>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. kolejka Eredivisie/5. kol. Jupiler Pro League (27-29.08.2010r.)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com:

Weekend z Beneluksem zaczynamy od meczu Willemu z Groningen. Wygląda tutaj na 1x a ładnym kursem. Willem nie zdobywa punktów na wyjazdach to musi to odrabiać u siebie. Sobota to dwie peFFki z Belgii: Anderlecht i Charleroi. Warto się też zastanowić nad Roda vs Heracles 2 (DNB). W niedzielę widzę najwięcej ciekawych typów. Zwycięstwa Gentu, Genku, Ajaxu, PSV czy AZ wyglądają fajnie, jednak za dużo tych peFFek. Najciekawiej wygląda mecz Twente z Utrechtem.
Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.​

-piter- 0

-piter-

Użytkownik
Do ciekawej konfrontacji dojdzie w niedziele o 14.30 na Grolsch Veste Stadium. Mistrz kraju - Twente podejmie świetnie spisującą się ekipę Utrecht. Goście pokonali wczoraj pewnie w rewanżowym meczu eliminacji Ligi Europejskiej, Celtic 4-0 i awansowali do fazy grupowej tych rozgrywek. Sezon rozpoczęli również udanie 2-krotnie pokonując rywali i odnosząc porażkę na inaugurację sezonu w Rotterdamie 1-3. Mimo to drużyna będzie bardzo zdeterminowana, aby urwać mistrzowi choć jeden punkt. Piłkarze z Enschede po 3 meczach mają na swoim koncie 5 punktów i ani jednej straconej bramki. Osobiście zdecyduję się chyba na over 2.5, bo ciężko wytypować faworyta tego meczu.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Ado Den Haag - PSV Eindhoven
Typ: PSV @ 1,30 Tobet ⛔2-2

Niedziela, 14,30 PSV rozegra 4 ligowe spotkanie, tym razem przyszło im się mierzyć na wyjeździe z Ado Den Haag, moim zdaniem bardzo kuszący kurs na zwycięstwo gości, PSV wczoraj rozgromili u siebie aż 5-0 Nowosibirsk w ramach Ligi Europejskiej, w lidze bez straty punktowej, aż 12 strzelonych goli i tylko 2 stracone, od 7 lat PSV nie przegrało z ADH, a nawet nie zremisowali, powiem więcej zawsze gromili gospodarzy, ostatnie 5 meczy to 1-5,0-2,0-2,0-2,0-2 na korzyść gości. PSV Eindhoven w tym sezonie celuje w koronę mistrza i myślę że im się to uda, mój typ to czysta dwójka.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
TWENTE ENSCHEDE - UTRECHT
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,00 Bet365 ⛔4:0

Rzeczywiście hitem tej serii gier jest starcie Twente z Utrechtem. Kursy na mistrza zaniżone. Do tego w ostatnich dniach dużo mówi się o odejściu Cheicka Tiote. Testy medyczne już przeszedł w Newcastle i czeka tylko albo aż na pozwolenie na prace. Jednak reprezentant WKS ma chyba więcej szans na otrzymanie rzekomego certyfikatu niż Miki Sulejmani, którego wypożycznenie do WHU nie wypaliło i wrócił do Amsterdamu.
No, ale wracając do tego meczu to kluczowe może byc to w jakich składach zagrają. Czy może Utrecht niesiony na tzw euforii po wyelmininwaniu Celticu utrze nosa kolejnemu papierowemu faworytowi?
Twente słynie z dobrej defensywy, Utrecht z kolei mając z przodu van Wolfswinkela czy dryblera Martensa może te szyki obronne rozmontowac. Coś bym tutaj kombinował w kierunku oba strzelą czy nawet over. Twente jeszcze bramki nie straciło w tych rozgrywkach i wydaje się, że to pierwszy dobry moment na takie rozstrzygniecie;)
-------------------------

ADO DEN HAAG - PSV EINDHOVEN
Typ : PSV -1 @ 1,83 Bet365 ⛔2:2
Zgadzam się z Karoluhu odnośnie typu na PSV. Do jakiejś taśmy to dołoże, a nawet może skusze się na handicap -1 @ 1,83. Zanosi się, że w tegorocznych rozgrywkach dwójka, Ajax &amp; PSV powalczą o triumf. Takich rywali oba zespoły powinny połykac. H2h jest zabójcze, nie zawsze to ma znaczenie, ale pokazuje pewną niemoc zespołu we wzajemnych meczach&gt; PSV zawsze ciężko gra się z Rodą Kerkrade, ale z ADO wygrywają regularnie wysoko. Bilans 7 takich ostatnich meczów to 7 win PSV przy 20-1 w stosunku bramek! ADO dodatkowo w tym meczu bez Dany Buijsa i Rankovica.
PSV mimo iż wiele na to wskazuje bez Engelaara i Otmana Bakkala to jednak potencajał mają tak ogromny, że wystarczy przytoczyc nazwiska Toivonen czy Dzsudzsak. Na dniach ma odejśc Carlos Salcido do Fulham,ale on i tak w pierwszych meczach PSV nie grał.
----------------

DE GRAAFSCHAP - AJAX AMSTERDAM
Typ : Ajax @ 1,28 Bet365 ✅0:5
Wkońcu Ajax wraca do Champions League:cool: Jak na złośc trafili do arcytrudnej grupy. Forma zdaje się rosnąc po kiepskim początku sezonu. De Graafschap zaczął dobrze od wygranej 3:0 z Excelsiorem, ale na stadionie w Eindhoven zostali sprowadzeni na ziemie, a potem dobici przez Groningen. Kolejnego gwoździa do trumny może wbic Ajax. Duet Suarez - El Hamdaoui już się o to postarają z pewnością. Ten duet to śmiem twierdzic razem jest w stanie strzelic z 50 bramek w Eredivisie spokojnie. Szybko złapali wspólny język i jeden asystuje, drugi strzela i na odwrót. Nie widzę perspektyw przed gospodarzami tego meczu. Pewnie powalczą o zachowanie twarzy i uniknięcie porażek jak podczas trzech ostatnich wizyt Ajaxu na tym obiekcie, a kończyło się wtedy 6:0, 8:1 i 5:0. Dla mnie do rozważenia również opcja handicapu po @ 1,66 Bet365✅
------------------------
Kompletnie nie jestem zwolennikiem Feyenoordu w obecnym sezonie. Skład mają na środek tabeli wg mnie... Potwierdzają to tylko wyniki z początku sezonu. Do tego w tym meczu z Vitesse ma zabraknąc Andre Bahii i Kevina El Ahmadi, a wiec jednych z bardziej doświadczonych graczy w zespole. Atak kompletnie jest bezzębny po odejściu Makaaya i kontuzji Tomassona. Smolov wyciągnięty z rezerw Zenitu to nieporozumienie póki co. Jedynie Fer i Wijnaldum jakoś dają rade w tym &quot;nowym&quot; Feyenoordzie. Historie meczów przeciwko Vitesse mają dobrą. W dodatku mecz na de Kuip, mozę kibice wesprą. Teraz jeszcze nie gram przeciwko nim, ale w meczach z AZ, Twente, Ajaxowi czy PSV już na pewno warto takie typy wybierac moim zdaniem;)
-----------------
Z innych spotkań warto rozważyc typ na Rode Kerkrade @ 1,90 Bet365✅
i over w meczu NEC Nijmegen - Heerenween @ 1,53 bet365 . ✅
To tak ode mnie przegląd z Eredivisie ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
To i ja zarzucę jakieś propozycje dotyczące sobotnich spotkań Eredivisie.
Pierwszy mecz to: Roda JC - Heracles Almelo. Heracles zremisował tydzień temu z Feyenoordem. Niezła dominacja Heraclesu przez jakieś 75 min i słabsza końcówka. Roda przegrała w Amsterdamie 0-3 z Ajaksem, ale pokazała się z nie najgorszej strony, a w szczególności Tytoń, który uratował swoją drużynę kilkakrotnie od straty bramki. Heracles jest raczej drużyną swojego boiska. Pilkarze grają tam na sztucznej murawie, więc są przyzwyczajeni do swojego boiska. Heracles bez Douglasa, jest to bardzo ważny zawodnik drużyny z Almelo. Nie zagra również obrońca Peter Reekers. Roda również osłabiona, nie zagrają; Lachambre i Addo. Do gry wracają jednak Bodor i Meulens.
Moje propozycje na ten mecz:
@ Roda JC - Heracles 1 (1.90) ✅
@ Roda JC - Heracles 1 DNB (1.38 ) - wersja dla mniej odważnych ✅
---------------------------------------------------------------------------------------
NEC Nijmegen - sc Heerenveen
Krótko i na temat: Drużyny lubiąc sporo strzelać i tracić. NEC bez Davidsa i Zimlinga i pod znakiem zapytania stoi występo podstawowego bramkarza, Babosa. Heerenveen bez Kruiswijka, Vandenbussche (pierwszy bramkarz) oraz Kopica. Tydzień temu grałem under 3,5 w spotkaniu Heerenveen, lecz padły 4 bramki. Jedna między innymi po babolu bramkarza, a druga po samobóju... jak widać więc, defensywa Heerenveen nie wygląda najlepiej, zresztą tak jak i NEC. Spodziewam się otwartego spotkania i wielu bramek.
Moje propozycje na ten mecz:
@ Over 2,5 (1.55) ✅
@ Over 3,5 (2.40) - za trochę mniejsze pieniądze, ale warto moim zdaniem. Sam też zapewne zagram ten overek. ✅
EDIT: Trzeba zacząć grać samą holenderską, to przynajmniej ładne pieniądze będzie się zarabiać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom