>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka 1. Bundesligi (24-26.09.2010r.)

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP

W Niemczech terminarz napięty ledwo co skończyła się 5 kolejka to już w piątek zaczynamy rundę 6 w której z pewnością nie zabraknie emocji. Hitem kolejki choć kursy tego nie odzwierciedlają będzie mecz Bayernu z nie oczekiwanym liderem MAINZ. Ciekawie zapowiadają się również spotkania w Bremie i Stuttgarcie. Na pozostałych stadionach też nie powinno zabraknąć emocji...
Zapraszam do komentowania i pisania analiz:grin:

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
Myśle, że Schalke po pierwszej wygranej łatwo poradzi sobie z tragicznie grającym M&#39;gladbach i kurs 1.5 może nie zachwyca, ale biore w ciemno.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Ciekawa kolejka przed nami.
Wielka niewiadoma wydaje sie by dla mnie mecz Werderu z Hamburgiem. Obie druzyny graja w kratke i zapewne malo kto zdecyduje sie grac ten mecz.
Poza tym ciekawi mnie rywalizacja Bayernu z liderujacym Mainz, ciekawe co pokaza Bawarczycy ktorzy w koncu odniesli zwyciestwo w lidze, a po drugiej strony zaskakujacy lider...hmmm ciekawie.
Poza tym kurs na Dortmund zacheca, a w dodatku druzyna Borussii jest na fali, wiec beniaminek St.Pauli nie powinien byc dla nich zbyt wymagajacym rywalem.
A co do Schalke to jeszcze poczekalbym jedna czy dwie kolejki zeby pokazali co na prawde graja, jeden mecz duzo nie zmienia wiec proponowalbym sie jeszcze wstrzymac.

arcsinx 0

arcsinx

Użytkownik
Ja jestem za postawieniem na Hoffenheim, być może z podpórką, bo po Kolonii niby słabej drużynie ale nie wiadomo co się można spodziewać. A Hoffenheim to drużyna, przynajmniej w moim mniemaniu dobra, ciągle prąca w górę tabeli, młoda drużyna z ambicjami. Dlatego jestem za nimi

Robson/ Rozwiń swoją myśl bo w przeciwnym razie post do skasowania..

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Ja jestem za postawieniem na Hoffenheim, być może z podpórką, bo po Kolonii niby słabej drużynie ale nie wiadomo co się można spodziewać
W tym meczu to tez bardziej kierowal bym sie na Wiesniakow.
Kolonia jest cienka jak barszcz a Chlopaki z Hoffenheim jednak graja na swoim poziomie.
W ostatniej kolejce tez pokazali charakter, mieli juz remis w kieszeni i tylko przez rozluznienie w koncowce przegrali 2:1, wiec uwazam ze trzeba sie z nimi liczyc.

mfl 439

mfl

Użytkownik
1. FC Koln vs TSG 1899 Hoffenheim ✅ 1-1 under 2,5 @ 1.85 6 kolejkę rozpoczynamy na RheinEnergieStadion w Kolonii.
Cóż można powiedzieć o tym meczu..
W poprzedniej kolejce &quot;kozły&quot; przegrały 0-2 na boisku lidera Bundesligi- Mainz.
Mecz kosztował ich sporo sił, wszak musieli się nabiegać za walecznymi, atakującymi huraganowo graczami z Moguncji.
Podobnie ciężki mecz zaliczyli gracze Hoffenheim. Grali co prawda u siebie, ale z Bayernem Monachium. Posiadanie piłki 30 % mówi nam że musieli się solidnie nabiegać za piłką. Na pewno będą jakieś stłuczenia, drobne kontuzje, które w 2 dni ciężko zaleczyć..
Mecz będzie grany już w nie tak wysokim tempie w jakim mógłby być.
Koln słabe,nie mają szerokiego mocnego składu, skuteczność napastników nie poraża, ogólnie przeciętność. Co do wyniku meczu, napiszę coś jutro jak prześledzę składy..na dzisiaj typowalbym 0-1

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Cologne - Hoffenheim
Wynik:eek:ne:1
Co tu dużo mówić dużo szczęścia mieli underowcy i tyle , kto oglądał ten wie. :przeklina:

Over 2,5 @ 2,05 ⛔

Jak dla mnie kurs wystawiony na to zdarzenie jest trochę za wysoki spodziewałem się coś w granicach 1,7 / 1,75 . Piłkarze obu drużyn mieli napięty kalendarz w ostatnim tygodniu i na pewno oba zespoły będą odczuwać zmęczenie a co za tym idzie trochę błędów popełnią. Głównie na myśli mam tutaj Hoffenhaim, które w meczu z Bayernem po 60 minutach gry opadło z sił i zaczęło popełniać fatalne kiksy w obronie .Co prawda Cologne nie zdobyło bramki od 2 meczy ale to dla mnie żaden argument bo przeciwko &quot;Wieśniakom&quot; na pewno będą mieli okazje żeby ukłuć przy ich szwankującej obronie jak odczują trochę zmęczenia. Hoffa lubi strzelać , są groźni jeśli chodzi o stałe fragmenty gry over powinien siąść. Ostatnie 3 spotkania kończyły się nawet overami 3,5 ja pobieram jednak bezpieczniejszą opcję.

--------------------------------------------------------------

Beyern - Mainz

Wynik:eek:ne:2 ✅

Pierwsze od czego zacznę to kurs jaki został wystawiony na gospodarzy 1,4 jest nie na miejscu i konkretnie zaniżony. W Bayernie nie zagra fundament drużyny Ribery, który w ostatnim meczu ciągnął grę Bayernu lecz nabawił się kontuzji - zastąpił go Altintop ale to już nie piłkarz klasy F.R. Gra Bayernu wygląda średnio. Gospodarze mają problemy, Klose nie jest skuteczny jak w reprezentacji , Schwainsteiger popełnia błędy w środku , Muller choć strzela nie zachwyca. Są to zawodnicy , którzy powinni również ciągnąć grę Bayernu choć do tej pory tego nie widziałem są po prostu bez formy i tyle. Mainz rewelacja tych rozgrywek , wygrywają wszystko teraz czeka ich prawdziwy sprawdzian na AA w Monachium. Linia na Mainz +1,5 po kursie 1,61 wygląda całkiem spoko. Na gościach nie ciąży presja nikt nie będzie miał pretensji jeśli przegrają z Bayernem . Remis będzie dla nich wielkim sukcesem i jest moim zdaniem osiągalny przy tym co prezentuję Bayern w dodatku bez Riberego i jak wyżej pisałem bez najlepszej formy. Myślę , że Mainz (+1,5) to dobre zagranie choć jeszcze trochę trzeba pomyśleć ???? .

St Pauli - Dortmund

Dortmund @ 2,00
✅
Dortmund (AH -1)@ 3,03
✅
(AH -2) @ 6,60
ZWROT ;)

:jupi:
Krótko i na temat:
Borussia zgrana, wszystko jak w szwajcarskim zegarku. Ich FORMA nie wskazuję na to by mieli przerwać zwycięską passę z beniaminkiem St.Pauli . Jak mówił trener BVB każdy mecz muszą traktować jakby był ostatnim więc nie ma wyjątków wszędzie walka o 3 pkt. Już pisałem , że widzę ich w gronie najlepszej trójki w tym sezonie więc takie mecze z Pauli powinni spokojnie wygrywać. Gospodarze trzeba przyznać radzą sobie dobrze jak na beniaminka . Remis z Hamburgiem (1:1), wygrana na wyjeździe z Gladbach(1:2). Choć ta ostatnia wygrana mnie nie przekonuję. W Gladbach jest jakiś kryzys przegrywają w fatalnym stylu już nie wspomnę o tym co zrobili w meczu z VFB. (7:0)
Oj chłopaki z Dortmundu widzę się nie jarają za bardzo ostatnimi wygranymi.
Ciekawostka źródło borussia.com.pl (Sahin):
Nasza postawa, nasza wola i sposób, w jaki gramy w piłkę są najważniejsze. Wszyscy kochamy ten sport. Jeszcze nie osiągnęliśmy szczytu formy.

Wolfsburg- Freiburg

Wynik:two:1 (AH -1) @ 1,80 --&gt; 1,95 ZWROT ;)
Po ostatnim spotkaniu w Hamburgu piłkarz VFL mogą być bardzo zadowoleni. Zagrali bardzo dobry mecz choć wydawało się , że to gospodarze tamtego spotkania powinni im wklepać parę bramek tak się jednak nie stało z czego się cieszę (1:3).Jakiś wielkich błędów obrony Wolfsburga nie dostrzegłem widać , że grało im się dobrze. Dzeko strzela bramki z łatwością skuteczność w zespole jest , atmosfera się polepsza Grafite zdobywa dwie bramki to nie przypadek , dobry zwiastun przed mecz z Freiburgiem, który po dobry starcie zwalnia tempo( 1:2 z Schalke ). Jeśli gospodarze zagrają tak jak w Hamburgu spokojnie wygrają ten mecz. Szukam zakładu DZEKO strzeli ale nie mogę nigdzie znaleźć ciekawe jaki kurs na to jest :p. Tymczasem poczekam aż pójdzie w górę kurs na gospodarzy i pobiorę AH.

K 0

krycha1101

Użytkownik
Ja również polecam grę na BVB. Oglądałem wczorajczy mecz z Kaiserslautern i grali bardzo dobrze. Drużyna przyjezdna nie potrafiła zagrozić im bramce, prócz jednego przypadku gdy Piszczek(?) w bezsensowny sposób stracił piłkę na 30m. Dobrze spisują się w ataku. Kagawa+Barrios dobrze funkcjonuje. Do tego z ławki może wejść Lewy i coś ustrzelić. Borussia potrafi długo utrzymywać się przy piłce co daje im duże pole popisu do gry.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Na pierwszy rzut oka kolejka wydaje się pełna ciekawych typów do zwycięstwa: odrodzone Schalke przeciw fatalnej Borussi M&#39;Gladbach, Rozpędzone Dortmund przeciw słabej St. Pauli czy Hoffenhaim przeciw beznadziejnej Koloni.
Ogólnie liga trudna do przewidzenia. Ostatnie tygodnie i wyniki jakie nam przynosi Bundesliga ta pierwsza jak i druga przyprawiają o zdumienie nie jednego fachowca tej ligi. Wyniki takie jak 3-6, 7-0, 0-4, 5-0 czy 5-5 ( 2 Bundesliga ) są nie do przewidzenia. Liga pełna cudów. Schalke na dnie...Mainz na szczycie. Kto by się spodziewał przed rozpoczęciem poprzedniego sezonu że Hertha będzie za rok rywalizować z drugoligowcami? Zapewne nie wielu. Dziś póki co na tej samej drodze jest inny wielki klub o którym mowa wyżej.
W tej kolejce żaden wynik mnie nie zdziwi. Intuicja podpowiada mi zwycięstwo Bawarczyków. Oczywiście bardzo skromne...jednobramkowe. Jednak po takim kursie nie warto ruszać tego meczu. Kibicuję &quot; polskiej &quot; Borussii i myślę, że może w tym sezonie uda im się wrócić do ścisłej czołówki Bundesligi. Kurs na Dortmund wygląda bardo kusząco zwłaszcza po ostatnim pewnym zwycięstwie nad beniaminkiem K&#39;lautern. Po za tym w pozostałych meczach może być wszystko.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Ogólnie liga trudna do przewidzenia. Ostatnie tygodnie i wyniki jakie nam przynosi Bundesliga ta pierwsza jak i druga przyprawiają o zdumienie nie jednego fachowca tej ligi. Wyniki takie jak 3-6, 7-0, 0-4, 5-0 czy 5-5 ( 2 Bundesliga ) są nie do przewidzenia. Liga pełna cudów. Schalke na dnie...Mainz na szczycie. Kto by się spodziewał przed rozpoczęciem poprzedniego sezonu że Hertha będzie za rok rywalizować z drugoligowcami? Zapewne nie wielu. Dziś póki co na tej samej drodze jest inny wielki klub o którym mowa wyżej.
W tej kolejce żaden wynik mnie nie zdziwi. Intuicja podpowiada mi zwycięstwo Bawarczyków. Oczywiście bardzo skromne...jednobramkowe. Jednak po takim kursie nie warto ruszać tego meczu. Kibicuję &quot; polskiej &quot; Borussii i myślę, że może w tym sezonie uda im się wrócić do ścisłej czołówki Bundesligi. Kurs na Dortmund wygląda bardo kusząco zwłaszcza po ostatnim pewnym zwycięstwie nad beniaminkiem K&#39;lautern. Po za tym w pozostałych meczach może być wszystko.
To ze w tej chwili sytuacja w tabeli tak wyglada nie jest powodem do zdziwienia..
Przeciez to jest dopiero poczatek sezonu a przeciez zawsze w Bundeslidze tabela wyglada troche &quot;dziwnie&quot;.
Nie raz bylo tak ze po pierwszych kilku kolejkach u gory tabeli znajdowal sie Frankfurt czy Arminia a potem ta sytuacja sie normowala i uwazam ze tak bedzie i tym razem.

mfl 439

mfl

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - 1. FC Nurnberg ✅ 2-0
Eintracht @ 2.00
Szczerze powiem długo myślałem i myślałem nad tym meczem. Chwilami się wahałem, ale ostatecznie zdecydowałem się na wygraną gospodarzy..
Zacznę od przyjezdnych: Norymberga do tej pory ładnie zbiera punkty, szczególnie dziwi mnie ich forma wyjazdowa (3 remisy zdobyte kolejno na Monchengladbach, Hamburgu i Leverkusen). Wygląda to aż za ładnie.. Gracze Nurnberg w ostatnich latach raczej przyzwyczajali nas do wyjazdowych porażek.. Myślę, że w tym sezonie właśnie nadszedł czas by po raz pierwszy wrócić do domu bez punktów. Tym bardziej, że jakiejś rewelacji nie grają. W najbliższym meczu zagrają bez kapitana: Wolfa , który dyryguje defensywą. Poprzedni mecz na pewno też odczuli w kościach. Była twarda walka, była czerwona kartka w 66&#39; po której musieli sobie radzić w dziesiątke...
Orły z Frankfurtu są wygłodzone. Nie dość, że na ich koncie tylko 3 pkty to jeszcze nie zdobyte na swoim obiekcie. Jak mówi przed meczem Michael Skibbe- mają ciśnienie, chcą wynagrodzić kibicom poprzednie porażki.
W ich składzie zabraknie szkrzydłowego Ochsa (kartki). Na pewno jest to duże osłabienie zespołu, ale nie ma co płakać. Jest Altintop, Gekas, Kohler, Meier.. pozostaje pytanie: który z nich będzie katem? ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Postanowiłem zaufać Schalke. Ekipa Magatha wyraźnie męczyła się od początku sezonu, ale czasami bywa tak, że jedna wygrana może znacząco dodać pewności siebie drużynie. Wygrana z Freiburgiem może być takim impulsem dla tej drużyny.
Dzisiaj Schalke podejmuje M&#39;Gladbach, które traci mnóstwo bramek. Do tego w tym meczu nie zagrają Dante, De Camargo i pauzujący za czerwoną kartkę Idrissou. Trener Frontzeck ma sporo problemów przed tym meczem i wiele na to wskazuje, że po nim może stracić posadę.
Gram na Schalke po 1,52.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Werder-HSV
typ: obie strzelą kurs: 1,55 tobet

Do składu wrócił Pizarro który zawsze robi różnice w ataku. Obie druzyny ostatnie mecze przegrały i dziś beda chciały wygrać. HSV w niewiarygodny sposób dalo sobie strzelić 3 gole, ogolnie w tym sezonie w kazdym meczu tracili gola, natomiast Werder gra słabo lecz na swoim stadionie to jest inna drużyna, która ma parcie do przodu ogromne. Sądze ze obie beda potrafic strzelic gola przy takim potencjale w ataku i nie pewnej obronie przy szybszych kontratakach.
Schalke powinno iść za ciosem, kolejny łatwy rywal a kurs fajny 1,52

Bayern - Mainz
typ: 1 (-1) kurs: 2,15 tobet

Na takie mecze Bayern się mocno motywuję, kiedy grają z drużyną wyżej od nich w tabeli. Grają dobrze ale brakuję wykończenia w postaci goli natomiast Mainz w każdym meczu co widziałem miało więcej szczęścia niż umiejętności a dziś to i ono im nie pomoże, skończy się jak rok temu minimum 3:0.
Eintracht - Nurnberg
typ: 1 kurs: 2,05 tobet

Nurnberg nie dość że słaba defensywa to dziś bez Wolfa. Eintracht gra dobrze ale czegoś zawsze brakuję, natomiast kibicom brakuje pierwszej wygranej u siebie na stadionie, bo rywal słaby i jedna z gorszych drużyn grająca na wyjazdach.

vdv 66

vdv

Użytkownik
TBM ma rację, ale moim zdaniem dużo bardziej opłacalne jest zagranie Schalke 04 over 1,5. Mało tego, że kurs lepszy to i szanse powodzenia większe.
Odnosząc się do tego co napisał kolega wyżej dodam, że średnia straconych bramek przez drużynę Gladbach wynosi aż 3,4 !! Wynik bardziej hokejowy, niż piłkarski ;) W tym sezonie tracą bramki w każdym ze spotkań, bez wyjątku. Tylko na inaugurację BL w meczu u siebie ze słabym Nurnberg stracili tylko jedną bramkę. Później już tylko gorzej. Trzy bramki stracone w Leverkusen, cztery z Frankfurtem u siebie, siedem w Stuttgarcie i ostatnio u siebie dwie z średniakiem St. Pauli. Obrona m&#39;Gladbach jest bardziej dziurawa niż szwajcarski ser.
Schalke zagra dzisiaj na Veltins Arena, niecały tydzień po blamażu z największym rywalem BVB. Kibice Schalke na pewno długo im tej porażki nie wybaczą, bo warto wspomnieć, że Borussia przy lepszej skuteczności mogła roznieść w pył Królewsko-Niebieskich. Teraz komfortowa okazja do zrehabilitowania się. Po pierwszym w sezonie zwycięstwie w Freiburgu drużyna powinna uwierzyć w swoje możliwości, złapać wiatr w żagle i odrabiać straty punktowe.
Schalke siłę ognia ma niesamowitą. Dzisiaj w pierwszym składzie pojawią się m.in: Raul, Huntelaar, Rakitic, Jones, czy Jurado. Minimum dwie bramki w wykonaniu S04 to minimum.
✅ Typ:
Schalke 04 over 1,5 @ 1,57 8/10 ✅

E: Jednak przeczucie mnie nie myliło, że to będzie lepsza opcją od win Schalke.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Bayern - Mainz
typ: 1 (-1) kurs: 2,15 tobet

Na takie mecze Bayern się mocno motywuję, kiedy grają z drużyną wyżej od nich w tabeli. Grają dobrze ale brakuję wykończenia w postaci goli natomiast Mainz w każdym meczu co widziałem miało więcej szczęścia niż umiejętności a dziś to i ono im nie pomoże, skończy się jak rok temu minimum 3:0.
Ja bym aż taki skory nie był ryzykowac. Boje się postawic na Bayern,a co dopiero handi;) Ale to Ty jesteś ekspert od Bundesligi i pokazujesz to ostatnimi świetnymi typami.
Tylko dodam, że dzsiiaj zabraknie także Francka Ribery w składzie więc na lewej stronie z tego co podaje kicker ma grac Ivica Olic. W Hamburgu zdarzało się, że grał własnie na lewej stronie więc dla niego to nie nowośc. Pytanie tylko czy skutecznośc nagle Bawarczykom wróci ?
Popieram za to BTS w meczu Werder - HSV @ 1,45 Unibet
Myślałem też nad postawieniem na HSV w tym meczu bo to co wyprawiała defensywa Werderu w meczu z Hannoverem to masakra. Zawinili indywidualnie przy kazdej straconej bramce! Z przodu wraca Pizarro jak więc może byc lepiej w ofensywie bo o dziwo mieli nawet dwa mecze bez strzelonej bramki z rzędu w Bundeslizde co jak na nich to już spory wyczyn;) A HSV skrzydłami Pitroipa i Elia będą napędzac akcje.
Kompletnie nie kupuje po raz kolejny typu na Schalke. Nawet pomimo faktu, że już się przełamali itp. Dla mnie są nie do grania w początkowej fazie sezonu nadal.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No niestety Bayern nic się nie poprawił, bardzo słaba gra bez pomysłu, nie ma Robbena i Ribery i to już w ogolę zmniejsza ich szanse na jakiekolwiek gole. Schalke będę musiał obejrzeć później nie widziałem ich od meczu z Lyonem. Jutro są ciekawe mecze pod względem typerskim ale to później.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Nie rozumiem tego jak Schalke mając w ataku 2 klasowych napastników nie może znów wygrac meczu.. Kurs był 1,50 ciekawe jakie kursy beda na nastepne mecze i kiedy w końcu schalke wygra? Można grać progresje na wygrana Schalke bo to prędko nie nastąpi. Dziś garjąc w przewadze ostatnie minuty meczu wzieli się za gre no ale to troche zbyt poźno.. :/

Kolejny dobry mecz Borussi Dortmund. Naprawde w moich oczach ten zaspół wyrasta na jednego z głównych kandydatów na mistrza. Oczywiście zobaczymy jak będą grali w meczach z druzynami z wyzszej półki ale po ich grze widać , że mają chrapke na mistrza. Siła ich gry to atak i wartosciowi zmiennicy na ławce jak Kuba i Lewandowski. Co ciekawe &quot; LEwy&quot; dzis mógł zdobyc kolejną bramke, ale zabrakło dobrego wykończenia. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo Borussia.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Schalke w ataku 2 klasowych napastników? Jest świetny Farfan, ale gra raczej na skrzydle. Poza tym stary, wypalony Raul czy też Huntelaar, który gdzie się ostatnio nie pojawił, stamtąd od razu chciano go się pozbyć za wszelką cenę (Real,Milan). Trochę przesadzasz. Schalke ma coraz słabszy skład i niestety, w tym sezonie są bardzo mocno osłabieni (Westermann, Bordon, Kuranyi).
Co do Bayernu, to po prostu katastrofa. Winni? Na pewno Van Gaal. Na pewno brak Robbena. Z Riberym było tak samo źle, jak bez niego dziś, więc to raczej nie jest wielka strata, bo grał fatalnie. Ale, cholera, jak może Van Gaal mając z przodu czwórkę Olic-Klose-Muller-Kroos, gdy Muller gra katastrofalnie, Kroos &quot;tylko&quot; fatalnie, a Olic i Klose się starają, choć nie dostają żadnych piłek, to jednak coś udaje im się zrobić, zdjąć szybko Olicia i Klose (by zrobić miejsce m. in. Altintopowi, który spokojnie powinien wyjść w pierwszej 11), zostawiając na boisku dwóch Niemców, a potem jeszcze zdjąć Kroosa, zostawiając Mullera. No ale jeżeli Louis bezgranicznie ufa młodemu Mullerowi, to jego problem, bo takie zaufanie nie zawsze się opłaci, a właśnie ciągłych zwycięstw nad takimi rywalami mają prawo oczekiwać kibice i działacze Bayernu.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Raul jak i Huntelaar są o klase lepsi od Kuranyiego, jakoś dziwne że póki co to tylko oni strzelają gole dla Schalke. Obrona ucierpiała to prawda a pomoc bez zmian, ale przydałby się ktoś bardziej rozgarnięty od Jonesa obok Rakitica w środku.
Co do Bayernu Ribery moze i w słabej formie był ale to on wypracował gola na 1:1 z TSG a teraz to już nawet sytuacji klarownych nie mają , prócz jednego słupka po główce Klose dziś. Zgadzam się Altintop powinnien grać bo wykazuję mnóstwo chęci do grania, biega po całym boisku i to dzięki niemu strzelili zwycięską bramkę z TSG.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Na dzisiejsze derby, czyli Werder Bremen - Hamburger SV proponuję zagrać:
Czas pierwszej kartki: 0.00 - 26.00 @ 1,83
Spotykają się dwaj najwięksi wrogowie i tutaj nie ma co liczyć na odpuszczanie, odstawianie nogi. Po prostu wojna. Przejrzałem statystyki dwóch poprzednich spotkań, bo coś mi świtało, że kartki były dawane od samego początku i tak faktycznie było. Czas pierwszych kartek mieścił się w 26 minutach. Ja zdając sobie sprawę jak ważny jest to mecz (wierny kibic HSV) zagram typ który podałem wyżej. I to nawet z nie taką niską stawką jak się może wydawać na zdarzenie &quot;loteryjne&quot;. Polecam
Typ:
Czas pierwszej kartki: przed 26.00
@ 1,83 4/10

Ahaa... i Jarolim żółta. Peffka ;) 11/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom