J 0 juzwiakp Użytkownik Styczeń 3, 2007 #1 Wingows "The $5 will be credit to your account automatically within up to 2 hours."
T 0 tyraxx Użytkownik Styczeń 4, 2007 #3 Wingows "The $5 will be credit to your account automatically within up to 2 hours." Kliknij aby rozwinąć... aktualne to jeszcze?
Wingows "The $5 will be credit to your account automatically within up to 2 hours." Kliknij aby rozwinąć... aktualne to jeszcze?
K 0 kerek Użytkownik Styczeń 5, 2007 #4 nooo ja chyba sie wczoraj rejestrowalem, i mi dzis przyznali o 20 ( a moze i dzis w poludnie sie rejestrowalem, nie pamietam ) mialem i przegralem: D
nooo ja chyba sie wczoraj rejestrowalem, i mi dzis przyznali o 20 ( a moze i dzis w poludnie sie rejestrowalem, nie pamietam ) mialem i przegralem: D
J 0 juzwiakp Użytkownik Styczeń 8, 2007 #7 Nie zapomnijcie o dokończeniu rejestracji REAL MONEY PLAYER (dane osobowe - zakładka Cashier)
S 0 spowen Użytkownik Styczeń 8, 2007 #8 a ja gdy klikam create new account to nic sie nie dzije i moge tak klikac do rana ???? ))
B 0 banned123 Użytkownik Styczeń 8, 2007 #9 potwierdzam bonus doszedl :mrgreen: We have credited your account with Wingows $5 FREE Bonus, which can be used to play at Wingows Poker Money Tables & Tournaments.
potwierdzam bonus doszedl :mrgreen: We have credited your account with Wingows $5 FREE Bonus, which can be used to play at Wingows Poker Money Tables & Tournaments.