>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5zł od betsson

Status
Zamknięty.
D 0

dominik-i

Użytkownik
zawsze dziwia mnie pytania o skan dowodu - jak Cie poprosza to im przeslesz, chyba nie jest to problem:rolleyes:
jedno jest pewne - na mb trzeba zrobic depozyt, jak wszedzie zreszta

czyli wystacrzy ze przese sobie 20 zł z MB na konto i od razu moge wyplacici lacznie z bonusem czy musze ta kwote co wplacilem tez obrocic??

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
sorry mój błąd , źle sie wyraziłem ???? , przetransferowałem 25 złoty na zaklady a nie wypłaciłem , ale jestem stałym klinetem betsson wiec problemów przy wyplacie raczej nie robią , pozdro

spike761 37

spike761

Użytkownik
Potwierdzam ???? Fajne promo ???? Ja zrobilem w 10 min. 46.60zł i przy tym wykonalem obrot na 7 postawien nie mialem zadnego bledu ???? Gralem w Hilo czyli wieksza mniejsza karta od wybranej...ale wolałem zrobic transfer,aby nie przewalic ???? a teraz gram na zakladach ????

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Ja uzbierałem 30zł na Euro Futbolu, bardzo fajna gierka, po czym wszystko rozwaliłem....ehe ta ludzka chciwość, a już miałem przelane na zakłady to .

M 55

meggie1

Użytkownik
Ja ugralam ok. 30zl i przelalam na zaklady sportowe...czy i ile razy musze jeszcze tą kwota obrocic?
Polecam gre Hi-Lo - wybieramy czy karta bedzie wyzsza czy nizsza ???? W ten sposob grajac za najnizsza stawke udalo mi sie troche ugrac, ale to kwestia szczęscia

B 0

browar112

Użytkownik
Ja ugralam ok. 30zl i przelalam na zaklady sportowe...czy i ile razy musze jeszcze tą kwota obrocic?
Polecam gre Hi-Lo - wybieramy czy karta bedzie wyzsza czy nizsza ???? W ten sposob grajac za najnizsza stawke udalo mi sie troche ugrac, ale to kwestia szczęscia
Ta gra to szajstwo.mialem 10 zl i postawilem zaklad za 5 zl. byla karta 3.Ja postawilem ze bedzie wyzsza.Wyskoczyla 3!!ale to jeszcze nic.nastepna gre tez zagralem za 5 zl.byla karta 4. znowu postawilem ze wyzej.I co wyskoczylo??znowu 4!!Oszustwo!!

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Ja właśnie obróciłem te 5zł i przelałem na zakłady. Cały czas grałem w Roll&#39;em (kości). Zawsze najniższa stawka i przedziały 2-4 i 10-12 po kursie 5,60 i tak zrobiłem 70zł.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ta gra to szajstwo.mialem 10 zl i postawilem zaklad za 5 zl. byla karta 3.Ja postawilem ze bedzie wyzsza.Wyskoczyla 3!!ale to jeszcze nic.nastepna gre tez zagralem za 5 zl.byla karta 4. znowu postawilem ze wyzej.I co wyskoczylo??znowu 4!!Oszustwo!!
najlepsze jest to że nie ma opcji &quot;taka sama karta&quot; tylko wyżej albo niżej czyli co byś nie wybrał i tak przegrasz. Ja z tych darmowych spinów wygrałem całe 1,5 E???? i zagrałem na maszynach wrzutowych, stawka 0.5E. Pierwszy raz nic, drugi to samo, został ostatni raz i.....wypadło 30E:-D, ale to po prostu taki fart wiekszość tego typu promo przegrywam dlatego traktuję to z przymrurzeniem oka i jak widzę takie sytuacje to sie nie wkurzam tylko uśmiecham:-D

radek03 90

radek03

Forum VIP
jest opcja ta sama karta i nie pie#dol glupot poza tym ta gra hi-lo jest najlepsza na robienie bonusa
dobra może jest ta opcja, bo ja nie grałem w tą grę na betsson tylko na innej platformie i tam nie było, wiec myslałem ze tu też nie ma, ale powiedz czy kiedyś wybrałeś &quot;taka sama karta&quot;? Pewnie nie,czyli czy jest ta opcja czy nie to i tak większość jej nie wybiera

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom