>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka PlusLigi + zaległy mecz (29-31 października oraz 2. listopada)

Status
Zamknięty.
power30 18K

power30

Forum VIP

6. kolejkę PlusLigi zainauguruje ciekawie zapowiadający się mecz Skry Bełchatów z Lotosem Gdańsk. Bełchatowianie na pewno będą zdeterminowani, aby sięgnąć po komplet punktów, po tym jak zostali ukarani walkowerem za nieregulaminową zmianę z Espadonem Szczecin. W kolejnym spotkaniu, które będzie można obejrzeć w TV, aktualny lider - Kędzierzyn Koźle podejmie Jastrzębski Węgiel. Podopieczni Lebedewa są niezwykle nieobliczalnym zespołem. Resovia będzie chciała się zrehabilitować za ostatnią niespodziewaną porażką z Cuprum Lubin. Zadanie to nie powinno być trudne, bowiem zmierzą się z Czarnymi Radom.
Z pozostałych spotkań ze zwycięstwem nie powinny mieć zespoły z Olsztyna czy Lubina. Ciekawie zapowiadają się konfrontacje Kielc z Bydgoszczą czy Będzina z Katowicami.
Zaległości odrabiają również Kielczanie oraz Lubinianie, którzy w środę zmierzą się w ramach 2. kolejki. Nikogo nie zdziwi, że faworytem są goście.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji.

power30 18K

power30

Forum VIP
Cuprum Lubin - KS Espadon Szczecin
Cuprum poza jednym słabszym meczem z Kędzierzynem Koźle spisuje się w tym sezonie bardzo dobrze. Na pewno wrażenie robi wygrana z Resovią bez straty seta. Dość dobrze grają blokiem i wy-blokiem, które kreują liczne kontry. Ostatnio Taht pokazał, iż mecz z ZAKSĄ był wypadkiem przy pracy. Espadon co prawda ostatnio powalczył z Gdańskiem. Jednak Lotos notorycznie w tym sezonie traci sety z drużynami słabszymi. Kadrowo oraz kulturą gry Lubinianie biją na głowę gości. Spodziewam się gładkiego zwycięstwa Cuprum
Cuprum (-2,5 seta) @ 1,74 Betsafe ✅
Skra Bełchatów - Lotos Gdańsk
Skra na pewno podwójnie zmobilizowana po utracie 3. punktów z Espadonem Szczecin. Ostatni wygrany mecz z Politechniką również nie obył się bez kontrowersji - niesłuszna czerwona kartka dla Bednaruka, która bardzo pomogła im w wygraniu 3. seta. Swoją drogą nie wiadomo na kogo postawi na przyjęciu Blain, bo dość mocno rotuje składem. Gdańszczanie również nie popisali się z Espadonem, z którym stracili seta. Nadal w zespole brakuje Hebdy, więc siła ataku opiera się na Mice czy Schulzu/Romaciu. Podoba mi się gra Masnego z środkowymi. Skra raczej nie wywrze takiej presji na zagrywce, jak Resovia 2. kolejki temu, więc Masny potrafi zrobić użytek z miarę dobrego przyjęcia. H2h w zeszłym sezonie może niezbyt korzystne, ale nawet przy wyniku 3:0 ten handicap ma szansę powodzenia
Lotos (+14,5) @ 1,85 1xbet ⛔ 2. set przegrany na własne życzenie, a potem już się posypało...

B 13

bukmacher1111

Użytkownik
Typ Lubin -3.5 pkt pierwszy set
Kurs 1.66

Co tutaj dużo mówic zapowoada się szybki mecz i pewna wygrana gospodarzy,którzy przynajmniej o jedną klasę są lepsi.od swoich tutaj rywali. Lubin pokazał klasę rozwijając Resovie i nie chce mi się wierzyć, żeby tutaj mogliby mieć tutaj jakieś problemy. W każdym elemencie są dużo mocniejszym, a przede wszystkim lepiej ułożoznym zespołem. W dodatku kadrowo również lepiej wyglądają gospodarze. Ekipa ze Szczecina owszem.ostatnio utrwala seta Gdańskowi, ale przegrała i to zdecydowanie. W pierwszej partii zdobyli zaledwie piętnaście punktów. Tutaj mozr być podobnie, ale na pewno nie będzie to wyrównana walka. Gdzie dobrze spisujacy się blok gospodarzy powinnien zatrzymać słabe ataki gości

Otrzymane punkty reputacji: +10
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Cuprum poza jednym słabszym meczem z Kędzierzynem Koźle spisuje się w tym sezonie bardzo dobrze. Na pewno wrażenie robi wygrana z Resovią bez straty seta. Dość dobrze grają blokiem i wy-blokiem, które kreują liczne kontry. Ostatnio Taht pokazał, iż mecz z ZAKSĄ był wypadkiem przy pracy. Espadon co prawda ostatnio powalczył z Gdańskiem. Jednak Lotos notorycznie w tym sezonie traci sety z drużynami słabszymi. Kadrowo oraz kulturą gry Lubinianie biją na głowę gości. Spodziewam się gładkiego zwycięstwa Cuprum
Cuprum (-2,5 seta) @ 1,74 Betsafe
Nie zgodżę się jak nic, Szczecin w Gdańsku grał bardzo dobrze i w drugim secie to tylko szczęścia Gdańska uchroniło ich od utraty seta. Może i trochę doping kibiców ich poniósł, ale Szczecin w meczu z Gdańskiem grał bardzo dobrze. Na moje mogą sprawić problemy Cuprum. Dla mnie typ na Szczecin +2,5 seta po 2.20 Pinnacle to ciekawa opcja.

power30 18K

power30

Forum VIP
Co sądzicie o szansach Jastrzębskiego dzisiaj? Mają szansę na seta?
JSW w tym sezonie jest trochę nieobliczalne. O ile zwycięstwa z Bielsko Biała czy Częstochową były formalnością, to strata punktów z Kielcami czy porażka z Będzinem była sporą niespodzianką. JSW ma skład na prawdę niezły, jak na obecny budżet. Są w stanie na pewno postawić się ZAKSIE. Wg mnie lepszą opcją od handi setowego, jest pogranie handi punktowego w stronę gości ;)
Nie zgodżę się jak nic, Szczecin w Gdańsku grał bardzo dobrze i w drugim secie to tylko szczęścia Gdańska uchroniło ich od utraty seta. Może i trochę doping kibiców ich poniósł, ale Szczecin w meczu z Gdańskiem grał bardzo dobrze. Na moje mogą sprawić problemy Cuprum. Dla mnie typ na Szczecin +2,5 seta po 2.20 Pinnacle to ciekawa opcja.
Cóż tego meczu nie było możliwości obejrzeć w TV. Sugeruje się tylko tym, co widziałem w dotychczasowych meczach. Zwróć uwagę, iż Gdańsk cały czas musi sobie radzić bez Hebdy. Wirtuozem to on nie jest, ale na pewno stabilniejszym graczem od Pietruczuka. Tak więc Lotos ma sporą dziurę, bo bądź co bądź Hebda jest skuteczniejszy w ofensywie. Zresztą co by tu dyskutować, obaj odstają od Schwarza. Odzwierciedleniem są ich wyniki, straty seta z Kielcam,Będzinem czy ze Szczecinem. Mnie osobiście gra Lubina bardzo się podoba. Łomacz bardzo poprawnie rozgrywa, często gubi blok. Na skrzydłach Cuprum ma o wiele lepszą jakość, bo Estończycy trzymają poziom. Bardziej ta 10. minutowa przerwa po 2. secie może wybić Lubinian z uderzenia, bo na dzień dzisiejszy są zespołem lepszym.

C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
BBTS BIELSKO-BIAŁA - Olsztyn
BBTS @ kurs 5.0 Całoroczny
Dla wielu może i typ niezrozumiały. Ale ja widzę tutaj przełamanie i zwycięstwo Bielszczan. Olsztyn wysoko w tabeli, ale długo tak nie będzie. W składach personalnych nie ma takiej różnicy, na jaką wskazywałyby wystawione kursy. W zeszłym sezonie Bielszczanie, chociaż nie byli faworytami wygrali 3:1. A dwa lata temu łatwo 3:0. W tym roku będzie podobnie ;) BBTS 4 porażki pod rząd, to dużo za dużo, dzisiaj w końcu wygrywają. Przed paroma dniami Olsztyn w męczarniach wygrał z Częstochową, czyli ekipą najsłabszą w całej lidze. Liga jest długa, to nie są play offy - tutaj o niespodziankę nie trudno. Doświadczeni przyjmujący Serb Vemic i Czech Bartos, rozgrywający Ukrainiec Storożiłow i atakujący Janeczek w połączeniu z młodą resztą drużyny muszą w końcu zatrybić. Czas na pierwsze zwycięstwo w sezonie w swojej hali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom