>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 Kolejka Championship [11.09-13.09.2015]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

By Otobet
Wracamy po przerwie spowodowanej reprezentacjami, czas na ligę Boro na własnym terenie podejmie Milton według mnie będzie to ciekawe spotkanie gdzie może stac się wszystko. Ponadto w tej kolejce czekają nas emocje już od piątku gdzie Reading podejmie mocny zespół Ipswich. W sobotę zaczniemy od spotkania QPR do którego przyjedzie zespół Nottingham. Zapraszam

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Reading - Ipswich (5-1)
Typ: X2 1,60 ⛔
Dodatkowo: LB Under 2,5 1,60 ⛔
Witam
Kolejną kolejkę Championship zaczynamy w piątek spotkaniem Reading - Ipswich. Oba zespoły radzą sobie całkiem dobrze. Chodź gospodarze są na dalszym 13-stym miejscu to tylko dlatego że do tej pory zaliczyli &quot;aż&quot; trzy remisy. Goście zajmują trzecią pozycję. Obie drużyny w lidze jak dotąd odnotowały tylko jedną porażkę. Mecz zapowiada się ciekawie jednak nie spodziewam się wielu bramek. Jeśli spojrzymy na statystykę, w ostatnich pięciu ligowych spotkania over 2,5 padł tylko raz. Co będzie zobaczymy.
Jeśli jednak chodzi o hit kolejki to dla mnie będzie to Brighton - Hull nad którym już intensywnie myślę ;]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osiek dobrze to zrobiłeś jednak ja zamiast X2 próbuje DNB 2.
Reading - Ipswich
Wracamy po przerwie spowodowanej meczami reprezentacyjnymi, O godzinie 21:00 na Madejskim Stadium na murawę wybiegnie miejscowy Reading i Ipswich, miejscowy zespół prowadzony przez Clarka nie zachwyca na początku tego sezonu w tej chwili mają na koncie zaledwie 6pkt. Wszyscy liczą dzisiaj na debiut Vydry który ciągle nie jest jednak przygotowany na 100 % do gry. Na pewno na plac gry nie wybiegnie dzisiaj Paul McShane, do zespołu powrócili po meczach kadry Hector, Williams i Hurtado.Do zespołu Ipswich powracają Berra,Murpy i McGoldrick to jest bardzo dobra wiadomość dla ich opiekuna McCarthiego który właśnie ich powrót oczekiwał, zespół jest dobrze poukładany namieszał nam w pierwszych spotkaniach jednak tak na prawdę dzisiaj nastąpi weryfikacja czy ich forma nie była przypadkiem. Po pięciu spotkaniach zgromadzili 10pkt. Warto dodać że Ipswich będzie chciało dzisiaj przerwać fatum trwające od 2009 roku ponieważ od wyżej wymienionego okresu piłkarze Ipswich nie potrafili wygrać na Madejskim Stadium.
DNB Ipswich @@ 2.30 Otobet ⛔

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Reading - Ipswich
Pomijając moje typy :przeklina:...
Mecz bardzo ciekawy z dużą przewagą gospodarzy. Ipswich miało swoje sytuacje jednak to drużyna z Madejski Stadium kontrolowała spotkanie.
Na pewno wyróżnił się Orlando Sa który trafił do Reading z Legi Warszawa za 1,5 mln Euro. Strzelił trzy bramki co w połączeniu z golami Blackamana i Norwooda dało pewne, zasłużone i wysokie zwycięstwo. Bramka ostatniego wspomnianego strzelca oddana z około 25 metrów (Jeśli się mylę proszę o sprostowanie) jak dla mnie była bramką meczu ;]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Reading - Ipswich
Pomijając moje typy :przeklina:...
Mecz bardzo ciekawy z dużą przewagą gospodarzy. Ipswich miało swoje sytuacje jednak to drużyna z Madejski Stadium kontrolowała spotkanie.
Na pewno wyróżnił się Orlando Sa który trafił do Reading z Legi Warszawa za 1,5 mln Euro. Strzelił trzy bramki co w połączeniu z golami Blackamana i Norwooda dało pewne, zasłużone i wysokie zwycięstwo. Bramka ostatniego wspomnianego strzelca oddana z około 25 metrów (Jeśli się mylę proszę o sprostowanie) jak dla mnie była bramką meczu ;]
Trzeba przyznać że największą grę zrobił właśnie SA który był aktywny od początku i pokazali Ipswich że ligi nie zdominują już aferą...... Ogólnie spotkanie było bardzo Ciekawe i na to liczymy jako kibice. Jako typerzy polegliśmy ale taki urok tej naszej pięknej Championship ;)
Boro - Milton
Boro Karanki podejmie dzisiaj Milton który przyjeżdża osłabiony kontuzjami albowiem przyjadą bez Pottera, Reeversa, Walsha, Randalla, Jenningsa i Croopera. Trener musi odpowiednio zestawić swój skład przeciwko dobrze zorganizowanej taktyce Boro która lubi ofensywę skrzydłowych wraz z wejściem dwójki napastników. Milton na dzień dzisiejszy mają 7pkt. Jeden mniej niż Boro jednak klasowo porównując te dwie ekipy gospodarze są faworytem. Liczę że Kike bardziej dzisiaj obudzi się w atakach ofensywnych brakuje mi jego pewnych wejść w pole karne rywali i licznych strzałów które oddawał. Podoba mi się że Karanka potrafił wykrzesić to co najlepsze z Downinga który okazuje się wielkim wzmocnieniem, liczę że Nsue odzyska swój dawny blask.
Strzelec gola @@ Kike @@ 2.10 ZWROT
Zwycięstwo Boro @@1.55 Otobet ✅ ✅
------------
Brighton - Hull
Spotkanie w tej chwili dwóch pierwszych zespołów powinno przynieś wielkie emocję obie ekipy lubią grać ofensywny futbol, szkoda że w Hull nie zobaczymy Maloneya jednak są godni zastępcy. Dzisiejsze spotkanie powinno obfitować w bramki natomiast faworyta ciężko wskazać.
Over 2,5 @@2.25 Otobet ⛔
----------------
QPR - Nottingham
Dzisiaj o godzinie 13:30 czeka nas pojedynek QPR z Nottingham. Zastanawiające są głosy kibiców którzy mówią jak to Nottingham nie jest prężnie sponsorowane, tak na prawdę sponsor wychodzi bokiem ponieważ zainwestowano w klub jednak zapomniano o transferach i wzmocnieniu kadry zespół miał się bić o awans natomiast na ten moment nie są w stanie tego zrobić. W lidze nie imponują Freedman powoli moim zdaniem traci pomysł na ten zespół widać to po grze liczę że gdy wróci Assambalonga zacznie robić grę dostał sowitą podwyżkę, dzisiaj w zespole zadebiutują nowe nabytki Jonny Williams, Chris O&#39;Grady, Ryan Mendes i Nelson Oliveira. Jednak czy to są gracze którzy mogą świadczyć o wzmocnienie nie wierzę, brakuje mi kogoś do środka pola który pokaże zawodnikom kiedy trzeba walczyć dając sygnał do tego. Brakuje właśnie takiego łącznika, dzisiaj powalczą z QPR który zajmuje trzecie miejsce z 10pkt, zespół jest gotowy na walkę o TOP 5 i bardzo dobrze po zawirowaniach zbyt wielkich pieniądzach i głupich transferach zrobione delikatne porządki powierzono zespół Ramseyowi który wykonuje dobrą pracę Austin został w zespole co jest świetną wiadomością dla zespołu ten zawodnik w pojedynkę wygra wiele spotkań, już strzelił 4 gole w pięciu spotkaniach. Świetnie w bramce spisuje się Green którego wielu już przekreślało. Zespół wydaje się być murowanym faworytem.
Strzelec Gola Austin @@ 2.05 ✅ ✅
Strzeli dwie lub więcej Austin @@ 6.50 ⛔ nie wiele brakowało ????
Zwycięstwo QPR @@ 1.80 ⛔ Green.... przykro mi

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Bolton - Wolverhampton (2-1)
Typ: BTS- Tak 1,75 ✅

Zastanawiam się czy Bolton strzeli w tym spotkaniu drugą bramkę w lidze ;]
Przeciwnik to nie byle kto. Wilki w zeszłym sezonie walczyły o awans i w tym na pewno cel jest taki sam. Gospodarze nie zachwycają jednak nie raz już się przekonaliśmy że kiedy słabszy zespół gra z drużyną z górnej części tabeli potrafi się spiąć i powalczyć o punkty. Coś jak Zagłębie z Legią wczoraj ;p
Prowadzili 0-2 i pechowo w 5 minut stracili dwie bramki, jednak 1 pkt udało się wywieźć z trudnego terenu. Jeśli chodzi o Bolton zaryzykuję i gram BTS.
QPR - Nottingham (1-2)
Typ: LB Over 0,5 w 1 połowie meczu 1,32 ⛔
Zgadzam się z Dobermanem. Nie mam nic do dodania. Z racji iż chciałem postawić na gospodarzy jednak kolega wyżej mnie uprzedził pogram trochę spokojniej ;]
Brighton - Hull (1-0)
Typ: BTS- TAK 1,90 ⛔
Myślałem długo nad tym spotkaniem i z kilku pomysłów wybrałem jeden. Typ jest bardzo ryzykowny jednak spróbuję. Do tego mam dylemat czy oglądać Brighton czy moje kochane Crystal Palace które daje mi w tym sezonie jak na razie dużo powodów do radości ;) Tak czy siak oba te spotkania są dla mnie hitami kolejki w swoich ligach. Tak jak napisał Doberman. Ciężko wskazać faworyta dlatego nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na pierwszy gwizdek sędziego.

Otrzymane punkty reputacji: +25
ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Charlton - Rotterham
Charlton @2,05 Bet365 ⛔ 1-1
Gospodarze dobrze rozpoczęli sezon, 2 zwycięstwa u siebie z Hull i QPR, a więc z bardzo mocnymi drużynami walczącymi o powrót do Premier League. Do tego 2 remisy na wyjeździe i jedna porażka z Wilkami. Goście natomiast zajmują aktualnie ostatnie miejsce w lidze z 1 punktem na koncie, oprócz tego 4 porażki. Bezpośrednie pojedynki obu drużyn to dwa remisy 1-1. Biorąc pod uwagę powyższe statystyki, a także obecną formę obu drużyn uważam, że to gospodarze zejdą z pola bitwy z tarczą ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
W 91

walwoj

Użytkownik
Preston v Derby under 2,5 Bet365 - 1,61 ⛔
Kurs niski, ale dwie underowe ekipy, z beznadziejnymi statystykami ofensywnymi. Nie wydaje mi się, aby tutaj padło dużo goli.

Leeds v Brentford over 2,5 Bet365 - 1,95 ⛔
Typ oparty na założeniu, że Brentford gra otwartą piłkę i poza meczem z Burnley zawsze coś trafiają, a Leeds powinno wykorzystać ich słabą obronę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom