Na szczęście nie ma strajku więc będzie 5 kolejka SerieA
Pora na krótki preview najbliższej kolejki.
VS
PALERMO - LECCE
Typ : Palermo @ 1,60 Unibet 2:2
W poprzedniej kolejce chyba jako jeden z nielicznych nie skreśliłem zespołu Palermo w meczu z Juventusem. Wkońcu udało się zgarnąc komplet pkt zespołowi z Sycylii. Kolejny mecz to spotkanie u siebie z Lecce.Faworytem dla mnie bezsprzecznym są gospodarze. Jak pisałem przy okazji ostatniego meczu dobrze gra Javier Pastore. Wkońcu strzelił też bramke, ponadto ponownie nie dopisało mu szczęście bo trafił kolejny raz w słupek tak jak w meczach z Interem czy Spartą Praga. Do zespołu po urazie wrócił już Fabrizio Miccoli. W meczu z Juve nie musiał nawet wstawac z ławki bo koledzy poradzili sobie bez niego. Teraz sądze, że istnieje szansa by już zagrał. Na ten moment Palermo bez żadnych urazów. Lecce z kolei gra słabo i nie ma też wyników, bo Palermo mimo iz brakowało punktów to z gry mogli miec nadzieje na to iż przełamanie wkońcu nastąpi. W tym meczu widze zwycięstwo Palermo i tyle
VS
AS ROMA - INTER MEDIOLAN
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,70 Unibet 1:0
Długo się zastanawiałem czy zagrac na Inter czy opcje BTS. Wybrałem jednak oba strzelą. Po pierwsze w bramce Romy stanie Lobont. Po drugie w defensywie zabraknie Mexesa i Riise no i rzecz jasna bramkarza Julio Sergio bo dlatego Lobont będzie w bramce. No i po trzecie Roma powinna zatakowac rywala bo w ostatnich meczach już grają troche lepiej, ale a to sędzia wypaczy wynik meczu, a to zabraknie szczescia jak przeciwko Bologni kiedy stracili gola w samej końcówce. Mówiąc wypaczy wynik meczu mam na myśli ich potyczke z Brescią kiedy to sędzia wyrzucił Mexesa z cz.kartką kiedy ten zdaje się że nie faulował i dał karnego Brescii, a potem za ewidentne zagranie ręką nie podyktował nawet karnego dla Romy! Roma więc musi atakowac by wkońcu wygrac jakiś mecz bo robi się lipa. A braki w formacji defensywnej to dobra wiadomośc dla Eto'o, który jest w świetnej dyspozycji. Jego akcje na lewym skrzydle i skutecznośc pod bramką rywali może imponowac. Ponadto w Interze zabraknie w tym meczu Javiera Zanetti, który dostał wolne i Samuela z powodu kontuzji. Dla mnie oba strzelą to dobra opcja
----------------
Tak z innych meczów jak jeszcze sobie kminiłem to wyszła mi
wygranaFiorentiny @1,95 Unibet. A to dlatego, że Parma przyjedzie bez Giovinco bo ten narzeka na uraz.
Kompletnie odpuszczam mecz
Milanu z Genoa. Genoa powinna była wygrac w środe z Fiorą ale liczne ich ataki zatrzymywały się na niesamowicie dysponowanym bramkarzu Frey'u. A Milan różnie się spisuje i ciężko wyczuc czy wygra czy nie. Ja odpuszczam.
Sampdoria u siebie zawsze groźna. Wraca Cassano więc i powinny paśc gole. Po drugiej stronie wciąż bez wygranej
Udinese, jednak z Bologną mieli sporo okazji do strzelania bramek, a przegrali 1:2. Di Natale kontra Cassano to powinno byc zwiastunem
BTS@1,67 lub
Overa@ 1,80 i te typy mam w głowie w kontekście tego meczu.