:
Benaglio, Lenz – Cale, Dejagah, Helmes, Josué, Jönsson, Koo, Kyrgiakos, Lakić, Madlung, Mandżukić, Ochs, Orozco, Polak, Russ, Salihamidzić, Schäfer, Träsch.
Całą kadrę podaję, gdyż... i tak nigdy nie wiadomo co zrobi i kogo wystawi Magath - to trochę jak wróżenie z fusów. Ostatnio słaby mecz z Wieśniakami i porażka 3:1... co stanie się tym razem?
Die roten Teufeln przyjeżdżają na mecz z Wilkami opromienieni zwycięstwem 3:1 w derbach Moguncji, co wzmogło ich apetyt na kolejne wygrane. W składzie (w porównaniu do meczu z Mainz) zajdą tylko kosmetyczne zmiany, ale wciąż to Wilki pozostają faworytami bukmacherów.
Arbitrem spotkania będzie Pan Thorsten Kinhofer, znany kibicom z kwietniowego Gran Derbi na Santiago Bernabeu (0:2), gdzie z boiska wyrzucił Pepe (choć czerwona kartka dla Portugalczyka to chleb powszedni w meczach Realu). Sędzia ten bardzo lubi rozdzielać zawodników za pomocą żółtych i czerwonych kartoników, szczególnie gdy wynik wciąż jest &quot;na ostrzu noża&quot;.
Moim zdaniem będzie to w miarę wyrównane spotkanie, w którym zobaczymy mnóstwo walki po obu stronach. Kurs na over 3,5 kartki wystawiony przez bet365 jest dla mnie zdecydowanie lepszą opcją niż wygrana Wolfsburga.

over 3,5 kartki @ 1,66
✅ 4

R 28

roki1

Użytkownik
Werder Bremen-Herta Berlin

Jak kolega wyzej tez uwazam ze Werder powinien sobie poradzic z Herta.Werder bardzo dobrze radzi sobie na wlasnym boisku.Usiebie wszystko jak do tej pory wygral po ostatnim meczu remis wiec teraz powinna byc wygrana.Tak przynajmniej na razie to wyglada.No ale wiadomo roznie to moze byc.Mecz u siebie ,nie tuzinkowi pilkarze dobre miejsce w tabeli i forma pilkarzy jak dla mnie dobra w tym roku pozwala mi myslec optymistycznie o tym meczu.
Werder-Herta Typ 1 :Kurs 1.83 Bet365

Cologne-Hoffenheim

Licze tutaj ze gospodarze zagraja podobny mecz jak w zeszlej kolejce i rozprawia sie z Hoffenheim.I dadza jak sie nie myle swoim kibica radosc z powodu pierwszej wygranej na swoim obiekcie.Licze na dobrego ducha w druzynie po ostatniej wygranej i na dobra gre Lukasza i Novakovic jak i calej druzyny.Wiem ze druzyna przyjezdna do slabiakow nie nalezy.Ostatnio sa w gazie ale licze tez ze moze jak Stutgart po dwoch wygranych podejda do meczu na wiekszym rozluznieniu i to ich zgubi.

Cologne-Hoffenheim Typ:Remis-Nie ma zakladu:Kurs:2.37 Bet365

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Werder Brema - Hertha
Werder Brema 1,8 Bwin ✅
Tutaj ciężko się nie zgodzić, co chodzi o Werder. W tamtym sezonie naprawdę kiepska gra, Arnautovic spisywał się tragicznie, nie strzelał bramek, podobnie jak inni, teraz tych okazji jest zdecydowanie więcej, mecze zamiast na połowie Werderu toczą się blisko bramki rywali, stąd, nie mówię o Pizarro, ale nawet Arnautovic i Rosenberg spisują się świetnie. Dziś u gospodarzy trochę osłabień, brak Wagnera nie jest bolesny, bo inni napastnicy grają na wysokim poziomie, nie będzie jednak Wiese i Sokratisa. Powoli wraca Naldo, dziś pewnie jeszcze na ławce, ale sprowadzony Wolf potwierdza, że jest może bez tego błysku, jaki miał Mertesacker, ale solidnym stoperem. Bardzo fajnie wkomponował się Ignjovski na pozycji, na której wydawało się, że po przesunięciu Fritza do pomocy będzie wielki kłopot, ten chłopak potwierdza, że ma papiery na grę. Ekici, Hunt i przede wszystkim Marin to świetni zawodnicy, spełniają oczekiwania i prowadzą grę ładną dla oka. Hertha z kolei to przeceniany zespół, grą nie zachwyca, ekipę trzyma w ryzach mocna para stoperów, kapitan Mijatovic i Hubnik. Kluczowy jest powrót Romana Hubnika, który w pierwszej kolejce nie mógł wystąpić, a jest w naprawdę znakomitej dyspozycji. Całkiem niedawno, w reprezentacji Czech, w spotkaniu ze Szkocją, gdzie Czesi przegrywali, Roman grał jako prawy obrońca i pokazał się na tej pozycji tak świetnie w ofensywie, grał tak agresywnie, mocno, do przodu, dośrodkowywał, wygrywał pojedynki z obrońcami rywala, pokazywał się na pozycję, że naprawdę, przy jego warunkach fizycznych, trzeba przyznać, zawodnik ma ogromny potencjał i sporo w nim jeszcze niewykorzystanych możliwości, mimo tego, iż jest solidnym graczem. Innymi wyróżniającymi się są z pewnością Raffael, który strzela bramki i Kolumbijczyk Adrian Ramos, który w sezonie, w którym Hertha spadła, tworzył naprawdę niezły atak z Gekasem i oni akurat winni temu nie byli. Inni gracze to niestety przeciętniacy, Lell, Niemeyer, Ebert i jeszcze kilku są graczami na pograniczu poziomu pierwszej i drugiej Bundesligi. Hertha, jak pisałem, jest przeceniana, ale trzeba powiedzieć wprost, że takich armat jak Werder nie ma i faworytem jest tu nieporównywalnie lepsza ekipa, a gospodarzy dodatkowo wzmocni to, że w poprzedniej kolejce przetrwali oblężenie i grając cały mecz w dziesiątkę, w trudnych warunkach w Norymberdze, zdołali wywieźć stamtąd cenny punkt.
1. FC Koln - 1899 Hoffenheim
Koln 3,1 Bwin ✅
Koln lub remis 1,67 Bwin ✅
Zespół Solbakkena zaskoczył wszystkich wynikiem w Leverkusen, ale powiedzmy sobie szczerze, że gra obu ekip w tamtym spotkaniu była kiepska, a Koln dostawało prezenty, które wykorzystało dzięki klasie Novakovicia i Podolskiego. Ta drużyna jednak przyzwyczaiła do tego, że diametralnie zmienia poziom gry, gdy przystępuje do spotkania na własnym stadionie, grę napędzają skrzydła, w tej roli Chihi i Sławek Peszko, który u Solbakkena szybko awansował z wyboru nr. 4 na skrzydle do pierwszego wyboru, co chodzi o obsadę któregoś skrzydła. Dziś bez Geromela i najlepszego obrońcy w zespole, ofensywnego Brecko, ale trzeba przyznać, że kto w tej defensywie nie gra, to i tak, jak rywal da radę zdominować mecz, popełnia błędy. Trzeba więc mieć wszystko pod kontrolą, są naprawdę dobrzy środkowi pomocnicy, jak Riether, Jajalo i Lanig, który ostatnio siedział na ławce, ale po cichu co mecz gra świetne zawody i pracuje na swoje nazwisko. Mimo wszystko ta linia także popełnia sporo pomyłek, właściwie zależy to od meczu, czasem są lepsi i atakują, dobrze im to wychodzi, czasem nie mogą się przebić i bronią, dając rywalom prezenty. W ataku są zawodnicy o sporej klasie i trzeba to wykorzystać, ostatnio się udało. Hoffenheim osiągnęło bardzo wysoką dyspozycję, Holger wykonał kawał solidnej roboty. Szczególnie dobrze prezentują się Firmino i Babel. Dziś miał wrócić Ibisevic, ale jeszcze nie zagra, zabraknie lidera ekipy, Salihovicia. W każdej formacji są dobrzy gracze, obrona, mimo że ma Becka i Vorsaha, też popełnia jednak błędy. W pomocy Rudy i Kaiser nie są zaporą nie do przejścia. Myślałem, że gwiazdą może tu być Sven Schipplock, ale po tym, jak był znakomitym jokerem w tamtym sezonie w Stuttgarcie, nie może się odnaleźć i prezentuje się beznadziejnie. Zaczął sezon w jedenastce, teraz nie wybiega na boisko. Hoffenheim jednak dla mnie nie jest tak klasowym zespołem, żeby wygrywać mecz za meczem i to na trudnych terenach. Koln powinno odżyć, złapać passę, a u siebie jest piekielnie groźne dla każdego, liczę więc na świetny mecz Peszki i wygraną.
Świetny mecz Werderu z Herthą, oglądało się z wielkimi emocjami i temperaturą, trzeba też powiedzieć, że rewelacyjnie spisali się też Tomek Lach i Tomek Hajto przed mikrofonem ????

R 28

roki1

Użytkownik
Tak dobry mecz nie bylo zamulki i co najwazniejsze Herta dostala bo juz myslalem,ze slizgacze z Herty sa niezniszczalni.Jeszcze mowie do matuli przy tym ostatnim rogalu teraz albo nigdy,no i gol podjebka byla dobra na tym meczu heheh.Chlopaki dobrze komentowali bo nie raz ciezko sluchac naszczescie rzadko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom