>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5$ no depsoit znowu od marcina :)

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Hi I found this bonus hopes you will like it

I waited about 24 hours and to get this bonus you need to be 18age and to confirm it send ID copy

IMPORTANT

Use BONUS CODE : PokerLT

couse Only this code is good to get $5 bonus

RedjackPoker.com

promo znalezone na zagranicznej stronie.nie potwierdzone.

And after registration just send your USERNAME and COPY of ANY ID DOCUMENT to [email protected]

S 1

stevefrancis

Użytkownik
To jest outsourcing. Poker room nie oferuje zadnych promocji no deposit. Tylko osoba jakas tam trzecia - jak narazie nie mam zaufania zeby slac ID pod jakies maile niezwiazane bezposrednio z poker roomem wiec jak ktos jest na tyle zdesperowany to niech sprawdzi te promocje ????
Pozdrawiam

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Również widziałem to promo na paru zagranicznych stronach, tak więc można zobaczyć o co w tym chodzi.
PS. O jakie ID chodzi?

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
To jest outsourcing. Poker room nie oferuje zadnych promocji no deposit. Tylko osoba jakas tam trzecia - jak narazie nie mam zaufania zeby slac ID pod jakies maile niezwiazane bezposrednio z poker roomem wiec jak ktos jest na tyle zdesperowany to niech sprawdzi te promocje ????
Pozdrawiam
Spróbuj wejść na stronę z adresu email, to powinno rozwiać Twoje wątpliwości. Promo aktualne ale trzeba być użytkownikiem www.pokerlt.com żeby dostać kasę bo to ta strona jest sponsorem.
ID to Identity Card czyli dowód tożsamości.

F 0

fanatykpl

Użytkownik
Zadziwija mnie ludzie co za 10 zł skan dowodu są wstanie wysłać ... Te 5$ to spokojnie można ugrac we freerollach , dziennie jest przynajmniej kilka wrtościowych ..

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Zadziwija mnie ludzie co za 10 zł skan dowodu są wstanie wysłać ... Te 5$ to spokojnie można ugrac we freerollach , dziennie jest przynajmniej kilka wrtościowych ..
Może i zadziwiaja ale co w tym takiego wysłac skan dowodu jeżeli dobrze zasłonisz numer dowodu i zostawisz ino dane które podajesz przy rejestracji nie widze zadnego ryzyka płynącego z tej promocji ????

Do góry Bottom