>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

40PLN - Man Utd - Chelsea - darmowy zakład LIVE

A 19

adzi0

Użytkownik
Witam!
Standardowo na &#39;większe&#39; mecze b365 się stara i daje darmowy zakład na żywo. Dodaję, bo nie wiem czy wszyscy wiedzą... Pozdrawiam.
&#39;W poniedziałek 26. sierpnia, w meczu kandydatów do tytułu mistrzowskiego, Man Utd podejmie Chelsea na Old Trafford. Aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz Man Utd v Chelsea, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 70 rynków na żywo będzie dostępnych w czasie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele, wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.&#39;

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Na moje oko to Chelsea WYGRA-ale to nie strefa typow-P Poniewaz nie ma min.kursu to mozna przed meczem postawic np Chelsea+3(handi) @1.045 za max-A live to juz do wyboru do koloru, jakis ciekawy kurs @4.0+ To zobaczycie juz na live ????
PS. u mnie w ofercie jest max 25euro-(Tu widzimy dyskryminacje graczy z Polski)

mati1908 20

mati1908

Użytkownik
Mogą odrzucić, bo takie prawo daje im regulamin tej promocji w punkcie 7.
7. Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, Bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe. Bet365 zastrzega sobie prawo do pobrania od klienta opłaty administracyjnej, aż do wysokości bonusu od depozytu, darmowego zakładu lub dodatkowej płatności na pokrycie kosztów administracyjnych. Zastrzegamy sobie również prawo do poproszenia klienta o dostarczenie dokumentacji wystarczającej, według naszego uznania, do potwierdzenia tożsamości klienta przed przyznaniem mu jakichkolwiek bonusów, darmowego zakładu lub ofert na ich konto.

pollo78 63

pollo78

Użytkownik
grałem tak dla jaj jak poprzednio dawali takie promocje i 2 razy nic nie odrzucili, z tym że ja grałem przed meczem np AH +0,5 a na żywo na wygraną drugich zwykłą 1

Do góry Bottom