>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 zmysł - kobieca przewaga?

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Myślałam nad tym już jakiś czas.. ciągle coś/ciągle brak czasu, ale wczoraj coś we mnie pękło i to głównie ze względu na to, że zbytnio wczytałam się w opinie na forum zamiast zaufać tylko sobie.
Miała być tylko Wisła, ale niestety dołożyłam jeszcze Widzew.
W czwartek nie biorąc pod uwagę innych opinii zagrałam to :

Polska Ekstraklasa
1. Zawisza Bydgoszcz - Cracovia Kraków✅
typ: 1
kurs 2.15
2. Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów✅
kurs: 2.20
łączny kurs 4.73 (sts)
stawka: 50zł
możliwa wygrana: 208.12 zł ✅

Za Zawiszą Bydgoszcz przemawia do mnie sam fakt, że skoro ostatnio są tak blisko 3 punktów, to niby z kim innym po raz pierwszy jak nie z Cracovią.. i w dodatku w domu.
Jagiellonia podobnie, na inauguracje stadionu pechowo, więc dzisiaj pełna mobilizacja.
Nie będę tracić czasu na opisywanie kto dzisiaj nie zagra/kto wraca, bo po co się powtarzać ????
tutaj czysty kobiecy instynkt.

Otrzymane punkty reputacji: +5
6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Napoli-Dortmund obie strzelą: Tak , kurs:1.6 ✅
Barcelona - Ajax powyżej 2.5 bramki , kurs:1.3✅
Lazio - Legia powyżej 1,5 bramki , kurs:1.22⛔
stawka: 40zł⛔
łączny kurs: 2.54 (sts)
przewidywana wygrana: 89.41
Oby nie zabrakło nudy w Neapolu i w Katalonii, a Legia przecież da sobie wbić min. 2 bramki.

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Podbeskidzie Bielsko Biała - Jagiellonia Białystok✅
typ: Jaga
kurs: 2.45 sts
stawka: 50zł
mozliwa wygrana: 107zł✅

Gdyby nie to, że już szykuje się do oglądania LM, to wyskoczyłabym do sts i postawiłabym już teraz na Jage. Oglądałam ich w niedziele i przyznam, że czekałam na to, aż pokażą klasę, ale nie spodziewałam się takiego wyniku. Argumentów za ich wygraną jest kilka począwszy od samych nastrój w drużynie, formę zwyżkową, głód Hiszpana na więcej. Podbeskidzie gryzło trawę na początku sierpnia, czas najwyższy na przegraną, nie mają już tej mocy bez Demjana.
Ostatnie spotkanie tych drużyn to 4:0 dla Podbeskidzia, kiedy to Bielszczanie zaskakiwali swoją formą na początku sezonu, tym razem myślę, że los się odwróci.
zagrałam jednak w totolotku

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Korona Kielce ✅
kurs: 2.00 (sts)
stawka: 60 zł
możliwa wygrana: 105.6 zł
Zagłębie to jedyna drużyna oprócz Pogoni, która jeszcze nie wygrała u siebie, ale pomijam fakt, że wypadałoby pokazać kibicom, że drużyna potrafi zawalczyć.. W meczu z Ruchem Piech pokazał jak jest potrzebny drużynie, biorąc pod uwagę fakt, że obie drużyny chcą się odbić od dna tabeli sądzę, że Zagłębie ma więcej szans. Z Legią mieli farta, że wbili bramki -ale i tak przymykam na to oko, bo Legia już myślami była w Rzymie.. jeszcze wcześniej przegrali na wyjeździe ze słabiutkim Podbeskidziem, no proszę.. może hiszpan zbierze panów do kupy, ale jeszcze nie teraz.
W zeszłym sezonie Korona ani razu nie wygrała na wyjeździe, w sobotę będzie podobnie;)

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Cracovia Kraków - Wisła Kraków ⛔
typ: 2
kurs: 2.25
Chelsea - Fulham ⛔
typ: powyżej 2.5
kurs: 1.55
łączny kurs: 3.49 (sts)
stawka: 50zł ⛔
możliwa wygrana: 153.56zł

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Ekstraklasa
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław ⛔
kurs: 2.15
Serie A
Sassuolo - Inter ✅
kurs: 1.80
łączny kurs: 3.87 (sts)
możliwa wygrana: 170.28zł
Doskonała szansa dla Śląska na 3 punkty - są dopiero w połowie tabeli, więc powinni wykorzystywać takie spotkania - Ruch w dołku i finansowo i kadrowo kiepsko. Nowy trener nie zdążyłby tego ogarnąć tak szybko.
Z kolei, Sassuolo jest na samym dole tabeli z bilansem 0-0-3, strzelając jedynie 1 bramke. Inter po ostatnim podziale punktów z Juventusem takie spotkania musi traktować poważnie, nie widzę innej możliwości niż zgarnięcie przez nich kompletu punktów.

6 5

6sty.zmysl

Użytkownik
Piast Gliwice - Lech Poznań
Dwa ostatnie spotkania, które typowałam na wygraną gości zakończyły się remisem, tym bardziej mi przykro, bo oglądając je, miałam wrażenie, że zarówno Wisła jak i Wrocław są zadowolone z takiego obrotu spraw.. Bezsensu, ale może tym bardziej przemawia do mnie dzisiaj, żeby postawić na gospodarzy - do Gliwic przyjeżdża znokautowany Lech.
Dlaczego Piast Gliwice?
- w zaistniałych okolicznościach ( braki kadrowe/plaga kontuzji Lecha ) szkoda byłoby nie skorzystać z sytuacji i nie zgarnąć kompletu punktów
- chęć rewanżu za spotkania w tamtym sezonie; Lech wygrał 3-0 i 4-0
- odmienne morale, Piast podbudowany po ostatnim spotkaniu z Widzewem (3:0), Lech z kolei nieciekawie przegrał u siebie 1:2 z Pogonią
Piast Gliwice 2.5 (sts)
możliwa wygrana: 121zł

Do góry Bottom