rejestrujemy sie na
http://www.blackjackballroom.com/ i mamy free play. do dyspozycji 500 euro/$. To co ugramy ponad ta kwote mozemy przelac na normalne konto, wplacic 20$ obrocic 30x i wyplacic. Podobne zasady jak na platinum play.
Należałoby dodać, że mamy na to tylko 1 godzinę :zoltakartka:
Ponadto maksymalna kwota jaką można wyciągnąć z tego bonusa to 200 Euro, więc jak już się zdecydujecie grać to nie szarżujcie za bardzo. :jezora:
Edit
Rozegrałem prawie całą godzinę na ruletce cały czas na zakładach po 140$ (tyle maksymalnie można było postawić na dwie tercje stołu - 2*70). Miałem ponad 700 po jakichś 15 minutach więc kliknąłem na przycisk dający możliwość wczesniejszego zakończenia. Okazało się, że nie miałem zrobionego obrotu więc grałem dalej co kilka minut sprawdzając czy juz wystarczy (momentami na koncie było już 900 dolców). Po ok 40 minutach kiedy zostało mi ok 600 pomyslałem sobie, że zadowlę się tą stówką ponad przyznane 500 i dla takiej sumki obrót już wystarczy (jakieś 120 spinów po 140 każdy, razem ok 17 tyś!!!). O dziwo to nie wystarczyło! Potem była seria trzech zer i na tym koniec.
Promo niesprawdzone, naciągane z lewym softem. Nie polecam. Jak macie inne zdanie, Wasza sprawa. Jak dla mnie szkoda było czasu.