>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5 $ na pokerka

bodi 70

bodi

Użytkownik
http://www.wingows.com/ daja 5 $ na gre w pokera dopisuja do 24 h po rejestracji

sorki zauwazyłem teraz ze temat był juz , ale za bardzo nikt go nie podjał więc pzreoczyłem ja ugrałem u nich 111 $ i wypłacilem na moneybokers, mozna zawsze sporowac

rykos 0

rykos

Użytkownik
&quot;Bonus can only be cashed out in conjunction with min deposit of $50.&quot;

Czyli ze trzeba wplacic 50$ najpierw T.T.

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
firma wygląda na solidną więc jedziemy bodi, z koksem ????
byle nie żadali depozytu chociaz jak nawet to niewielkiego
dzieki ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
&quot;Bonus can only be cashed out in conjunction with min deposit of $50.&quot;

Czyli ze trzeba wplacic 50$ najpierw T.T.
wypłacałem to ok. 2 tyg. temu bez depozytu chyba , że ostatnio za duzo starcili na tm bonusie i zmienili zasady

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Na to wpadłem Watsonie, tylko mi jeszcze powiedz jak, mam to zamienić, żeby dało się wypłacić albo chociaż kurde, zagrać w pokerka za to ...

yako 0

yako

Użytkownik
Only one $5 No Deposit Sign Up Bonus per household is allowed.
Please note you are only allowed to hold one account with Wingows.com.
The $5 bonus will be reversed from your account in the event of you not playing a real money poker game on Wingows.com within 30 days from account registration.
Wingows.com reserves the right to withhold payment of this Bonus.
Abuse of this Promotion will be deemed at the sole discretion of Wingows.com and will result in all accounts of the player being locked.
In the event of any disputes, all decisions of Wingows.com will be final.
Wingows.com reserves the right to exclude players from the $5 No Deposit Sign Up Bonus and reserves the right to withdraw this offer without notice.
Ale w regulaminie promocji nic nie pisze o depozycie wiec chyba wszystko powinno byc ok z wyplata ......

Ja wlasnie sciagam softa i zobzce co da sie z tym zrobic...

Chyba ze cos przeoczylem...

Do góry Bottom