>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4 Kolejka Bundesligi - [31.08-02.09.2007]

Status
Zamknięty.
majestic 0

majestic

Forum VIP
O ile wczesniejsze 3 kolejki byly dobre dla typerow, padlo malo niespodzianek i w kazdej bylo mozna wybrac ok. 3 dobrych typow, tak ta moim zdaniem jest inna. na 1 rzut oka nie zainteresowalo mnie zadne spotkanie a jedynie kurs na Bayern. Dzis znowu przyjrzalem sie meczom 4 kolejki, tym razem juz troche blizej ale do glowy przyszedl mi tylko jeden typ, ktory postawie jeszcze dzis bo kurs prawdopodobnie niedlugo zacznie spadac.

propozycja: Win Bayern 1.86 $ handi(-0.5) 1.91
Faworyt na mistrza w tym sezonie czyli Bayern Munchen wybiera sie do Hamburga na stadion AOL-Arena aby zmierzyc sie z tamtejszym HSV. Gospodarze tego spotkania jak dotej pory spisuja sie calkiem niezle 2 wygrane i 1 porazka daje im w tej chwili 5 miejsce w tabeli. Wygrane te nie byly jednak zbyt przekonujace bo roznica tylko 1 bramki a mecze byly raczej wyrownane.
Bayern natomiast w kazdym granym spotkaniu byl zespolem duzo lepszym, mial przewage w posiadaniu pilki, strzelal wiecej i skuteczniej. Wygrwal mecze bardzo przekonywujaca, roznica kilku bramek. I co wazne pokonal juz silny Werder na jego terenie az 4-0. Do skladu Bawarczykow wruci prawdopodobnie Miroslav Klose, ktory od wtorku juz normalnie trenuje, Lukas Podolski, ktory juz nawet rozegral mecz treningowy z druzyna Grasshopper a takze Valerien Ismail. Wystapic nie beda mogli Luca Toni (duza strata) Marcell Jansen i Ernesto Sosa, ktorych da sie zastopic co pokazuja wczesniejsze mecze. Dal mnie tak wysoki kurs na Bayern jest warty graniaa tym bardziej ze do skladu powracaja swietni napastnicy. Gdy zostanie oficjalnie potwierdzone ze Klose i Podolski znajda sie w skladzie na ten mecz kursy pewnie poleca w dul... dlatego ja stawiam juz dzis 2 z handi(-0.5)

A co Wy myslicie o meczach 4 kolejki ? macie juz swoje typy... zapraszam do pisania analiz i prowadzenia dyskusji ;-)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
[center:2ff979d9b2]
Schalke 04 - Bayer Leverkusen
[/center:2ff979d9b2]

Po dwóch remisach i jednym zwycięstwie u siebie z Borussią Dortmund, podopieczni Mirko Slomki zmierzą się z Bayerem Leverkusen. Obie drużyny prezentują średni (jak na swoje możliwości poziom), co więcej Bayer dopiero w ostatniej kolejce strzelił pierwsze bramki w tegorocznym sezonie! Schalke natomiast trafiało do bramki w każdym, swoim meczu lecz powinni bardziej wziąć się do pracy jeśli chodzi o zdobywanie punktów. Mirko Slomka ma przed tym meczem problem z dwójką zawodników: Levanem Kobiashvilim oraz Marcelo Bordonem. Jak sam przyznaje występ tego pierwszego jest bardziej prawdopodobny gdyż już w środę trenował z zespołem. W drużynie Schalke na pewno nie wystąpią: Gustavo Varela, Soren Larsen oraz (tego pana nie znam) Benedikt Höwedes. Jak przyznają obaj trenerzy, będzie to mecz pomiędzy dwiema drużynami, które oddają najwięcej strzałów na bramkę. &quot;In Wolfsburg we had 33 shots on goal, and Leverkusen had 32 attempts against Karlsruhe.&quot; &quot; In comparison: the highest number of shots on goal for any team over 90 minutes last season was 31.&quot; Czyżby over?. Myślę, że wynik co najmniej dwubramkowy jest bardzo prawdopodobny. Zawodnicy Schalke bardzo chcieliby zmazać plamę z zeszłego sezonu, kiedy to przegrali na Veltins 0:1. Nie za bardzo lubię stawiać 1X2 Bundesligi w piątki ;-) , bo często wyniki zaskakują samych piłkarzy. Jedno jest pewne, zarówno Bayer jak i Schalke mają bardzo mocny zespół, a po najbliższym weekendzie Bundesliga ma dwa tygodnie przerwy więc zawodnicy na pewno nie będą się oszczędzać.

Typ: 1 ⛔ Kurs: 1.70 || Typ:eek:ver 2,5 ⛔ :zy3ou: Kurs: 1.65 || Buk: bwin

nowak 0

nowak

Użytkownik
Schalke Gelsenkirchen - Bayer Leverkusen

W piątek o godzinie 20:30 Schalke podejmowac bedzie druzyne aptekarzy czyli Bayer Leverkusen.
Według bukmacherów faworytem tego spotkania są gospodarze, którzy w tym sezonie grają lepiej niż goście i którzy jutrzejsze spotkanie zagrają u siebie, a wiadomo że własne boisko jest bardzo wielki atutem drużyny.Jak na razie w tym sezonie gracze Schalke rozegrali trzy spotkania, z czego jeden raz wygrali i dwa zremisowali a ich bilans bramkowy wynosi 7:4. Schalke dwa mecze zremisowało na wyjezdzie z dosc trudnymi rywalami ( z VfB Stuttgart 2:2 oraz z VfL Wolfsburg 1:1) a wygrali u siebie bardzo pewnie z Borussią 4:1.
Goscie natomiast grali trzy mecze i raz wygrali , raz zremisowali iraz raz przegrali. Na wyjezdzie ulegli 1:0 Hamburger SV.
Jak dobrze wiem w kadrze gospodarzy zabraknie Gustavo Vareli i kontuzjowanego Sörena Larsena, z kolei Niepewny jest natomiast występ Levana Kobiashviliego i Marcelon Bordona, natomiast Aptekarze w tym meczu zagrają bez Pirmina Schweglera, z kolei do gry wraca Vratislavem Gresko, który wyleczył kontuzję.Według mnie w tym meczu wygrają gospodarze.

Mój typ: Schalke ⛔
Kurs: 1.75
Wynik: 1:1

tbm 642

tbm

Forum VIP
Przyznam, że w tej kolejce żadno ze spotkań zbytnio mnie nie zainteresowało... Początkowo chciałem typować zwycięstwa Borussi Dortmund oraz Bayernu Monachium, ale ostatecznie zrezygnowałem... BVB nie specjalnie wiodło się w Rostock, a Hansa chce zdobywac punkty na wlasnym stadionie. Bayern jest w tym sezonie super mocny, ale max ilości punktów nie zdobędzie i gdzies je musi tracic, a uwazam, ze stadion w Hamburgu moze byc takim miejscem z ktorego Bawarczycy kompletu nie wywiozą.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie : FC Schalke 04 - Bayer 04 Leverkusen
Typ : FC Schalke 04 - 1
Kurs : 2.90

Analiza :
Nocoz dzis na przepeiknym obiekcie jakim jest Veltins Arena na ktory mowia Arena auf Schalke zasiadzie ponad 61 tys. widzow glodnych zwycieswta swojego zespolu . Przypomnijmy w ostantim meczu Schalke zremisowalo 1:1 po ciekawym meczu z VfL Wolfsburg po golu w 86 minucie Altintopa. W tym meczu Jacke Krzynowek strzelil gola . I napewno Schalke liczylo w tym meczu na trzy pkt. lecz to im sie nie udalo, ale gdzie lepiej wygrwac jak nie na wlasnym stadionie ? Tutaj swietny doping jak i stadion , &quot;zyc nie umierac &#39; powiedzial Kurany , i to wlasnie na niego licza kibice ze wreszcie sie przelamie i strzli kilka goli &quot;Aptekarzom &quot; &gt; Przypomnijmy Schalke obecnie zajmuje 6 pozycje z 5 pkt na koncie a ich bilans przedstawia sie anstrepujaca 1-3-1 czyli wypada zeby dzis dopisac to &quot;trojke &quot; A na wlasnym stadionie pokazali ze umieja grac co moze swiadczyc ich zwyciestwo 4:1 z Borussia po golach G. Asamoah K. Kuranyi C. Pandera i M. Bordona. Przejdzmy teraz do Bayer Leverkusen . Otoz Aptekarze plasuja sie tuz obok Schalke na siodmej pozycji tracac do nich 1 pkt. z bliansem 3-0-1 . I trzeba dodacze u siebie zremisowali ze Energie Cottbus na wyjezdzie przegrali 1:0 z Hamburgerem i na BayArena wygrali z beniamnikiem ligi Karlsruher SC 3:0 to moze robic wrazenie lecz Bayer tak dobrze nie gra na wyjezdzie a szczegolnie na Arena auf Schalke gdzie przegrywali 7:4 . otoz obie druzyny spotkaly sie ogolnie trzydziesci razy z czego zwyciesko osoiem razy wychodzili pilkarze Schalke dziesiec razy Bayer Leverkusen i az 12 razy padl wynik remisowy i trzeba przyzna ze jak Schalke wygrywalo to az 4 razy czyli 50% wygrywalo z Handi . Podopieczni Mirko Slomki napewno sa zmotywowani po o statniej porazce na wlasnym stadionie 0-1 tak wiec beda chcieli towygrac . W kadrze gospodarzy zabraknie Gustavo Vareli, który nadrabia jeszcze okres przygotowawczy, kiedy to grał w Copa America oraz kontuzjowanego Sörena Larsena. Niepewny jest natomiast występ Levana Kobiashviliego i Marcelon Bordona. Z kolei Aptekarze zagrają bez Pirmina Schweglera, ale za o już z Vratislavem Gresko, który wyleczył kontuzję.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dziś z tym Schalke troche obawiam sie żeby nie było lipy.dzis to taki &quot;pewniaczek&quot; . Racja easy przedstawiłeś statsy które zdecydowanie za gospodarzami jednak ja to spotkanie wole zostawić.Bundesliga dosyc dziwne nie raz przynosi wyniki i to cesto po dobrych seriach ;) dodatkowo w tamtym tygodniu tez w piatek duzo dawało na Hamburger i niestety uciekło.no cóz zobaczyy co dziś przyniesie nam mecz za zachodnia granicą ;P

tbm 642

tbm

Forum VIP
A ja dzisiaj upatruję niespodzianki ;) Uważam, że Bayer Leverkusen z napastnikiem Gekkasem w składzie nastawi się dziś na grę z kontry, a z racji, że w grze obronnej spisuje się całkiem nieźle to uważam, że Aptekarze mają szanse na odniesienie korzystnego rezultatu. Ich obrona nie popełni tych samych błędów co piłkarze Borusii Dortmund i czterech bramek nie stracą. Schalke owszem.. jest bardzo mocne, ale do tego spotkania przystępuje pewne zwycięstwa a takowa pewność często gubi nawet najlepszych. Moim zdaniem ciekawym typem jest &quot;dwójeczka&quot; na Bayer Leverkusen po kursie 4,60 w Bwin.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wszyscy graja na Schalke a przeciez oni nie graja z jakims outsiderem ligi, ja zastanawialem sie nad typem - leverkusen strzeli pierwszego gola. Jeszcze warto zauwazyc na kontuzje w druzynie gospodarzy bo u gosci raczej podstawowa &#39;11&#39; w gotowosci.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Czytając analizy na mecz FC Schalke 04 - Bayer 04 Leverkusen, wciąż nie mogę się zdecydować na co postawić. Większość stawia na faworyta Schalke, a jak takie masowe stawianie się kończy to pamiętamy. Są teżgłosy przemawiające za postawieniem na aptekarzy. Osobiście też bliżej mi pod ten typ. Dobrze zorganizowana obrona to podstawa, a Schalke nie wystąpi dziś w najmocniejszym składzie. A co myślicie o under 2,5? /1,90/

majestic 0

majestic

Forum VIP
co do dzisiejszego meczu to mysle ze najlepiej go sobie odpuscic... spotykaja sie 2 bardzo dobre ekipy i kazdy winik jest tu mozliwy zarowno wygrana gosci, gospodarzy jak i remis... niby jedna jak i druga druzyna oddaje bardzo duzo strzalow na bramke wiec mozna sadzic ze dzis padnie duzo goli, dotego trener Bayernu Michael Skibbe mowi tak &quot;Schalke vs. Leverkusen is, and always has been, an explosive match&quot; dlatego mysle ze jesli juz mial bym zaryzykowac jakikolwiek typ to bylby to over ale najlepiej odpuscic

w meczu Hamburg SV v Bayern Munich tak jak wczesniej pisalem postawilem juz 2 ale teraz troche tego zaluje :;/: i mam nauczke na przyszlosc. Franck Ribery, Luca Toni i Miroslav Klose w sobote nie wystapia a sa to zawodnicy ktorzy w poprzednich meczach spisywali sie najlepiej, to oni stanowili o sile Bayernu. tak wiec najlepiej no bet

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie : FC Schalke 04 - Bayer 04 Leverkusen
wynik X ✅ ????

upatruje w tym spotkaniu remisu , obie ekipy jak wiekszość zauważa silne sklady, Schalke zawsze bardzo dobrze gra u siebie , mają świetne zaplecze kibiców i warto dla nich grać , kto widział mecz Schalke to wie o czym piszę, ale też goście to składzie młode talenty głodne sukcesu, dla mnie bardzo wyrównane siły i remis w skali 3\10, co do gry rzeczywistej na singiel dla mnie również mecz na no bet, chyba że rozpis..
a boisko pogodzi nasze opinie ;-)

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
No to typy ode mnie niestety, krótkie analizy, bo zbytnio czasu nie ma, ale warto ????
Hannover - VfL Bochum
Hannover jak do tej pory ma na swoim koncie 3punkty i jak na tą drużynę to zdecydowanie za słabo. W ostatniej kolejce zmierzyli się z Bayernem na wyjeździe, wszystko było dobrze do czasu otrzymania czerwonej kartki przez Altina Lalę i wtedy cała strategia gry poszła na marne. Wydaję mi się, że Hannover w końcu prezłoży grę na wynik i możemy ujrzeć w jutrzejsze popołudnie na AWD Arena trochę bramek.
Typy: Hannover 2.10 ✅
Over 2.5 1.80
✅

Duisburg - Arminia
Do Duisburga przyjeżdża jak do tej pory wicelider z Bielefeldu, co jest dużym zaskoczeniem. Arminia jeszcze nie zaznała porażki w trakcie tego sezonu Bundesligi, a mało nie brakowało do zdobycia kompletu zwycięstw (pamiętny remis z Eintrachtem).

Każda passa się kiedyś kończy, a Duisburg przecież musi się skupić na zdobywaniu punktów na własnym obiekcie. W obu drużynach znaczne braki zespołowe, co może przyczynić się do skuteczności, mimo tego stawiam na Duisburg i liczę, że wykorzystają jakąś sytuację bramkową.
Typy: Duisburg 2,30 ✅
Under 2.5 1.90
⛔

Polecam również zagrać na Borussię (AH -0,25) ✅ , która w Rostocku nie wiem czy wygra jeśli zagrają taki mecz jak z Energie to o wynik jestem spokojny, ale ta drużyna słynie z różnych przebłysków.
Warto również spróbować na przełamanie Herty, która zagra jutro w najsilsniejszym składzie. Herta musi porpostu wygrać ten mecz. ✅

5/6 zysk: 80j
Pozdro

komarr 4

komarr

Forum VIP
Hamburg SV - Bayern München
typ 2
kurs 1,90

Czy będą mocni na Bayern w tym sezonie ? Można to nazwać wielki &quot;Come Back&quot; Bayernu i według mojej osobistej opinii mogą bardzo daleko zajść w Lidze Mistrzów w takim składzie jaki jest w tym sezonie. Takie gwiazy jak Klose, Podolski, Toni i francuska gwiazda Ribery mówią same za siebie i w tym meczu pierwszoplanową postać odgrywać będzie Bayern. W dotychczasowych 3 kolejkach Bayern jako jedyny zespół w lidze wygrał wszystkie 3 i to nie z byle kim bo wygrana w wyjazdowym meczu Werderem 4-0 jest napewno imponująca, zwycięstwa nad Hannoverem i Rostock po 3-0 równiez mówią nam o formie jaką prezentują piłkarze. Hamburg przedwczoraj grał rewanżowe spotkanie w pucharze UEFA a tuz tuż mecz z Bayernem. Póki co nikt nie zdołał przebić się przez defensywe gości i bilans bramkowy zawodników z Monachium równiez może imponować (10 strzeonych goli, 0 straconych).

Gospodarze po dwóch pierwszych kolejkach mieli 2 wygrane na koncie (1-0 z Hannoverem oraz 1-0 z Leverkusen) musieli uznać wyższosc w ostatniej kolejce drużynie VFL Bochum. W historii meczów między tymi zespołami na stadionie w Hamburgerze (nie mylić z Mc&#39;Donaldami) w 42 spotkaniach 12 razy wygrywała drużyna HSV, 20-krotnie górą była drużyna Bayernu oraz 10 razy padał remis. Do ekipy Bayernu powracają tacy gracze jak Lukas Podolski, Valerien Ismael, Marcell Jansen i Jose Ernesto Sosa. Również w kadrze Bayernu zobaczymy Luce Toniego który wyleczył drobny uraz ale najprawdopodobniej mcz rozpocznie na ławce drużyny z Monachium. Niewątpliwie Bayern w obecnej formie będzie przyjeżdzać w jednym celu - zdobyciu kolejnych 3 punktów. Kadry powołane na ten mecz:

HSV: F. Rost (B), B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba, Jarolim, de Jong, Castelen, van der Vaart, Trochowski, Zidan, Hesl (B), J. Boateng, S. Langkamp, Ben-Hatira, O. Addo, Saka, Brecko, Olic, Guerrero, Sam, Choupo-Moting

Bayern: Kahn (B), Lell, Lucio, Demichelis, Lahm, van Bommel, Ze Roberto, Hamit Altintop, Ribery, Schweinsteiger, Toni, Rensing (B), Dreher (B), Jansen, van Buyten, Ismael, Ottl, Fürstner, Sosa, S. Wagner, Klose, Podolski

@majestic

Luca Toni rozpocznie na ławce, a w napadzie najprawdopodobniej zobaczymy Klose - podolski lub Klose - Wagner wiec jak dla mnie ciagle widze w rli faworyta Bayern.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dziś mecze naprawde trudne do wytypowania.Zastanawiałem się najpierw nad Werderem , moim zdaniem powinni wygrać jednak zobaczyłem na osłabienia i jest ich naprawde sporo.Mimo że grają u siebie to mogą miec kłopoty z wygrana zwłaszcza ze ostatnio grali w pucharach i moga być odrobine przemeczeni , jednak to napewno nie ebdzie jakiś duzy czynnik bo to poczatek sezonu.Kurs jednak nie jest zbytnio zachecający.
Kolejnym spotkaniem który według wielu jest ciekawy.To pojedynek /bayernu który anrazie gra tak jak Legia w Polskiej lidze czyli swietnie i zdecydowanie.Ja jakoś nie ufam tej druzynie i wole zostawić to spokanie.Hamburger to bardzo dziwna druzyna i wsumie moim zdaniem o ten remis moze powalczyć.Zwłaszcza ze na Bayern ten kurs naprawde swietny jak by ktos chciał odpowiadać , czyli wysnuwając wnioski taki na podpuche.Ja jakoś wole omijac Bayern wiec dla mnie spotkanie no bet.
Dziś głównie chciałem nastawić się na spotkanie Hannover vs Bochum.Chciałem zaproponować na ten mecz x2 , jednak te dwa zespoły pokazywały juz w towarzyskich gra ze prezentują bardzo dobrą forme.Jednak Bochum zaczeło lepiej , trzeba jednak dodać ze Hannover gra na dobrym poziomie i dziś mecz bedzie bardzo trudny dla Bochum.To jest dla mnie kolejne spotkanie no bet pod wzgledem obstawiania kto wygra.Jedynie co tu moge zaproponować to over w tym spotkaniu.Moim zdaniem jest bardzo prawdopodobny.W ostatnich spotkaniach dosyć czesto padały overy zwłaszcza jak grali dzisiejsi goscie.

Dziś chciałem powiedzieć pare słów na temat tych spotkań mam nadzieje ze komuś pomogłem lub &quot;odstraszyłem&quot; od zagrania jakiegoś typu.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Mowisz ze kurs 1,9 na Bayern to na podpuche zeby ludzie grali ? Po takim kursie - ja to biore ;) Aktualnie w moich oczach Werder stracil wszystko co najlepsze z zeszlego sezonu i napewno nie postawie na zawodników z Bremy w tym sezonie. Mistrz Niemiec ? Juz moge powiedziec ze bedzie to Bayern - z takimi wzmocnieniami w tym sezonie to w mojej opini nie maja sobie rownych i jakby grali w LM mogliby dojsc naprawde daleko a tak to zostaje im wygranie UEFA :p

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Werder-Eintracht-----&gt;1 kurs 1.60 na betgun ✅

Ostatnio w przekroju ostatnich 3 spotkań Werder pozytywnie mnie zaskoczył.Mimo sporych osłabień zapewnili sobie awans do Ligi Misttrzów pewnie wygrywając dwumecz z Dinamem Zagrzeb,ostatnio w Bundeslidze wygrali również na ciężkim terenie w Norynberdze 1-0.Widać że Werder zaczyna coś grać.Dzisiaj podejmą Eintracht u siebie i goście jeszcze nie przegrali meczu w tym sezonie.Wygrał u siebie z Herthą i Hansą po 1-0 a potem zremisował w Bielfeldzie z Arminią choć to gospodarze powinni wygrać ten mecz.Dzisiaj najwyższa pora przełamać tą dobrą passe i Werder mimo licznyc osłabień powinien ograć spokojnie może nawet z handi Eintracht.W składzie gospodarzy zabraknie kontuzjowanych Aarona Hunta, Pierre&#39;a Wome, Clemensa Fritza, Patricka Owomoyeli, Ivana Klasnica, Carlosa Alberto, Torstena Fringsa, Tima Borowskiego oraz sprzedanego w czwartek do Hannover 96 Christiana Schulza. Goście będą z kolei osłabieni brakiem Patricka Ochsa, Christoph Preußa, Marcela Hellera i Chrisa.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak się zastanawiam dlaczego wszyscy na Bayern stawiają? Niby argument za zwycięstwem Bawarczyków są dobre i przekonujące, ale ta &quot;rozpędzona lokomotywa&quot; kiedyś potraci punkty.
Może to się stać dzisiaj, bowiem grają w Hamburgu, gdzie w poprzednich sezonach różne wyniki padały, przeważnie na przemian. W poprzednim sezonie wygrali goście 2-1. Bilans spotkań międzyklubowy jest również wyrównany 12-10-20. HSV nie gra źle i powinien być wyrównany mecz. Ja osobiście odradzam grania, ponieważ może paść każdy wynik. Dla odważnych proponuje 1x o dobrym kursie.
Skupię się na dzisiejszych spotkaniach.

Tak jak moderator wcześniej zauważył, ta kolejka jest ciężka do obstawiania. Bundesliga to liga nieobliczalna, gdzie często dochodzi do ciekawych rozstrzygnięć spotkań.
Hannover 96 - VfL Bochum
To spotkanie ma podzielonych osób, które obstawiają 1x2. Jedni uważają że to goście są faworytami i wygrają, inni że H96 powinni wygrać ten mecz. Ja należę do tych drugich. Bochum to drużyna, która bardzo dobrze rozpoczęła sezon ligowy. Zajmuje 4 miejsce. Grają dobrze, tydzień temu pokonali HSV 2-1. Ale czas na pierwszą porażkę i ochłonięcie z tej wysokiej formy. Dlaczego Hannover stoi na przegranej pozycji? Źle rozpoczęli sezon, jednak to nie znaczy, że tak będzie cały czas. W poprzednim meczu dzielnie grali przeciwko Bayernowi, przegrywają do przerwy 1-0. Ostatecznie przegrali 3-0 grając w 10. Gospodarze mają dosyć mocny skład. Powinni wygrać to spotkanie i troszkę odbić się od dna. To będzie pierwsze zwycięstwo w tym sezonie na własnym stadionie.
Mój Typ: 1 - 2.00 Expekt

Chciałem grać Borussie Dortmund ale ostatecznie nie gram, ale dla odważnych 2 lub x2 dla mnie odważnych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom