>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

4 kolejka Serie A [23-25 wrzesień 2014]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

wtorek 23.09.14

[20:45] Empoli - AC Milan 4,5 3.50 1,80

środa 24.09.14

[20:45] Cagliari - Torino 2,90 3.30 2,37
[20:45] Fiorentina-Sassuolo 1.44 4,33 7,00
[20:45] Inter Mediolan-Atalanta 1,4 4,50 8,00
[20:45] Juventus - Cesena 1,12 8,00 19,00
[20:45] Napoli - Palermo 1,44 4,33 7,00
[20:45] Parma- AS Roma 3,75 3,40 2,00
[20:45] Sampdoria - Chiewo 1,90 3,40 4,00
[20:45] Hellas - Genoa 2,03 3,40 3,50

czwartek 25.09.14

[20:45] Lazio Rzym - Udinese 1,85 3,40 4,33

Tym razem bez hitów takich jak ten w sobotę na San Siro, ale to nie znaczy, że będzie mniej ciekawie !
Zapraszam do dyskusji ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Coś widzę, że nikt nie ma odwagi zacząć dyskusji...

To może zacznę od ostatniego hitu Milan - Juventus. Jak Wam się ten mecz podobał ?
Wg mnie hurraoptymizm i nadzieja, że Milan wraca na dobre tory po tym meczu został lekko zachwiany, bo Milan był zdominowany w całym meczu. Środek Muntari, De Jong i Poli na tle tych z Juve wyglądał bardzo słabo i tak jak pisaliśmy przed tamtym meczem że może to być klucz do wygrania tego spotkani , tak tez było. Marchisio i Pereyra zagrali świetne zawody w moich oczach. Pogba słabiej, ale wspomniana dwójka zagrała świetnie. Chociaż Pogba zanotował asystę przy bramce Teveza akurat więc w odpowiednim momencie swoje dołożył.
Z przebiegu całego meczu zasłużona wygrana Juve.

W kontekście dzisiejszego meczu Empoli - Milan wydaje się, że faworytem Milan, ale ja nie będe ich grał. Ostatnio Roma wcale łatwo tam nie miała, a i Empoli było lepszym zespołem w meczu z Ceseną więc u siebie mogą być groźni dla Rossonerich. Ale pewnie są tacy, którzy mają odmienne zdanie. Zatem zapraszam do dyskusji ;)

Z telewizyjnego punktu widzenia w najbliższe dni będizemy mieli możliwośc obejrzeć :

dziś Empoli - Milan na nSport+
środa Parma- Roma C+Family2
czwartek Lazio - Udinese Orange Sport

scyth 98

scyth

Użytkownik
Mecz bardzo zawiódl moje oczekiwania. Ogólnie daleki jestem od przesadnego zainteresowania włoska ligą ale patrząc na początek sezonu w wykonaniu Milanu byłem bardzo ciekaw tego meczu. Niestety, Milan kompletnie nie poradził sobie z grą w środkowej strefie i w tym elemencie na tle Juventusu wyglądali nie jak aspirujący do powrotu na salony Milan ale jak jakis typowy średniak, któremu nawet bliżej do dolnych rejonów niz do walki o puchary. Wynik w pełni zasłuzony.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Milan już na początku sezonu wygląda trochę lepiej niż w poprzednim.
Ale brakuje jeszcze zgrania i defensywa nadal popełnia błędy.
myślę że jeśli poprawią grę z tyłu to Milan będzie wysoko w tym sezonie, czy to wystarczy na załapanie się do LM? ciężko powiedzieć w przodu ma kto strzelać Menez,Honda no i zobaczymy jak Torres się zaaklimatyzuje, El Shaarawy szkoda że tak mało gra.
Dziś z Empoli powinien Milan to wygrać ale patrząc jeszcze na wahania Milanu nie zagrałbym. Beniaminek jak to beniaminek będzie gryzł trawę by urwać choć 1 punkt takiej drużynie jak Milan.

nowiken 58

nowiken

Użytkownik
Empoli - Milan
Typ: BTS 1.93✅
Unibet
Ciekawy kurs. Milan może wygra, może nie. Osobiście &quot;śmierdzi&quot; mi remisem. Idę w BTS z kilku powodów. Po pierwsze Milan stracił w trzech pierwszych kolejkach przynajmniej po jednej bramce, nie brałbym tego jako aż tak mocny argument ale jest to mecz na wyjeździe do tego u beniaminka który leżąc już na łopatkach potrafił się podnieśc w meczu z Ceseną.Uważam to za zdarzenie które może dziś dac &quot;power&quot; ekipie gospodarzy. Empoli młoda ekipa ale z przodu jest dwóch gości (Tavano i Maccarone, ten drugi możliwe że dziś już zagra gdyż brak Mchedlidze) których doświadczenie może dziś miec wielkie znaczenie przy obronie Milanu.
@robson
To co napisałeś odnośnie dzisiejszego meczu w 100% się z Tobą zgadzam. Roma nie miała łatwo ale wygrała zdobywając jedną bramkę i kontrolując mecz. To jest to coś co pozwala walczyc o Scudetto, co posiada Juventus i Roma a czego nie ma Milan ( i nie wiadomo czy będzie miec). Wielu kibiców Milanu widzi w Inzaghim zbawce tej drużyny, jak wyjdzie zobaczymy ale ja się aż tak na to nie zapatruje.

jeffs 49

jeffs

Użytkownik
Empoli - Milan
Typ: Over 2,5 @2,05
✅
Obrona Milanu z Abbiatim w bramce, Zapata lub Rami napewno nie nalezy do najpewnieszych i moze jej sie przytrafic strata gola z Empoli. W ataku rozpocznie Torres ktory napewno bedzie chcial sie pokazac z dobrej strony. Poza tym w skladzie dobry Honda i Menez wracajacy do dobrej dyspozycji z czasow Romy.
Z drugiej strony Empoli ktorym nie wroze latwego sezonu. Napewno beda dzis walczyli i gola chyba strzela. Mecz tuz tuz - stawiam na jakies 1:2 lub 1:3.

Otrzymane punkty reputacji: +19
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Brawo panowie za typ na gole we wczorajszym meczu Empoli z Milanem! ;) Ciekawy mecz był, piękne bramki i sporo się działo ogólnie rzecz ujmując.
No, ale nie ma co rozwodzić się nad tym co było bo dziś na tapecie wiecej meczów i jest o czym dyskutować.
ja dziś puściłem coś takiego, &quot;dubel zabójca&quot; jak mawia Vidal w dziale Hiszpanii ????

Napoli - Palermo
Typ : Napoli @ 1,44
⛔3:3 eh mieli 2-0, potem 3-2 ;/
Parma- Roma
Typ : Parma strzeli @ 1,38
✅1:2
AKO @ 1,97 willia m hill

Napoli ostatnio pech z Chiewo, bo oddali jakoś 30 strzałów na bramkę, ale Bardi okazał się bohaterem, obronił nawet karnego Higuaina. W next meczu w ten weekend Benitez poszalał i na ławce zostawił Hamsika, Callejona i wstawił do składu Zunige na prawe skrzydło i Michu na &quot;dyche&quot;. Nie sprawdziło się to zupełnie, dopiero po wejściu Callejona gra się ożywiła. dziś już żadnych głupich roszad Rafa nie zrobi bo nie może, De Laurentis pewnie naciska na zwycięstwa bo sezon zaczęli źle i pozycja Beniteza lekko zachwiana, zatem dziś patrze w skład a tam Hamsik, Higuain, Mertens i Callejon z przodu więc bez żadnych kombinacji. Opcjonalnie Insigne może zagrac /dać dobrą zmianę. Ponadto Inler zastąpi dziś słabego Davida Lopez.
Palermo jest do ogrania, obrona taka średnia. Z Interem mieli owszem kilka okazji, ale bez szału bo mecz był tragiczny do oglądania.
Napoli u siebie i na musiku powinno zapisać komplet oczek wg mnie.

Roma po 3 meczach jeszcze bez straconego gola, czas przerwać ta passę wg mnie. Powody są, nie gra dzisiaj walczak De Rossi i zarazem kapitan, wypadł na kilka tygodni. Ponadto Castan i Astori nadal kontuzjowani. Maicon wg zapowiedzi la gazzetty dello sport dziś na ławce, a zagra Torosidis. Ponadto poważniejszy test dziś czeka Manolasa i Yanga Mbiwe w realiach calcio. Z Fiorentiną mogli stracić bramke już, bo Fiora w 2poł dobrze grała, z Empoli równiez były okazje dla gospodarzy. Cagliari chyba najmniej zagroziło Romie, ale już tym razem Parma może napsuć krwi. Cassano w formie po meczu z Chiewo gdzei zdobył 2 gole, Coda dał super zmiane w tym meczu gdzie zanotował 2 asysty i 1 gol.
Ponadto różne media przewiduja, że dziś Roma w obronie w kwartecie Torosidis-Manolas-Yanga Mbiwa-Holebas, a w pomocy może grać Paredes bo Radja Nainggolan grał wszystkie mecze do tej pory, a niedługo przecież rywalizacja z City. Zatem szansa dla Parmy duża.

Inter Mediolan - Atalanta
Typ : Atalanta lub remis @ 2,75 Un ibet
⛔2:0

Wg mnie Inter nie gra nic nadzwyczajnego póki co. Kursy stanowczo za niskie na ich wygraną. Ok, rozbili Sassuolo 7:0, wygrali z Dnipro w LE i amatorów ze Stjarnan pogonili,ale remis z Torino i Palermo gdzie w tym drugim meczu zagrai naprawde słabo,. Brakowało pomysłu jak rozmontowac defneyswę Palermo. Akcji mało jak na lekarstwo. Mieli farta, że nie przegrali bo Vazquez trafił w poprzeczkę, Belotti miał swoją okazję. A o babolu Vidica nawet nie wspominam.
Atalanta poszuka z pewnościa swoich szans w kontrach, a tam szybki Estigarribia i Moralez, który ostatnio mało coś grał, a to bardzo dobry piłkarz jakby nie patrząc, na szpicy Denis/Bianchi do wykańczania okazji. Lekko warto spróbować wg mnie.

Ponadto na LIVE zostawiam mecz

Cagliari - Torino
Typ : Torino strzeli @ 1,30 *
✅1:2

Liczyłem na wyższy kurs, ale jednak dali ochłapy więc poczekam na ten mecz na LIVE i wtedy coś postaram się wycisnąc z tego. Cagliari wiadomo jaką ma defensywę, wiadomo jaka taktyka Zemana. Torino w poprzednim meczu z Hellasem miało sporo sytuacji, Quagliarella miał pecha i źle ustawiony celownik, El Kaddouri nie strzelił karnego. No i Torino wciąż bez gola w tym sezonie w lidze. Owszem strata Cerciego i Immobile spora, ale przecież ma tam nadal kto grać i napędzać akcje. Cagliari dobry rywal na przełamanie tej passy by w 4 meczu wreszcie zdobyć gola.

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Jezu...tak ciężkiej kolejny do obstawiania to dawno nie widziałem... ciężko cokolwiek wybrać. Widzę jednak, że nie tylko ja mam taki problem bo coś propozycji na granie mało ;) Tak czy siak na chwilę obecną po przemyśleniach postanowiłem pograć Fiorentinę... Zobaczymy co jeszcze się pojawi w głowie do 20.45...
Fiorentina - Sassuolo | typ: 1 AH-1 (1,7)
Argumenty za Fiorentina:
- u siebie,
- Fiorentina w końcu się przełamała i zwyciężyła w dodatku na ciężkim terenie. W prawdzie mecz sam w sobie nie zachwycił (mowa o gościach) i pewnie będą go chcieli szybko wymazać z pamięci, jednak w tej chwili najważniejsze były 3 punkty i odblokowanie się przed kolejnymi spotkaniami. U siebie, z rywalem z niskiej półki, pewnie to będzie wyglądało inaczej. Spodziewam się natarcia i pewnej gry gospodarzy…coś takiego jak w meczu z Genoa. Teraz może pójść trochę z górki…
- Fiorenitna ma problemy z atakiem. Do kontuzjowanego Rossiego po raz kolejny dołączył Gomez, choć tak naprawdę ja bym nie ubolewał nad tą stratą. Niemiec w ostatnich spotkaniach grał po prostu tragicznie, więc to może i dobrze że szanse dostaną kolejni… Być może ożywią trochę przód fioletowych. Gorzej na pewno być nie może. Poza tym po odpoczynku do wyjściowej jedenastki wróca Pizarro i Valero… może ta którka przerwa dobrze im zrobiła. Szkoda tylko że nie zagra Aquilani, bo według mnie był kluczową postacią w ostatnich meczach Fiorentiny.
- To co ciągnęło Sassuolo w poprzednim sezonie, w tym na razie nie istnieje… Mowa o ofensywie. W zeszłorocznych rozgrywkach byliśmy świadkami kilku wyników hokejowych w meczach Sassuolo (z Milanem, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Genoa)… no potrafili strzelać bramki. W tym sezonie w 3 spotkaniach zdobyli zaledwie jedną (w pierwszym meczu). Ciężko będzie podopiecznym Di Francesco zgarniać punkty, jeżeli ten zabójczy trójząb nie będzie funkcjonował… dzisiaj dalej nie ma Berardiego a Zaza/Sansone/FF nie szaleją. Fakt, że oprócz pierwszego meczu trafili na nie najgorsze bloki defensywne, ale rok temu im to nie przeszkadzało, a poza tym Fiorentina również łatwo nie da im oddawać strzałów na bramkę.

- dużo osób mówi, że Inter dobrze wszedł w sezon pokazując statystyki…ileż to oni goli nie strzelili, jak mało stracili itp, ale prawda jest taka, że na 17 bramek 9 strzelili amatorom, a 7 Sassuolo… W meczach ze słabym Torino(w sensie bez formy) i beniaminkiem wywieźli tylko po jednym punkcie ,co chyba jest poniżej oczekiwań… Inter gra po prostu słabo i ciężko znaleźć jakieś pozytywy. Poza wyróżniającymi się Kovaciciem i Medelem wszystko wygląda lipnie. Obrona nie umie rozgrywać… Grają piłką wolno, niedokładnie i bez pomysłu narażając drużynę na kłopoty. W pomocy jest trochę lepiej, bo Gary wszystko trzyma a Kovacic jako jedyny coś szarpie jednak ten trzeci średnio sobie radzi. Guarin niby nie zagrał ostatnio źle, ale i tak od niego można trochę więcej oczekiwać…zresztą moja opinia nie jest oparta zaledwie na jednym spotkaniu... Skrzydła nie istnieją, a atak jest beznadziejny… Wykończyć akcję może potrafią, ale żeby coś zrobić z niczego, wyjść po piłkę, mądrze zagrać, oddać strzał nawet z dystansu too… no to z tym jest gorzej. Mimo wielu zwolenników mnie ten cały Icardi nie imponuje…a jego partner (kto by nim nie był (Osvaldo/Palacio)) również w obecnej formie do elity nie należy. Atalanta natomiast zagrała bardzo dobrze w meczu z Fiorentina i nawet sam trener Montella wspomniał że zasłużyli na punkty. Gdyby spotkanie odbywało się w Bergamo, to bez wahania obstawiłbym na podopiecznych Colantuono, a tak…a tak to ja w przeciwieństwie do robsona pomogę sobie handicapem, aby zminimalizować ryzyko.

upppsssss....

R 326

royal92

Użytkownik
Juventus - Cesena

Co myślicie o tym meczu i typie na Juventus win i Under 3,5 gola po kursie 1.85, kilka godzin temu było jeszcze 1.95, ale do rzeczy. Juventus prezentuje się bardzo dobrze i nie ma co gdybać czy wygrają czy nie. Czytałem ze zmiany w składzie będą ale to chyba normalne przy napiętym terminarzu i szerokiej kadrze. Ze składu wypad Caceres, w jego miejsce powinien wskoczyć Ogbonna. Po bokach myślę ze też zobaczymy zmiany i do składu wskoczą Evra z Romulo. Nie wiem jak to będzie w środku pola ale mam nadzieje ze tam nic nie będzie zmieniane. W napadzie też pewnie jedną zmianę zobaczymy. Juve prezentuje się dobrze w obronie, mocny środek pola gdzie nie pozwalają przeciwnikowi na stwarzanie sobie sytuacji. W tamtym sezonie kilka krotonie potrafili strzelić dwie bramki i przez resztę meczu nie wrzucać wyższego tępa i kontrolowali wynik. Cesana o ile na własnym stadionie są jeszcze w stanie zagrozić przeciwnikowi o tyle w Lazio obnażyło ich strasznie zdominowali ich i odprawili do domu z trzema bramkami, w tamtym meczu ekipa Cesana nie potrafiła dogodnie zagrozić przeciwnikowi a teraz jada na jeszcze cięższy teren. Wydaje mi się ze pogromu nie zobaczymy i maksymalny wynik przewiduje tu 3:0, Juve stracić bramki nie powinno bo przeciwnik z niższych rejonów tabeli. Co uważacie?

Juventus win and Under 3.5 1.85 bet365 ✅

jeffs 49

jeffs

Użytkownik
Parma - Roma
Na dzisiejszy wieczor wybieram ten mecz. Roma rozpocznie mecz bez kilku podstawowych graczy - Balzaretti, Strootman, Ucan, Castan, Astori, Iturbe, Borriello, De Rossi to gracze ktorych dzisiaj zabraknie. Mimo tego widze u Romy jednak na tyle wyrownana kadre i sprzyjajaca forme, ze powinno wystarczyc na Parme. Nie bede tutaj jednak gral na win gosci.
W tym sezonie Rzymianie bez straty gola - obrona gra bardzo pewnie a z pomocy dobrze asekuruja De Rossi (dzisiaj pewnie Keita) oraz Nainggolan. W ofensywie widze pewne roznice do poprzedniego sezonu - wykanczanie akcji ma wiekszy priorytet. Wczesniej skrzydla wypracowywaly wiecej kornerow przy ktorych to np. Benatia mial pole do popisu. Roma w obydwu ostatnich meczach bez kornerow a Parma po piec. Ostatnie mecze byly dosc intensywne dla obu druzyn wiec wydaje mi sie ze gra bedzie sie toczyc glownie w srodku pola - zwlaszcza z poczatku. Dlatego:
1. polowa rzuty rozne ponizej 4.5 @1,925 ⛔ totalna klapa

B 2,2K

barichello

Użytkownik
pamiętacie maj poprzedniego sezonu

Rynek dokonuje korekt na Sassulo

analogia do spotkania Catania Roma, gdzie Roma też już pewna drugiego miejsca, Catania walka o utrzymanie i korekty rynku

Sassulo też walczy o życie, Viola dość bezpieczna, więc może znowu będzie niespodzianka?

Sassulo remis zwrot 3.20 ✅
Kursy na Fiorę za słabe by ryzykować, zwłaszcza, że Viola nie prezentuje nic wielkiego. z Atalantą wygrali, ale mieli też szczęście, że celowniki graczy wz Bergamo były mocno rozregulowane i większość strzałów- a było ich sporo- była niecielna, Z koeli w meczu z Genoa to zawodnicy Fiorentiny byli mocno nieskuteczni, na dodatek nie wykorzystali gry w przewadze jednego zawodnika. Przegrana z Romą 0-2, można uznać, że wkalkulowana...
Po cyrku w poprzednim meczu, zestawieniu kursów i wcale nie wybitnej dyspozycji Fiorentiny, ponownie pokuszę się o niespodziankę
Sassuolo 9.06 Pinnacle * podaję najwyższy możliwy kurs do złapania
Atalanta ostatnio dobrze czuje się w Mediolanie, dwie wygrane z rzędu. Na dzisiaj rynek dokonuje korekt na Bergamo, hm...

nowiken 58

nowiken

Użytkownik
Ja dziś proponuję taki triple:⛔⛔⛔

Juventus w wyjściowym składzie na obronie z Ogbonną i Giovinco w ataku, prawdopodobnie dlatego kurs skoczył z ok 1.40 do 1.59 (złapałem przed 20, teraz widzę że znów spadł). Jak dla mnie takie coś trzeba grac, prawdopodobieństwo zdobycia bramki przez Cesene jest jak dla mnnie bardzo niskie.
Roma w gazie, zabezpieczam się jednak remisem z prostej przyczyny, Parma lubi, umie i potrafi postawic się czołówce ligi w szczególności u siebie, tym bardziej że początek ligi Parmy słaby ale z Milanem już powalczyli i oczywiście pierwsza wygrana w niedziele, Roma faworytem, ja jednak się zabezpieczam.

O meczu Interu z Atalantą powiedziano już bardzo dużo, ja chciałem tylko dodac że są to derby, a jak wiadomo derby rządzą się swoimi prawami ;)
Zabezpieczam sie jednak hendi na wypadek jednobramkowej wygranej Interu.

Dodatkowo za małą stawkę:
Napoli - Palermo
Typ: 2 DNB 6.75 ZWROT
Unibet

Jest to mecz o posadę dla Beniteza przez co presja i jeszcze raz presja. Co prawda Palermo ostatnio w 2010 coś ugrało na stadionie św. Pawła ale jest to drużyna niewygodna która sezon rozpoczęła niemrawo więc będą walczyc o punkty. Trochę analogiczna sytuacja jak w meczu Fiorentiny z Sassuolo tylko że według mnie presja po stronie Napoli. Ja delikatnie próbuje.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Widzę boicie się ruszać dzisiejszy mecz chyba po wczorajszych nie udanych typach.. Coż sam się zawiodłem na Napoli mocno, mieli 2-0, potem 3-2 a jednak nie wygrali. szkoda.

Juve i Roma łeb w łeb, piękny gol Pjanica, ale Juve pewnie zjadł Cesene, Vidal wrócił i jest w formie bo dwa gole na koncie zapisane. Ale Cesena raczej nie była wymagającym rywalem patrząc na statystyki z tego spotkania.

Lazio Rzym - Udinese
Typ : Lazio @1,80 pinnacle
⛔0:1 walenie głowa w mur a głową muru nie przebijesz ! ;/

Lazio ma do tej pory jedynie 3pkt podczas gdy z gry zasługują na znacznie więcej. Dobry mecz na San Siro z Milanem, gdzie wypunktowały ich kontrataki Rossonerich, sami pokazali dobrą piłkę w tym meczu, niby 1:3 porażka, ale Candreva nie strzelił karnego m.in. Potem pewna wygrana z Ceseną 3:0 i koncert Candrevy własnie. W niedzielę porażka 0:1 z Genoą na wyjeździe ale z przebiegu gry zupełnie nie zasłużona. Lazio w 1poł robiło miazgę z rywali, mnóstwo okazji, świetny Felipe Anderson, Lulić, Djordjević miał swoje okazje , m.in raz w poprzeczkę trafił, ale Perrin tego dnia był nie do zatrzymania. W ogóle Perrin to zatrzymał już Lazio i Fiorentine w tym sezonie.

Udinese ma juz 6pkt po dwóch wygranych u siebie, z Napoli i ostatnio mega szczęśliwie z Napoli 1:0. Oglądałem ten mecz i to było męczenie się.Udinese nie zaprezentowało nic, dosłownie. Gola zdobyli po stałym fragmencie gry gdzie Koulibaly źle główkował i piłka spadla pod nogi Danilo szczęśliwie. A tak to brak pomysłu. Di Natale też ma już swoje na karku i w każdym meczu grac nie może, więc dziś prawdopodobna roszada w ataku i ma zagrac Muriel. A Muriel moim zdaniem zatrzymał się nieco w rozwoju po tym jak był wielki boom jego formy przed dwoma laty, teraz już nie ma tego czegoś. Zespół Udine tworzony na prędce, Stramaccioni szybko kupował i hurtowo nowych graczy.

Po tym co widziałem w tym sezonie dla mnie jednoznacznym faworytem tego meczu jest Lazio, typ ten miałem pod lupą od razu po tym jak skończyły się mecze niedzielne.
Jedyna wada to absencja De Vrija i Gentilettiego i Radu. Bo Biglie spokojnie Ledesma z Parolo zastąpią w środku pola.
Ale Lazio ma taki potencjał i bardzo dobrze wyglądało z przodu w dotychczasowych meczach więc nie sposób nie pograć na nich. Udinese tak jak mówię słabiutko do tej pory acz skutecznie. A skuteczności tej brakuje Lazio pod bramką, dziś zagra jednak Klose w ataku, w Genui grał Djordjević&gt; Mnie to przekonuje więc gram.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Ja tu widzę overowy mecz.
Wystarczy przejrzeć historię ostatnich spotkań obu ekip w Rzymie,
dodać do tego to, że Udinese z Juve straciło znowu poza domem dwa gole
http://www.livesports.pl/mecz/KSNPHsAc/#h2h;away
kontynuując serię straconych goli poza domem.
Linia obrony praktycznie bez zmian, zależnie od rywali zmienia się tylko liczba obrońców.
Gospodarze u siebie sporo strzelali w ostatnich meczach i dla mnie linia 2,25 jest dobra do gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom