Werder Brema - VfL Wolfsburg
Bardzo ciekawe spotkanie nam się szykuje. Wilki ostatnio dostały ostatnio mocno po dupie od BVB u siebie, aż 1:5, ale spokojnie ostatnie 20-30 minut sobie dreptali więc zmęczeni na pewno nie są, no ale szczerze czym oni mają być zmęczeni w
LM i
LE przecież nie grają :grin:. Wolfsburg przez trzy kolejki nie stracił żadnej bramki, ale przyjechało BVB i wbiło im, aż pięć. Szansa na rehabilitację już w tą sobotę. Werder, ostatnio hmm coś tam szło, typowałem ich ostatni mecz, grali z Mainz(typ over 1,5 Mainz) i co, do 87 minuty wydawało się, że będzie wtopa, Werder wygrywał 1:0, a tu nagle wspomniana 87 minuta wyrównanie, i 92 minuta gol na 1:2. A czy wspomniałem, że strzelec gola z 92. minuty to najniższy chłop na boisku, ma zaledwie 165 cm wzrostu, a mimo to trafił głową? Nie? To wspominam. Co tu dużo mówić Zielono-Biali, są w tragicznej formie, byli by sami na dole tabeli, ale widać gracze z Gelsenkirchen są przyjacielscy i razem z nimi się tam się okupują. No, ale wrócimy do meczu, jakby tego było mało, zwolnienie trenera przed ostatnią kolejką, dużo graczy kontuzjowanych. Wilki potrafią grać z tą drużyną o czym świadczy H2H. Chciałem tutaj grać BTS + Win Wilków, ale Werder ma straszne kłopoty w ataku, ostatnio na szpicy zadebiutował 19-letni Ousman Manneh.
Dwa typy na to spotkanie, oczywiście ten drugi za mniejszą stawkę :
VfL Wolfsburg Win # 2,00 # Unibet 2:1
VfL Wolfsburg over 2,5 # 3,25 # Betsson 2:1
Borussia Dortmund - SC Freiburg
BVB w świetnej dyspozycji, kolejnemu rywalowi nie dali szans. Ciekawy mecz, każdy pewnie spodziewa się kolejnego pogromu, ciekawy jestem jakim składem wyjdą gospodarze, mecz z Realem już w najbliższy wtorek, niby trzy dni, cztery w sumie bo mecz wieczorem do regeneracji będzie, więc powinniśmy zobaczyć większość podstawowego składu. Thomas Tuchel w nadchodzącym spotkaniu nie będzię mógł skorzystać z usług Marca Bartry, Svena Bendera, Erika Durma czy też Marco Reusa. Christian Streich natomiast nie będzie mógł desygnować do gry Kempfa, Küblera czy też Laprevotta. Freiburg to drużyna której na początku tego sezonu tylko u siebie idzie, ale to może być taka bomba, bo tak jak wspomniałem mecz z Realem tuż tuż, goście wiedzą w jakiej formie jest BVB, również nie wspominają dobrze ostatnich meczy z nimi. Zamurują się i będą liczyć na kontry. Gospodarze mogą strzelić 2 bramki i dostać informacje od trenera, dobra teraz nie szarżujemy kontrolujemy wynik. I tak problemy z kontuzjami są, więc priorytetem jest mecz z Realem. Ja tutaj z uwagi własnie na ten mecz w
LM, dorzucam tylko BVB do dubla z meczem poniżej.
Borussia M'gladbach - FC Ingolstadt 04
Kurs taki wysoki na M'gladbach, u siebie, faktycznie ostatni ich mecz był słaby, ale u siebie to zupełnie inna drużyna, dodatkowo przyjeżdża zespół któremu nie idzie, nie ważne gdzie gra. Gram tylko czysty win, bo tak samo jak wyżej, trudny mecz w
LM się zbliża, w następnej kolejce zmierzą się z Barceloną u siebie. Ja jednak bym się tutaj skupił jednak na meczu ligowym, nie umniejszając Borussi, jedyne czego mogą szukać w grupie w
LM, to w meczach z Celticiem, City i Barca poza zasięgiem.
BVB # 1,20 3:1
M'gladbach # 1,69 2:0
AKO : 2,03 # Betsson
Mainz - Bayer Leverkusen
Mainz gra fajnie, strzela bramki, taki kurs na DNB, z Bayerem, które drugi mecz z rzędu nie wykorzystuje karnego, mogło być 3 punkty więcej, a tak Bayer ma 4 punkty po 4 spotkaniach. Dodajmy do tego zbliżający się mecz w
LM, z Monaco na wyjeździe. Wydawało się fajna grupa, no ale mecze u siebie trzeba wygrywać, szczególnie jak się w 15 minucie u siebie już 2:0 wygrywa, tak właśnie było w ostatnim meczu z CSKA, skończyło się 2:2 i stratą 2 punktów. Typ bardziej jest przeciw Leverkusen, są w słabej formie, muszą być podłamani ostatnią sytuacją i tymi karnymi. Mainz gra fajną piłkę, atut własnego boiska, grzech nie skorzystać z takiego kursu, bo moim zdaniem ten mecz to jest takie 60/40.
Mainz DNB # 2,09 # Betsson 2:3