>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$ $ $

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
Cześć, widzę że wiele osób posiada temat więc i ja postanowiłem założyć. Po krótce chciałbym napisać coś o mnie, a raczej o mojej grze. Bukmacherką zajmuje się 3 lata, pewnie jak każdy z Was na początku testowałem pewne systemy które mogłyby doprowadzić do ugrania pokaźnej sumki. Będe podawał swoje typy jak i również korzystał z typów innych użytkowników o ile wyda mi sie interesujący. Większość betów to single i duble, tasiemek raczej unikam ale pewnie pare się znajdzie. Oczywiście nie gram na siłe, typy podawał będe raz dziennie, a czasem kilka razy w dniu ponieważ staram się wybierać spotaknia na których można zarobić. Zaczynam od 100 PLN. Mam nadzieje że okaże sie pomocny ; ) aaa no i jeszcze jedna ważna rzecz, mianowicie bukmacher. Gram na bet365. Ten buk ma świetny &quot;live&quot;, wysokie kursy, wiele dyscyplin i dużo zakładów do jednego meczu. Komentarze proszę pisać na priva.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
⛔# 1
Dycyplina: Tenis, Challenger Sopot
Mecz: Gawron - Janowicz (g. 15.00) wynik: 2 - 0
Typ: Janowicz
Kurs: @1,50
Stawka: ⛔ 10 PLN
Zysk: 5 PLN
Stan konta: 90 PLN

Jerzy Janowicz jest 160 w rankingu ATP, natomiast starszy o 2 lata Marcin Gawron plasuje się na 272 miejscu. Oczywiście ranking nie gra ale w tym spotkaniu widze zwycięstwo Janowicza. Mierzył się on z takimi zawodnikami jak Dodig, Ilhan czy Volandri którzy są znani wszystkim sympatykom tenisa. Toczył z nimi zacięte boje natomiast Gawron nie miał tak wartościowych rywali. Uległ on ostatnio gładko Martinowi Fischerowi 2:6 4:6, z którym Janowicz przegrał dopiero w 5 secie. Obaj panowie spotkali sie 3 lata temu w Szczecinie (krot ziemny) i wtedy Janowicz wygrał 6:7 2:6. Znalazlem również inne dane (nie wiem czy wiarygodne) o jeszcze 2 pojedynkach które znów wygrał Janowicz, oba 2-0.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 2
Dyscyplina: Koszykówka, Mistrzostwa Europy U20 Kobiet
Mecz: Łotwa - Holandia (g. 16.00) wynik: 67 - 58
Typ: Łotwa
Kurs: @1,60
Stawka: 20 PLN
Zysk: ✅ 12 PLN
Stan konta: 102 PLN

Typ pobrany od &quot;Henryka Sałaty&quot; tam też znajdziecie analize. Od siebie dodam tylko tyle że w Holandii sporty halowe mają się bardzo kiepsko (piłka ręczna, siatkówka, koszykówka). Na Łotwie koszykówka stoi na przyzwoitym poziomie.

Ukłon w strone Sałaty ; )

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 3
Dyscyplina: Tenis, Bad Gastein
Mecz: Goerges - Pous Tio (g. 17.00) wynik: 1 - 2
Typ: Goerges
Kurs: @1,14

Dyscyplina: Tenis, Bastad
Mecz: Lindstedt/Tecau - Knowle/Zelenay (g. 18.00) wynik: 2 - 1
Typ: Lindstedt/Tecau
Kurs: @1,40

Ako: @1,60
Stawka: ⛔ 20 PLN
Zysk: 12 PLN
Stan konta: 82 PLN

Jak na kortach ziemnych gra Julia Goerges nie trzeba nikomu mówić. Jej rywalka jest w tragicznej dyspozycji i urwanie seta pieknej Julii wydaje się być niemożliwe.

Drugie spotkanie &quot;zaczerpniete&quot; od pana Hellraisera. Bardzo ciekawie opisał on ten mecz i dodając coś od siebie mógłbym popsuć jego rzeczową analize.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 4
Mecz: Lindstedt/Tecau - Knowle/Zelenay (g. 19.00) wynik: 2 - 1
Typ: Lindstedt/Tecau
Kurs: @1,40
Zysk: ✅ 8 PLN
Stan konta: 90 PLN

Gram ten typ jeszcze raz wobec porażki Julii Goerges ; ( Początkowo mecz miał odbyć się o godzinie 18.00 lecz został przesunięty na 19.00. Jak widać typ Hellraisera nie zawiódł.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 5
Dyscyplina: Piłka nożna, el. LM
Mecz: Slovan - Tobol (g. 20.15) wynik: 2 - 0
Typ: Slovan
Kurs: @1,22

Dyscyplina: Tenis, Stuttgart
Mecz: Monfils - Hanescu (g. 20.00) wynik: 1 - 2
Typ: Monfils
Kurs: @1,22

Ako: @1,49
Stawka: ⛔ 20 PLN
Zysk: 10 PLN
Stan konta: 70 PLN

Na temat pierwszego spotkania zostało już wiele napisanego na forum. Myśle że nic więcej nie trzeba dokładać.

Co do spotkania tenisowego faworytem jest francuz. Victor Hanescu jest bardzo solidnym tenisistą, znakomicie radzi sobie z niżej rozstawionymi rywalami, natomiast jeżeli przychodzi mu mieżyć sie z czołówką przeważnie kończy sie to porażką.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 6
Mecz: Valletta - Ekranas (g. 19.30) wynik: 2 - 3
Typ: under 2,5
Kurs: @1,70

Dyscyplina: Tenis, Pelermo
Mecz: Karatantcheva - Vinci (g. 20.40) wynik: 0 - 2
Typ: Vinci
Kurs: @1,16

Ako: @1,98
Stan konta: 60 PLN

O pierwszym meczu napisane jest dośc wiele w temacie poświęconym lidze mistrzów.

Vinci przed własną publiką, w ostatnich tygodniach prezentuje się naprawde wybornie. O jej rywalce można napisać niewiele, na pewno potrafi grac na clayu ponieważ w 2005 roku doszła do ćwierćfinału FO. Jednak było to dawno i myśle że dziś nie odnajdzie dyspozycji z tamtych dni.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
No więc pierwszy dzień prowadzenia tematu wypadł źle. Co prawda jeszcze jeden dubel w grze ale już wiem że wtorek zakończe pod kresą. Dziś nie ma nic ciekawego do grania więc po zakończeniu spoktań zrobie podliczenie. Nasuwaja mi się jedna uwaga, za duża liczba spotkań, trzeba ograniczać ryzyko. Gdyby nie VIPY dzień zakończyłby się totalną klapą. W statystykach przedstawia się to tak:

Podane typy: 8
Trafione: 4 (50 %)
Podane kupony: 6
Trafione: 2 (33 %)
Bilans: ⛔ 40 PLN
Stan konta: 60 PLN

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 7
Dyscyplina: Piłka nożna, Copa America
Mecz: Chile - Peru (g. 0.15) wynik: 1 - 0
Typ: Chile
Kurs: @1,57
Zysk: ✅ 11 PLN
Stan konta: 71 PLN

Chile zajmuje pierwsze miejsce w grupie C z 4 punktami na koncie, tyle samo oczek ma ich dzisiejszy rywal Peru. Obie ekipy są pewne awansu. Peru to jedna z najgorszych drużyny południowoamerkańskich eliminacji do mś które odbyło się w Niemczech jak i w RPA. Peru nie notuje ostatnio praktycznie żadnych sukcesów a zdobywanie punktów przychodzi im z trudem. Chilijczycy zaś uważani są za czarnego konia rozgrywek. Ostatnie bezpośrednie wyniki pokazują że Chile ogrywa Peru jak i kiedy chce.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 8
Mecz: Urugwaj - Meksyk (g. 2.45) wynik: 1 - 0
Typ: Urugwaj
Kurs: @1,36

Dyscyplina: Baseball, Mecz gwiazd
Mecz: American League - National League (g. 2.00) wynik: 1 - 5
Typ: over 8,5
Kurs: @2,00

Ako: @3,00
Stan konta: 61 PLN

Mecz najlepszej amerykńskiej drużyny minionych MŚ z &quot;młodą&quot; reprezentacją Meksyku. Uważam że Urugwaj w swoim składzie ma zawodników którzy potrafią rozegrać dobry mecz pod presją i rozstrzygnąć go na swoją korzyść. Nie chce umniejszać umiejetności Meksykanom ale sądze że na dzień dzisiejszy i w obecnych składach Urugwaj jest lepszy i musi to wykorzystać bo przecież mają przed soba mecz decydujący o awansie.

W meczu gwiazd posługuje się typem kolegi.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
Stan konta uległ zmniejszeniu ponieważ grałem coś live. Aktualny stan to 40 PLN
# 9
Dyscyplina: Piłka nożna, mecz towarzyski
Mecz: York - Sunderland (g. 20.30) wynik: 1 - 2
Typ: Sunderland
Kurs: @1,44

Mecz: Partizan - Shkendija (g. 20.45) wynik: 4 - 0
Typ: Partizan -1,5
Kurs: @1,45

Ako: @2,08
Zysk: ✅ 22 PLN
Stan konta: 62 PLN
Opis pierwszego meczu znajdziecie w dziale typ dnia. Na temat spotkania pisze pan Nolito.

Partizan w zeszłej edycji LM był jedną z najgorszych drużyn, tylko dwie strzelone bramki i aż 13 straconych. Jednak to było w fazie grupowej. W kwalifikacjach odprawili takie ekipy jak HJK czy Anderlecht. W 2 pierwszych rundach eliminacji na własnych śmieciach strzelili rywalą 6 bramek tracąc tylko 1. Były to ekipy lepsze od ich dzisiejszego rywala więc upatruje conajmniej 2 bramkowego zwycięstwa Serbskiej drużyny.

No i weszło, dzięki za typ Nolito.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 10
Mecz: Skonto Ryga - Wisła (g. 20.30) wynik: 0 - 1
Typ: Wisła
Kurs: @1,80
Stawka: 10 PLN
Zysk: ✅ 8 PLN
Stan konta: 70 PLN

Chciałem ten mecz omijać jednak wierzę że Robert Maaskant jest dobrym trenerem i potrafił przygotować formę na pierwszy mecz o ligę mistrzów. Skonto to słaba ekipa jednak w ostatnich latach właśnie takie drużyny okazywały sie nie do przejścia. Mam nadzieję że dziś będzie inaczej.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 12
Mecz: Brazylia - Ekwador (g. 2.45) wynik: 4 - 2
Typ: Brazylia wygra do zero
Kurs: @1,83
Stawka: ⛔ 19 PLN
Zysk: 16 PLN
Stan konta: 59 PLN

Faworyt pod ścianą, jednak nie mają aż tak ciężkiej sytuacji jak gospodarze turnieju. Brazylia musi zremisować swój ostatni mecz i zagra w półfinale. Będą uważali żeby przede wszystkim nie stracić bramki. Brazylia może nie gra na tym turnieju tego do czego nas przyzwyczaiła jednak uważam że wygrają. Z drużyną Ekwadoru trafiali w 4 ostatnich bezpośrednich pojedynkach i myśle że dziś też coś ukują.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
Dzień 2
Podane typy: 10
Trafione: 7 (70 %)
Podane kupony: 7
Trafione: 4 (57 %)
Bilans: ⛔ 3 zł
Stan konta: 57 PLN
Hmmm 20 zł uciekło przez grę live której nie podałem. Było już mniej typów i efekt był znaczący, trzeba jeszcze to dobrze stawkować. Dzień na nieznacznym minusie.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 14
Dyscyplina: Tenis, Challenger Sopot
Mecz: Beck - Huta Galung (g. 11.00) wynik: 2 - 0
Typ: Beck
Kurs: @1,53
Stawka: 17 PLN
Zysk: ✅ 9 PLN
Stan konta: 66 PLN

Typ opieram tylko i wyłacznie na formie obu zawodników. Niemiec ostatnio dotarł do finału turnieju w Oberstaufen gdzie uległ Briandsowi. Holender więszkość ostatnich meczów gładko przegrywał z takimi zawodnikami jak Stadler, Gicquel czy Riba. Beck natomiast w ostatnim czasie pokonywał może nie tak ciekawych zawodników jednak takie nazwiska jak Ciric, Aguilar czy Donskoy powinny być znane fanom tenisa.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 15
Dyscyplina: Piłka nożna, Singapur
Mecz: Etoile - Balestier (g. 13.30) wynik: 3 - 0
Typ: Etoile
Kurs: @1,20

Mecz: Lindstadt/Tecau - Brown/Kohlmann (g. 14.00) wynik: 2 - 0
Typ: Lindstadt/Tecau
Kurs: @1,30

Ako: @1,56
Stawka: 26 PLN
Zysk: ✅ 14,5 PLN
Stan konta: 80,5 PLN

Etoile to mistrz singapuru, obecnie traci do lidera 15 pkt jednak rozegral 3 mecze mniej, chcąc myśleć o obronie tytułu nie mogą tracić punktów z jedną z najsłabszych ekip ligi. Dotychczas rozegrano 6 meczy pomiedzy tymi zespołami i aż 5 razy wygrywało Etoile przy jednym remisie, w dodatku drużyna gości nie strzeliła nawet bramki tracąc aż 13.

Tenis pobrany od Hellraisera

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 16
Mecz: Paire - Granollers (g. 13.30) wynik: 0 - 2
Typ: Granollers
Kurs: @1,38

Mecz: Volandri - Haider Maurer (g. 13.30) wynik: 0 - 2
Typ: Volandri
Kurs: @1,57

Ako: @2,17
Zysk: 12 PLN
Stan konta: 70,5 PLN

Tak na szybko bo zaraz mecze, ostatnie wyniki Granollersa bardziej mnie przekonują. Pokonanie Seppiego nie było przypadkiem.

Volandri grał w tym roku dwukrotnie z Austriakiem na kortach ziemnych i oba gładko wygrał 2-0 tracący w 4 setach 11 gemów.

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
# 17
Dyscyplina: Tenis, Challenger Sopot
Mecz: Darcis - Gawron (g. 16.50) wynik: 2 - 0
Typ: Darcis
Kurs: @1,25

Mecz: Youzhny - Ferrero (g. 17.30) wynik: 1 - 2
Typ: Youzhny
Kurs: @1,50

Ako: @1,87
Zysk: 9 PLN
Stan konta: 60,5 PLN

Darcis zaliczył świetny występ na kortach ziemnych podczas FO pokonując Llodre i Petzschnera, uległ dopiero Monfilsowi. Gawron dopiero zbiera doswiadczenie i nie widze większych szans w tym pojedynku

Youzhny w dobrej dyspozycji, poza tym znakomicie czuje się na niemieckich kortach, w przeszłość meldował się w finale czterokrotnie. Wygrał turniej w Stuttgarcie w 2003 roku. Ferrero najlepsze lata ma za sobą, typuje zwyciestwo rosjanina.

Do góry Bottom