>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 USD ZA DARMO!! BEZ SKLADANIA DEPOZYTU!!!

Status
Zamknięty.
S 0

screen

Użytkownik
Swietna oferta (sprawdzone).
wystarczy sie zarejestrowac i daja za nic 50 dolarow (a tak dokladnie to daja rownowartosc 50 dolarow w walucie euro).

Radze sie pospieszyc poki jeszcze nie zablokowali tego dla Polakow (narazie daja wszystkim), kazdy jeden dostaje.

nizej podaje link na ktorym jest dokument microsoft word spakowany przez winrara, w ktorym jest instrukcja jak sie rejestrowac kroczek po kroczku (rejestracja przebiega w jezyku angielski) ale nawet jesli ktos nie zna tego jezyku to spokojnie sie zarejestruje za pomoca tej instrukcji.

a pozniej gdy ktos juz bedzie chcial obstawiac mecze za te pieniadze to ich strona bukmacherska jest po polsku

Pieniadze mozna wykorzystaywac m.in. na obstawianie meczow (bukmacherstwo), lub np na gry z kasyna.

Dobra teraz ten link 50 USD za darmo
Podam jeszcze na wszelki wypadek ten sam dokument (to samo co w tym powyzszym linku) tylko umieszczone na innym serwerze jakby ktorys szwankowal
50 USD za darmo

tomazo 0

tomazo

Użytkownik
Primo - coś mi się nie ściąga.
Secundo - podaj więcej informacji jak np. nazwa buka, co trzeba złożyc (czy skan dowodu itd) i dlaczego dokument word wazy.... 745 kb.

Nie wiem jak wam, ale niestety śmierdzi mi tu na kilometr jakimiś wirusami...

Obym się mylił.

shon19 40

shon19

Użytkownik
Było już. Promo związane z Party Poker. Jeden użytkownik forum już je tutaj rozreklamował nawet za bardzo już zaczął reklamować.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Jak koledzy napisali już było! screen sprawdzaj dokladnie wszystko,a nie co dorwiesz to rzucisz, bo ostrzezenie otrzymasz za powtarzanie promocji zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom