>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 kolejka EREDIVISIE [22-23 sierpnia]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Kursy by Unibet​

Przed tygodniem PSV w meczu na szczycie pokonało Ajax 4:3. Tym razem nie ma w planie meczu, który będzie elektryzował całą Holandie co nie oznacza że nie będzie emocji, bo pojedynek Heerenveen z AZ Alkmaar zapowiada się bardzo ciekawie. Jeszcze pare sezonów temu potyczka Feyenoordu z Rodą była by okrzyknięta mianem meczu kolejki, a obecnie jest to starcie dwóch dobrych firm i nic więcej raczej. Ajax u siebie na Arenie Amsterdam powinien bez problemu odprawic z kwitkiem Sparte Rotterdam, a na stadionie Philiipsa w Eindhoven dojdzie do potyczki dwóch pucharowiczów, którzy w czwartek zagrają swoje mecze w Lidze Europejskiej. Mowa o PSV i NAC Breda.

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz ;)

makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
Herenven jest slabe pod wzgledem skladu i formy, nie maja szans z Alkmaar, nawet jesliby byli w formie, a ze teraz nie sa kurs powyzej 2.10 nalezy traktowac jak prezent.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Heerenveen to nie jest zespół, który teraz każdy bedzie ogrywał. Jest kilka braków w składzie, ale to nie oznacza, że Fryzowie skazani są na porażkę. Faworytami są oczywiście goście, bo trudno by było inaczej, ale myślę, że atut własnego boiska pomoże Fryzom w sprawieniu niespodzianki.

M 19

manyolo

Użytkownik
Ajax-Sparta
Typ over 2.5 ⛔
kurs 1.4 Expekt

Ajax od początku sezonu imponuje skutecznością. W czterech ostatnich meczach w lidze i w pucharze zdobyli 14 bramek a 9 z nich zdobył Luiz Suarez(niesamowity wyczyn).
3 ostatnie wyniki pomiędzy tymi zespołami na stadionie w Amsterdamie 5-2, 6-2, 5-2 napawają optymizmem tak więc kursik na over biorę w ciemno nawet jeżeli to tylko 1.40

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Ajax - Sparta Rotterdam L. Suárez strzeli dwie lub więcej bramek (2,70)

Niedzielną zabawę w obstawianie zaczynam od spotkanie w holenderskiej Eredivisie. Ajax podejmie dziś na własnym boisku zespół Sparty Rotterdam. Ajax po ubiegłotygodniowej wpadce w Eindhoven będzie chciał na pewno udowodnić, że to tylko wypadek przy pracy. Już w czwartek pokazali Slovanowi Bratysława jak gra się w piłkę gromiąc ich 5-0 i zapewniając sobie na 99% awans do fazy grupowej Ligi Europejskiej. Jako, że Sparta to zespół dość słaby (dopiero w ubiegłym tygodniu zapunktowali pokonując Willem II 2-1) nie ma co grać kursy na Ajax sięgającego maksymalnie 1.20, również handicap jest jak dla mnie słabej jakości kursem. Rozwiązania miałem dwa Suarez strzeli jako pierwszy, bądź Suarez strzeli co najmniej dwie bramki w meczu. Wybrałem opcje numer 2, dlaczego? A dlatego, że 22 letni napastnik z Urugwaju w ostatnim czasie jest w niebywałej formie. Wszystko zaczęło się od drugiej kolejki, kiedy w meczu u siebie z Waalwijkiem Suarez ustrzelił hattricka. Następnie był mecz w Eindhoven, gdzie napastnik reprezentacji Urugwaju strzelił dwa gole. Klasą samą dla siebie jednak był w meczu z Slovanem, gdzie Luis strzelił 4 bramki! Łącznie w 3 ostatnich spotkaniach wpisał się na listę strzelców, aż 9 krotnie! Dziś może zrobić to po raz kolejny, ponieważ rywal z dołu tabeli, więc sytuacji będzie na pewno sporo. Gdyby nie to, że czasami zawodzi u niego skuteczność to myślę, że z powodzeniem mógłby grać w czołowym klubie europy, będąc zarazem jednym z najlepszych napastników świata. Na pewno droga przed nim do tego stoi otworem, ponieważ ma on dopiero 22 lata. Polecam wszystkim gorąco ten typ.

Kurs z: Unibet

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ajax - Sparta Rotterdam
Kapitalna dyspozycja Luisa Suareza, który strzela bramki w każdym meczu i to nie jedną! W czwartkowym pojedynku ze Slovanem Bratysława Suarez zdobył aż 4 bramki! Teraz także powinien powiększyć swój dorobek, a ofensywnie grający Ajax pewnie wygrać to spotkanie.
Mój typ: Ajax -1 - 1,45 w Tobet [7/10] ⛔

Heerenven - AZ Alkmaar
Fryzowie to już nie ta czarująca ekipa co w poprzednich sezonach. Z drużyny promują się i odchodzą najlepsi zawodnicy m.in Pranjić i choć przychodzą nowi utalentowani to od razu to wszystko nie zaskakuje. Alkmaar po wpadce z Heracles przebudziło się i pordażnione rozgromiło Waalwijk 6:0 na wyjeździe. Teraz dobrą formę powinni podtrzymać i choć nigdy z Heerenven łatwo się nie grało to przegrać goście nie powinni.
Mój typ: x2 - 1,30 w Tobet [4/10] ✅

Twente Enschede - RKC Waalwijk
Niezwykle trudny terminarz dla beniaminka RKC. Ajax, Utrecht, AZ teraz Twente. Raczej zero punktów po tych meczach na ich koncie pozostanie. Twente McLarena w dobrych nastrojach raczej z lekko zdołowanym beniaminkiem pewnie wygra.
Mój typ: Twente -1 - 1,55 w Tobet [4/10] ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom