>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 Kolejka Championship [21-22-08-2015]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Przed nami Czwarta kolejka Sky Bet Championship, już w piątek zobaczymy świetne spotkanie gdzie Birmingham zmierzy się z Derby. Nieoczekiwany lider w sobotę pojedzie do beniaminka z Prestonu, a ostatnim spotkaniem kolejki będzie pojedynek Cardiff z Wolverhampton.

By Otobet​

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
VS

Birmingham City - Derby County
20:45
BTS + Over 2,5 bramki @2,25 ⛔ ⛔ zabrakło jednej ????
Bet365
Poprzednie trzy spotkania overowo, czemu nie dziś. Derby, zaliczane jako jeden z faworytów w walce o awans, jeśli nie bezpośredni, to na pewno stać ich na miejsce barażowe. Gospodarze, typowy średniak Championship, tracili bramkę lub więcej w ostatnich 7 spotkaniach, sami zaś nie strzelili jej w jednym z tych 7 spotkań. Birmingham start sezonu może zaliczyć do udanych, 4 punkty w 2 meczach, awans w Capitol One Cup. goście zaś po dwóch remisach i porażce w pucharze będą chcieli zdobyć pierwszą pełną pulę w tym sezonie. Zapowiada się ciekawe spotkanie, obie ekipy dysponują ciekawą siłą ognia i myślę, że bramek nie zabraknie.
Do tego dorzucam

Darren Bent strzeli @3,00 ⛔ ⛔
Kto wie, może to będzie mecz w którym Darren trafi do siatki przeciwnika. W poprzednim sezonie na wypożyczeniu w Derby zdobył 12 bramek, teraz trafił już na stałe do drużyny gości. Dorobku w tym sezonie jeszcze nie otworzył, jednak dziś będzie na to okazja. Jest to bardzo doświadczony napastnik, a że umie strzelać bramki, pokazywał już wiele razy. Warto pograć za jakieś drobne.​

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Birmingham-Derby

Jak kolega wyżej liczyłem na Derby w tym sezonie, niestety pomimo licznych wzmocnień jak dotąd nie pokazali że zależy im bardziej od innych. Dzisiaj Birmingham będzie ciężko o punkty ale ja jednak będę próbował w ich stronę ponieważ na dzień dzisiejszy oni bardziej chcą, na pewno awansu nie wywalczą ale na pewno uprzykrzą życie takim zespołom jak Derby. Do składu wracają Morisson i Toral. Goście przyjadą dzisiaj bez Hansona i Hendricka. Fakt że Darren ma patent na Birmingham tutaj wcale nie pomaga. Po trzech kolejkach Birmingham straciło zaledwie 3bramki. Trzy remisy Derby świadczą o ich słabości przyznam szczerze że obserwuje ich od dobrych 4 lat i widzę w kółko to samo na początku albo zaczną słabo i potem próbują nadrabiać. Albo początek zaczęty świetnie a później coraz słabiej i słabiej. Niestety potrzebują odpowiedniego trenera jak dotąd takiego nie mieli. Dlatego dzisiaj jeszcze spróbuje w kierunku Birmingham
DNB Birmingham @@ 2.00 Otobet ZWROT
Obie strzelą @@ 1.76 Otobet ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Bolton - Nottingham (1-1)
Typ: BTS- TAK 1,65 ✅
Oba zespoły nie najlepiej zaczęły swoje ligowe zmagania. Gospodarze jak na razie po trzech kolejkach tylko z jednym remisem. Gdyby tego było mało nie strzelili jeszcze ani jednej bramki ! (w pucharze również). Myślę że w dzisiejszym spotkaniu w końcu nastąpi przełamanie i padnie ten pierwszy, wyczekiwany przez fanów gol. Szczególnie że goście również nie rozpędzili się zbytnio i na razie, może bez tragedii, jednak kolorowo nie jest. Zeszły sezon zakończony poza pierwszą dziesiątką przez oba zespoły. Jeśli tak dalej pójdzie, widmo spadku będzie coraz bliższe. Oczywiście zostało jeszcze mnóstwo spotkań do rozegrania jednak punkty same nie będą się zbierać.
Brighton - Blackburn (1-0)
Typ: Brighton DNB 1,40 ✅
Dodatkowo: LB over 1,5 1,32 ⛔
Gospodarze idą jak burza. Dwa zwycięstwa oraz jeden remis.
Bardzo podoba mi się ten zespół w obecnym sezonie. Zeszły zakończony dopiero na dwudziestej pozycji. Mam nadzieję że w tym powalczą o pierwszą dziesiątkę a może i coś więcej? Jak na razie jeszcze mnie nie zawiedli i oby i tym razem szczęście dopisało. Brighton gra dziś przed własną publicznością która z każdym sukcesem będzie oczekiwać coraz więcej. Goście bez rewelacji. Początek dość słaby chociaż myślę że z czasem się rozkręca. Jednak nie sądzę aby miało to nastąpić akurat dziś.
Burnley - Brentford (1-0)
Typ: LB over 2,5 ⛔
Bez filozofii. Oba zespoły strzelają dość sporo bramek jednak równie sporo tracą, dlatego też postanowiłem zagrać na over bramkowy.
Myślę że wynik powinien zakręcik się koło 2-2, 2-1. Tyle ;]

Charlton - Hull (2-1) (Niema to jak bramka w 97 minucie :/ )
Typ: LB under 2,5 ⛔
Dodatkowo: Hull DNB 1,40 ⛔
Moim zdaniem Hull dość intensywnie myśli o szybkim powrocie do PL.
Podobnie jak Brighton zaczęli ostro i dość skutecznie.
Oba zespoły jak na razie tracą mało bramek dlatego też tak jak wyżek pójdę tym tropem, tylko w druga stronę i zaryzykuję grając na under bramkowy. Przy odrobinie szczęścia powinno się udać.
Middlesbrough - Bristol City. (0-1) (Oglądał może ktoś ten mecz? Co tam się stało? ????
Typ: Middlesbrough 1,55 ⛔

Dodatkowo: Gospodarze- ilość bramek- over 1,5 1,62 ⛔
Gospodarzy chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. W zeszłym sezonie awans do PL przeszedł im koło nosa. W tym robią wszystko by ten scenariusz się nie powtórzył. Goście awansowali z League One i jak na razie nie idzie im totalnie. Tylko jeden remis. Cztery bramki strzelone i aż osiem straconych. Gdyby Boro grało na wyjeździe mógłbym mieć wątpliwości ale w tym wypadku będę spał spokojnie.
QPR - Rotherham (4-2)
Typ: QPR 1,70 ✅

Wydaje mi się że drużyna która spadła z PL nie powinna mieć większych problemów z ograniem słabo spisującej się drużyny Rotherhamu.
Może i gospodarze nie robią wielkiego wrażenia jednak po wygranej z Wilkami 2-3 na trudnym terenie, u siebie powinni sobie w tym wypadku poradzić. Dokładny wynik - 2-0 ;p
Jedyne czego żałuję to to, że od dziś do wtorku pracuję na dwie zmiany i nie zobaczę ani jednego meczu z żadnej ligi. A zapowiada się klika ciekawych spotkać. Jednak smutek powinna osłodzić ładna kumulacja $ którą będzie można rozmnożyć w sposób który wszyscy na forum lubimy najbardziej ;]
Pozdrawiam

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osiek utrudnił zadanie ;) wybrania odpowiednich typów w większości popieram jego typy więc nie będę dublował.
Preston - Ipswich
Preston jak dotąd zgromadził 5pkt zwycięstwo i dwa remisy to bilans tej ekipy. Muszę przyznać że beniaminek zaskoczył początkiem sezonu w najbliższym spotkaniu ligowym zabraknie w ich szeregach Beckforda i Hugilla. Natomiast lider rozgrywek zespół Ipswich który zaskakuje formą jak dotąd zanotował dwa zwycięstwa i remis. Bardzo dobrze w zespole prezentuje się Bartosz Białkowski między słupkami. W obronie Knudsen i Chambers którzy dobrze dowodzą linią defensywy, Coraz lepiej wygląda Spears który miał szansę w Premier League niestety teraz odbudowuje się w niższych ligach. McCarthy chce kolejnych zwycięstw dlatego spróbuje zagrać DNB
DNB Ipswich @@ 2.10 ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Słabo. Najbardziej zawiodłem się na Hull ponieważ miałem to na kuponie o który byłem spokojny (chodzi o liczbę bramek)... Co się stało na Cellnet Riverside? Bristol City miało jakąś super dyspozycje dnia czy jak? ;p
Ps. Dobreman- przepraszam, nie chciałem psuć zabawy ;)

Z 8

zarny

Użytkownik
hehe dajcie spokoj z tym Hull nie wierzylem w moją drużyne ( charlton) i postawilem na gosci bywa dopiero początek sezonu wszystko sie rozkręca pozdrawiam wszystkich fanów naszej ligi Pozdro czekamy na kolejna kolejke ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Słabo. Najbardziej zawiodłem się na Hull ponieważ miałem to na kuponie o który byłem spokojny (chodzi o liczbę bramek)... Co się stało na Cellnet Riverside? Bristol City miało jakąś super dyspozycje dnia czy jak? ;p
Ps. Dobreman- przepraszam, nie chciałem psuć zabawy ;)
Spoko aby ja nie mam czerwono ???? , natomiast mi siadł gładko Ipswich ???? ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom