JEstem, Jestem ???? Żadne wczasy mi nie grożą ????
Burton - Derby
Dzisiaj Burton na Pirelli Stadium rozpocznie piątą kolejkę
Championship. Przyjeżdżają do nich piłkarze Derby County. Burton po czterech kolejkach ma na swoim koncie cztery punkty, jak dotąd ulegli 4:3 Nottingham, 2:1 Bristolowi, Wygrywali z Sheffieldem 3:1 i remisowali z Blackburn 2:2. Mały ból głowy ma menedżer gospodarzy Nigel Clough który dzisiaj nie będzie mógł skorzystać z Flanagana, Mousinho oraz Butchera. Zestawienie linii defensywnej nie będzie wobec tego takie łatwe. Pomiędzy tymi drużynami odbyły się już cztery pojedynki jednak były one tylko
towarzyskie przed sezonowe jednak wszystkie cztery wygrywały popularne Barany. Dzisiaj przyjeżdżają by rozegrać pierwszy oficjalny mecz w lidze, zespół prowadzi Nigel Pearson znany i lubiany szkolenowiec. Ma do dyspozycji w swoim zespole niezłych napastników którzy w tym sezonie jeszcze nie potrafili pokazać swoje potencjału, jak dotąd żaden z nich nie wpisał się na listę strzelców a przypominam mamy dotyczenia z Bentem, Blackmanem, Martinem, Russellem czy Camara. Znanym dobrze piłkarzom którzy nie potrafią wpisać się na listę strzelców udało się wypożyczyć Wilsona z Man Utd wobec tego ten zawodnik otrzyma zapewne szansę na pokazanie starszym zdecydowanie doświadczonym kolegom jak trafiać do siatki. A być może dzisiaj któryś z nich się w końcu przełamie. Dzisiaj w zespole Pearsona nie zobaczymy Johnsona, Forsytha oraz Hendricka.
Zwycięstwo Derby @@ 2.30 Otobet
Over 1,5 gola @@ 1.40 Otobet