>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 Kolejka 11.09-13.09

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy by Otobet
Już w piątek będzie pierwszy szlagier PSG podejmie Bordeaux, W sobotę świetnie zapowiada się spotkanie Lyonu z Lille. Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

nole 6,1K

nole

Forum VIP
PSG - BORDEAUX
bts @ 2,48 ! +++ Fortuna
Kurcze…taki kurs ?! Moim zdaniem to przegięcie…PSG nie straciło gola w ostatnich 6 spotkaniach. Jutro nie zagra Ibra oraz Pastore. Oczywiście to nie oznacza, że bardzo tracą na jakości, ale trochę z pewnością. Według mnie w końcu gola w lidze muszą stracić. Bordeaux w bezpośrednich pojedynkach często strzelało gola w Paryżu.Zdobyli bramkę w 17 meczach na 23 ! To dużo..nawet bardzo. Co prawda jutro ekipa granatowych zagra w dużym osłabieniu bo bez Jaroslava Plasila, Thomasa Touré, Grégorego Sertica, Cheicka Diabaté, Lamine Sané, Cédrica Yambéré oraz Clément Chantôme, ale za to wraca do drużyny najlepszy zawodnik i najlepszy strzelec czyli Wahbi Khazri. Gol dla PSG wydaje się oczywistością, jeśli nie strzelą to będzie z pewnością mega sensacja. Uważam, że mimo osłabień stać Bordeaux na bramkę. To dość nieprzewidywalna drużyna, która potrafi powalczyć z każdym. Oczywiście typ jest z serii raczej ryzykownych, ale według mnie po kursie 2,48 warto spróbować. Oczywistym jest również moja ulubiona opcja na ten mecz, a więc over 1,5 gola za 1,2 w Fortunie +++

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
PSG vs Bordeaux under 2,5 gola @2,05 bet365⛔
Walka stoczy się między dwoma underowymi drużynami bo ich śr. B/M wynosi zaledwie 1,8!!
PSG na pierwszym miejscu, z kompletem zwycięstw.
Strzelili 7 bramek w 4 meczach, a stracili uwaga ZERO.
A linia więcej niż 2 goli została przekroczona tylko raz, z Monaco.
A wiadomo że, to spotkanie było dość otwarte, gdyby Monaco się nie otworzyło może wymiar kary był by mniejszy...
Drużyna przyjezdnych zajmuję środek tabeli, a linia overa została przekroczona tylko raz w czterech dotychczasowych spotkaniach.
Na wyjazdach, odpowiednio ( 0:0 oraz 1:1 )...
Tak solidnie grającą drużynę w obronie jaką jest PSG będzie trudno ukuć w tym spotkaniu.
Tym bardziej że, skoro drużynie Monaco nie udało się strzelić nawet 1 gola.
Gdzie preferują dosyć otwartą grę, to czemu miało by się to udac drużynie Bordo która raczej gra kontrolny futbol.
Tak że, raczej nie powinni szarżować a skupić się na obronie, bo gra otwarta z takim rywalem zazwyczaj kończy się.....
Moim zdaniem dużo goli nie zobaczymy.

J 574

jaworek1988

Użytkownik
Monaco wtedy miało ciezki dwumecz z Valencia. Jak sie pozniej okazalo druzyna była w rozsypce. Kurzawa podobno rozmawial w sprawie odejscia, Martial też pewnie mial opcje odejscia do Manu. Tak to sie konczy jak zawodnicy maja co innego z tylu głowy. Moim zdaniem tacy zawodnicy nie powinni grac w ogole w meczu. Tak jak to było z De Bruynem. Jak De Bruyn rozmawial w sprawie kontraktu z Man. City to nie gral w jednym z ważniejszych meczu na początku sezonu z Schalke u siebie. Trener posadzil go na trybunach. Wynik? 3:0 dla Wolfsburga. Tacy zawodnicy wnoszą chyba złą atmosfere do druzyny. Wydaje mi sie, ze ciezko powiedziec cos o defensywie PSG po tym meczu z Monaco. Powodzenia

solucky 283

solucky

Użytkownik
Rzuca sie na pewno w oczy mala liczba rzutow roznych dla Paryzan - bodajze srednio 2 na mecz w obecnym sezonie, zas Zyrondysci bija ich srednio po 7.
W tym meczu to raczej gospodarze beda - przynajmniej na poczatku - rozdawac karty, potem gdy wynik sie otworzy prawdopodobnie na korzysc Paryzan, to goscie tez postaraja sie cos zaatakowac i jakies kornery powinny dla nich wpasc.

Na Betssonie mamy zaklad na +2,5 RR dla Bordeaux po kursie 1.80, ale na razie to tylko taka moja luzna propozycja na to spotkanie, moze potem cos konkretnego odnosnie tego typu napisze.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Lyon - Lille over 1,5 gola
Montpellier - St. Etienne gospodarze over 0,5 gola ++
AKO @ 1,96 ! przepadaka poprostu...nie warto nic grać na faworytów -
Polecam dziś zagranie takiego dubla. Ja ogólnie staram się wybierać opcje bardzo bezpiecznie. Nie lubie typów, które są podwyższonego ryzyka. Już wczoraj BTS w Paryżu był dość ryzykowny, ale jak widać Zyrondyści strzelili nawet dwa gole ! Jako pierwszy mecz dzisiejszego dnia odbędzię się spotkanie w Lyonie. Kluczową wiadomością dla Lyonu jest to, że do gry po kontuzji wraca najlepszy strzelec poprzedniego sezonu - Alexandre Lacazette. Gospodarze mają po 4 kolejkach 7 pkt. PSG wczoraj straciło punkty. Lyon u siebie w tym sezonie jeszcze nie wygrał. Czas to zmienić. Strzelili w dwóch meczach tylko 1 bramkę remisując i przegrywając. Lille strzeliło w 4 meczach tylko 1 gola. Straciło również tylko 1 gola ! Forma w gości zdecydowanie pod kreską patrząc jak się prezentowali w zeszłym sezonie. Mimo wszystko uważam, że Lyon jeśli chce zacząc walczyć o pozycję lidera ( Mistrz i tak jest oczywisty przed sezonem ???? ) to muszą dziś postrzelać. Nie wykluczam także bramki dla Gości, którzy w końcu powinni przełamać tą niemoc strzelecką.
Drugie spotkanie to druzyna Montpellier…niedawny Mistrz Francji. Aż ciężko w to uwierzyć patrząc na dzisiejszą ich grę… 4 mecze, 3 porażki, 1 remis, zero strzelonych goli. Gram ten typ trochę na zasadzie przełamania. Ciężko mi uwierzyć, że po 5 kolejkach nie strzelą gola. Goście dwa ostatnie spotkania w lidze wygrali, ostatnie mecze z Montpellier także na korzyść Zielonych. Dzisiaj jednak moim zdaniem gospodarze strzelą. Powinni przełamać fatalny początek.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Lyon - Lille
Lacazette strzeli @ 2,60 Unibet
Żałosny mecz Lyonu, szkoda że Lille tego nie wygrało. ⛔
Przed nami piąta kolejka we Francuskiej Lidze a drużyna Lyonu ma zaledwie 7 punktów. Choć ich sytuacja nie jest wcale najgorsza, to najważniejsze chyba jest to, że dość sporo tych bramek strzelają. Kurs na wygranie gospodarzy też moim zdaniem opłacalny, ale ja sobie wybrałem tutaj inny wariant. Alex będzie brany pod uwagę przy ustalaniu składu - tak powiedział trener. Co bardzo cieszy, choć ostatnio nie mógł cieszyć się z gry z powodu bólu pleców. Do tego przypominam że w zeszłym sezonie miał 27 bramek. A co najlepsze, z dzisiejszym przeciwnikiem ustrzelił trzy gole! Więc na pewno to pamięta, jak grał wtedy. Dwoił się, troił i robił z obroną Lille robił co chciał i nikt nie był w stanie go zatrzymać. Pomimo, że miał tam lekki uraz pleców ja tam mu zaufam, bo kurs taki to promocja. Nawet z lekkim urazem, Lacazette potrafi zdobywać bramki. Dobra wiadomość jest taka, że rzuty karne wykorzystuje Alex więc kolejny atut, ze zdobyciem bramki. Choć jeszcze dobra wiadomość dla mojego napastnika, żeby strzelił bramkę jest również taka, że w meczu z Lille nie zobaczymy Fekira. Który na prawdę genialnie się prezentował, mając 4 bramki na koncie. A mecz z Caen tylko uświadomił mi jakość i płynność tego zawodnika. Tak więc, jutro go i przez bardzo długi czas nie zobaczymy. Więc jeśli tylko Alex będzie grał od pierwszych minut, a sądzę że tak będzie, to myślę że to on będzie rozdawać karty w ataku Lyonu i przypomni nie tylko mi ale i kibicom jak się strzela. A na prawdę gość ma potencjał, uraz pleców jaki miał mnie nie zraża bo to mega siła w ataku która potrafi pokrzyżować mnóstwo szyków w obronie rywala. Dlatego gram na Alexa.

Otrzymane punkty reputacji: +10
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczoraj byliśmy świadkami kabaretu w Paryżu. Kabaret w wykonaniu bramkarzy przede wszystkim! Dawno takich jaj nie widziałem i tylu błędów na takim poziomie!
Sami zresztą obczajcie te gole haha
http://www.goalsarena.org/en/video/france-ligue-1/11-09-2015-paris-saint-germain-bordeaux.html

Lyon - Lille
Typ : Lyon @ 1,83 b365

Kluczową wiadomością dla Lyonu jest to, że do gry po kontuzji wraca najlepszy strzelec poprzedniego sezonu - Alexandre Lacazette. Gospodarze mają po 4 kolejkach 7 pkt.
Wg mnie jednak kluczową wiadomością jest zerwanie więzadeł krzyżowych pzrez Nabila Fekira w meczu towarzyskim Portugalia - Francja.
Cały tekst o tym tutaj -&gt; http://vivelaligue1.pl/czy-w-lyonie-istnieje-zycie-po-fekirze/
Fekir wygrał Lyonowi mecz z Caen przed przerwą na reprezentacje, 3 gole + asysta. Zachwycać się można było wtedy jego grą. Wobec jego absencji teraz musi odpalić Lacazette, w sensie musi bo początek sezonu w jego wykonaniu bardzo słaby.

Lyon jeszcze bez wygrane u siebie na Gerland. Teraz nadchodzi taka szansa. Lille widziałem w bodaj dwóch meczach w tym sezonie.W ofensywie ten zespół nie ma w ogóle potencjału, tak wynikało z obserwacji. Oby jednak defensywa Lyonu spisała się stabilnie a nie jak w starciach z Lorient i Rennes kiedy Umtiti robił babole, a także Yanga-Mbiwa nie był najpewniejszym punktem.

Lyon : Lopes - Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Bedimo - Ferri, Gonalons, Tolisso - Valbuena - Beauvue, Lacazette.
Lille : Enyeama - Civelli, Sunzu, Basa - Corchia, Balmont, Mavuba, Sidibé - Benzia, Guillaume, Bauthéac.

A co z jutrzejszymi meczami? Marsylia wygra? Monaco wreszcie czyste konto? Nad tym się zastanawiam, a Wy macie jakieś sugestie już?

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
A co z jutrzejszymi meczami? Marsylia wygra? Monaco wreszcie czyste konto? Nad tym się zastanawiam, a Wy macie jakieś sugestie już?
Ja bym sobie darował po takim kursie. Marsylia nie dość że gra w kratke, to na razie lepsze mecze wychodzą im w delegacji. Poza tym Bastia to nie ogórki i nie chłopcy do bicia, jutro też będą mieli swoje szanse i nie zdziwię się jak wyszarpią w najgorszym rozrachunku remis.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ja po wczorajszym popisie Lyonu nie ufam Marsylii. Nie zagrałbym czystej 1 na ich win. Uważam natomiast, że gola jutro strzelą. Przegrali ostatni mecz na wyjeździe...Trener odszedł, a dziś jak gola nie zdobędą to podejrzewam, że zacznie się jakiś &quot; lincz&quot; ze strony kibiców. Dla mnie bramka dziś dla gospodarzy to mus konieczny. Wczoraj zauważyłem inną ciekawą zależność...W ligue 1 bardzo, ale to bardzoooo rzadko padają gole w pierwszych 15-30 minutach. Czy nie macie też podobnego wrażenia ? Nie lubię grać underów, bo uważam, że to trochę oddawanie kasy w rece losu, ale z drugiej strony rozważe jeszcze tego typu zakłady na następną kolejkę. Odnosząc się Robson to meczu w Monaco to tak jak wspomniałem jak bym nie grał na brak gola ze strony gospodarzy. Być może to wejdzie, ale .... może być jakiś karny, jakaś czerwona kartka, jakaś ręką, jakaś bramka samobójcza .... itp. Według mnie poprostu jak jest sporo szans, że drużyna gola nie strzeli to takie mecze lepiej odpuścić.
Ja na dzisiaj wybieram dubla z golem dla Mersylii oraz over 1,5 gola w meczu Nantes z Rennes. No właśnie...Przecież ekipa Rennes zaczeła sezon spektakularnie...zajmują 3 miejsce w tabeli..grają bardzo ładną piłkę,a przede wszystkim w każdym meczu strzelili gola, a 3 wygrali. Myślę, że wygrać dziś może być trudno, bo Nantes ostatni mecz przegrało na wyjeździe bez gola. Bedą chcieli conajmniej strzelić gola przed własnymi kibicami i zawalczyć o wygraną. Nantes u siebie do tej pory wygrało dwa mecze domowe...po 1:0. Czas na stratę gola.
Marsylia over 0,5 gola
Nantes Rennes over 1,5 gola

AKO @ 1,71 !
+++
--------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48

Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ajaccio - Monaco
Zespół gospodarzy zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z zaledwie 1pkt, ich gra nie przypomina już zespołu sprzed roku niestety ale poznali Lique 1 z innej strony i widzą że będzie im bardzo ciężko o utrzymanie. Monaco również nie może być zadowolony z początku sezonu skupili się na walce w europejskich pucharach w lidze natomiast zgromadzili tylko 5pkt. Dzisiejsze zwycięstwo może ich mocno podbudować w ligowej tabeli jednak trzeba wywieź z Korsyki komplet punktów. W ekipie Monaco nie zobaczymy Moutinho i Costy. Natomiast Ajaccio zagra bez Toure i Gody.
Przewidywane składy:
Ajaccio (1-4-4-2): Maury - Sylla, Filippi, Brechet, Martinez - Ducourtioux, Moigne, Djokovic, Mayi - Dia, Pujol.
Monaco (1-4-3-3): Subasić - Fabinho, Raggi, Carvalho, Echiejile - Silva, Pasalic, Traore - Dirar, Traore, Shaarawy.
Zwycięstwo Monaco @@ 1.97 ✅ ✅

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Michy Batshuayi strzeli gola @2,25 bet365✅
Napastnik drużyny gospodarzy, Mitchy jak na razie z 2 golami na swoim koncie, tym samym jest najlepszym strzelcem...
Marsylia zagra z Bastii w 5 kolejce i powinna być tutaj faworytem, ale nie wolno zapomnieć że, mają tylko jedno zwycięstwo i 3 porażki!!
Dzisiaj muszą się spiąć i dać popis na własnym stadionie, a kto ma strzelać jak nie napastnik?!
W ostatnim meczu z Guingamp ( przegrany ) nie strzelił co prawda bramki ale miał okazję.
Bastia co prawda zaczęła całkiem db. sezon ale nie słynie ze szczelnej obrony, a dzisiaj czeka ich nie lada wyzwanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom