Witam,
postaram się prowadzić tutaj temat z moim systemem, który kiedyś przyniósł mi zyski na poziomie 1500zł/msc. Niestety byłem zmuszony rok temu wszystko wypłacić i od tamtego czasu nie grałem u bukmachera. Chcę to zrobić znowu, poniżej opiszę jak gram. Trzymajcie kciuki.
1. Zaczynam od 35 pln wpłaty.
2. Kurs kuponu - min. 2 (może to być singiel albo ako, nie ma znaczenia)
3. Stawkowanie:
Przy 5-ciu prograch progresji mamy już na tyle bezpieczną sytuację, że możemy dalej cisnąć aż 1j będzie równa 50 pln czyli na koncie około 1550 pln.
3. Jeśli ugramy 1550 pln to każdy kolejny kupon wygrany daje 50 pln zysku co daje około 1500pln/msc. zysku (jeśli wszystkie trafimy).
Można też rozegrać to na 6-7 progów progresji, ale nie będą one potrzebne jeśli tylko nie stracimy głowy i nie staniemy się zbyt pewni.
Start 06.08
Jeśli skuteczność kuponów będzie wynosiła 50%, zakładając 1 kupon dziennie to zajmie to około 150 dni.
Czy jest ktoś chętny żeby grać razem ze mną? (niski koszt wejścia)
Jeśli tak to możemy razem dobierać typy i dzięki temu zwiększyć skuteczność, czekam na info.
postaram się prowadzić tutaj temat z moim systemem, który kiedyś przyniósł mi zyski na poziomie 1500zł/msc. Niestety byłem zmuszony rok temu wszystko wypłacić i od tamtego czasu nie grałem u bukmachera. Chcę to zrobić znowu, poniżej opiszę jak gram. Trzymajcie kciuki.
1. Zaczynam od 35 pln wpłaty.
2. Kurs kuponu - min. 2 (może to być singiel albo ako, nie ma znaczenia)
3. Stawkowanie:
- na początku gram na 3 progach progresji więc dzielę bankroll na 7 (w tym momencie to jest 5) i gram 5 - 10 - 20.
- gdy stawka początkowa zbliży się do 20 pln dodaje kolejny próg progresji żeby było bezpieczniej i gram 1j-2j-4j-8j. czyli krótko mówiąc dzielę bankroll na 15 i to jest stawka początkowa (będzie to przy wielkości bankrollu około 140 pln)
- gdy stawka początkowa zbliży się po raz kolejny do 20 pln znowu dodaje już 5 próg progresji, która wtedy wygląda 1j-2j-4j-8j-16j czyli dzielimy bankroll na 31 części (wielkość bankrollu około 300pln)
Przy 5-ciu prograch progresji mamy już na tyle bezpieczną sytuację, że możemy dalej cisnąć aż 1j będzie równa 50 pln czyli na koncie około 1550 pln.
3. Jeśli ugramy 1550 pln to każdy kolejny kupon wygrany daje 50 pln zysku co daje około 1500pln/msc. zysku (jeśli wszystkie trafimy).
Można też rozegrać to na 6-7 progów progresji, ale nie będą one potrzebne jeśli tylko nie stracimy głowy i nie staniemy się zbyt pewni.
Start 06.08
Jeśli skuteczność kuponów będzie wynosiła 50%, zakładając 1 kupon dziennie to zajmie to około 150 dni.
Czy jest ktoś chętny żeby grać razem ze mną? (niski koszt wejścia)
Jeśli tak to możemy razem dobierać typy i dzięki temu zwiększyć skuteczność, czekam na info.