>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

50% od depozytu w Betot.com

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Witam czy może ktoś powiedzieć cos więcej na temat tego bonusu w buku www.betot.com ile maksymalnie można go dostać chodzi mi o sumę bo minimalny depozyt kwalifikujący się do bonusu jest 200$ lub 150euro a maksymalny jaki jest chodzi mi o bonus.
Czy ktoś wogule kożystał kiedyś z usług tego buka i czy jest to coś wypłacalne
pozdrawiam i proszę o odpowiedzi;)
Aha i jeszcze jakie są warunki obrotu tego bonusa

spike761 37

spike761

Użytkownik
No ja bym tam wiekszej sumy za nic nie wpłacił ???? Tego rodzaju buki nawet jak dostaniesz bonus to regulamin zmieniac obrotu...itp. Juz to gdzieś przerabiałem ???? ???? nawet 10$ szkoda,a co dopiero 200$ ???? :jezora:

ester 87

ester

Użytkownik
Nie wiem skąd te oskarżenia spike. BetOt to stosunkowa nowa marka, ale na zagranicznych forach ma już w miarę pozytywną opinie. W rankingu SBR mają C i możliwe, że wkrótce ocena wzrośnie, bo póki co nie było z nimi kłopotów. Są powiązani z betphoenix.com, które jest już marką uznaną. Raczej nie powinno być problemów z wypłatą. Warunki obrotu są na stronie, 12x obrót, ale nie wiem po jakim kursie, najlepiej zapytać supportu jeśli ktoś planuje tam grać.

Spike rozumiem podejrzliwość do nieznanych buków, ale jeśli nic nie wiesz o danym bukmacherze to po co się wypowiadasz? Każda nowa firma zasługuje na kredyt zaufania, a póki co betot nie robił nikomu żadnych problemów, więc nie ma co panikować i straszyć ludzi.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Zwracam honor ???? Sprawdziłem firme dokładniej i ma dosyc dobra opinie ...

a wypowiedz była taka , bo juz kiedys do podobnie wygladajacej firmy wpłaciłem dostałem bonus ... i pozniej zrobiłem wymagany obrot , zleciłem wypłate , a cofneli ja , bo zmienili regulamin obrotu. i były małe problemy , ale jakos sie udało ????

Do góry Bottom