>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 kolejka Primera Division 3-4 października 2009r.

Status
Zamknięty.
unique 41

unique

Użytkownik

Czy Sevilla zatrzyma Real? Zapraszamy do typowania i analizowania tego co będzie działo się w 6 kolejce PD.

unique 41

unique

Użytkownik
Sevilla - Real
Typ: obie strzelą gola (1,50)
Ten typ jest chyba oczywisty dla wszystkich, spotykają się prawie 2 najlepsze drużyny na dzień dzisiejszy w PD. Sevilla w ataku ma: Kanoute + Fabiano + Negredo a na przeciw nich Raul - Ronaldo - Benzema. Wątpie, żeby któraś z drużyn oszczedzała się i grała tylko na kontry, spodziewam się wielu bramek tak jak przed rokiem na SB gdzie padło aż 7 bramek. Teraz może ich tyle nie paść bo jednak drużyna Realu gra coraz lepiej z tyłu, również tyczy się to Sevilli bo również stracili TYLKO 3 bramki a grali już z Valencią czy Atletic Bilbao.

Inne typy:
FC Barcelona - Almeria
Typ: Ibrahimovic strzeli bramkę (ok. 1,80)

R 6

rymek1987

Użytkownik
A mi się wydaje że już pora na porażkę Realu.Fakt faktem,dzisiaj też Królewscy mają trudnego przeciwnika(Marsylia)ale sądzę że Sevilla która gra ostatnimi czasy W Y Ś M I E N I C I E będzie w stanie wygrać.Do tego grają na swoim boisku,a więc mają 12 zawodnika którym będzie bankowo godziwa publiczność.Stawiam tu na zwycięstwo Sevilli

danny. 202

danny.

Użytkownik
Spotkanie: Sevilla FC - Real Madryt CF
Typ: 2
Kurs: 1,95
Bukmacher : bet-at-home
Analiza:
W niedziele o godzinie 21.00 na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan zostanie rozegrany hit kolejki , mecz pomiędzy trzecim zespołem Primera Division FC Sevilla, a liderem ligi - Realem Madryt. Sevilla w lidze odniosła 4 zwycięstwa i jedną porażkę z Valencia . Real natomiast jest nie pokonany w lidze z bilansem bramek 16-2 . Dla Realu będzie to pierwszy poważny sprawdzian w tym sezonie . W składzie Realu nie zagrają Ruud Van Nisterlrooy , Gago, Arbeloa i Lass Diarra nie zagra także Cristiano Ronaldo, który doznał lekkiego urazu w ostatnim meczu fazy grupowej Ligi Mistrzów. Jednak podopieczni Manolo Jimeneza spisują się naprawdę bardzo dobrze. Sevilla będzie napędzana trio: Kanouté, Luis Fabiano, Negredo i sądzę, ze któryś z nich zdobędzie bramkę. Lecz typuje minimalne zwycięstwo Galacticos II. Jestem pewny ze będzie to bardzo widowiskowy mecz z kilkoma bramkami . Spotkanie można obejrzeć na Canal+
Ostatnie 5 spotkań miedzy zespołami :
26/04-09 Primera Division FC Sevilla vs. Real Madrid 2:4
03/11-07 Primera Division FC Sevilla vs. Real Madrid 2:0
09/12-06 Primera Division FC Sevilla vs. Real Madrid 2:1
16/05-06 Primera Division FC Sevilla vs. Real Madrid 4:3
14/05-05 Primera Division FC Sevilla vs. Real Madrid 2:2

tbm 642

tbm

Forum VIP
co myślicie o meczu Tenerrifa-La Coruna 2,8 to chyba błąd buków . Chce system walnąć na ten mecz. typ 2
Niby dlaczego błąd? Na Teneryfie ciężko będzie o zdobywanie punktow, to może być drużyna własnego boiska w tym sezonie. Owszem Depor ma większy potencjał umiejętności czysto piłkarskich, ale wcale nie lekceważyłbym gospodarzy w tym meczu. Kursy są jak najbardziej prawidłowo ustawione. Jednak jeśli uważasz, że Depor jest dla Ciebie dużym faworytem to z takiego kursu powinieneś skorzystać. Dla mnie nie jest więc odpuszczam ten mecz.

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
Prawda jest taka że drużyna Tenerife jeżeli będzie zdobywała punkty, to na własnym stadionie. W meczu z Realem w pierwszej połowie wyglądali bardzo fajnie. Mimo to stawiam na Depor, ale X2 . Tenerife bez dwóch podstawowych obrońców i Ricardinho - całkiem kreatywnego pomocnika. W Depor pod znakiem zapytania stoi występ Juci, ale podejrzewam że postawią go na nogi bo był dotychczas chyba nawet najlepiej prezentującym zawodnikiem Deportivo. Goście ostatnio w gazie - ta drużyna ma potencjał. Główną zaś bolączką zawodników Tenerife może okazać się to że zawodników z doświadczeniem w Primera to można tam policzyć na palcach jednej ręki.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Bardzo złe wieści dla kibiców Realu Madryt - Cristiano Ronaldo i Lassana Diarra nie dostali powołania na jutrzejszy mecz z Sevilla FC. Okazuje się, że zarówno Portugalczyk, jak i Francuz w dalszym ciągu odczuwają bóle i Manuel Pellegrini nie chciał ryzykować. Ponadto na liście nie znaleźli się także Álvaro Arbeloa, Fernando Gago i Ruud van Nistelrooy. Jeśli zaś chodzi o te lepsze wiadomości - do drużyny wracają Esteban Granero, Christoph Metzelder i Rafael van der Vaart.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Barcelona - Almeria
Bedzie niestety krótko o tym meczu bo mam malo czasu, troche zabiegany jestem. A wiec przejdzmy do konkretow. Faworyt jest jeden i nie ma mowy o niespodziance w tym meczu. Wysoka wygrana Barcelony nie zdziwi nikogo. Po raz kolejnny od pierwszych minut ujrzymy Inieste, który powoli dochodzi do pelnej formy. Nie zobaczymy dzisiaje Henrego oraz Chygrynsy&#39;ego. Zielone swiatlo do gry dostał Bojan. Moim zdaniem zobaczymy dzisiaj sporo bramek i beda to bramki tylko po stronie Barcelony.
Typ: Barcelona -1 ⛔
over 2,5 ⛔
---------
Na jutro wydaje mi sie dobra opcja over 2,5 w meczu Sevilli z Realem. Jeszcze zdarze jutro sie wyrobic to cos mam nadzieje jeszcze dopisze. Wygrana Sevilli tez wchodzi w gre, licze ze w koncu Real jakies pkt straci i to moze byc wlasnie jutro.
✅✅

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Mecz: Tenerife - Deportivo La Coruna
Data: 3.10.2009 17:00
Typ: (połowa/koniec) 2/2
Kurs: 5.00
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dzisiaj o godzinie 17:00 dojdzie dko rozegrania kolejnej kolejki najwyższej klasy rozgrywkoej piłki nożnej w Hiszpanii, czyli Primera Division. Dzisiaj do rozegrania zostaną 3 mecze, w kórych to w roli faworytów stawia się wyłończnie gospodarzy, więc chociarz jeden mecz powinnien zakończyć się wygraną gości. Tak też według mnie w meczu Tenerife z Deportivo La Coruna. Gospodarze zajmują 13 pozycję w tabeli ligowej z dorobkiem 6 punktów. Deportivo bo dobrych meczach w lidze zajmuje 5 miejsce w dorobkiem 9 punktów. Deportivo miało jednak bardziej wymagających rywali, o czym świadczą przegrane 3:2 z samym realem Madryt czy chociarzby porazka w takim samym sotsunku z Espanoylem Madryt. Reszta spotkań to zwycięstwa. Tenerife jest w lidze beniaminkiem, więc wątpie, aby mogli się skutecznie przeciwstawićdobrze grającej druzynie, jaką niewątpliwie jest Deportivo La Coruna. W ostatniej kolejce, Tenerife przegrało 0:3 z Realem Madryt, podczas gdy Deportivo wygrało 1:0 z Villareal. Dla mnie typ oczywisty, już do połowy spotkania prowadzić będą goście i nie powinni oddać tego zwycięstwa.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik

Spotkanie:
FC Sevilla - Real Madryt
Data: 04.10.2009
Typ: FC Sevilla
Kurs: 3.70 ✅
Bukmacher: http://bwin.com
Hitem kolejki ewidentnie jest dzisiejsze spotkanie Sevilli oraz Realu na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Spotkanie zapowiada się niezwykle emocjonująco, ponieważ Sevilla obok Realu oraz Barcy chce także walczyć o mistrzostwo Hiszpanii i wygrywając dzisiejsze spotkanie zrównali by się punktami. Gracze Manolo Jimeneza, są na fali wygrywają mecz za meczem i strzelają przy tym naprawdę sporo bramek. W siebie gracze Sevilli zdobyli 12 punktów i strzelili 12 bramek, przy tylko 3 straconych. Ostatnie mecze obydwu zespołów to imponujące wygrane w Ligach Mistrzów. Real 3:0 z piłkarzami Francuskimi, Sevilla na bardzo trudnym terenie w Szkocji wygrała aż 4:1 z Rangersami. Ale prawda jest taka, że Real to jeszcze nie jest dobrze ustawiona drużyna, dobrze strzelają dużo bramek, ale błędy w obronie są tragiczne i gdyby nie Iker to jestem pewien że bilans bramek straconych był by większy. W meczu z Marsylią było to widać bo w pierwszej połowie było parę okazji do Francuzów i spotkanie mogło się potoczyć inaczej, zmieniło się dopiero po pierwszej bramce, która padła przez jedno nie upilnowanie &quot;Krystyny&quot; a potem karny i gra Marsylii całkowicie padła. W Realu po tamtym sezonie jak każdy wie doszło do wielkich transferów i widać właśnie to że od tych nowych graczy zależy gra Madrytu, Kaka, Benzema, Ronaldo strzelili już ponad 9 bramek. Przejdźmy może to składów to dzisiejszego meczu, w Realu nie zagra motor napędowy Ronaldo, podobno dostał zielone światło od lekarzy ale trener Realu nie wystawi go do składu dziś, to jest bardzo duże osłabienie, ponieważ to on przeważnie strzela bramki dla Królewskich zarówno w LM jak i w La Liga. Nie zagra także Gago, Ruud van Nistelrooy, Alvaro Arbeloa i Christopher Metzelder. Zapowiada się naprawdę ciekawe spotkanie, z tym że dziury w obronie Realu, brak Ronaldo oraz wyjazdowe spotkanie. Co przemawia za Sevilla ? Aktualna forma, brak takich dziur w defensywie, duża ilość strzelanych bramek, własny stadion, chęć pokonania Realu a chęć jest mała, nawet pomocnik Sevilli Capel powiedział w wywiadzie że pokonają Real&quot;. Ja jednak zaryzykuję stawiając na gospodarzy a kurs 3.70 biorę z pocałowaniem ręki, bo tak naprawdę ja tutaj wyraźnego faworyta nie widzę.​

marcins 224

marcins

Użytkownik
W ramach 6 kolejki Primera Division na Sanchez Pizjuan trzecia w tabeli Sevilla FC podejmować będzie podopiecznych Manuela Pellegriniego drużyne z Madrytu. Pojedynek kolejna trzeciej i drugiej drużyny LA Liga to z pewnością najbardziej emocjonujący mecz tej kolejki. O ile trener Jimenez nie ma wiekszych problemów z kadrą, tak w Realu troszke z tym gorzej. Brak Lassa i Cristiano, Gagoi Arbeola to z pewnoscia złe wiesci dla obozu gości, ale Real ma na tyle wyrównana i szeroka kadre, że powinni sobie poradzic z z rozpedzona Sevilla nawet bez Cristiano, tym bardziej, że wygrywali z nia nie raz i to z dużo słabsza kadra niz obecnie. TAk wiec po 3 punkty do Sevilli i powrót na fotel lidera. Mój typ Real Madrid kurs 2.25

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
W pełni zgadzam się z tym co napisał użytkownik wisnia 1988, kurs na sevillę moim zdaniem zdecydowanie za wysoki i chyba leci w dół, bo na becie365 widzę, żę jest już 3,20. Mimo to można grać na gospodarzy. Nie jest możliwe żeby wielki duet w lidze hiszpańskiej wszystko wygrywał. Już wczoraj Almeria pokazała, że można powalczyć z Barcą. Gospodarze w kapitalnej formie, Real też wyrywa w dobrym stylu. ale jednocześnie ich rywale mają okazje bramkowe. Takowe będzie mieć też dzisiaj sevilla i myślę, że je wykorzysta i dzisiaj Galacticos przegrają. Tym bardziej, że nie gra dzisiaj Ronaldo. Można spróbować jedynki z remisem po kursie około 1,65, ale obok typu na wygraną gospodarzy po kursie 3,20 nie przejdę obojętnie.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
ja typuję dokładny wynik 0-3... niech będzie a nuż widelec wejdzie ????
Real podejmie mocną walkę gdyż Barca wymęczyła 1-0 z Almerią wiec dla Królewskich fotel lidera jest sprawą otwartą. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom