>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

5 kolejka Serie A [24.09.11 - 25.09.11]

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster

Kursy: Betclic

14 - to aktualne miejsce Mistrza Włoch - zespół AC Milan. 16 - to miejsce innej drużyny z Mediolanu - Interu. Faworyci, a zarazem potęgi serie A grają fatalnie. Osoby które na nich stawiali do tej pory musiały zanotować pokaźne straty. Inter jeszcze w tym sezonie nie wygrał! We wtorek &quot;musiał&quot; wygrać z beniaminkiem, a uległ 3-1! W sobotę Inter jedzie do Bolonii, która pierwsze punkty w tym zdobyła wczoraj w meczu z Juventusem (1-1). Kurs 2.00 zachęca do grania, ale gra na boisko zespołu z Mediolanu już nie...
Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy

phobos 26

phobos

Użytkownik
AC Milan - Cesena
Trzeba przyznać, że cieszący się szerokim gronem kibiców Milan nie zaimponował początkiem sezonu. Zdobyli zaledwie dwa na dziewięć możliwych punktów, przegrywając 1:3 z Napoli i remisując 2:2 z Lazio oraz 1:1 z Udinese. Trzeba przyznać, że są to praktycznie sami godni Milanu rywale, którzy zakończą sezon w czołówce tabeli, no ale pewnie nie tego się wielu z nas spodziewało. Przyszedł czas na spotkanie ze &quot;słabiutką&quot; Ceseną, która jako jedyna nie zdobyła ani jednego punktu. Po prostu nie wierzę w to, by mieli urwać choć 1 punkt Milanowi. W końcu nadarza się lżejszy rywal, więc moim zdaniem wypadałoby dać otuchę dla wiernych kibiców i wbić &quot;ze dwa gole&quot;.
Moje propozycje na to spotkanie:
AC Milan @ 1,35
AC Milan (-1) @ 2,00
Czyste konto - Milan @ 1,85

Bologna - Inter Mediolan
Łzy płyną patrząc na grę i wyniki Interu. Nie mam zamiaru pisać historii o wielkich przełomach i czasie na wygraną, bo wiemy jak to się do tej pory kończyło. Wprawdzie przeciwnik, za przeproszeniem, słaby, to nie widzę tu specjalnych atutów dla żadnej drużyny. Obstawiałbym na bezbramkowy lub bramkowy remis. Chociaż osobiście życzyłbym Interowi wygranej na lekkie podbudowanie nastrojów, ale co będzie to okaże się na boisku.
Moje propozycje na to spotkanie
Under 2,5 goals @ 1,80
Kursy podane z Betclic, nie sprawdzałem czy gdzieś są większe/mniejsze.

duo 303

duo

Użytkownik
-

Napoli - Fiorentina

Ostatnio Fiorentina dała zarobić to i dziś niech będzie podobnie. Różnica jest taka, że dziś spodziewam się iż to Fiorentina będzie wyciągać piłkę ze swojej siatki. Napoli ostatnio przegrało 0:1 z Chievo ale niech to nikogo nie zmyli. Gracze z Neapolu zagrali tam bardzo rezerwowym składem. Wcześniej grając podstawowym składem pokonali Milan 3:1 (dom), zremisowali z City 1:1 (wyjazd) oraz Cesenę 3:1 (wyjazd). Fiorentina natomiast odniosła dwa zwycięstwa nad Bologną oraz Parmą ale obie drużyny są poprostu słabe, a także oba mecze rozgrywane były we Florencji. Gdy przyszło się zmierzyć z silniejszym rywalem i to na wyjeździe to już była porażka (0:2 z Udinese). Dziś rywal jeszcze trudniejszy niż Udinese. Napoli w przeciwieństwie do spotkania z Chievo zagra dziś najsilniejszym składem na z Cavanim na czele.

TYP: Napoli -1.5
KURS: @3.35
STAWKA: 5/10​

S 408

swergoc

Użytkownik
Chyba ciężka kolejka do obstawiania, bo zbyt wiele osób się nie kwapi do pisania analiz. Na początek jedno zdanie prologu: jest Ranieri, jest zwycięstwo. Ledwo przyszedł, a zespół Interu bez problemu ograł na wyjeździe Bolognię. Rywal słaby? Tak, ale na pewno nie słabszy od Novary, z którą Inter przegrał.
Ostatnio kompletnie nie idzie mi typowanie włoskiej ligi, ale zauważyłem pewną prawidłowość (mówię o sobie), że im bardziej się interesuję jakąś ligą, tym gorzej idzie jej typowanie. Ale może będzie lepiej. Do rzeczy:

Siena - Lecce
Pojedynek dwóch drużyn, które w ostatnich latach dosyć często goszczą w Serie A, jednak zwykle toczą boje w dole tabeli. Lecce jest zespołem, który słynie z tego, że często zdobywa punkty w najmniej oczekiwanych momentach. Potrafią urywać punkty mocniejszym rywalom. Siena to w tym sezonie beniaminek, który zapewne będzie walczył o utrzymanie.
Początek sezonu mocno przeciętny dla obu drużyn. Siena 2 remisy na wyjeździe i porażka u siebie z Juventusem. Lecce dwie porażki u siebie i zwycięstwo na wyjeździe z Bolognią.
Ja osobiście stawiam w tym meczu na gości. Faworytem rzecz jasna nie są, ale kurs bardzo zachęca do postawiania na nich (4,00-4,30). Kursy na Sienę spadają, a na Lecce rosną. Dla mnie to dobrze.
Przeanalizowałem potyczki tych zespołów z Serie A. Co wywnioskowałem? Drużyny grały ze sobą 8 razy. Siena wygrała tylko raz! A było to w ich pierwszym pojedynku w Serie A... 4 razy padł remis, trzykrotnie wygrywało Lecce (z czego dwukrotnie na wyjeździe!).
Forma i piłkarska siła obu zespołów, w mojej ocenie, jest w tej chwili bardzo podobna. Uwzględniając H2H, uważam, że warto stawiać na gości w tym meczu, chociaż remis jest również bardzo prawdopodobną możliwością.
Moje propozycje:
2-4,33 lub X-3,25 (Bet365, na Pinnacle można znaleźć jeszcze wyższe kursy na Lecce).
X2-1,80
2DNB-3,00⛔⛔⛔ nie nadaję się na typera ligi włoskiej...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom