Co z tym Juventusem? Czy to jest w końcu ta kolejka, w której zobaczymy ich pewne zwycięstwo w meczu ze Spal? Już dawno nie pokazali pełni swoich możliwości ofensywnych, a w tej kolejce przeciwnik wydaje się być idealny do wygrania chociaż tymi dwoma golami mecz - na taki handicap mamy kurs 1,80 co się wydaje fajną propozycją do zagrania w jakimś double albo triple kuponie. Myślę, że jak Ronaldo wyjdzie w pierwszej jedenastce z wyleczonym urazem przywodzicieli to taki handicap powinien być pokryty.
Juventus handicap -1,5 @1,80 Fortuna
Też warto spojrzeć na mecz Cagliari przeciwko Veronie. Gospodarze są faworytem wg bukmacherów, ale w mojej opinii słusznie. Ostatnie 3 kolejki ligowe wygrane, a w ostatniej nawet przeciwko Napoli na ich obiekcie. Gra Cagliari jest przede wszystkim efektywna co pozwala im łapać kolejne punkty do tabeli
Serie A. Verona gra słabo, nie mają pomysłu na grę - to jest jeden z głównych kandydatów do spadku w tym sezonie. Kurs na wygraną gospodarzy ponad 2 - myślę, że warty do przemyślenia.
1 @2,10 STS
Napoli po porażce w ubiegły tydzień dzisiaj po prostu musi wygrać mecz bez zbędnego gadania. Przyjeżdża do Neapolu zespół, który jest beniaminkiem w tym sezonie i po 5 kolejkach mają już 6 punktów na koncie. Gospodarze aktualnie zajmują 4 pozycję w tabeli i tracą już (jeżeli dzisiaj wygrają mecz) 6 punktów do Interu oraz 4 punkty do Juve. Jeżeli chcą w tym sezonie znowu walczyć o Mistrza Kraju to takie mecze jak dzisiaj trzeba bezwzględnie wygrywać, bo jak to ktoś kiedyś powiedział - ligę wygrywa się meczami ze słabszymi, a nie z tymi najsilniejszymi - i ja się z tym w 100% zgadzam. Brescia strzeliła do tej pory 6 bramek, co daje średnio ponad 1 gola na mecz, ale dzisiaj bardzo trudne zadanie przed nimi, którego wg mnie nie wykonają i nie strzelą w tym meczu bramki. Napoli oprócz straconych 4 goli z Juve na samym początku sezonu straciło dopiero 5 bramek, co i tak daje średnio ponad 1 bramkę w meczu, ale ich obrona wygląda solidnie, nawet mimo braku dzisiaj Koulibalyego. Stawiam, że Napoli wygra nie tracąc w tym meczu bramki.
1+brak BTTS @2,15 STS