Brawo panowie za typ na gole we wczorajszym meczu Empoli z Milanem!
Ciekawy mecz był, piękne bramki i sporo się działo ogólnie rzecz ujmując.
No, ale nie ma co rozwodzić się nad tym co było bo dziś na tapecie wiecej meczów i jest o czym dyskutować.
ja dziś puściłem coś takiego, "dubel zabójca" jak mawia Vidal w dziale Hiszpanii ????
Napoli - Palermo
Typ : Napoli @ 1,443:3 eh mieli 2-0, potem 3-2 ;/
Parma- Roma
Typ : Parma strzeli @ 1,38 1:2
AKO @ 1,97 willia m hill
Napoli ostatnio pech z Chiewo, bo oddali jakoś 30 strzałów na bramkę, ale Bardi okazał się bohaterem, obronił nawet karnego Higuaina. W next meczu w ten weekend Benitez poszalał i na ławce zostawił Hamsika, Callejona i wstawił do składu Zunige na prawe skrzydło i Michu na "dyche". Nie sprawdziło się to zupełnie, dopiero po wejściu Callejona gra się ożywiła. dziś już żadnych głupich roszad Rafa nie zrobi bo nie może, De Laurentis pewnie naciska na zwycięstwa bo sezon zaczęli źle i pozycja Beniteza lekko zachwiana, zatem dziś patrze w skład a tam Hamsik, Higuain, Mertens i Callejon z przodu więc bez żadnych kombinacji. Opcjonalnie Insigne może zagrac /dać dobrą zmianę. Ponadto Inler zastąpi dziś słabego Davida Lopez.
Palermo jest do ogrania, obrona taka średnia. Z Interem mieli owszem kilka okazji, ale bez szału bo mecz był tragiczny do oglądania.
Napoli u siebie i na musiku powinno zapisać komplet oczek wg mnie.
Roma po 3 meczach jeszcze bez straconego gola, czas przerwać ta passę wg mnie. Powody są, nie gra dzisiaj walczak De Rossi i zarazem kapitan, wypadł na kilka tygodni. Ponadto Castan i Astori nadal kontuzjowani. Maicon wg zapowiedzi la gazzetty dello sport dziś na ławce, a zagra Torosidis. Ponadto poważniejszy test dziś czeka Manolasa i Yanga Mbiwe w realiach calcio. Z Fiorentiną mogli stracić bramke już, bo Fiora w 2poł dobrze grała, z Empoli równiez były okazje dla gospodarzy. Cagliari chyba najmniej zagroziło Romie, ale już tym razem Parma może napsuć krwi. Cassano w formie po meczu z Chiewo gdzei zdobył 2 gole, Coda dał super zmiane w tym meczu gdzie zanotował 2 asysty i 1 gol.
Ponadto różne media przewiduja, że dziś Roma w obronie w kwartecie Torosidis-Manolas-Yanga Mbiwa-Holebas, a w pomocy może grać Paredes bo Radja Nainggolan grał wszystkie mecze do tej pory, a niedługo przecież rywalizacja z City. Zatem szansa dla Parmy duża.
Inter Mediolan - Atalanta
Typ : Atalanta lub remis @ 2,75 Un ibet2:0
Wg mnie Inter nie gra nic nadzwyczajnego póki co. Kursy stanowczo za niskie na ich wygraną. Ok, rozbili Sassuolo 7:0, wygrali z Dnipro w
LE i amatorów ze Stjarnan pogonili,ale remis z Torino i Palermo gdzie w tym drugim meczu zagrai naprawde słabo,. Brakowało pomysłu jak rozmontowac defneyswę Palermo. Akcji mało jak na lekarstwo. Mieli farta, że nie przegrali bo Vazquez trafił w poprzeczkę, Belotti miał swoją okazję. A o babolu Vidica nawet nie wspominam.
Atalanta poszuka z pewnościa swoich szans w kontrach, a tam szybki Estigarribia i Moralez, który ostatnio mało coś grał, a to bardzo dobry piłkarz jakby nie patrząc, na szpicy Denis/Bianchi do wykańczania okazji. Lekko warto spróbować wg mnie.
Ponadto na
LIVE zostawiam mecz
Cagliari - Torino
Typ : Torino strzeli @ 1,30 * 1:2
Liczyłem na wyższy kurs, ale jednak dali ochłapy więc poczekam na ten mecz na
LIVE i wtedy coś postaram się wycisnąc z tego. Cagliari wiadomo jaką ma defensywę, wiadomo jaka taktyka Zemana. Torino w poprzednim meczu z Hellasem miało sporo sytuacji, Quagliarella miał pecha i źle ustawiony celownik,
El Kaddouri nie strzelił karnego. No i Torino wciąż bez gola w tym sezonie w lidze. Owszem strata Cerciego i Immobile spora, ale przecież ma tam nadal kto grać i napędzać akcje. Cagliari dobry rywal na przełamanie tej passy by w 4 meczu wreszcie zdobyć gola.