>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

5e freebet interweten

zomber 9

zomber

Użytkownik
Freebet

Regulamin promocji:
Akcja promocyjna obowiązuje od godz. 14:00 CET w dniu 19.06.2009 do godz. 12:00 CET w dniu 22.06.2009.
Bonus zostanie przyznany w chwili zawarcia pierwszego zakładu pojedynczego na zwycięzcę Wimbledonu 2009 (Men) w czasie obowiązywania promocji. Klient może otrzymać tylko jeden raz zwrot części stawki w maksymalnej wysokości €5. W przypadku niższej stawki niż €5, klient otrzyma zwrot w wysokości stawki.
Bonus zostanie dopisany do konta Interwetten po zawarciu zakładu. Interwetten zastrzega sobie prawo do zakończenia promocji w dowolnym momencie jej trwania. Dochodzenie swoich praw na drodze sądowej jest wykluczone.
Interwetten zastrzega sobie prawo do wykluczenia niektórych klientów z udziału w promocji.

K 18

klakson

Użytkownik
Trzeba powiedzieć że firma Interwetten nie wysiliła się bonusowo ???? Kiedyś wypłaciłem z tej firmy spore pieniądze ale w chwili obecnej bukmacher ten jest dla mnie umarły

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Interwetten to jedno wielkie g***o.
Nikomu nie radzę wpłacać tam żadnych pieniędzy. Z pośród kilkunastu buków internetowych z których miałem okazję korzystać (bwin, bet-at-home, unibet, betway, bet365, betsson, expekt, tobet, betsafe, centrebet, pinnacle, gamebookers, betgun, ladbrokes) tylko w tym niemieckim szajsie miałem jakiekolwiek poważniejsze kłopoty i od tamtej pory omijam go szeeeerokim łukiem. I wszystkim radzę postępować podobnie :]

Do góry Bottom