>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

6. kolejka Eredivisie/7. kolejka Jupiler Pro League (14-15.09.2013)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Po tygodniu przerwy, związanym rozgrywkami reprezentacji, powracają pojedynki ligowe - w tym JPL oraz Eredivisie. W Belgii najciekawszym pojedynkiem będzie starcie Genku z Zulte, które ostatnio pokazało siłę w starciu z Fiołkami. Kolejny zacięty mecz się szykuje. Sami mistrzowie kraju natomiast, zagrają z Mechelen, z którym powinni ugrać komplet oczek. Holandia przyniesie nam hit w Enschede, gdzie Twente zagra z PSV Eindhoven. Zapowiada się emocjonujący pojedynek. Na typowanie lepszych zespołów lepiej jednak zaczekać do końca spotkań reprezentacji.

Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz analizy.​

rijo 407

rijo

Użytkownik
Przemyślenia Rijo #2 - 14-09-2013 - Eredivisie
TWENTE ENSCHEDE - PSV EINDHOVEN

Krótko i zwięźle. Nie wiem czemu są aż tak duże kursy na wygraną PSV, które jest bardziej znaną marką. W tym sezonie grają naprawdę młodym, ale obiecującym składem, który może bić się o mistrzostwo. O dziwo, to Twente ma lepszą historię gier - wygrali pięć z ostatnich 18 spotkań, podczas gdy PSV górą było tylko trzy razy.
Tak czy siak Boeren to jedna z dwóch ekip w Eredivisie, która nie przegrała w tym sezonie ani jednego meczu. Obie drużyny dziś bez kontuzjowanych. To dla mnie wyznacznik, skoro grają najsilniejszymi możliwymi składami, to musi paść dużo goli. Zresztą są to dwie zdecydowanie najbardziej ofensywne drużyny.
Stawiam jednak na remis lub zwycięstwo gości. Twente gra ostatnio na Grolsch Veste przeciętnie, PSV ostatnio za dużo remisuje i teraz musi wygrać, by przekonać do siebie kibiców. Zresztą grali równocześnie w Holandii i Lidze Mistrzów, także byli wyczerpani. Odpoczęli, bo mało kto grał w reprezentacjach. Nie widzę innej możliwości jak trzy punkty.

PROPONOWANE TYPY:
X2 @ 1.73, Bet365, stawka 3/3 ✅
2 DNB @ 2.10, SportingBet, stawka 2/3 [color=skyblue3]ZWROT[/color]
Over 3.5 @ 2.50, SportingBet, stawka 1/3 ✅
BILANS: ✅ 3.69 j

Otrzymane punkty reputacji: +2
flpman 292

flpman

Użytkownik
Wie ktoś na kiedy i dlaczego przesunięto mecz Den Haag - Vitesse?
edit. Już znalazłem - powodem obfite opady deszczu - decyzja o nowym terminie zostanie podjęta w poniedziałek...

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
NEC Nijmegen - Feyenoord Rotterdam

Na gorąco po meczu ale spokojnie ????
Na szczecie za drobne pograłem 2 i handi-1. Został mi kupon asekuracyjny z X2. Ale do rzeczy i o meczu.

Pierwsze 30 minut NEC nie istniało ciągłe ataki Feyenoordu, tylko że bez zaangażowania, wiele sytuacji do strzelenia gola i nic. Następnie odpuszczenie gry i oddanie prowadzenia gry przez NEC. Bramka dla Feyenoordu i znowu odpuszczenie. Bramka dla NEC z niczego zamieszanie w polu karnym, obrońcy gości bez jaj i wepchnięta piłka do brami Feyenoordu. Znowu kilka akcji bez ambicji jednego i drugiego zespołu. Po przerwie chwile nie oglądałem, ale bramkę widziałem ładna akcja gości i wykończenie. Chwilowe chęci i znów oddanie gry. Druga bramka dla NEC i znowu to samo. Zamieszanie w polu karnym po bardzo złym wyjściu bramkarza słupek i brak jaj obrony, wepchnięta piłka. Żenada. Parę akcji bez ambicji a może bez umiejętności obu drużyn. Gra wyglądała jak mecz 3 ligi polskiej. Korona z wczorajszą gra (3-5) wygrała by z obydwoma zespołami bez problemu. Kolejna bramka dla NEC to kolejny prezent obrony gości, żałosna gra i 3-2. Poderwanie się Feyenoordu od 85 minuty, zamieszanie w polu karnym i gol. Wymęczony remis. Dziś w typach dnia stawiałem handi-1 dla Feyenoordu. Z tabeli, poprzedni sezon można było się tego spodziewać. Pierwsze 30 min - ciągły atak gości, niepodyktowany dla nich karny zapowiadały pogrom. Jednak nie. Muszę stwierdzić, że Feyenoord znajduję się na odpowiednim miejscu w tabeli. Zero obrony, zero zaangażowania. Mecz bardzo dziwny jak by ustawiony. Goście ma początku deklasowali rywali, przez cały mecz kiwali ich jak chcieli odbierali im piłkę bez problemu, ale ostatnie podanie było na poziomie okręgówki ale za lekkie albo nie celne, albo go nie było. Mimo że napastnik stał na idealne pozycji to zawodnik z piłką bez problemu kiwał kolejnych obrońców NEC by oddać żenujący strzał. 2 słupki i poprzeczka Feyenoordu. Ten mecz mógł zakończyć się bez problemu 3-4 do 0 max 1. A jednak nie 3 razy w meczu Feyenoord nagle przestaje grać i bramka. Każde prowadzenie gości trwało max 7 minut. Zamiast dobić rywala oni oddawali mu inicjatywę. Dziwne bardzo jak dla mnie.

Generalnie podsumowując. Jest to sport i najwyższa klasa rozgrywek w Holandii. Zapominam o spiskowych domniemaniach. Feyenoord zajmuję odpowiednie miejsce w tabeli razem z NEC. Gra 3 liga Polska. 3 porażki z najlepszymi to nie przypadek. Z taką grą dalej gości zajmą max środek tabeli, co i to może być trudne tak samo jak NEC. Kolejny mecz Feyenoordu z Utrechtem. Zobaczymy, ciągle wierzyć w przełamanie drużyny może przynieść straty.
Gra gośći 1/10
gra gopodarzy 1/10
Powodzenia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom