>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 Kolejka Lique1 [18-20 Wrzesień 2015]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

kursy zapożyczone z Otobet
Nieoczekiwanie mamy na pozycji wicelidera Rennes które szokuje wynikami w ostatnich kolejkach. Dziwi natomiast niska pozycja ligowa Montpellier czy uda im się pozbierać z kryzysy ?.
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:

solucky 283

solucky

Użytkownik
Nikt sie nie rwie do analiz, wiec trzeba niczym niedzwiedz polarny przelamac pierwsze lody i rozpoczniemy od inauguracyjnego spotkania 6. kolejki, gdzie Rennes na wlasnym obiekcie podejmie delegacje z Lille.
Zacznijmy wiec od gospodarzy - 4 zwyciestwa, w tym m. in. nad Lyonem i 1 wyjazdowa porazka z Bastia, przy tym stosunek bramek 9 do 4, wiec mozna rzec wejscie w sezon &#39;wymarzone&#39;. Czy to kwestia szczescia? moze slabej dyspozycji rywali? nie wydaje mi sie. Rennes podczas letniego okna transferowego nie bylo bierne - kilku zawodnikow niepotrzebnych wyprzedali, kilku wypozyczyli, a m. in. zakupili Sylle z AV, Zeffane z OL, Giovanniego Sio, Pedro Mendesa, pozyskali &#39;za firko&#39; Gourcuff&#39;a - wieloletniego gracza OL. Do tego na wypozyczenie przyszedl uznawany za spory talent Juana Quintero oraz Boga z Chelsea. Po kontuzji wrocil rowniez N&#39;Tep, ktory od razu zanotowal bramke w meczu z Nantes. Moze nie kazdemu te wszystkie nazwiska mowia wiele, ale uwiezcie mi, ze Montanier przy ukladania srodka pola moze dostac zawrotu glowy. Oczywiscie w Rennes jest rowniez Kamil Grosicki, ktory pokazal sie naprawde z przyzwoitej strony podczas meczow reprezentacyjnych. Rennes nie ma co sie oszukiwac - jest tutaj sporym faworytem.
Co do Lille, za typem moze nie przemawia bilans bramkowy 1:1 po 5 spotkaniach, ale ja postaram sie Was przekonac, ze ten typ moze miec szanse powodzenia. Najistotniejsza rzecza dla druzyny gosci jest przede wszystkim zmiana na lawce trenerskiej - klub opuscil po 2-letniej przygodzie Rene Girard, ktory w tamtym sezonie wywalczyl 8. miejsce w tabeli. Pomyslicie pewnie &#39;8. miejsce? nie jest az tak zle&#39;. Otoz nie, zdarzalo sie, ze nawet kibice wygwizdywali swoich pupilow za ich styl gry. Teraz przed nowym trenerem - Herve Renardem - stoi bardzo trudne wyzwyanie - zamienic ta bezsilna druzyne w ofensywnie i kreatywnie grajaca ekipe, ktora powalczy o europejskie puchary. Kadra Lille to polaczenie duzego doswiadczenia z powiewem mlodosci. Z meczu na mecz na pewno beda prezentowac sie coraz lepiej i licze w koncu na jakies przelamanie, moze nie od razu w postaci kompletu punktow w delegacji, ale przynajmniej strzeleckie. Warto dodac, ze zabraknie jutro podstawowego srodkowego obroncy Lille, czyli Florenta Balmonta, ktory wypadl na miesiac z gry z powodu kontuzji.
Rennes - Lille
▶ Rennes DNB 1.53 Bet365 Zwrot
▶ BTS 2.20 Bet365 ✅ 1:1
▶ Rennes i powyzej 2.5 goli 4.50 Bet365 dla odwazniejszych ;) ⛔ 1:1

Otrzymane punkty reputacji: +7
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Rennes - Lille BTS
@ 2,03 ! Fortuna +++
Idę w tą opcję. Zdecydowanie…
Rennes…zaczęli ten sezon naprawdę pięknie. Z każdym meczem się zastanawiam kiedy spuchną i kiedy punkty stracą. Może to być jutro, ale nie musi. Nie odważę się typować tutaj 1X2, bo to mecz z serii bardzo nieprzewidzianych. Oglądałem w tym sezonie dwa mecze Rennes i muszę przyznać, że wyglądają bardzo dobrze. Poukładany zespół, który potrafi konstruować sporo niebezpiecznych okazji. Myślę, że gola jutro strzelą. Są w takiej formie, grają u siebie i są nakręceni wynikami. Powinni strzelić..w końcu gonią o 1 pkt Króla-PSG. Lille…ogólnie sezon rozpoczęty bardzo kiepsko…Drużyna, której gra jest nudna jak flaki z olejem. Patrzeć się nie da na te pierwsze połowy, gdzie zawsze jest 0:0. Polecam poniżej bardzo ciekawy artykuł odnoszący się do sytuacji w klubie. Lillie strzeliło w tym seoznie w lidze tylko 1 gola. Tyle samo straciło. Jutro nie zagra podstawowy bramkarz W Rennes. Może to pomoże przełamać gościom tą padakę strzelecką. Warto zagrać ten BTS, bo kurs jest bardzo przyjemny…
http://vivelaligue1.pl/lepsze-jutro-lille/

------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71

Otrzymane punkty reputacji: +2
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Reims - PSG
Stade De Reims zajmujące trzecie miejsce w tabeli z dorobkiem 10pkt, podejmie lidera rozgrywek PSG który w tej chwili ma 13pkt. Gospodarze będą dzisiaj musieli sobie poradzić bez Diego, N&#39;Goga, Fortesa i Rodrigueza. Do składu wracają w pełni sił Grejohn Kyei, Antoine Devaux, Theoson Siebatcheu czy Nicolas de Preville. Gospodarze czeka bardzo ciężkie zadanie zatrzymać &#39;&#39;pędzącą lokomotywę&#39;&#39; bo tak należy określić zespół Blanka, na ligę mistrzów do składu wrócił Zlatan który powoli wraca do siebie po urazie, dobrze w spotkaniu z Malmo wyglądał także Trapp który w ostatniej kolejce z Bordeaux nie popisał się. Faworyt może być tylko jeden to zespół Blanca w którym na lidera wyrasta Cavanii z Di Maria.

Reims: (4-1-4-1) Agassa - Traore, Mandi, Weber, Signorino - Kankawa - Preville, Devaux, Oniangue, Turan - Kyei
PSG: (4-3-3): Trapp - Aurier, Silva, Marquinhos, Kurzawa - Verratti, Stambouli, Pastore - Di Maria, Ibrahimović, Cavani
Zwycięstwo PSG @@ 1.45 Otobet ⛔

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola
@ AKO 1,57 ! +++

Ten dubel wydaje mi się bardzo pewny na dzisiaj. W tym sezonie na takich kursach jak ten już nieźle udało mi się zarobić w Ligue 1. Wybieram opcje bezpieczne za troche większe stawki. Na start polecam zagranie over 1,5 gola w pierwszym meczu w Reims. Gospodarze zaczęli sezon wyjątkowo dobrze i zajmują 3 miejsce w tabeli mając mecz mniej od Rennes. Dziś przed nimi ciężki sprawdzian bo przyjeżdża PSG. Dodatkowo goście są podrażnieni ostatnią wpadką punktową na własnym boisku z Bordeaux. Uważam, że siła ataku PSG zdecydowanie pozwala na zagranie odważne dziś conajmniej dwoch goli w meczu. Myślę także, że Reims stać na gola. BTS jest zbyt ryzykowny więc idę w over 1,5 bramki. Reims wygrało u siebie 3 ostatnie spotkania. Z pewnością będzie to bardzo ciekawe spotkanie. Drugi typ to bramka Bastii. Jestem zdania, że gospodarze dziś strzelą, a być może wygrają. Po pierwsze są druzyną lepszą od Niceii. Bastia u siebie strzela, Bastia u siebie wygrywa. Dwa mecze w tym sezonie wygrane. Po dwóch ostatnich porażkach na wyjeździe myślę, że gol dla gospodarzy to będzie formalność.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Monaco - Lorient
Piłkarze ze Stad Louisa II podejmą zespół Lorient lokujący się na 17 pozycji z 5pkt na koncie, trzy punkty więcej ma zespół z Księstwa i zajmuje dokładnie dziesiątą pozycję w lidze. Na pewno to nie pozycja której oczekiwaliby kibice i zarząd po nie udanych eliminacjach. Warto spojrzeć w h2h gdzie na ostatnie sześć spotkań Monaco wygrało cztery, niestety piłkarze Jardim nie grzeszą skutecznością zalewie 4 bramki strzelone w tym sezonie, w jego zespole zabraknie dziś Traore oraz Costy. Natomiast goście przyjadą osłabieni brakiem Lavingi.

Monaco (1-4-3-3): Subasić - Fabinho, Raggi, Carvalho, Coentrao - Bahlouli, Toulalan, Moutinho - Silva, Carrillo, El Shaarawy.
Lorient (1-4-4-2): Lecomte - Gassama, Kone, Lautoa, Goff - Jouffre, Ndong, Abdullah, Guerreiro - Waris, Moukandjo.

Zwycięstwo Monaco @@ 1.65 Otobet ⛔
Under 2,5 gola @@ 1.75 Otobet ⛔

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Bordeaux - Toulouse Typ: Toulouse @ 4.03 Pinnacle 1:1 ⛔ prowadzenie 1:0 i jeszcze ze trzy setki to za mało dla Tuluzy, znowu stracony gol w końcówce...
Patrząc po ostatnich wynikach Bordeuax można ulec wrażeniu, że Żyrondyści są w bardzo dobrej formie. Wyjazdowy remis 2:2 z PSG oraz z domowy z Liverpoolem, to na pierwszy rzut oka dwa bardzo dobre wyniki. Prawda jest jednak taka, że punkt w Paryżu sprezentował swoimi pomyłkami golkiper PSG Trapp, zaś Liverpool notuje gorszy okres, zaś udział w Lidze Europejskiej, jak na razie traktuje drugorzędnie. Z kolei w dzisiejszym meczu Bordeaux niedość, że będzie miało czwartkowe spotkanie w nogach, to jeszcze będzie musiało radzić sobie bez zawieszonego za kartki Saivet oraz kontuzjowanych Diabate, Sertica i Toure.
Ich rywal Tuluzy w obecnym sezonie przegrał oba wyjazdowe starcia. Jednak w przeszłości w Bordeaux radził sobie całkiem nieźle (dwa zwycięstwa w pięciu poprzednich starciach) i to w sytuacji, gdy Żyrondyści dysponowali znacznie mocniejszym składem. Ponadto w obecnych rozgrywkach choć rezultaty nie do końca tego oddają pod wodzą Dominica Arribage goście spisują się naprawdę nieźle. W starciach Monaco i Remis prowadzili, grali bardzo dobrze i bardzo niewiele brakowało aby dowieźli korzystny wynik do końca.
Reasumując w mojej ocenie dobrze usposobieni goście mają dzisiaj spore szanse na zaskoczenie zmęczonych ostatnimi starciami gospodarzy, zaś kurs na takie rozstrzygnięcie jest nader apetyczny.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Marsylia - Lyon
@ BTS 1,71 ! +++ Fortuna Bardzo udany weekend ????

W tej kolejce zdecydowanie szlagier. W sumie spotykają się dwa zespoły, który do tej pory rozczarowują swoich kibiców. Marsylia zajmuje 15 miejsce w tabeli, a Lyon 8. Niestety, ale realna walka dla obydwu klubów o Mistrzostwo Francji brzmi obecnie jak sen. PSG jest raczej poza zasięgiem. Zostaje zatem dla jednych i drugich walka o LM i wicemistrzostwo. Dzisiaj typuje w meczu BTS. Po pierwsze w ostatnim meczu pomiędzy tymi ekipami w Marsylii padł wynik 0:0. Wcześniej BTS padał 10 razy pod rząd. Uważam, że dwa razy z rzędu 0:0 nie będzie. Marsylia gola strzeli, u siebie są mocni i limit wpadek chwilowo wyczerpali. Chyba wracają na właściwe tory...w tygodniu wygrali 0:3 z dość mocną ekipą u siebie z Holandii-Groningen. Motywacja na Lyon też powinna być znacznie wyższa niż na inne mecze. Drużyna Gości w Marsylii strzelała gola w 15 meczach na 18 rozegranych. Nigdy nie zdarzyła się sytuacja, żeby Lyon nie strzelił gola w dwóch meczach pod rząd. Tak jak wspomniałem, ostatnio padł wynik 0:0. Drużyny zagrają w zasadzie w najmocniejszych składach poza oczywiściem brakiem Fakira. To dla Lyonu duże osłabienie. Uważam, że Marsylia gra zbyt szarpaną piłkę w obecnym momencie sezonu, aby obawiać się o gola dla Lyonu. BTS bardzo prawdopodobny.
----------------------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :
PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57