>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 Kolejka Championship [28-29.08.2015]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

By Otobet
Przed nami piąta kolejka Sky Bet Championship, Wiele ciekawych spotkań czeka nas w tej kolejce już w piątek Blackburn podejmie Bolton to będze mecz walki,W sobotę o 13:05 Derby podejmuje Leeds kolejne spotkanie w którym zobaczymy sporo akcji i ofensywnego futbolu.Nottingham podejmie Walijski Cardiff i wiele innych ciekawych spotkań:!:. Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy.​

R 2

radekmiazek

Użytkownik
Blackburn-Bolton
TYP: UNDER 2,5 gola na mecz
Kurs: 1,80 William Hill
Witam Forumowiczów, wybrałem do analizy i wytypowania spotkanie pomiędzy dwiema mocno wyrównanymi drużynami. W spotkaniu, które zainauguruje 5 kolejkę Championship zmierzą się ze sobą Blackburn z Boltonem.
Początek sezonu dla obydwu ekip wydaje się być niezbyt korzystny, oba zespoły zgromadziły w przeciągu 4 spotkań jedynie 2 punkty, co daje im w tabeli 22 miejsce Blackburn i 23 miejsce Bolton. Statystyka bramek dla Blackburn to 3:5(strzelone:stracone), zaś dla Boltonu 1:5. Obie drużyny wciąż bez zwycięstwa w tym sezonie.
Spodziewam się w piątek pojedynku bardzo wyrównanego. Dla obu zespołów bardzo ważne jest zwycięstwo, jak i poprawa gry w defensywie po nieudanym starcie. Wynik według mnie oscylować będzie w okolicach remisu 1-1, podejrzewam, że dwie bramki w tym spotkaniu to maksymalna liczba jaka może paść, stąd też typ na UNDER 2,5.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Blackburn - Bolton (0-0)
Typ: Blakburn DNB 1,43 ▶ zwrot

Dodatkowo: Drużyna gości strzeli w pierwszej połowie- NIE 1,42 ✅
Zastanawiam się czy któraś z drużyn w końcu &quot;wyszarpie&quot; 3pkt ;].
Ani goście ani gospodarze nie są w najlepszej formie.
Bolton jak na razie z tylko jednym strzelonym golem, którego udało się zdobyć na własnym terenie. Szczerze mówiąc nie mam za bardzo pomysłu co może się dziś wydarzyć, jednak jeśli już ktoś ma wygrać to według mnie gospodarze.
Chyba że akurat ta kolejka zacznie się od niespodzianki.

Otrzymane punkty reputacji: +2
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Derby - Leeds
Obie ekipy zanotowały w lidze po cztery remisy, nie chlubna statystyka którą czas przerwać na korzyść którejś z ekip. Zdecydowanie lepiej z tych dwóch ekip podoba mi się styl Derby Clementa, liczę że zespół zacznie się zgrywać dobrze w bramce radzi sobie Carson. Natomiast zawodzi atak z Bentem czy Weimannem na czele, najważniejsze zę gracze dochodzą do pozycji strzeleckich liczę że odpalą i zobaczymy bramki w ich wykonaniu. W jutrzejszym spotkaniu na murawie nie zobaczymy Brysona, Buxtona i Hughsa. Clement jednak akurat na tych pozycjach ma kłopot bogactwa. Natomiast goście przyjadą osłabieni brakiem Bianchiego.
Zwycięstow Derby @@ 1.60 Otobet ⛔
Sheffield - Boro
Sowy podejmą jutro zespół Karanki Boro, obie ekipy mają po 5 pkt w ligowej tabeli o tyle co wynik zadowalający dla gospodarzy o tyle dla gości nie jest to powód do chluby zapowiadana była walka od początku tymczasem nie do końca wychodzi jest atak, jest pomoc natomiast w obronie jest zbyt wiele kłopotów liczę że Karanka to poukłada. W Sheffieldzie nie zobaczymy Loovensa, Westwooda, Dielna i Mielo. Natomiast Boro przyjeżdża bez Abelli i Baptisty.
Zwycięstwo Boro @@ 2.15 Otobet ✅
INNE TYPY :
Brentford - Reading dnb 2 @@ 2.20 Otobet ✅
Hull - Preston 1 @@ 2.05 Otobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
Z 8

zarny

Użytkownik
Witam po długiej przerwie i przeczekaniu pierwszych kolejek wracam do gry z moją drużyną będę umieszczał tylko typy z Charlton ???? To zaczynamy
Wolves - Charlton
w tamtym sezonie wilki walczyły o awans a drużyna gości to była 12 drużyna sezonu 2014/2015. W sumie po tym meczu będzie widać czy drużyna gości będzie miała ochote walczyć o awans lub baraże. Trener Luzano mówił że jego drużyna jedzie walczyć o 3 punkty. Drużyna wilkó może wydawać się słaba jesli ktos patrzy tylko na tabelę. Ja tutaj widzę fajny mecz.
Moje typy:
Dla odważnych wygrana Charlton @ 4.40 Expekt ( za pare złotówek)⛔
i mój typ Charlton z remisem @ 1.88 ⛔
Czekamy na jutrzejszy dzień Typy na Boro i Brentford od kolegi wyżej fajnie wyglądają W tamtym sezonie drużyny które walczyły o awans początek tego sezonu słabiutko. Myslę że obie drużyny powalczą o 3 punkty.
Pozdro
Początek czerwony aby było tak pieknie ???? kiedyś musiała wpaść przegrana szkoda że dzisiaj. Kolejny mecz z Rotherham.

ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Hull - Preston
Hull @2,05 Bet365 ✅ 2-0
Hull wygra do zera @3,00 Bet365 ✅ 2-0
Hull bez wątpienia będzie walczyło o powrót do Premier League. Ostatnio zanotowali bolesną porażkę na wyjeździe z Charlton (zwycięska bramka londyńczyków zdobyta w 98 minucie !). Tygrysy nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów w rozpatrywanym spotkaniu. Preston bez zwycięstwa ligowego w tym sezonie, bezpośrednie pojedynki na własnym terenie Tygrysy zawsze wygrywały i to do 0. Sądzę, że dzisiaj podtrzymają tę serię.

Otrzymane punkty reputacji: +1
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Bristol City - Burnley (1-2)
Typ: BTS- TAK 1,85 ✅
Dodatkowo: LB over 1,5 1,38 ✅
Drużyna gospodarzy jak na razie z jedną wygraną w lidze lecz nie z byle jaką. W ostatniej kolejce pokonali na wyjeździe ekipę Boro 0-1 co na pewno dla wielu było zaskoczeniem. Ekipa Burnley jak na razie, wnioskując po dotychczas rozegranych spotkaniach celuje w środek tabeli. Jak na razie z takimi wynikami nie mają co myśleć o powrocie do PL. Myślę że BTS powinien spokojnie wejść.
Huddersfield - QPR (0-1)
Typ: QPR DNB 1,95 ✅
Dodatkowo: LB over 2,5 1,75 ⛔
Drużyna gości zdobędzie bramek: LB over 1,5 2,25 ⛔
Ostatnie trzy spotkania gospodarzy to remisy, każdy 1-1. QPR natomiast strzela w każdym meczu przynajmniej dwie bramki. Wygrana z wilkami na wyjeździe aż 2-3 oraz zwycięstwo z Rotherhamem u siebie 4-2 dają nadzieje na kilka bramek w dzisiejszym spotkaniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom