A Gdzie Larrivey Panie ? ????
Ostatnio co prawda śmieszną bramkę strzelił, ale strzela ????
A i miał ze 2 szanse głową. Krohn raczej za nimi zagra.
Tak sobie myślę... Atletico dobra defensywa, Celta dobra ofensywa. Atletico słaba ofensywa, Celta słaba defensywa.
No nie ma co się oszukiwać, Atletico słabo. 4 na 6 ich goli to bramki głową. To ma być ich sposób na grę ?
Zabraknie Mandzukicia, który chyba 2 z tych 4 głową strzelił.
Co do Granady... Zobaczymy czy Bilbao przejdzie ten mur... W defensywie grają nieźle. Z Villarreal się bronili 70 minut łącznie. Ogólnie czekali cierpliwie na swoje okazje. Może gdyby Santos i Uche grali to by Granada wróciła do szatni bez punktu, ale nie było ich.
Miejmy nadzieję, że Bilbao te ostatnie słabe gry miała przez tą defensywną grę jak z Barcą czy Szachtarem. Ostatnio to mi się... w rewanżu z Napoli podobali. Z Levante to w sumie nie ma o patrzeć, bo ta drużyna to dno w tej chwili.
Dziwi mnie jednak taki kurs o1,5 @ 1,5 i ja osobiście bym się nie zdecydował.
Nie mam zamiaru przycinania komuś. Jedynie wyrażam swoje zdanie i sprawdzam potem czy miałem rację ????
Ale powodzenia życzę, bo nic mi się nie kłóci z twoimi typami, a nawet chciałem, aby Celta strzeliła gola, bo mam handicap na nich ????
W sumie to wrzucę swoje...
Sobota, 20 września:
Atl. Madrid - Celta Vigo 2 (+1, +1.5) @ 1,85...5/10 2:2
Atletico nie błyszczy. Wygrana z Realem to raczej wina słabiutkiej gry Realu, niż dobra gra Atletico. Celta za to błyszczy. Wygrana z Getafe, remis 1-1 z Cordobą po bardzo dobrej grze Celty, remis 2-2 z Sociedad, także po dobrej grze. Z Sociedad strata gola w ostatnich sekundach meczu po samobójczym golu. Niefart
Celta po dobrym okresie przygotowawczym może powalczyć o
LE, a może i nawet o
LM (4 miejsce). No, ale to jeśli będą utrzymywać taką forme co dotychczas.
Niedziela, 21 września:
Levante - Barcelona
2 (-2ah) @ 1,9...4/10
2 (-3,5) @ 4,0...1/10
Barcelona to może być ta Barcelona, która wygra wszystkie puchary w jakich występuje. Grają póki co bardzo fajnie. Nie stracili jeszcze gola. To dzięki temu, że grają faktycznie nieźle w defensywie. O tyle z Villarreal mieli trochę szczęścia, o tyle z Elche nie było praktycznie okazji podbramkowych z ich strony. Bilbao też ich zbyt dużo nie miało.
Messi wreszcie w formie. Neymar tym bardziej. Strzela 2 gole po tym jak wchodzi na boisko dopiero w 63 minucie. Świetnie! Munir zaskakuje. Z Bilbao znów mógł coś wbić, ale nie udało się tym razem.
Levante jak dla mnie to pretendent do spadku. Nie podoba mi się wcale ich gra. Nie zdobyli jeszcze gola, a to że tym razem nie dali i sobie wbić to tylko łód szczęścia! Z tym -3,5 handicapem to wcale nie przesadzam. To ma prawo wejść.
Barcelona potrafi grać z zespołem, który siedzi tylko 20% przy piłce, a już na pewno z Levante. Od 2010 roku Barca grała 10 spotkań z Levante, w których zdobyli 32 gole. W jednym meczu potrafili strzelić 7 goli
Levante z aktualną grą nie powinna mieć szans w tym starciu.
20 września, sobota
Espanyol - Malaga x2 @ 1,9...4/10 2:2
Espanyol źle nie gra, ale sądzę, że kurs 4 na Malagę jest zawyżony patrząc na ich grę. Tego 1-0 z Athletic Bilbao co prawda nie powinno być, bo nie zaliczyli gola im, ale i 3-0 z Valencią to tak średnio sprawiedliwe. Valencia bardzo dobrze póki co w tym sezonie, ale 3-0 to nieco łut szczęścia. Maladze należał się gol, a te 3 stracone to za dużo patrząc na ich grę.
Z kolei 0-0 z Levante znów namieszało. Malaga gra cały czas tą samą grę, ale wyniki im wychodzą w kratkę. Znów spory kurs na Malagę, wiec można próbować z podpórką.
Espanyol... z Almerią dość słabo zagrali, no ale to mecz wyjazdowy, więc można odpuścić im to. Z Sevillą porażka 1-2, natomiast...no Sevilla mocna ekipa... ale bez formy moim zdaniem. Albo brak Gameiro tak bardzo osłabia tę ekipę.
Malaga ma szansę w tym spotkaniu!
Getafe - Valencia 2 @ 2,15...3,5/10
Nie podoba mi się gra Getafe.
Z Celtą zdobyli bramkę mając jedną czy dwie dobre sytuacje w całym meczu. Z Almerią wygrana, bo Almeria słaba jest. Z Sevillą raczej nie pograli sobie zbytnio. Gdyby Gameiro był zdrowy to by im sam ze dwie wpakował.
Valencia bardzo pozytywnie od pierwszej kolejki. Potrafili zremisować z Sevillą, grając na wyjeździe. Ten remis wcale przypadkowy nie był. Przy odrobinie szczęścia i 3 punkty mogli wywieźć. Następne spotkanie to pogrom Malagi 3-0. Pogrom co prawda tylko z wyniku, bo Malaga zasłużyła na co najmniej jednego gola. W 3 kolejce Sevilla nie dała zbytnio pogroć Espanyolowi i ograli ich 3-1, dając sobie strzelić gola w 91 minucie z rzutu karnego.
Valencia mocna w tym sezonie, w sumie jak i w poprzednich. Nie przypadkiem doszli do półfinału
LE[/size][/color]
Witam, jestem tutaj nowy i w zakładach na początku pewnie więcej stracę niż zyskam, ale chciałbym się podzielić tutaj swoimi zakładami. Przez najbliższy weekend mam zamiar zainwestować 10 zł i jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli zarobię ok. 70 zł.
Sobota:
Athletic Club - Granada @1.40
Atletico Madryt - Celta Vigo @1.44
łączny kurs 2.016. Wygrana ok 20zł
Athletic i Atletico grają u siebie przez co mają duże szanse na wygraną. Athletic zaliczył kiepski start przez co teraz musi wygrać. Drużyna z Madrytu choć nie będzie miała łatwo to myślę że wygra. Na obu drużynach przejechałem się podczas pierwszej rundy
LM i mam nadzieje, że więcej wpadek już nie będzie.
Niedziela
Villareal - Rayo @1.50
Cordoba - Sevilla @1.95
Levante - Barcelona @1.18
łączny kurs 3.45 łączna wygrana (z 20) 69 zł
Rayo, Cordoba i Lvante to jedne z najsłabszych drużyn przez co ich przeciwnicy nie powinni mieć z nimi problemu.
Co Wy, bardziej doświadczeni myślicie o tym?
Wszystkie kursy z bet365.
kapszti // Napisz bukmachera zawsze od którego bierzesz kursy i dopisz kogo typujesz przede wszystkim
Gra na faworytów widzę ????
Nie wszyscy faworycie są takimi mega drużynami w tej chwili ????
Choćby Villarreal bez Uche i nie wiem jak dos Santosem. Już pokazał Villarreal jak grają bez tych zawodników. z Granadą chyba żadnej setki nie było, wynik 0-0. W
LE nie strzelili gola póki Uche wszedł (po 5 minutach kontuzja, pech :/ i w tym spotkaniu nie zagra). Dos Santos niby wszedł w meczu z M'Gladbach, ale pod koniec meczu i to raczej taka wymuszona zmiana (za Uche). W kadrze chyba jest, ale czy w pierwszym składzie wyjdzie...
Sevilla też nie gra tego co w tamtym roku...
Te dwa pierwsze mogą w sumie wejść, ale moim zdaniem nie wydają się to takie mocne pewniaki, aby dawać na nich kurs 1,4 ????
Jednakże powodzenia! ????