>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

4 kupon w życiu ale pierwszy za wiekszy gelt (5 stówek) ,a (do wygrania 3500)

Status
Zamknięty.
A 0

adams87

Użytkownik
Prosze o opinie starych fachowców czy jest to dobry kupon.

wg.mnie wszystkie mecze oprucz jednego (Villareal:Bayern) sa pewne na 99%

Barcelona – Milan 1

Villarreal – Bayern Monachium 2

Inter – Trabzonspor 1

Benfica – Manchester United 2

cala 37

cala

Użytkownik
Prosze o opinie starych fachowców czy jest to dobry kupon.
wg.mnie wszystkie mecze oprucz jednego (Villareal:Bayern) sa pewne na 99%
Benfica – Manchester United 2
Ciekawe podejscie do bukmacherki,mam taka rade : nigdy nie sugeruj sie tym co powiedza inni bo inaczej nigdy nie zaczniesz na tym zarabiac.
Niewazne ktory to kupon w twoim zyciu ,zasada w bukmacherce jest zawsze taka sama ,najpierw trzeba sporo przegrac zeby nauczyc sie wygrywac.

rrobcioo 31

rrobcioo

Użytkownik
@Cala, @Adams87

Dokładnie! Jak przepuścisz spore pieniądze to masz dwa wyjścia: albo złapiesz załamkę i do buka nie wrócisz (w takim razie to nie jest sport dla Ciebie), albo wyciągniesz wnioski z własnych błędów i wrócisz mądrzejszy.

A może postaw te 500 tylko na dwa typy?! Po co cztery? Ja wiem, że 3.500pln korci, ale wygrać 500 to też niezły utarg, a ryzyko porażki mniejsze. Przemyśl to...

strzala 377

strzala

Użytkownik
Piszesz że są pewne na 99% spotkania prócz Villarrealu z Bayernem.
Uwierz mi że żadne z tych spotkań nie jest pewne na 99% ???? Nie zmienia to faktu że są to stosunkowo pewne typy, ale z pewnością nie 99% ????

Pozdrawiam i życzę powodzenia

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Nie chce mi się liczyć, ale trafienia tych 4 zdarzeń i to w dodatku trzydrogowych daje ci szansę na wejście około 10%, a nawet mniej. Nawet jak ci wejdzie taki jeden kupon na dziesięć to i tak będziesz na minus.
Ale jak jesteś na tyle głupi, żeby stosować takie praktyki, to mam dla ciebie jeszcze lepszą propozycję. Zagraj za 5000zł i wygrasz 35000zł. W końcu 99% masz szans jak napisałeś.
Na koniec napisze bolesną prawdę, nie masz pojęcia o obstawianiu. Tacy jak ty, są skarbem dla firm bukmacherskich.

F 13

f12

Użytkownik
Bayern Monachium jest najbardziej pewne - przeczytaj sobie na necie że Vilarreal osłabione ( duzo sprzedali) ominąłbym też barcelone

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Temat zbędny bo ilu użytkowników tyle opinii.
Odsyłam do kilku tematów w Dziale dla Początkujących które powinny Ci pomóc na początku przygody z zakładami i do działów tematycznych gdzie ewentualnie możesz przeczytać opinie innych użytkowników na temat konkretnych spotkań.

Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom