>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 07.12.2010 (wtorek)

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Kopenhaga - Panathinaikos X2
PAO nie ma juz o co grac i to moze byc elementem dajacym im 1 badz 3 ptk w takim meczu.Wiadomo ze bez stresu sie lepiej gra aczkolwiek warto poczekac na oficjalne sklady.

Werder - Inter Under 1,5 do polowy , X2
Werder tez juz nie ma o co grac a Inter pewnie sproboje zapolowac o 1 miejsce.Jedni i drudzy ostatnio maja &quot;upadki&quot;.
Widze tutaj under 1,5 do polowy.

Lyon - Hapoel 1
Lyon ostatnio wygrywa , Lisandro wraca do formy a to bardzo dobry znak.
Lyon potrzebuje punktow i ten mecz pewnie wygra.
Barca - Rubin X2 ,
Barca ma 1 miejsce juz pewnie i niewiadomo w jakim skladzie wyjda a Rubin musialby chyba ten mecz wygrac i liczyc na potkniecie Kopenhagi.Bycmoze X2 moglo by wejsc ale duze ryzyko.
Wszystko zalezy od 11 barcelony w przypadku slabej moze byc X do polowy.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Ten typ na Panathinaikos to tak z ironią??Grają u siebie stają przed historyczną szansą i mają nie wygrać z Panathinaikosem który myślę wystawi rezerwy.Co do Lyonu to się zgodzę.Zagrają o pełną pulę aby w razie przegranej bądź remisu Schalke wyjść z pierwszego miejsca.Co do Barcelony to mają Rubinowi za co się rewanżować.Ale ten mecz bym odpuścił

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Chociaż w grupie A jest już wszystko jasne wpadł mi w oko jeden zakład. Tottenham w sobotę jak się nie mylę zagra z Chelsea i to pewnie dla nich będzie ważniejsze spotkanie niż wyjazd do Holandii. Twente zaprezentowało się dosyć dobrze w tej edycji LM na własnym stadionie. Nie przegrało meczu remisując z Interem 2-2 oraz z Werderem 1-1. Nie wiadomo jakim składem zagrają Koguty w tym meczu jednak wydaje mi się, że trener Redknapp da odpocząć swoim najlepszym zawodnikom. Tak więc warto się zastanowić nad zakładem 1X po kursie 1.61.

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
info odnosnie skladu Barcy w LM

Pep ogłosił listę powołanych na wtorkowy mecz Ligi Mistrzów, w którym Barcelona zmierzy się z Rubinem Kazań na Camp Nou. Jest na niej kilka zmian w porównaniu z listą na spotkanie z Osasuną.

Barça ma już zapewnione pierwsze miejsce w grupie, więc trener drużyny ma okazję dać szansę na grę zawodnikom z ekipy B. Tym samym przerwę dostaną zawodnicy pierwszego składu, wśród nich Xavi, Villa, Pedro i Alves. Powołany nie został także Keita, który odczuwa ból w lewej nodze. Również kontuzjowany Milito nie zagra z rosyjską drużyną.

Szanse na grę dostaną z kolei Thiago, Víctor Vázquez, Fontàs, Bartra i dos Santos.

Pełna lista powołanych:
Valdés, Puyol, Piqué, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffrén, Pinto, Mascherano, Busquets, Maxwell, Adriano, Abidal, Thiago, Víctor Vázquez, Fontàs, Bartra, dos Santos.

▶ http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&amp;amp;news=34584

pamiętając, ze Kazań nadal jest w grze...

M 0

michalos89

Użytkownik
ja wymyśliłem coś takiego na wtorek i srode co o tym myślicie???
Arsenal - Partizan 1... widzę tu dużą motywację Arsenalu gdyz 1 miejsce w grupie wciąż niepewne...dla odważnych warto postawić z handim;)
Lyon - Hapoel ekipa z Izraela troszke z przypadku jest w tej fazie grupowej i raczej dostarcza punktów...przeczy temu ostatnia kolejka i wygrana z Benfiką..ale w Lyonie nie mają czego szukać ten zespół w LM nigdy nie schodzi poniżej przyzwoitego poziomu...
Kopenhaga - Panathinaikos..Grecy jadą do Danii na wycieczke i niech tak zostanie ????
Milan - Ajax Milan u siebie zawsze jest mocny..może gdyby lepsza forma Ajaxu to nie grałbym tego meczu ale to co ten zespół gra w lidze to jest dno...(remis u siebie z Nijmegen)!!!..Milan nawet z handim ????
Szachtar - Braga 1x..pewnie Szachtar wygra ale dla bezpieczeństwa ..szanse na awans Bragi są równe zeru a Ukraińcy mają nawet jeszcze szanse na 1 miejsce..do tego dochodzi atut własnego boiska..
Twente Enschede - Tottenham 1x Twente walczy o LE...natomiast Anglicy juz wyszli z grupy więc przyjadą pewnie zagrać to z musu...przed ważnym meczem ligowym... ????
i jak myślę że ma to szanse powodzenia, a Wy???

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Redknapp mowil ze nie chce trafic na Barce wiec Koguty powalcza o zwyciestwo
i w meczu z twente widze under 1,5 do polowy!
a barca - rubin to juz widze ze messi wyjdzie w pierwszym ale chyba jednak nie warto tutaj obstawiac czegos

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcol 1

marcol

Użytkownik
Spotkanie: Barcelona v Rubin Kazan
Typ: Obie drużyny strzelą ⛔ 2-0
Kurs: 1.85
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Ostatni grupowy mecz w Lidze Mistrzów. Do Barcelony przyjeżdża drużyna z Rosji, Rubin Kazan. Szanse w grupie na awans ma drużyna z Kazanu. Barcelona jest liderem grupy i awans ma zapewniony. Rubin ma 6 punktów, a Kopenhaga 7. Dlatego Rubin przyjeżdża do Barcelony z bojowym nastawieniem. Muszą walczyć o wygraną i liczyć na potknięcie Kopenhagi. Rubin pokazał, że na Camp Nou potrafi grać i ostatnio ograł Barcelonę 2-1. Pep Guardiola nie zabrał powołał swoich kluczowych graczy, takich jak: Xavi, Villa, Pedro, Alves. Myślę, że to promocja od bukmachera, bo Barcelona na własnym boisku chce strzelać bramki i nie stanowi to dla niej żadnego problemu, a Rubin ma patent na Barcelonę. Mój przypuszczany wynik to: 2-1.

Lista powołanych, Barcelona:
Valdés, Puyol, Piqué, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffrén, Pinto, Mascherano, Busquets, Maxwell, Adriano, Abidal, Thiago, Víctor Vázquez, Fontàs, Bartra, dos Santos.

T 0

tomiki1

Użytkownik
Napewno warto postawic na TWENTE bo Totenham bedzie sie oszczedzal ale i KOPENCHAGA sobie poradzi zaryzykowalbym również zwycięstwo MAN Utd mysle ze niebeda chcieli trafic na trudniejszego przeciwnika i beda chcieli zająć 1 miejsce a troszke ostatnio odpoczęli.

to Twente wcale nie jest takie pewne, biorac pod uwage fakt, ze Tottenham walczy o pierwsze miejsce w grupie zeby nie trafic na takie kwiatki jak Barcelona czy Real i zeby miec mecz rewanzowy u siebie. Watpie tez zeby oszczedzali sie przed meczem z Chelsea, ktorej forma jest ostatnio mocno srednia. Najpewniejsze wydaja sie byc Lyon i Kopenhaga
Byc moze sie myle ale jednak w obecnej sytulaci w grupie tottenham skupi sie na meczu ligowym i sobie odpusci coz warto poczekac na sklad i dopiero pedzic obstawiac

E 0

ein4r

Użytkownik
to Twente wcale nie jest takie pewne, biorac pod uwage fakt, ze Tottenham walczy o pierwsze miejsce w grupie zeby nie trafic na takie kwiatki jak Barcelona czy Real i zeby miec mecz rewanzowy u siebie. Watpie tez zeby oszczedzali sie przed meczem z Chelsea, ktorej forma jest ostatnio mocno srednia. Najpewniejsze wydaja sie byc Lyon i Kopenhaga

K 23

kajzer

Użytkownik
Lyon - H. Tel Aviv

Typ:1
Kurs:1.40

Po emocjach związanych z ligą europejską znowu przyszedł czas na bardziej prestiżową ligę mistrzów w której w tej kolejce zapadną ostateczne rozstrzygnięcia ponieważ jest to już ostatni mecz grupowy. Spośród bogatej oferty meczy wybrałem pojedynek pomiędzy Lyonem a izraelskim Hapoelem Tel Avi. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania jest dużo bardziej znany i utytułowany zespół francuski, który jest już o krok od awansu z grupy. Jak wiadomo liga francuska jest o wiele lepsza od izraelskiej ponadto w ldize lepiej spisuję się Lyon niż Hapoel w swojej. Jeżeli chodzi o tabelę ligi mistrzów to gospodarze są aktualnie na drugiej pozycji z dorobkiem 9 punktów i do awansu starczy im nawet remis ale z pewnością przed własną publicznością, będą chcieli przypieczętować awans zwycięstwem. Goście natomiast są jak na razie na ostatniej 4 pozycji z 4 punktami na koncie i wciąż mają teoretyczne szansę na zajęcie trzeciego miejsca, które gwarantuje udział w lidzę europy ale tak naprawdę jest to mało prawdopodobne ponieważ Lyon jest zdecydowanie za silną ekipą dla Izraelczyków.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Benfica Lizbona - Schalke 04
Typ : over 2,5
Kurs : 2,00

W grupie B Ligi Mistrzów ciekawie zapowiada się spotkanie Benfici z Schalke 04.
Portugalczycy mają już nikłe szanse na awans z grupy.Schalke natomiast powalczy o pierwsze
miejsce z Lyonem.Klub z Niemiec spisuje się ostatnio w kratkę.Potrafi ograć Bayern czy Lyon by przegrać 0-5 z kaiserslautern.Benfica ostatnie swoje spotkanie w Lidze Mistrzów przegrała
aż 0-3 z Hapoelem.U siebie jest to inna druzyna.W tegorocznej edycji Ligi Mistrzów na własnym stadionie
wygrali obydwa mecze strzelając 6 bramek tracąc 3.Moim zdaniem jutro zobaczymy dobre widowisko i godne pożegnanie
Portugalczyków z Liga Mistrzów.Obie drużyny są drużynami overowymi o czym świadczą ostatnie 6 wyników obu druzyn.
W obu przypadkach na 6 spotkań rozgrywanych przez Benficę i Schalke aż 5 kończyło się overami 2,5.
Kieruję sie ku temu typowi patrząc na bardzo dobry kurs jaki wystawił nam Bet365

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Bursaspor - Glasgow Rangers 1:1

Typ:
suma bramek : -2.5
kurs:
1.67
buk:
betgun

Już jutro na Ataturk Stadium, drużyny Bursasporu i Rangers zakończą swoją przygodę z tegoroczną edycją Champions League. Ani jedni ani drudzy nie zaprezentowali zupełnie nic co mogłoby ucieszyć sympatyków obydwu zespołów. 1 strzelona bramka w 5 spotkaniach przez Bursaspor. 2 strzelone bramki w 5 spotkaniach przez Glasgow Rangers. Drużyny wybitnie underowe jeżeli chodzi o strzelanie bramek. Sytuacja w grupie nie ulegnie zmianie. Jak wiadomo, Rangers z pięcioma punktami na koncie zajmują trzecią pozycję w tabeli grupy C i nie mają już szans na dogonienie drugiej Valencii, a także nie zostaną wyprzedzeni przez najbliższego rywala - Bursaspor, który nie zdobył jeszcze nawet punktu. Sprawa jest prosta, gra o pietruszkę. Ale dla gospodarzy. Jeżeli chodzi o Glasgow Rangers informacja jest następująca że do fazy 1/16 finału Europa League awansują 24 drużyny z grupowych zmagań tychże rozgrywek i 8 zespołów, które tak jak Rangers zajmą trzecie miejsca w grupach Champions League. Interesuje ich tylko wygrana. Remis lub porażka w tym spotkaniu zamyka szansę na osiągnięcie celu. Zwycięstwo i zakończenie meczów grupowych z ośmioma punktami praktycznie gwarantuje The Gers obecność obok 15 innych rozstawionych drużyn. Jednak na Bursa Atatürk Stadium będzie ciężko wygrać, gospodarze mimo iż grają o honor czuję że postawią raczej na defensywę i spokojną grę, aby nie nabawić się niepotrzebnych kontuzji. Bursaspor od 4 kolejnych meczy w lidze tureckiej notuje undery -2,5 gola. W ostatniej kolejce porażka z Besiktasem 1:0. Rangers w lidze punktują regularnie, ale w champions league nie jest już tak słodko. 29 października gdy spotkały się obydwa te zespoły w Szkocji padł wynik 1:0 dla Rangers. Tak więc under na całego. Typuję 1:1 lub 0:1 dla gości. Cała Szkocja natomiast skrupulatnie liczy punkty do rankingu Europejskiej Unii Piłkarskiej. Każdy pozytywny wynik Rangers w tegorocznych rozgrywkach przybliża do ponownego zajęcia przez Szkocję miejsca pozwalającego na wystawienie w sezonie 2012/13 zarówno mistrza jak i wicemistrza kraju. Presja jest duża, czy wytrzymają ją piłkarze Rangers? Przekonamy się niebawem.

Na Ataturk Stadium tym razem kompletu kibiców raczej nie będzie..

kamil1991 0

kamil1991

Użytkownik
Manch.Utd. - Valencia X do przerwy @ 2.15
Co myślicie o takim typie na ten mecz?
Wydaje mi się że może to być bardzo podobne spotkanie do pierwszego ich starcia na Estadio Mestalla. Oczywiście wygrana może dać Valnecii pierwsze miejsce w grupie ale wydaje mi się że wynik bramki padną dopiero po przerwie tak właśnie jak w pierwszym meczu gdy w Manchester wygrał w końcówce po bramce Hernandeza. Pomijając pierwszy mecz z Bursasporem Manchester w każdym meczu do przerwy remisował 0:0. Wydaje mi się ze remis do przerwy to jeden z ciekawszych typów na to spotkanie.

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Benfika- Schalke
Typ: 1
Kurs: 1,8
Benfika notuje swietna serie 9 kolejnych domowych zwyciestw( biorac pod uwage wszystkie rozgrywki). A na Estadio da Luz goscily w tym czasie wcale nie anonimowe firmy: Hapoel, Sporting Lizbona, Braga czy Lyon. Wszystkie one musialy uznac wyzszosc Benfiki.
W kadrze na spotkanie przeciwko Schalke znalezli sie: Roberto, Franco Jara, Luisão, David Luiz, Nico Gaitán, Javi García, Carlos Martins, Salvio, Pablo Aimar, Saviola, Ruben Amorim, Weldon, Júlio César, Sidnei, Cardozo, Fábio Coentrão, Maxi Pereira, Nuno Gomes i César Peixoto.
Schalke u siebie a Schalke na wyjezdzie to dwa inne zespoly. W obecnym sezonie ligowym Die Knappen ograli tylko Freiburg, 2 razy remisowali i poniesli 4 porazki.
Ostatni mecz w lidze pilkarze Schalke wygrali 2-0 z Bayernem. Jednak kto ogladal to spotkanie ten wie, jakim wynikiem skonczyloby sie ono, gdyby nie ,,cuda&quot; jakie wyczynial w bramce gospodarzy Neuer.
Poprzednie spotkanie wyjazdowe pilkarzy z Gelsenkirchen to pogrom, jakiego doznali od Kaiserslautern, 0-5. Rzuty rozne, wrzutki w pole karne oraz prostopadle podania w kierunku Lakicia: tymi elementami gospodarze siali spustoszenie w formacji defensywnej przyjezdnych.
Benfika potencjal w ofensywie ma ogromny: Cardozo, Saviola, Aimar. Pilkarze ci potrafia zrobic roznice, przechylic wynik spotkania na korzysc swojej druzyny.
Sadze, ze po raz kolejny Schalke dozana wyjazdowej porazki. Benfika przy pelnych trybunach, przejmujaca inicjatywe, napierajaca na bramke rywala, stwarzajaca kolejne sytuacje, tak wg mnie bedzie wygladac to spotkanie.
2-1 dla Benfiki.

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
Manch.Utd. - Valencia X do przerwy @ 2.15
Co myślicie o takim typie na ten mecz?
Wydaje mi się że może to być bardzo podobne spotkanie do pierwszego ich starcia na Estadio Mestalla. Oczywiście wygrana może dać Valnecii pierwsze miejsce w grupie ale wydaje mi się że wynik bramki padną dopiero po przerwie tak właśnie jak w pierwszym meczu gdy w Manchester wygrał w końcówce po bramce Hernandeza. Pomijając pierwszy mecz z Bursasporem Manchester w każdym meczu do przerwy remisował 0:0. Wydaje mi się ze remis do przerwy to jeden z ciekawszych typów na to spotkanie.
valencia musialaby wygrac 2-0 zeby wyjsc z grupy z 1. miejsca

kha1 40

kha1

Użytkownik

(zrzut ekranu z Betsson.com)
Jak widać na screenie dzisiejsze mecze to prawdziwa katorga dla typerów. Moim zdaniem nie ma tam zbyt wielu pewniaków, na dobrą sprawę, powiedziałbym, że jest tylko... jeden. Mecz Lyonu z Hapoelem wydaje się z góry przesądzony. Ekipa z Francji gra ostatnio dobrą piłkę i jestem w 100% przekonany, że będą chcieli za wszelką cenę wyjść z pierwszego miejsca...
Co do reszty?
To będą bez wątpienia mecze walki, każdy zakład będzie BARDZO RYZYKOWNY i lepiej żeby potencjalni typerzy zdawali sobie z tego sprawę. Podam kilka przykładów:
Bursaspor vs Rangers - Oba kluby w swoich ligach zajmują drugie pozycji i w przypadku obu, ostatnie dwa spotkania zostawiały wiele do życzenia. Na korzyść turków przemawia ich własne boisko, ale z kolei Rangers strzela bardzo dużo bramek (o 8 więcej niż Bursa). Typ? Remis.
EDIT: Jedni piszą, że Rangers jest pierwsze, drudzy, że drugie. Generalnie, to mało istotne w tym przypadku...

Barcelona vs Rubin
- Mecze pomiędzy tymi klubami to jedno wielkie zaskoczenie. I chociaż Barca to &quot;niby&quot; murowany faworyt do wygranej 5:0 to historia wydarzeń pokazuje, że i tu będzie remis, nawet jeśli w pierwszej kadrze Barcy znajdą się zapaleńcy z kadry B.
Benfika vs Schalke - 9 zwycięstw z rzędu u siebie robi wrażenie, a Schalke gra w kratkę. I właśnie to jest tu potężnym problemem, oni potrafią przegrać 0:5 z ligowym przeciętniakiem, tylko po to aby zaraz po tym sklepać Bayern, a jeszcze wcześniej zniszczyć Lyon. Dużo bramek? Jeśli stawiać na ten mecz, to właśnie na bramki.

FC København vs Panathinaikos
- I wcale nie wierzę, że FCB jest aż tak potężnym faworytem. Rozumiem, że grecy w LM sobie nie radzą, ale kurs 7,25?! To się samo prosi o obstawienie i nie zawaham się w tym przypadku tego kuponu puścić, nawet na małą stawkę. Mimo wszystko, to takie szaleństwo i nikomu nie radzę iść w moje ślady.
Twente vs Tottenham - Holendrzy w ostatnich trzech meczach strzelali jedną bądź dwie bramki i nie są w formie, ale mają znowu własne boisko, Anglicy za to radzą sobie całkiem przyzwoicie, jedynie ostatni mecz nie wyszedł im na miarę oczekiwań. Znowu remis?

Manchester Utd vs Valencia
- W moich oczach, oba te kluby grają w tym sezonie drewno. Kurs na ManU kusi, ale jestem niemal w 100% pewien, że w tym starciu padnie zaledwie jedna bramka (i to maksymalnie) dlatego ewentualny zakład nie bardzo mnie cieszy.
Werder Brema vs Inter - Kolejne dwa drewna, z czego jedno większe od drugiego. I teraz kwestia, czy kolektyw wygraj Niemcom ten mecz, czy w Interze znowu znajdzie się taki Stankovic, który nagle strzeli trzy bramki?
EDIT: Dzięki t0mson, nie wiem czemu, ale prawie co dzień mylę te dwie ekipy :) teraz to wyszło trochę na korzyść makaroniarzy...
Mało pozytywny jest mój wpis, ale to głównie dlatego, że nie cierpię remisów, a w tej kolejce LM może ich wpaść znacznie więcej niż zwykle.
Jeśli typujecie, to właśnie X.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
I teraz kwestia, czy Dżeko i Grafite wygrają Niemcom ten mecz
Pomyliło ci się z Wolfsburgiem...
Ciężkie mecze do typowania. Benfica-Schalke wpadło mi w oko ale Niemcy też o coś walczą o te 1 miejsce więc łatwo nie oddadzą tego spotkania...

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Bursaspor- Rangers
Typ: 1 DNB
Kurs: 1,55( expekt)
Mistrzowie Turcji bez punktu w fazie grupowej Ligi Mistrzow?! Wydaje sie to nieprawdopodobne, lecz bardzo mozliwe. Jedno, co trzeba przyznac, to to, ze mistrzostwa kraju nie zdobywa sie przez przypadek. A przeciez sklad Turkow, po zdobyciu mistrzowskiego tytulu nie zmienil sie znaczaco. Sen, Yildirim, Bahadir, Opek, Ergic, Erdogan, to trzon zespolu, ktory wygral Super Lige w sezonie 2009/2010, a ktory pozostal w skladzie Bursy.
Obecnie Bursa jest wiceliderem ligi. To na pewno nie jest przypadek. Przeciez liga turecka nie jest wcale taka slaba. Na pewno porownywalna, jak nie mocniejsza od szkockiej. Ale to akurat jest najmniej wazne.
W pierwszym spotkaniu obu ekip wygral Rangers 1-0. Ale kto dzis pamieta, ze w tamtym spotkaniu nalezal sie Turkom rzut karny, za zagranie pilki reka w polu karnym obroncy Szkotow? Gdyby nie to, kto wie, czy juz wtedy Turcy nie ugraliby pierwszego punktu w tej edycji Champions League.
Zeszly sezon Ligi Mistrzow, owczesny mistrz Turcji, Beskitas, zakonczyl na ostatnim miejscu w grupie, z bialnsem 1-1-4. Zdolali ograc wtedy Manchester United 1-0 oraz zremisowac 0-0 z Wolfsburgiem.
Sezon 2008/2009 z kolei, jedyny wtedy reprezentant Turcji, Fenerbahce, rowniez zakonczyl na ostatnim miejscu w grupie, zdobywajac 2 pkt( 0-2-4).
Ogladalem zespol Rangers w spotkaniach przeciwko Man Utd oraz Valencii na wyjezdzie. ,,Antyfutbol&quot; to pewnie zbyt mocne slowo, ale wystawiajac 5 obroncow, skupiajac sie tylko i wylacznie na obronie i czasami wyprowadzajac kontry, zespol Rangers przyprawial mnie o mdlosci.
Jestem przekonany, ze mistrz Turcji, po wysokich domowych porazkach z Vanencia oraz Manchesterem, w ostatnim, pozegnalnym spotkaniu tanio skory nie sprzeda. Prawdopodobnym rezultatem jest tutaj remis, jednak mimo wszystko postawie bezpiecznie na zwyciestwo Bursy DNB.

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
Człowiek zalatany dzisiaj, więc tylko krótko. Postanowiłem spojrzeć na całą kolejkę, bo granie pojedynczych meczów dzisiaj jest moim zdaniem trochę bez sensu. Większość zespołów gra w sumie o pietruszkę, więc nie widzę sensu zbytniego forsowania tempa z ich strony. Spokojne 90 minut i można skupić się na rozgrywkach w których jeszcze coś się znaczy. Myślę, że średnia 2.75 gola na każde spotkanie to trochę za dużo jak na ostatnią kolejką przed którą wiemy prawie wszystko.

Champions League Tuesday 8 Matches
under 22 @ 2.01 Pinnacle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom