Sporting Lizbona vs
Juventus F.C.(2x) + Tottenham vs
Real Madryt(2x) + Celtic vs
Bayern M.(DNB) +
PSG vs Anderlecht +
Atl. Madryt vs Karabach Agd. kurs AKO: 2,18 buk: Totolotek
Atletico ????
Sporting Lizbona vs
Real Madryt(DNB) + Celtic vs
Bayern M.+
PSG vs Anderlecht +
Atl. Madryt vs Karabach Agd. kurs AKO: 2,89 buk: Totolotek
Sporting Lizbona vs
Juventus F.C.(DNB) + Tottenham vs
Real Madryt(DNB) + Olympiakos vs
FC Barcelona +
PSG vs Anderlecht +
Atl. Madryt vs Karabach Agd. kurs AKO: 3,01 buk: Totolotek
Sporting Lizbona vs
Real Madryt + Celtic vs
Bayern M. +
PSG vs Anderlecht +
Atl. Madryt vs Karabach Agd. kurs AKO: 3,86 buk:
forBET
1. Szczerze wierzę, że będzie w meczu Juventusu remis. Drużyny prezentują zbliżony poziom, ale oczywiście ze wskazaniem na Juventus. Spodziewałem się kursów na Juve rzędu 1,60, a nie 2,15 na czystą 2. Po takich kursach jakie są w opcji DNB czy 2x opłaca się moim zdaniem grać.
2. Real to klasa sama w sobie. Mogą mieć problemy, ale mają wielkie indywidualności w swoim składzie. Znowu mamy sytuację kursów na czystą 2 rzędu 2,15 i znowu uważam, że warto pograć na 2x czy DNB, a nawet mam w jednym becie czystą 2. Angielskie kluby rzeczywiście grają lepiej - to widać, ale nie sądzę aby Totenham wygrał. Opcje DNB i 2x w stronę Realu jak dla mnie do grania. Oni jak widzą takie wyzwanie to jeszcze lepiej grają
3. PSG może w końcu przestawać wygrywać wysoko, ale nie sądzę aby teraz i ja gram bez żadnego handi
4. Atletico ma nóż na gardle. Chory Griezman, race na stadionie, długa podróż mogła przyczynić się do słabszej formy, ale i tak mieli więcej sytuacji niż Dortmund (tak porównując). Teraz nie ma o czym gadać. Atletico to bierze
5. Mając do wyboru dać Dortmund po 1,08, który grał KATASTROFALNIE i Barcelonę po 1,20 zdecydowałem się na Barcę. Ma owszem problemy na wyjazdach, ale Olympiakos to najsłabszy zespół w grupie. Nawet w 10 Barcelona wlepiła im 3:1. Tym nie mniej Barcę mam na jednym kuponie.
6. Bayern pod wodzą nowego/starego trenera nabiera rozpędu. Na Celtic powinno to starczyć. Mając jednak w pamięci to co było w poprzedniej kolejce z Atletico i Dortmundem nie gram tego wszędzie, a na jednym kuponie w opcji DNB. Myślę jednak, że wysoka przegrana w 1 meczu z PSG była jak zimny prysznic i dalej będzie ogromna mobilizacja na mecze wyjazdowe.
Dodatkowo jeszcze taka tasiemeczka:
Sporting Lizbona vs
Juventus F.C + Tottenham vs
Real Madryt +
PSG vs Anderlecht +
Atl. Madryt vs Karabach Agd. + Olympiakos Pireus -
FC Barcelona +
Borussia Dortmund - Apoel Nikozja kurs AKO: 6,27 buk:
forBET
Sporting Lizbona vs Juventus F.C
(remis) +
FC Liverpool - NK Maribor +