>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

4. kolejka Eredivisie/5. kolejka Jupiler Pro League (23-25.08.2013)

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Utrecht vs AZ / 2 @ 2.1 (William Hill)
Utrecht vs AZ / 2 (-1) EH ( BetVictor )
Zdecydowanie rzuca mi sie w oczy ten mecz. Utrecht bez formy. Na poczatek sezonu remis na wlasnym stadionie z beniaminkiem 1:1, potem porazka ze slabym Groningen 2:0 a na koniec tegie lanie od Twente 6:0. Widac wyraznie, ze nie jest to przypadek bacz zadyszka, Utrecht gral slabo juz w eliminacjach LE gdzie nie powinien sie nawet znalezc. Pokonani przez Luksemburczykow wrocili na ligowe boiska gdzie pasmo porazek ciagnie sie w nieskonczonosc. Teraz przyjedzie AZ ktore gra przyzwoicie. W lidze wygrali dwa mecze z Walwijk i Ajaxem i to drugie zwyciestwo napewno pokazuje, ze AZ na powaznie podchodzi do swoich obowiazkow. Jedyna przegrana na poczatku sezonu z Heerenveen 4:2 na wyjezdzie. Teraz przyjdzie im zagrac z ekipa ktora w dotychczasowych meczach ma bilans 1-9 w bramkach i mysle, ze AZ z pewnoscia wykorzysta luki w obronie gospodarzy. Mysle, ze kurs 2,1 to zdecydowanie za wiele na gosci i warto to wykorzystac. Do tego proponuje handi dla odwaznych @ 3,5 w ( BetVictor )
Leuven vs Lokeren / 2 @ 1,85 ( BetVictor )⛔ eehh tragedia. Tak jak pisale, potrafia wygraz z Anderlechtem i Genk a zawodza z cieniasem w lidze ...
Tutaj musze powiedziec, ze gram za niska stawke. Lokeren dobrze zaczelo sezon jest na drugim miejscu w lidze z 3 wygranymi i jednym remisem, jednak ostatni mecz ktory ogladalem Lokeren vs Genk nie przypadl mi do gustu. Genk atakowalo przez wiekszosc spotkania a Lokeren wyprowadzalo kontry. Skuteczne kontry trzeba dodac bo ostatecznie wygrali 3:1 jednak to Genk bylo zdecydowanie lepszym zespolem w tamtym meczu. Jednak teraz Lokeren gra z druga najslabsza ekipa ligi, Leuven i mysle, ze nawet grajac tak jak grali w ostatni meczu powinni sobie poradzic. Jesli daja rade wygrywac z Anderlechtem i Genk to powinni dac rade i z Leuven. Tak jak jednak powtarzam, za drobne ????

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
W Eredivisie rozpoczęła się 4 kolejka zmagań. Patrząc na układ tabeli na pewno doszukamy się kilku pozytywnych i negatywnych niespodzianek. Pierwsza pozytywna do bardzo dobra pozycja startowa w sezonie ekipy Zwolle, która wygrała 3 pierwsze mecze. Co prawda ostatnie dwa to nie byli zbyt wymagający rywale, jednak wygrana z Portowcami w 1 kolejce zrobiła wrażenie. Przynajmniej na mnie. A propos Feyenoordu...No właśnie. Po trzech kolejnych porażkach jutro będą chcieli się przełamać. Kursy na nich wołające o pomstę do nieba, więc nie ma co grać. Jednak osobiście liczę na ich przełamanie.

Buki mocno faworyzują Zwolle, w sumie nie ma co się dziwić, bo fajnie zaczęli sezon. Jednak 3 pierwsze mecze nie koniecznie muszą się przekładać na dalszą część sezonu. 4 wygrana z rzędu? Wydaję mi się, że to raczej za dużo. Mogą mieć dzisiaj za dużo pewności siebie. Cambuur szału nie robi, ale ciuła sobie punkty. Kursy za bardzo lecą w dół na Zwolle, za dużo osób gra na gospodarzy. Cambuur z Groningen w końcu się strzelił i myślę, że jeżeli nawet dzisiaj przegrają ze Zwolle, to raczej nie do 0.
BTS @1.62 Bet365

Tutaj trener Jan Wouters chyba już zawalczy o posadę. Po kompromitacji luksemburskim Differdange doszły fatalne mecze na rozpoczęcie zmagań ligowych. Utrecht w sezonie raczej na pewno skupi się na walce o utrzymanie jednak punkty tak czy inaczej należałoby sobie zbierać. Po fatalnej serii może w końcu przyjdzie czas na przełamanie. AZ może i jest faworytem, ale należy pamiętać że w czwartek grali pucharowy mecz w Grecji. Kolejnym argumentem jest fakt, że AZ przegrał 4 kolejne mecze wyjazdowe z Utrechtem. Wiem, że Utrecht dzisiaj to nie ta sama drużyna sprzed roku, jednak w tej sytuacji motywacji nie powinno zabraknąć i powalczą o minimum jeden punkt. BTS również wydaję się dobrą opcją. Kalmary w 3 meczach traciły zawsze gola.
BTS @1.53 Bet365

dx2 290,7K

dx2

Użytkownik
Feyenoord (-1) -NAC Breda 1 @1.8
Feyenoord jest...ostatni ! Oczywiscie jest to poklosie tego, ze Feyenoord spotkal sie z Ajaxem, Twente oraz niespodziewanie liderujacym Zwolle, ale chyba nikt z podopiecznych Ronalda Koemana W Rotterdamie nie tak wyobrazal sobie poczatek rozgrywek. Feyenoord dzisiaj inkasuje te punkty &quot;na zlosci&quot; na tle takiego rywala, bo inaczej zrobi sie niewesolo i atmosfera calkiem siadzie. Handicap wydaje mi sie jak najbardziej mozliwy.

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Utrecht - AZ 2 2,0 7/10 bet365
AZ wygrał 3-1 z Atromitos w EL. LE, i praktycznie zapewnił sobie awans do LE. Gospodarze maja fatalny sezon. Przegrana w El. LE z pół-amatorskim klubem z Luksemburga i jak na razie tylko z jednym punktem po 3 kolejkach. Dzisaj u gospodarzy nie zobaczymy ważnych zawodników: Sarota( midf. 18m. w tamtym sezonie), Van Der Gun(6 g.) i Duplana(6g.). Także podstawowy bramkarz Utrechu nie wybiegnie dzisiaj na boisko. U AZ nie zobaczymy nowo kupionego Avdica, Marcellisa(def. 31m.) i Lama(midf. 6+5m). Wydaje mi się że goście pokonają słaby Utrecht pomimo gry na Cyprze w środku tygodnia.​

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Holandia / Eridivisie
Spotkanie: Utrecht - AZ Alkmaar
Typ: Alkmaar
Kurs: 2,00
Bukmacher: WilliamHill
vs.

Analiza: w ramach 4 kolejki holenderskiej eridivisie mecz pomiędzy w/w drużynami. Pierwszą kolejke Alkmaar przegrał 4:2 z SC Heerenveen, ale już potem zrehabilitował się wygrywając 3:2 z Ajaxem ! Alkmaar obecnie skupia się na Pucharze Europy gdzie, za cztery dni gra rewanżowy mecz z PAE APS ATROMITOS ATHENS. Utrecht ubiegły sezon zakończył blisko czołówki, obecnie zajmuje w tabeli 16 miejsce z dwoma przegranymi i jednym remisem. h2h jak dla mnie to czyste 50/50. W tym meczu gospodarze zagrają bez: obrońca Kenny Teijsse, bramkarz Robbin Ruiter, napastnik Edouard Duplan, pomocnik Adam Sarota, oraz napastnik Cedric van der Gun. AZ Alkmaar na fali, ładny początek sezonu. Ostatni mecz między tymi drużynami zakończył się 6:0 dla Alkmaar. Goście w tym meczu bez napastnika Denni Robin Avdić, oraz obrońcy Dirk Marcellis.
wynik: Utrecht 2:0 AZ Alkmaar / ⛔ nie zaliczony !

Dyscyplina: piłka nożna / Holandia / Eridivisie
Spotkanie: Feyenoord - NAC Breda
Typ: Obie drużyny strzelą? Tak
Kurs: 1,91
Bukmacher: WilliamHill
vs.

Analiza: ubiegły sezon 3 miejsce dla Feyenoordu, początek tego sezonu i ostatnie miejsce dla Feyenoordu.. co to się dzieje ? Czy tam należy nie tylko trenera ale i cały zarząd wymienić ? Nie jestem kibicem tej drużyny aczkolwiek dziwie sie takich osiągnięć tego zespołu w sezonie 2013/2014. Bezpośrednie mecze między tymi zespołami mówią mi że faworytem jednoznacznym tego spotkania są gospodarze, ale ich obecna forma jaką udowadniają z meczu na mecz jest co raz to słabsza. W tym meczu nie zagra dla biało-czerwonych napastnik Elvis Manu, napastnik Jean-Paul Boëtius, oraz prawdopodobnie obrońca Daryl Janmaat. Dla przyjezdnych obrońca Mark Looms, pomocnik Stipe Perica, napastnik Anouar Hadouir. Życzę w tym meczu aby Feyenoord się w końcu odbił od tego dna i grał coś konkretnego.. nie wyobrażam sobie takiej drużyny jakby miała spaśćcdo Eerste Divisie. Wczoraj siadł mi BTS w meczu Elche z Sociedad gdzie były z graczy bardzo okrojone drużyny tak więc i w tym meczu pójdę tym tropem przy dobrym kursie.
wynik: Feyenoord 3:1 NAC Breda / ✅ zaliczony !

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomy007 33

tomy007

Użytkownik
5. kolejka Jupiler Pro League Mons-Standard 2 1.70 Unibet
druzyna 1 strzeli gola?Nie 2.60
jak dla mnie promocja ,Mons od początku sezonu praktycznie nic nie gra, Standard w gazie ,awans do fazy grupowej w LE mają zapewniony na 99% więc nie sądze aby byly jakieś zmiany w skladzie,zero straconych bramek w 4 meczach na pewno robi wrażenie ✅✅

michupo 79

michupo

Użytkownik
Mons - Standard Liege @ 1,80 bet365
Gospodarze fatalnie, na koncie tylko jeden punkt po remisie w pierwszej kolejce 1-1 z Cercle Brugge, bilans bramkowy 3-7. Spotkanie grają bez zawieszonego za czerowoną kartkę kapitana Le Postollec&#39;a (pomocnik), pomocnika Yuvala Spungina (kontuzja kostki, do tej pory grał pełne cztery mecze), pomocnika Thomasa Chatelle (również kontuzja kostki, grał niepełne trzy mecze) i obrońcy Petera Franquarta.
Goście przeciwnie, wygrane wszystkie cztery spotkania, Kawashima nie puścił żadnej bramki do tej pory więc jako jedyni w lidze zachowują czyste konto. Ich skład nie uległ zmianie, powinni zagrać tak jak ostatnio. W czwartek czeka ich rewanżowe spotkanie z Mińskiem (wygrane na wyjeździe 2:0), ale pełne trzy dni na regeneracje wystarczy spokojnie.

PS. Jak wyżej, fajny kursik na zakład że Mons nie strzeli ????
0-2 ✅

flpman 292

flpman

Użytkownik
Feyenoord - Breda Typ: BTS Kurs: 2,00 Bet365 ✅✅✅
Jeżeli widzisz kurs 2.00 na BTS w Eredivisie to wiedz, że coś się dzieje :grin:
Feyenoord gra bardzo słabo w defensywie (stracony przynajmniej 1 gol w każdym z meczów tego sezonu), do tego prawdopodobnie wciąż bez Janmaata i to są główne powody dla, którego spróbuję wykorzystać podany wyżej kurs, do tego Breda wypożyczyła osiemnastoletniego napastnika z Chelsea, oczywiście cudów bym się po nim nie spodziewał, ale może czymś zaskoczyć. O gole gospodarzy jestem dosyć spokojny, nie ma miejsca na odpuszczanie mimo, że w tygodniu czeka rewanż z Kubaniem, Koeman zdaje sobie sprawę, że jego posada wisi na włosku. Ze stawką bym nie szarżował, ale po takim kursie moim zdaniem żal nie spróbować...
edit. Nowy napastnik Bredy z Chelsea jednak po za kadrą meczową, Janmaat jednak w wyjściowej 11, z kolei na ławce Mathijsen i Van Beek więc i tak może być ciekawie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
rijo 407

rijo

Użytkownik
82)
RAEC Mons(-1) - Standard Liege

TYP: 2 ✅✅
START: 25 sierpień 2013, 20:30
KURS: 2.80
BUKMACHER:
STAWKA: 4 PLN
INFORMACJE: Bukmacher po raz kolejny zaskakuje kursem. Liege ma dziś okazję stać się liderem ligi. A to wszystko przez porażkę Anderlechtu w pierwszej kolejce. Goście to jedyna ekipa w Jupiler League, która jeszcze nie straciła gola, a rozegrała dotąd cztery mecze! Mons to najgorszy zespół ligi, ale tylko w tabeli. Po prostu mają ciężki terminarz, na razie musieli rozegrać swoje mecze m.in. z Waregem czy Brugge. Tyle, że Standard wygląda dużo lepiej od gospodarzy na papierze. Les Rouches nie zaliczyli porażki na wyjeździe od maja tamtego roku. Dla takiego kursu warto grać!
ZDJĘCIE:
Post wzięty stąd: http://forum.bukmacherskie.com/f35/typerki-88008-5.html#post3829781

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom