>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5E w i4poker

afrance 0

afrance

Użytkownik
[center:3f58f226c2]
5 Euro za DARMO w i4poker bez depozytu
Tylko dla zarejestrowanych do końca sierpnia !!!

1. Zarejestruj się w i4poker
2. Odbierz przesyłkę poleconą z kodem aktywacyjnym.
3. Zaloguj się w i4poker
4. Wpiszu kod na naszej stronie, a na Twoje konto pokerowe wpłynie 5 EURO

Polska wersja jezykowa strony!!!

Kliknij tutaj =&gt; ZAREJESRUJ!!! [/center:3f58f226c2]

afrance 0

afrance

Użytkownik
Ja nieznalazłem niestety tej promocji w starszych postach. Moim zdaniem posty starsze niz miesiac powinny byc usuwane poniewaz zasmiecaja forum!!!

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
a ja mam tak że jak wpisze jakąś nazwe uzytkownika to ciagle mi pisze ze juz taska jest:/ probowalem z 10 razy , co sie stao??????????

afrance 0

afrance

Użytkownik
Przychodzi poczta polska!!!! Cwany buk ???? . Przez to sprawdza nasza tozsamosc. Wszytkie istrukcje przyjda nam listownie co do tego bonu. W sumie dobrze wyeliminuje konta z fałyszywymi danymi!!!! Jeszcze jedno list jest polecony!!! :p

B 0

bartek9628

Użytkownik
Co do ref linka, który zamieściłeś to wątpię, żebyś coś zarobił. Ja zamieściłem na swoim forum. Mam na razie 21 osób i 22 eurocenty zarobione ????

Co do gry. Raz ugrałem 40 euro z niczego. 19 euro we freerollu i to podwoiłem na stole, a później wszystko przegrałem, a brakowało mi tylko 10 euro :?

D 2

dybek61

Użytkownik
i4poker
Dostałem kase 5 ojro i wszędzie gdzie chcę zagrać jest tylko gra wirtualna.Co mam zrobić aby zagrać za ten promocyjny bonus

afrance 0

afrance

Użytkownik
Dzisiaj o 18.15 freeroll tylko dla Polski. Do zgarniecia 200E. Hasło wejsciowe do turniju to: Imie osoby uwidocznionej na banktocie 50zł

Do góry Bottom