>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6 kolejka BBVA Liga

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Sobota 04.10.2008r.

[20.00] Villareal-Betis 1,55 3,50 6,20
[22.00] FC Barcelona-Atl.Madryt 1,65 3,40 5,20

Niedziela 05.10.2008r.

[17.00] Osasuna-Santander 2,00 3,20 3,55
[17.00] Getafe-Almeria 2,05 3,20 3,40
[17.00] Deportivo-Numancia 1.65 3,40 5,20
[17.00] FC Sevilla-Bilbao 1,45 4,00 6,50
[17.00] Mallorca-Gijon 1,60 3,50 5,50
[17.00] Huelva-Malaga 2,05 3,20 3,40
[19.00] Valladolid-Valencia 3,30 3,20 2,10
[21.00] Real M-Espanyol 1,30 4,80 8,50

Zapraszam do udziału w dyskusji ????

mozi 552

mozi

Użytkownik
Zbliżamy się do meczy 6 kolejki Primera Division i mam nadzieje że ta kolejka będzie udana tak jak poprzednie.:spokodfhgfh: Może najpierw wypowiem się na temat sobotnich spotkań bo niedzielnych jest o wiele więcej więc zrobię to później. Ale na pierwszy rzut oka najciekawiej wyglądają Sevilla, Real i jak zwykle Valencia :]
vs

⚽Villarreal CF - Real Betis✅✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: bet-at-home

Wicelider Hiszpańskiej Primera Division Villarreal podejmie już w sobotę Real Betis. Gospodarze zajmują drugie miejsce w ligowej tabeli zaraz za Valencią. Goście zajmują dopiero 18 lecz sądzę że jest to spowodowane tylko i wyłącznie tym że ostatnich 3 kolejkach mierzyli się Realem (1:2) Barceloną (2:3) i Sevillą (0:0) co pokazują wyniki we wszystkich spotkaniach Betis nie spisywał sie najgorzej lecz punktów zbyt dużo nie zgromadził (1:]). Villarreal natomiast gra przede wszystkim skutecznie co jest przecież w Futbolu najważniejsze. Na swoim stadionie wygrywa praktycznie wszystko 8 zwycięstw z rzędu nie licząc meczy towarzyskich. Sądzę że jutro Villarreal znów zwycięży minimalnie ale co najważniejsze zainkasuje na swoim koncie 3 pkt.

O meczu Barcelona - Atletico nie będę się rozpisywał bo moim zdaniem w tym meczu może zdążyć się na prawdę wszystko. Liczę na Atletico i chociaż X2 powinno wejść to po ostatniej porażce z Sevillą na własnym boisku sam nie wiem...

slander 10

slander

Użytkownik
FC Barcelona - Atletico Madryt Typ: Sergio Leonel Aguero strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry
Kurs: 3,30
buk: Expekt
Aguero jest w świetnej formie strzeleckiej. Strzelił już w tym sezonie 6 goli i jest najskuteczniejszym zawodnikiem Atletico. Jednak 6 goli to jest &quot;tylko&quot; dobry wynik, biorąc pod uwagę ilość sytuacji jaką średnio na mecz ma Argentyńczyk. Jest typowym królem pola karnego. Piłka go &quot;szuka&quot;, co przy jego fenomenalnej technice pozwala mu na częste dochodzenie do sytuacji strzeleckich. Jutro dla Aguero prawdziwy mecz prawdy. Prasa zapowiada to spotkanie jako pojedynek dwóch następców Maradony. Ale Sergio będzie się mierzył z obroną Barcy, która ostatnio, mówiąc delikatnie, nie jest w najwyższej dyspozycji. Nawet Szachtarowi Donieck udało się sforsować defensywę Blaugrany.
Poza tym ogólnie Barcelona nie prezentuję się ostatnio zbyt pozytywnie. Istnieje więc spora szansa, że to goście będą prowadzić grę, co tylko zwiększa szansę powodzenia typu. Myślę, że zobaczymy dużo bramek, a przy takim kursie na Aguero(Expekt przesadził) grzechem byłoby nie zagrać tego typu.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP

FC Barcelona - Atletico Madryt
6:1

Jutro w hiszpańskiej Primera Division zmierzą się dwie drużyny, które w tygodniu rozgrywały swoje mecze w ramach Ligi Mistrzów. Chodzi oczywiście o FC Barcelonę i Atletico Madryt. Duma Katalonii uporała się na Ukrainie z Szachtarem Donieck 1:2 choć po pierwszej połowie zanosiło się na niespodziankę ponieważ prowadzili gospodarze. W drugiej części spotkania dał o sobie znać Lionel Messi zdobywając dwie bramki dające jego drużynie trzy punkty. Natomiast Atletico pokonało u siebie Olympique Marsylia 2:1. Gole dla gospodarzy zdobyli Sergio Aguero i Garcia Escudero. W lidze hiszpańskiej oba zespoły również radzą sobie bardzo dobrze. Barcelona zajmuje piąte miejsce z dorobkiem 10 punktów. Na siódmym jest Atletico z 7 punktami na koncie. W ostatnim ligowym spotkaniu Barca pokonała w derbowym spotkaniu Espanyol 1:2 a kolejkę wcześniej Real Betis 3:2. Natomiast Atletico uległo u siebie Sevilli 0:1. We wcześniejszym meczu pokonało na wyjeździe Getafe. W ubiegłym sezonie w bezpośrednich spotkaniach wygrywali gospodarze (Barca 3:0, Atletico 4:2). Jutro czeka nas bardzo ciekawe spotkanie. Minimalnym faworytem są gospodarze. Myślę, że po wyrównanym spotkaniu Barca zdobędzie 3 punkty.
Moja propozycja:
Barcelona✅✅✅
/ps Pozdro dla tych co stawiali under2,5/

1 12

1979misiaczek

Użytkownik
FC Barcelona -
Atletico Madryt (6:1) ⛔

Typ: Atletico Madryt lub remis
Kurs: 2,40
Buk: sportingbet

Jedno z najciekawszych spotkań 6 kolejki La Liga. Podopieczni Josepa Guardioli rzadko tracą punkty na swoim stadionie. Jednak ekipa ze stolicy Hiszpani napewno postawi im trudne warunki. Trzeba zauważyć że jak narazie Barcelona nie wygrywa meczy w przekonującym stylu, śmiem nawet stwierdzić że w tym sezonie jak narazie nie mają własnego stylu, chociaż tego który prezentowali w zeszłym sezonie. Jedynym przebłyskiem był mecz I-szej kolejki LM wygrany ze Sportingiem 3:1. W mecz z Atletico nie zagra: Sylvinho, Alexandr Hleb, Alberto Jorquera i Gabriel Milito. Dłuższa lista jest po stronie gości: Giourkas Seitaridis, Luis Garcia, Pablo Ibanez, Maniche, Simao, Angel Bernabe i Diego Forlan. Z obozu &quot;dumy kataloni&quot; dochodzą sygnały iż Josep Guardiola zastanawia się na pozycją bramkarza w tym meczu. Valdes zbiera ostatnio słabe noty, Jorquera dopiero co wrócił po kontuzji, Pinto czeka na debiut. Z drugiej strony świetny duet w ataku Atletico: Florent Sinama Pongolle, Sergio Aguero. W szczególności ten drugi dysponuje świetnym startem do piłki co na pewno pozwoli mu powalczyć z defensorami Barcelony.

Tak więc trudno wskazać faworyta tego meczu, dlatego stawiam na min 1pkt zdobyczy Atletico w tym meczu.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ja nie ruszam tej Barcelony bo bardzo mocno jestem za Atletico ale nie wiadomo co tam się zdarzy...
vs

⚽Valladolid - Valencia
Typ: 2/X2
Kurs: 2,10/ 1,28
Całkiem niezły kurs bukmacherzy wystawili na zwycięstwo gości z Valenci w tym meczu. Wielu ludzi zastanawia się kiedy Valencia przestanie wygraywac? Ja mam tylko nadzieję że jeszcze nie w tej kolejce:jezora:. Valencia jest w świetnej formi i nie będę się o nich rozpisywał. Znacznie więcej uwagi warto poświęcic zespołowi gospodarzy tego spotkania. Na własnym stadionie grają bardzo dobrze wręcz wyśmienicie? Pokonali u siebie chociażby Atletico (!) czy Almerię. Na wyjazdach nie jest tak kolorowo. W ostatniej kolejce przegrali na wyjeździe z Malagą 2:1. W tabeli aktualnie na 11 pozycji. Trochę boję się zagrac czystej 2 ale X2 na wielkim luzie:spokodfhgfh:
vs

⚽Real - Espanyol
Kurs: 1,30
Wielki Real Madryt zagra z Espanyolem Real wydaję się powinien to wygrac. Do kadry powracają Cannavaro i ... Sneijder (!). Czysta jedynka z tym kursem na podwyższenie AKO bardziej.
vs

⚽Sevilla - Athletic Bilbao
Kurs: 1,45
Sevilla po ostatnim zwycięstwie nad Atletico w lidzę i RBSalzburg w UEFA CUP. Sevilla przede wszystkim w tym sezonie chce wygrac Puchar UEFA i wrócic do TOP 4 Primera Division co w tym roku będzie bardzo trudne. Jeśli nawet miało by do tego dojśc Sevilla będzie musiała wygrywac takie mecze i mam nadzieje że w niedziele wygra. Ich rywale wygrali ostatnio na wyjeździe w Maju w spotkaniu z ... Murcją...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
FC Barcelona-Atl.Madryt (Goście strzelą Gola) @@ 1,49 ✅ ✅)
Dziś dojdzie do najciekawszego pojedynku 6 Kolejki. Ostatnio szczęśliwa Barcelona która w końcówkach wygrywa i w fatalnym stylu. Spotkania zmierzy się z Rewelacyjnym Atl. Madryt które w każdym spotkaniu zdobywa gola. Dziś kurs zaskakuje na to że zdobęda gola 1,49. Barcelona jak widać nie potrafi jeszcze się poukładać w defensywie do tego dochodzi V. Valdes który często kiksuje w takich spotkaniach na szczycie , Wątpie aby dziś zachował czyste konto.

Proszę o brak kontry ze strony kibiców Barcelony. Pozdro

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Proszę o brak kontry ze strony kibiców Barcelony. Pozdro
Jako kibic Barcelony jak najbardziej popieram ten typ ???? .
Do tego typu polecam over 2,5 ✅✅ w meczu Barcy. Kurs 1,55 czyli całkiem przyzwoity a typ według mnie dość pewny.
Barcelona i strzela i traci. Podobnie ma się sprawa z Atletico.
Dodatkowym smaczkiem tego meczu jest pojedynek dwóch bramkostrzelnych Argentyńczyków - Messi vs. Aguero.
Na pewno będziemy świadkami pięknej gry obydwu drużyn. Moim zdaniem padnie w tym meczu sporo bramek. Dlatego over 2,5 - mój pewniak na dzień dzisiejszy ???? .
Mecz w wykonaniu Barcy - coś fantastycznego ???? ???? .

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
vs.

FC Barcelona - Athletico Madryt typ: over 2,5 kurs: 1,60 bet-at-home
WYNIK: 6:1 ✅✅
Dziś dojdzie to wielkiego hitu tej kolejki Primiera Division. Katalończycy są na piątym miejscu w tabeli z dorobkiem 10 punktów w 5 meczach, Athletico natomiast ma o jeden punkt mniej i jest na siódmej pozycji.
Upatruję dziś dużej ilości bramek, gdyż na przeciwko siebie staną Messi i Aguero. Barca ma dość niesprawną obronę, gdyż w każdym z ostatnich sześciu meczy traciła przynajmniej jednego gola. Myślę, że dziś chociażby za sprawą Aquero będą kontynuować tę passę. W drużynie gości nie zagrają Giourkas Seitaridis, Luis Garcia, Pablo Ibanez, Maniche, Simao, Angel Bernabe i Diego Forlan. Ci zawodnicy nie wystąpili także w tygodniu przeciwko Marsylii więc nawet z taką plagą kontuzji piłkarze z Madrytu dobrze sobie radzą. Myślę, że Athletico strzeli przynajmniej jednego gola, a Messi i reszta postarają się by strzelić chociaż jednego więcej ;)

wojtas91 0

wojtas91

Użytkownik
Real Madrid - RCD Espanyol Barcelona Typ: 1 ⛔ (2:2)????
Kurs: 1,30

Real ostatnio gra naprawdę dobra piłkę. Wygrywa mecz za meczem czy wyjazd czy u siebie. Potrafi wygrać z bardzo trudnym przeciwnikiem. Z Espanyolem grali dotychczas 14 razy, raz przegrali, raz zremisowali. Jednak to wszystko stało się dawno temu i piłkarze z Madrytu zdążyli 12 wygranymi meczami zrewanżować się. Drużyna z Barcelony gra w kratkę, a na wyjazdach nic ciekawego nie pokazuje. Real zagra prawie pełnym składem za braknie tylko Guti, Gago, Javi García, Torres, Codina i Marcelo. Piłkarze Realu muszą wygrać mecz aby myśleć o powrocie na fotel lidera.
Pełna lista powołanych:
Bramkarze: Casillas i Dudek;
Obrońcy: Pepe, Metzelder, Ramos, Cannavaro, Heinze i Salgado;
Pomocnicy: Drenthe, Van der Vaart, Diarra, De la Red, Robben i Sneijder;
Napastnicy: Raúl, Higuaín, Van Nistelrooy i Saviola.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
vs.

Mallorca - Sporting Gijon typ: 1 kurs: 1,55 bet-at-home
0:2 ⛔ ????
Dziś o godzinie 17.00 9 w tabeli Mallorca na własnym boisku podejmować będzie ostatni w tabeli Sporting Gijon, który przegrał wszystkie pięć spotkań w tym sezonie i nie ma na koncie ani jednego punktu, a ich bilans bramkowy to 6 strzelonych i aż 20 straconych bramek.
Fakt, że goście grali już z Realem i Barceloną, ale nawet beniaminkowi nie przystoi, by przegrywać różnicą sześciu goli. W ostatnim ligowym pojedynku na własnym boisku było już wiele lepiej, bo Gijon miał szansę ograć Villareal, lecz marnowanie 100% okazji zadecydowało, że znowu beniaminek nie zdobył punktów. To już chyba ostatecznie podłamało zawodników i wątpię, by mieli szanse wygrać z dobrze spisującą się Mallorcą.
Gospodarze są w dobrej formie. Ostatnio na wyjeździe pokonali Racing 2:1, a dwie kolejki temu odesłali z dwubramkowym bagażem Numancię. W dobrej formie jest Webo, który trafił w każdym z dwóch wymienionych wyżej meczy. Obie ekipy nie mają problemów kadrowych i myślę, że Mallorca pewnie wygra ten mecz.
Przewidywane składy:
Mallorca: Moya - Corrales, Nunes, Navarro, Josemi, Arango, Marti, Jurado, Varela, Aduriz, Webo
Sporting: Cuellar - Canella, Neru, Gerard, Sastre, Matabuena, Camacho, Moran, Carmelo, Castro, Bilic

M 0

mukasz

Użytkownik
szkoda espanyolu, bo zagrali swietne zawody. gdyby sie nie dali w pewnym momencie zepchanc troche, to mysle ze by wygrali, na co zaslugiwali. barca swietnie, ale dlatego ze atletico zenujaco. cieszy zwyciestwo valencii.

najwieksze zaskoczenia dla mnie to mallorca, ktora we frajerski sposob przegrala i recre, ktore zostalo rozbite przez malage. malaga gra slabo na wyjazdach, ale z kolei bez signama pongolle recre traci duzo i to bylo widac. dobzre ze zapomnialem stawic na lige hiszpnska w piatek:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom