>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

5z8

Status
Zamknięty.
K 0

kokoloko

Użytkownik
proponuje system5 z8
mowie od razu ze nie jest to zaden pewny ani latwy system ale dajacy duze szanse na powodzenie sam kilkakrotnie trafilem a mianowicie;

wybieram 16 meczy tylko 2 drogowe czyli np tenis czy suma pkt koszykowki recznej lub pilki noznje na pon\pow , dziele je na 8 grup po 2 spotkania

przypada mniej wiecej tak kazdy mecz posiada kurs 1.85 *1.85 -3.45
czyli mamy 8 kolumn z kursami 3.45 stawiajac za 56 zl stawka 1 zl za kombinacje daje ok 467 zl juz min wygrana za min 5 blokow a komplet 18 719 zl

oczywiscie mozna za inne kwoty grac ale naprawde trafianie zdarzen 2 drogowych jest bardziejn prawdopodobne niz 3 drogowych pozatym szczesliwe upasowanie kolumn moze juz skutkowac ze 10 zdarzen trafiajac zapelni nam 5 kolumn

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
rozpisz to prosze na swoim przykładzie wg tych grup i kolumn, czy wg tego systemu 5 z 8, bo w sumie nie do końca wiadomo w co Ty grasz?!

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Wydaję mi się, że chodzi o zagranie rozpisu blokowego gdzie w każdym bloku znajdują się po dwa mecze. A jeśli się nie mylę to jest to raczej bez większych szans na sukces.

K 0

kokoloko

Użytkownik
Wydaję mi się, że chodzi o zagranie rozpisu blokowego gdzie w każdym bloku znajdują się po dwa mecze. A jeśli się nie mylę to jest to raczej bez większych szans na sukces.
wydaje ci sie przy dobrej analizie jak zespoly graja czy duzo pkt zucaja czy malo mozna takie mecze wychwycic oczywiscie komplet 16 jeszcze nie trafilem ale juz 2 razy mialem 7 blokow

wybieram 16 zdarzen 2 drogowych gdzie kazdy ma kurs 1.85
robie 8 grup po 2 zdarzenie co daje kazda grupa ok 3.40 kurs reszta juz chyba kazdy wie jak dziala 5 z 8
jesli ktos zna charakterystyke danej ligi i zespolow i zna jak graja zespoly czy offensywnie czy defensywnie idzie trafnie wytypowac naprawde duzo spotkan
nie moge narazie pisac pw mam zamalo postow wszystko jak cos to tu

gram u buka stacjonarnego jak fortuna czy mix, wiekszosc internetowych jest po prostu oszustami i czesciej ustawiaja mecze jak ktos nie wie o co mi chodzi niech nie pisze

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie usuwam tematu w formie przestrogi - niech pozostali użytkownicy zobaczą czym jest naprawdę TRAGICZNY temat.
Wypisujesz bzdury a sam pomysł nie jest niczym rewolucyjnym. Mało tego... podobnych tematów były tu już dziesiątki.
Autorowi radzę nie nabijać postów.
Jeszcze jedna podoba wpadka i skończy się banem.

Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom