>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

6. kolejka Eredivisie/7. Jupiler Pro League (16.9 - 18.9)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Kursy z bet365

Już w piątek rozpoczyna się 6 kolejka holenderskiej Eredivisie. Lecz najciekawiej zdecydowanie zapowiada się niedzielny hit PSV - Ajax. Na razie trochę zbyt wcześnie, żeby coś napisać, bo obie ekipy rozgrywają swoje mecze w europejskich pucharach. Ajax gości dzisiaj francuski Lyon, zaś jutro PSV zagra również u siebie z Legią W-wa. Tak więc obie ekipy na razie skupione na inauguracji rozgrywek grupowych LM i LE.

Z kolei w Belgijskiej Jupiler Pro League będzie w ten weekend nie mnie ciekawie. Lider Gent zagra u siebie z Anderlechtem Bruksela, a uczestnik LM i mistrz kraju Genk zmierzy się z wicemistrzem Standardem Liege. Genk wczoraj zremisował z Valencia 0:0 i już może się spokojnie przygotowywać do niedzielnego meczu. Więcej czasu na spokojne przygotowanie mają piłkarze Gent, którzy nie występują na arenie europejskiej.
Zapowiadają nam się na nadchodzący weekend niezwykle ciekawe spotkania. Tak więc gorąco zachęcam do udzielania się.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Westerlo - Sint-Truiden
Mecz pomiędzy outsiderami w JPL. Oba zespoły jeszcze nie zasmakowały zwycięstwa w tym sezonie. W obu ekipach zapewne duże ciśnienie, aby w końcu zwyciężyć. Mecz zapowiada się bardzo nerwowo i można śmiało go nazwać meczem &quot;o 6 punktów&quot;. Obie ekipy w poprzednich meczach nieznacznie przegrały z ekipami z górnej części tabeli (Truidense przegrało 3:4 z Genk, a Westerlo 0:1 ze Standardem Liege). Obie ekipy jak narazie tracą bardzo dużo bramek (Truidense 19/6 meczy ~ 3.17/1mecz, a Westerlo 15/6 mczy ~ 2.5/1mecz). Drużyna gospodarzy, jeszcze nigdy w historii tak źle nie rozpoczęła sezonu w JPL. Według mnie większe szanse na zwycięstwo mają dzisiaj gospodarze, ponieważ są chyba lepiej przygotowani to sezonu, zagrali całkiem nieźle w meczach z Gent czy Standardem, a jednak nieznacznie przegrali. Ze względu, że obie ekipy tracą dużo goli skłaniam się ku, myśle raczej bezpiecznemu typowi na over 2.5 gola.
Absencje: Westerlo: Cardoso, Cools, Delen, Vanaudenaerde, Ad ams Sint-Truiden: Castro, Okotie, Buysens, Schoofs
Typ: over 2.5 gola
Kurs:1.72
Buk:Bwin

ajax 2K

ajax

Forum VIP
FC Groningen - Excelsior ✅
Dwa ciekawe bety wpadły mi w oko na ten mecz i opiszę krótko dlaczego one. Przede wszystkim różnica klas. Excelsior będzie w tym sezonie bronił się od spadku a Groningen walczył o europejskie puchary. Drużyna z Rotterdamu przegrała tydzień temu z Utrechtem i ponownie pokazała niepoukładany futbol. Groningen również przegrało derby północy, lecz z Heerenveen na ciężkim terenie we Fryzji.
FC Groningen straciło swojego najlepszego strzelca, Tima Matavza, lecz do klubu trafił inny bardzo dobry zawodnik - Texeira. Groningen jest drużyną, która zawsze bardzo dobrze gra w pierwszej połowie. W drugiej połowie często pojawiają się niepotrzebne błędy w ekipie trenera Huistry, ale wydaję mi się, że Excelsior jest za słabym kalibrem by namieszać dziś w tym spotkaniu. W poprzednim sezonie FC wygrało u siebie 2-0 i myślę, że w tym może być podobnie, albo i wyżej.
- FC Groningen - Excelsior 1 HT @ 1.62 ✅
- FC Groningen (-1) - Excelsior 1 @ 1.68
✅
VVV - sc Heerenveen ✅
Na pewno (przynajmniej wydaję mi się, że na pewno :razz ???? over 2,5. Dwie bardzo dobre ofensywy oraz dwie bardzo słabe defensywy. Bukmacherzy faworyzują w tym spotkaniu Heerenveen, ale ja jak i Robson z którym rozmawiałem o tym pojedynku widzimy większe szanse dla ekipy domowej.
Czy będzie czysty win to nie mam pojęcia, ale jakieś 1x czy DNB to można moim zdaniem próbować na Venlo. VVV potrafi namieszać u siebie z silnymi ekipami co pokazały wyniki z Ajaksem czy PSV. Oczywiście, że i Ajax i PSV powinny te spotkania bez problemu wygrać, ale jak widać, nie jest łatwo na trudnym terenie w Venlo.
- VVV - sc Heerenveenover 2,5 @ 1.40 ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
VVV VENLO - SC HEERENVEEN
Typ : Venlo DNB @ 2,60 Unibet⛔0:3
Bukmacherzy faworyzują w tym spotkaniu Heerenveen, ale ja jak i Robson z którym rozmawiałem o tym pojedynku widzimy większe szanse dla ekipy domowej. Czy będzie czysty win to nie mam pojęcia, ale jakieś 1x czy DNB to można moim zdaniem próbować na Venlo. VVV potrafi namieszać u siebie z silnymi ekipami co pokazały wyniki z Ajaksem czy PSV. Oczywiście, że i Ajax i PSV powinny te spotkania bez problemu wygrać, ale jak widać, nie jest łatwo na trudnym terenie w Venlo.
Dokładnie. Venlo u siebie głównie punktuje. W meczach z Ajaxem i PSV równie dobrze mogli wysoko przegrac, ale jednak walczyli do samego końca. Oczywiście inaczej wychodzi się na takie firmy jak Ajax czy PSV własnie. Mobilizacja jest inna, a zupełnie inaczej jak przyjeźdza inny rywal. Jednak sądze, że Fryzowie to też jednak z nazwy dobry team na który się zmobilizują i coś pokażą. A tak jak wspomniał Ajax Heerenveen słaba defensywa więc okazje do kontorwania powinny być nieraz.
W zespole Venlo ofensywe napędzają Nigeryjczycy Nwofor i Musu. Dzisiaj chyba zabraknie doświadczonego Meeuwisa w środku pola.
Co do typu na to spotkanie to over jak najbardziej, ale równie ciekawa opcja 1 DNB wg mnie. Bo jednak coś przy meczu Venlo - PSV Bożydar Iwanow mówił o jakiejś serii bez porażki u siebie Venlo bodaj od kwietnia czy jakoś tak. Może nie jest to zbyt długo, a może źle zapamiętałem te dane. To jednak nie podlega dyskusji, że Venlo to ekipa własnego boiska.
Over w tym meczu nasuwa się sam przez się. Oba zespoły łącznie w 5 kolejkach tego sezonu Eredivisie straciły już 27 bramek! Zatem over też zagram pewnie w jakiejś kombinacju dubel/trebel.
A kto nie widział bramki na 3-2 z meczu z PSV niech szybko nadrabia zaległości ;)
http://www.youtube.com/watch?v=uDDZXHHHtwo

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
RKC Waalwijk - AZ Alkmaar 1:2 ✅✅✅
typ: 2
kurs: 1,8

Kolejnym przeciwnikiem rozpędzonego AZ jest Waalwijk. Beniaminek radzi sobie do tej pory zaskakująco dobrze i z dorobkiem 10 pkt po 5 meczach zajmuje 7 miejsce. Drużyna gości jest na 3 pozycji i zdobyła do tej pory 12 pkt. W czwartek rozpędzone AZ nie dało szans Malmo pewnie wygrywając 4:1. W zeszłej kolejce AZ pokonało Vitesse 4:0. Waalwijk natomiast wygrało z ADO 1:0. Historia przemawia za AZ. W ostatnich 6 pojedynkach obu drużyn górą byli goście. Oba zespoły wygrały swoje 3 ostatnie mecze ligowe. Ostatnie pojedynki obu drużyn miały miejsce w sezonie 2009/10 kiedy to AZ wygrywało 6:0 i 6:2. W drużynie gości nie zagra jutro: Ruud, Martens, Falkenburg, Holman i Didulica.
Ostatnie pojedynki:
2009-2010: AZ – RKC Waalwijk 6-2 (El Hamdaoui (3x), Dembélé, Moreno, Lens)
2009-2010: RKC Waalwijk – AZ 0-6 ( El Hamdaoui (2x), Dembélé, Martens (2x), Lens)
2006-2007 AZ – RKC Waalwijk 2-0 ( Arveladze &amp; Jenner)
2006-2007 RKC Waalwijk – AZ 0-2 ( Dembélé &amp; Koevermans)
2005-2006 RKC Waalwijk – AZ 0-1 (Medunjanin)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
PSV - Ajax ✅
Jeden z najważniejszych spotkań sezonu już dziś. Mecz, który może się potoczyć we wszystkie możliwe strony, żaden rezultat mnie nie zdziwi, dlatego na razie nie gram 1 X 2 a over bramkowy. Śledząc mecz zagram coś więcej może na live, ale na razie spokojnie.
1.60 na over 2,5 podoba mi się. Wszystko dzięki temu, że w poprzednim sezonie padał dwukrotnie wynik 0-0, ale teraz kilka (moich zdaniem) ważnych faktów czemu tym razem tak nie będzie:
- Ajax traci w każdym spotkaniu minimum jedną bramkę (wyjątkiem był mecz z Lyonem)
- PSV chce grać bardzo ofensywny futbol by pokazać wszystkim, że niczym nie ustępuje drużynie z Amsterdamu, a Ajax jak to Ajax zawsze gra ofensywnie, czyli: otwarty mecz.
- Nie będzie szachów jakie były rok temu, ponieważ jest początek sezonu. Ajax chce uciec na 6 punktów, a PSV chce dogonić AFCA
- W bramce Ajaksu Vermeer, to nie Stekelenburg, który ratował często Ajax swoimi wyśmienitymi paradami
- PSV również popełnia błędy w defensywie co mówią wyniki w tym sezonie, choćby ostatni mecz z VVV
- Obie drużyny mają piłkarzy kreujących masę świetnych okazji strzeleckich; Mertens, Sightorsson, Boerrigter, Lens, Eriksen, Toivonnen, Wijnaldum, Strootman czy Janssen.
Spodziewam się dobrego spotkaniu i kilku bramek. Gram ostrożne 2,5 + ale myślę, że zagram większy over jeżeli początek spotkania będzie na to wskazywał.
- PSV - Ajax over 2,5 @ 1.60 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom