>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka Eredivisie / 6. kolejka Jupiler Pro League (28-30.08.2015)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

W holenderskiej Eredivisie klasyk przed nami. Mistrzowie kraju, PSV Eindhoven zagrają pojedynek z Portowcami z Rotterdamu. Gospodarze będą faworytami, ale Feyenoord wcale nie jest na straconej pozycji. Zdecydowanie gorzej ma natomiast ekipa ADO Den Haag, która pojedzie do Amsterdamu. Ajax, który jeszcze nie stracił bramki w obecnym sezonie będzie chciał ponownie pokazać swoją wyższość i łapać kolejne, jakże cenne punkty. Najciekawiej powinno być jednak w batalii Utrechtu z wielokrotnie już opisywanym Groningen.

Po drugiej stronie barykady w Jupiler Pro League również bardzo prestiżowy mecz. Club Brugge będzie rozgrywał swój mecz przeciwko Standardowi Liege. Oba zespoły toczą zazwyczaj dość ciekawą rywalizację. Pozostałe drużyny z czołówki jak Gent czy Anderlecht nie mają trudnych rywali i są stawiani w roli faworytów. Intryguje natomiast postawa obecnego czarnego konia rozgrywek, Oostende, które zagra z Zulte Waregem.

Zachęcamy do wspólnej analizy oraz dyskusji.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Genk vs. Charleroi o2.5, 1.83 Sportingbet 3/10 ⛔ 2:0 ????
Mecz ekip, którym kompletnie nie idzie na początku rozgrywek. Genk zawiódł mnie już trzykrotnie w ostatnich tygodniach i daję sobie i im ostatnią szansę typując mecz właśnie z tym zespołem. Ostatnie cztery pojedynki to zaledwie jedna wygrana przeciwko słabemu Westerlo i remis z nieco odbudowanym Zulte. Ponadto porażki z Gentem i St. Truidense, które mnie niesamowicie zaskakuje. Gospodarze dzisiejszego meczu mają niezwykły problem z niemal każdą formacją. Niemniej to defensywa jest ich najsłabszym elementem. Duet stoperów Dewaest-Kabasele to istna dziura. W meczu z beniaminkiem zagrali dramatycznie i dzisiaj nawet jeśli trener Maes będzie kombinował z tą formacją, to nie sądzę by uległa ona poprawie. Odejście lidera, Mbodjiego sporo zmieniło i tutaj potrzeba sporo pracy. Charleroi ma natomiast najgorszy okres od długiego czasu. Poza wygraną z obecną czerwoną latarnią ligi, Peruwelzem z pierwszej kolejki nic nie wygrali. Ponadto nie strzelili bramki od trzech kolejek, acz ze względu na powyższe argumenty liczę na przełamanie. W ofensywie doszło do sporych zmian i potrzeba czasu na lepsze zgranie i opanowanie taktyk. Jest potencjał w postaci Stevance, który dla poprzedniego zespołu zdobył 17 goli. Co prawda to zupełnie inna półka, ale widać potencjał. Dzisiejszy mecz stawiam i to ponad płaską stawką na over z tego względu, że potrzebny jest przebłysk w jednej jak i drugiej drużynie. Genk to totalna klapa defensywna, ale i w ofensywie mają kim postraszyć. Charleroi musi zacząć zdobywać bramki by nawiązać do poprzednich, lepszych sezonów. Spodziewam się wyniku 2:1, ale jako że Genk mnie zawiódł już na tyle w tym sezonie, nie ryzykuję zakładu 1x2.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
FC Utrecht - Groningen

Kurs na Groningen spadł o 0,15 - Unibet daje obecnie 3.50 co moim zdaniem jest bardzo dziwne. Rozumiem, że Utrecht gra u siebie, ale to jest mecz 50% - 50% wszystko będzie zależeć od dyspozycji dnia. W tym sezonie nie raz chwaliłem już drużynę z Groningen i jak na razie tego będę się trzymał. Wyniki z pierwszych kolejek nie najlepszy, a grali naprawdę jak równy z równym. Brakowało szczęścia.

Utrecht jak to Utrecht, co lato jak w Biedronce, mega wysprzedaże. Gra taka sobie, mają jedynie zawodnika, który potrafi zrobić różnicę - Sebastian Haller. Głównym zadaniem obrońców Groningen będzie przypilnowanie właśnie niego, bo jest bardzo niebezpieczny, jako kolektyw jednak, zdecydowanie preferuję Groningen. Myślę, że jedna jak i druga drużyna będzie miała swoje okazje i duzo będzie zależało od wykończenia, spodziewam się otwartego widowiska.

BTS @ 1.63 ⛔
Over 2,5 goals @ 1.70 ⛔
Groningen strzeli @ 1.32
⛔

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia - Eredivisie
Godzina: 16:45
Spotkanie: PSV - Feyenoord
Typ: over 3,5 kartki ✅✅✅ 4 kartki
Kurs: 1,96
Bukmacher: Unibet

Stawka: 2/10
Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Björn Kuipers, Holender ma średnią w Eredivisie na poziomie 3,25 kartki/mecz, jest typem sędziego który wyciąga dużą ilość kartek raczej tylko gdy mecz jest bardzo brutalny, w tym sezonie prowadził już 2 spotkania i pokazał w nich po 4 kartki, liczę że co najmniej podtrzyma tą średnią

• zdecydowanie lepiej w sezon weszli gracze gości którzy wygrali do tej pory wszystkie mecze, gospodarze kiepsko zaczęli na wyjazdach i koniecznie muszą wygrać to spotkanie, Feyenoord jest drużyną która na wyjazdach dość dużo fauluje, poprzez taką agresywną grę próbuje wyrwać punkty, myślę że gospodarze nie będą bierni i przyłączą się do tej walki, oni wręcz muszą jutro wywalczyć 3 punkty więc z ich strony też można spodziewać się kilkunastu fauli, a sędzia będzie takie sytuacje wyłapywał i odpowiednio nagradzał zawodników

• jeśli chodzi o h2h to praktycznie zawsze spotkania między tymi zespołami charakteryzowały się dużą ilością fauli a co za tym idzie sędziowie mieli pełne ręce roboty, myślę że jutro będzie podobnie

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

Otrzymane punkty reputacji: +11
johnydrabik1 57

johnydrabik1

Użytkownik
Dzisiaj typowal bym w meczy Ajax z den haag powyżej 3,5 kartki . W ostatnich swoich meczach między tymi zespołami pokrywana była linia kartek dzisiaj myślę nie będzie inaczej a kurs 1.80 warte zagranie .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom